2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sizin kızın uyku düzeni bizimkine benziyor, benimde birkaç gün öyle oldu şimdi düzeldi. Gündüz iki saatte bir 45 dk uyurdu şimdi saat araları açılmaya başladı, 3 saate yakın uyanık kalabiliyor. Akşam 4.30 san sonra yatırmıyorum böylece akşam 7.00 de daha iyi uykuyuya dalıyor.

Uykusuz gecen yıllarımdan sonra bir dönem yasadıgım durum.
Oğlum yaklasık 2 seneden sonra uzun uzun uyumaya baslamıstı fakat ben çok uykum olmasına ragmen 15 dk dan fazla uyuyamıyordum
Uzun zaman zarfında düzeldi.
Ama yine aynı seyi yasarım diye korkuyorum asılar, diş derken.

Canım bu arada sen aşı durumunu bir dra danıstın mı.
Suanki tablo da bizde şimdilik yaptırmıcaz gibi duruyor da.
Merak ettım, 1 yasından sonra da olur diyen dr oldu mu acaba.

Çok zor canım.

Aynı seyleri oğlumda yasamıstım.
Kendisi 3 aylık diş çıkarmaya başlayıp aynı hızla durmadan devam ettiği için..

İnşallah uzun sürmesin
Sürerse de bol dayanma gücün olsun inşallah

Doğumdan sonra yaşadım.. benim de anksiyete den dolayı. Ben doktora gittim sonunda. Maalesef ilaçsız olmadı. Şimdi uyuyorum zaten ilacın ilk etkisi o oldu. Doktora bir an önce git. Sana ennuygun tedaviye başlasın.

Evet benziyormus epey. Gunduz 3-4 saat uyanik kalabiliyor artik. Eskiden 2 saate 1 muhakkak uyurdu. Ben de 4ten sonra uyutmuyorum ki 7due uykuya dalsin. Ama bu hafta cok uyanıyor. Gercekten dinlenmis hissedemiyorum.

Uyansin yine kalkarim ama bu hafta calismaya baslicam bazen gece gec saatlere kadar yaninda olmivam. Uyanip binerondan icecek bir bebek degil. Normal zamanda biberon almiyor hele uykuluyken biberon vermeyi denersen sinirleniyor, aglamaya basliyor, hepten uykusu kaciyor. Ama aksine uyandiginda memeyi agzina aldigi gibi geri uyudugu oluyor yani beni emzik gibi kullaniyor. Ama o memeyi 3 5 saniye olsa da almasi lazim. Pispislamak da geri uyumuyor. Dun esime dedi ben yokmusum gibi pispisla geri uyusun. Uyumadi. Yine meme verdim hemen uykuya geciyor oyle olunca. Kisacasi gece beni yaninda bulamayinca cok aglicak uyumicak gibi hissetmeye basladim.

Bizimkisi de oyle sık sık uyaniyor. Eli hep agzinda. Ac olfugu icin yaptigini sanmiyorum ama ilgi ve meme onu rahatlatiyor. Memeye alinca 1 dkda uyuyor geri.
Bu arada hep soylicem soylicem firsat olmuyor. Gumiho'yu ben de cok severdim

10 dk once gorseydim paylasirdim enseye cikartmali bi kaka fotosu. Operasyon yaptik resmen esimle temizledik hoop kustu bu sefer de. Bi operasyon daha mama sandalyesi fotosu cekcem cekemedm onu bile
Hahhahah onu bizde yapıyoruz yaaa bir de babası atletindeki kakaları sudan geçiriyor ahahahha böyle eliyleee ohhh normalde inanılmaz iğrenir... ilk zamanlar sümüklerini temizlerken pompa ile sümüğü görünce midesi bulanan surat yapıyordu şimdi eğleniyor annesi tam senlik sümük var diyo

Bizimkisi de oyle sık sık uyaniyor. Eli hep agzinda. Ac olfugu icin yaptigini sanmiyorum ama ilgi ve meme onu rahatlatiyor. Memeye alinca 1 dkda uyuyor geri.
Bu arada hep soylicem soylicem firsat olmuyor. Gumiho'yu ben de cok severdim

Ahh çok tatlıydı değil mi? :)

Kore dizileri izleye izleye benim kızın gözlerini çekik yapmışım diyorlar

Mis gibi uyurdu.
Nerde o iki üç saate bir emmeye kalkmalar..

Bizimki de tiksiniyordu. Şimdi kaka yapmis diyorum bakiyo belinden falan cikmamis bu ufak islerle beni yorma diyo az kaka ypinca

Sandalyemiz de bu. genel olarak beğendim. Sadece kemerindeki plastik kısım pek hoşuma gitmedi daha kaliteli olabilirdi. Bir de arkada 2 tekerlek var. Bizim evde öyle kalın halı falan yok. Genelde boş yerler. Kolay yürütebiliyorum. Normal halıda nasıl olur bilemiyorum.

Eklentiler

• 4594FB8F-5A68-4788-A4F6-AAE9FEF66E6F.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar günaydın kaka problemimiz vardı biliyorsunuz son olarak forbiome minies verdi doktorumuz ilk günden beri acayip etki etti. Sorunu olan arkadaşlar deneyebilir.

ben hiç kaka görmediğim için bilemiyorum günde 2 3 kez yapmaya başladı fazla mı kızlar?

Kızlar Demir damlası ne kullanıyorsunuz. Oğlumda sidefer kullanıyordum yine ondan aldım ama 4-10 yaş yazıyor prospektüste, eskiden de öyle miydi yoksa ben okumamışmıydım, yoksa Farklı bir formunu mu aldım acaba diye tedirgin oldum, kullanan var mı??

Ocean microfer verdi bize doktor. Yoktu eczanede getirteceklerdi. Pazartesi alacağım daha. Yalnız d vitamini de deca tabs kullaniyoruz onun icinde de sanki oyle yazıyordu 4 yastan başlıyordu sormuştum sorun yok demisti doktorumuz. Galiba tum d vitaminlerinde oyle yaziyordu. Ocean a pazartesi bakip hber vereyim.
Canim bizim kiz da gunde 2-4 arasi yapiyor suan. Cok iyi dedi doktorumuz

Ahhh bizim kakaları da bu rota aşısı mahvetti bence
Bugün 3. Gün gene kaka yok
Rota ters etki yapıyordu sanki. Asidan sonra hatta ishal olabilir 1 hafta süreyle demişti doktor. Ya da düzene girecek olabilir. Demiştim daha once bizim de oyle bi donem oldu 3,5-4 aylikti o zaman galiba. Duzeldi tekrar.

Rota ters etki yapıyordu sanki. Asidan sonra hatta ishal olabilir 1 hafta süreyle demişti doktor. Ya da düzene girecek olabilir. Demiştim daha once bizim de oyle bi donem oldu 3,5-4 aylikti o zaman galiba. Duzeldi tekrar.
Evet normalde ishal yapar bizim kız rotadan sonra ilk kaka 5. Gün 2. Kaka daha yok. Ayın 10unda oldu aşıyı

normalde günde 1 ya da 2 yapardı
Karnı falanda sert değil

Evet normalde ishal yapar bizim kız rotadan sonra ilk kaka 5. Gün 2. Kaka daha yok. Ayın 10unda oldu aşıyı

normalde günde 1 ya da 2 yapardı
Karnı falanda sert değil
Ben de o zaman stres olmustum aslinda ama karni yumusaksa huysuzlugu yoksa normalmis. Anne sutunun tamami emiliyor olabilir. Bizim de 2 gun yapmadi sonra 2 gun daha. Sonra 4 gun yapmadi. Sonra yavas yavas duzene girdi. Ortalama 3 kere yapiyor. Karni yumusaksa normal demisti doktor. Sen de braz boyle bulgurdur incirdir falan yemeye calis canm belki faydasi olur.

Ahhh bizim kakaları da bu rota aşısı mahvetti bence
Bugün 3. Gün gene kaka yok
Bize tam tersi yönde etki etti.
Ayarımız yok ya hep ya hiç ...
Gece en az 4kere kaka yapıyor. Gün içinde de 4 kez desek
Doktor çinko ve probiyotik başlattı. Rota tedavisinde kullanılıyormuş. Gerçi şuan bunları kullanmamız iyi mi kötü mü bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…