- 16 Nisan 2015
- 612
- 738
- 103
Sizin kızın uyku düzeni bizimkine benziyor, benimde birkaç gün öyle oldu şimdi düzeldi. Gündüz iki saatte bir 45 dk uyurdu şimdi saat araları açılmaya başladı, 3 saate yakın uyanık kalabiliyor. Akşam 4.30 san sonra yatırmıyorum böylece akşam 7.00 de daha iyi uykuyuya dalıyor.Birkac gundur 7de yattiktan sonra 11'e kadar saat basi kalkiyor. sonra da sabaha kadar 3 saatte bir uyaniyor. 6 kere kalkiyor yani abartisiz. Tamam 12 saat sure uzun bir sure ama 4 saatte bir, 3 kere kalksa kafi. Kisin cok zor oluyor kalk emzir. Insallah boyle devam etmez.
Uykusuz gecen yıllarımdan sonra bir dönem yasadıgım durum.Kızlar aranızda daha önce insomnia yaşayan oldu mu. Bebisin uyuduğu saatlerde de ben düşünmekten uyuyamıyorum bazen. Anksiyetemden ötürü. Şimdiye kadar yıllardır direndiğim ilaç kullanımına şimdi başlamak da istemiyorum ama eskiye nazara ayakta durmak için çok önemli bir nedenim var bebisim. Ama diğer taraftan uykumun tavan yaptığı noktada o var diye de uyuyamıyorum. Birkaç gün denk geliyor böyle güzel uyuyorum o uyandık a kalkıyorum ama arada bir takıldı mi kaç gün gidiyor. Sosyal hayatımı da çok etkileyen bisi
Çok zor canım.Günaydın herkese.
Bu diş damak meselesi bizi perişan etti.
Gece boyu belki 30 kez kalktım.
10 dk da yarim saatte bir.
Gözleri kapalı bağırıyor.
Gidiyorum ellerini ağzında buluyorum.
Uykuya tam geçemiyor.
Çok uzamasa bari bu süreç.
Şuan uyuduğumdan hiç bir şey anlamamış gibiyim.
Doğumdan sonra yaşadım.. benim de anksiyete den dolayı. Ben doktora gittim sonunda. Maalesef ilaçsız olmadı. Şimdi uyuyorum zaten ilacın ilk etkisi o oldu. Doktora bir an önce git. Sana ennuygun tedaviye başlasın.Kızlar aranızda daha önce insomnia yaşayan oldu mu. Bebisin uyuduğu saatlerde de ben düşünmekten uyuyamıyorum bazen. Anksiyetemden ötürü. Şimdiye kadar yıllardır direndiğim ilaç kullanımına şimdi başlamak da istemiyorum ama eskiye nazara ayakta durmak için çok önemli bir nedenim var bebisim. Ama diğer taraftan uykumun tavan yaptığı noktada o var diye de uyuyamıyorum. Birkaç gün denk geliyor böyle güzel uyuyorum o uyandık a kalkıyorum ama arada bir takıldı mi kaç gün gidiyor. Sosyal hayatımı da çok etkileyen bisi
Evet benziyormus epey. Gunduz 3-4 saat uyanik kalabiliyor artik. Eskiden 2 saate 1 muhakkak uyurdu. Ben de 4ten sonra uyutmuyorum ki 7due uykuya dalsin. Ama bu hafta cok uyanıyor. Gercekten dinlenmis hissedemiyorum.Sizin kızın uyku düzeni bizimkine benziyor, benimde birkaç gün öyle oldu şimdi düzeldi. Gündüz iki saatte bir 45 dk uyurdu şimdi saat araları açılmaya başladı, 3 saate yakın uyanık kalabiliyor. Akşam 4.30 san sonra yatırmıyorum böylece akşam 7.00 de daha iyi uykuyuya dalıyor.
Bizimkisi de oyle sık sık uyaniyor. Eli hep agzinda. Ac olfugu icin yaptigini sanmiyorum ama ilgi ve meme onu rahatlatiyor. Memeye alinca 1 dkda uyuyor geri.Günaydın herkese.
Bu diş damak meselesi bizi perişan etti.
Gece boyu belki 30 kez kalktım.
10 dk da yarim saatte bir.
Gözleri kapalı bağırıyor.
Gidiyorum ellerini ağzında buluyorum.
Uykuya tam geçemiyor.
Çok uzamasa bari bu süreç.
Şuan uyuduğumdan hiç bir şey anlamamış gibiyim.
Hahhahah onu bizde yapıyoruz yaaa bir de babası atletindeki kakaları sudan geçiriyor ahahahha böyle eliyleee ohhh10 dk once gorseydim paylasirdimenseye cikartmali bi kaka fotosu. Operasyon yaptik resmen esimle temizledik hoop kustu bu sefer de. Bi operasyon daha mama sandalyesi fotosu cekcem cekemedm onu bile
Bizimkisi de oyle sık sık uyaniyor. Eli hep agzinda. Ac olfugu icin yaptigini sanmiyorum ama ilgi ve meme onu rahatlatiyor. Memeye alinca 1 dkda uyuyor geri.
Bu arada hep soylicem soylicem firsat olmuyor. Gumiho'yu ben de cok severdim
Çok zor canım.
Aynı seyleri oğlumda yasamıstım.
Kendisi 3 aylık diş çıkarmaya başlayıp aynı hızla durmadan devam ettiği için..
İnşallah uzun sürmesin
Sürerse de bol dayanma gücün olsun inşallah
Bizimki de tiksiniyordu. Şimdi kaka yapmis diyorum bakiyo belinden falan cikmamis bu ufak islerle beni yorma diyo az kaka ypincaHahhahah onu bizde yapıyoruz yaaa bir de babası atletindeki kakaları sudan geçiriyor ahahahha böyle eliyleee ohhhnormalde inanılmaz iğrenir... ilk zamanlar sümüklerini temizlerken pompa ile sümüğü görünce midesi bulanan surat yapıyordu şimdi eğleniyor annesi tam senlik sümük var diyo
Ocean microfer verdi bize doktor. Yoktu eczanede getirteceklerdi. Pazartesi alacağım daha. Yalnız d vitamini de deca tabs kullaniyoruz onun icinde de sanki oyle yazıyordu 4 yastan başlıyordu sormuştum sorun yok demisti doktorumuz. Galiba tum d vitaminlerinde oyle yaziyordu. Ocean a pazartesi bakip hber vereyim.Kızlar Demir damlası ne kullanıyorsunuz. Oğlumda sidefer kullanıyordum yine ondan aldım ama 4-10 yaş yazıyor prospektüste, eskiden de öyle miydi yoksa ben okumamışmıydım, yoksa Farklı bir formunu mu aldım acaba diye tedirgin oldum, kullanan var mı??
Canim bizim kiz da gunde 2-4 arasi yapiyor suan. Cok iyi dedi doktorumuzKızlar günaydın kaka problemimiz vardı biliyorsunuz son olarak forbiome minies verdi doktorumuz ilk günden beri acayip etki etti. Sorunu olan arkadaşlar deneyebilir.
ben hiç kaka görmediğim için bilemiyorum günde 2 3 kez yapmaya başladı fazla mı kızlar?
Rota ters etki yapıyordu sanki. Asidan sonra hatta ishal olabilir 1 hafta süreyle demişti doktor. Ya da düzene girecek olabilir. Demiştim daha once bizim de oyle bi donem oldu 3,5-4 aylikti o zaman galiba. Duzeldi tekrar.Ahhh bizim kakaları da bu rota aşısı mahvetti bence
Bugün 3. Gün gene kaka yok
Evet normalde ishal yapar bizim kız rotadan sonra ilk kaka 5. Gün 2. Kaka daha yok. Ayın 10unda oldu aşıyıRota ters etki yapıyordu sanki. Asidan sonra hatta ishal olabilir 1 hafta süreyle demişti doktor. Ya da düzene girecek olabilir. Demiştim daha once bizim de oyle bi donem oldu 3,5-4 aylikti o zaman galiba. Duzeldi tekrar.
Ben de o zaman stres olmustum aslinda ama karni yumusaksa huysuzlugu yoksa normalmis. Anne sutunun tamami emiliyor olabilir. Bizim de 2 gun yapmadi sonra 2 gun daha. Sonra 4 gun yapmadi. Sonra yavas yavas duzene girdi. Ortalama 3 kere yapiyor. Karni yumusaksa normal demisti doktor. Sen de braz boyle bulgurdur incirdir falan yemeye calis canm belki faydasi olur.Evet normalde ishal yapar bizim kız rotadan sonra ilk kaka 5. Gün 2. Kaka daha yok. Ayın 10unda oldu aşıyı
normalde günde 1 ya da 2 yapardı
Karnı falanda sert değil
Bize tam tersi yönde etki etti.Ahhh bizim kakaları da bu rota aşısı mahvetti bence
Bugün 3. Gün gene kaka yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?