2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yaa şu 4. Ay hepimizi mahvetti
Gerçekten
Önceden konuştuklarımız kaka falandı şimdi hep uykusuzluk huzursuzluk ağlama
Bitse gitse herşey yoluna girse diye 4 gözle bekliyorum

Dönme kısmı hariç bacaklarla vurma itme bizde de var.

Benim Kaş tarağım vardı onunla taradım tek seferde bitti

Çok sağol canım mesajın bana iyi geldi gerçekten Bazen anlaşılmamak da yorucu oluyor çünkü.
İnşallah daha keyifli zamanlarımız da gelecek. Yeter ki iyi olsun kuzular

Heleki bu aralar hepsinde azcık meme reddi var anlıyorum heleki kafayı çevirip ağladıkça off diyor insan bi ara heleki kolik dönemimde bende tükenmiştim sütüm gitmişti sağolsun ondan sonra böyle olmayacak dedim annem babam hergün gelir sağolsunlar yardım isteyebilceğiniz biriler var mı anneniz vs. bakabilecek durumdaysa 1 2 ay sizle kalsın eşlerden çok hayır olmuyor

Güne puanım 0.
Yarım saat bebek oyalaya oyalaya sağdığım iki şişe sütten birini düşürdüm... Diğerini de kendim fırlattım sinirimden. Dolaptakileri de fırlatmamak için zor durdurdum kendimi...
Ben de cok sinirliydim. Insan yoruldugunda sinirli oluyor gercekten. Ilk 20 gun kabus gibiydi, sonra ilk 3 ay cok zordu. Sinirlenince firlattigim oluyodu bi seyleri. Yorgunluk cok zor. Uzun bi surec, bikac gunle bitmiyor ki. Bu ay esim evde sukur ki sonunda rahatladim. Cok rahatmis boyle. Ben nEmzirip esime pasliyorum cok rahatladim. Sinirim yatisti. Inanmazsin sutum bile cogaldi. Sutum yorgunluktan azalmis bence. Cocukla adam gibi yemek de yiyemiyordum. Diyecegim o ki yaptigin sey kolay bir sey degil. Sut sagmak tum zamanini aliyodur, bir yandan bebekler bebeklerimiz hic susmuyor. Bir uykusu bir gazi bir disi bir atağı derken hep stres altindayiz. Cok yorucu ve yipratici. 6 aydan sonra rahatlicaz hepimiz az kaldi. Moralini bozma yuklenme kendine. Hepimiz az cok ayni seyleri yasiyoruz

2. aydan beri biberon almiyor. Cok mama ve biberon denedim, tuttugu bir biberon buldum ama mama sevmiyor, benim sutum olunca iciyor ve benim dutum de olsa gece sevmiyor almiyor biberonu.

3 ayi yeni dolan sütleri gece veririm doye cikardim. Sonuc ayni. Buzluktaki sutlerimin tadi kokusu degismis yine. Yine icmedi yine aglaya aglaya doktum. Buzluga sut koymuyorum artik. Ancak dokaptaki günübirlik koydugum sutu iciyor icerse

Doktor bize henüz demir önermedi. Pazartesi 4ay aşısı için sağlık ocağına gidicez belki isterler ama ben kan tahlili yaptırmadan başlamak istemiyorum. Kan değerleri güzelse takviyeye gerek yok . Küçük kızımda da kullanmamıştım. Ama gıdasına hep kıyma ekledim ki değerleri de düşmesin.
Kullanacak olsaydım Nutrigen ferromixin kullanırdım. Ama o şase yani gıdasına karıştırmak gerekiyor. Burda bir arkadaş da doktorum Ocean Microfer önerdiğini söylemişti. Onun da içeriği güzel. Kullanımı daha rahat olabilir damla formunda olduğu için

Hayırlı olsun hadi inşallah düzenli şekilde gider.
O zebrayı ben de gördüm ama canlı görsem diye düşünüyordum. Gelince incelemeni yazarsın

Hayırlı olsun hadi inşallah düzenli şekilde gider.
O zebrayı ben de gördüm ama canlı görsem diye düşünüyordum. Gelince incelemeni yazarsın
Benimde en çok içime sinen o olmuştu
Kiminin vakumu sorunluymuş
Kimi susmuyormuş
Kiminin ilgi çekecek renkleri yok ya da ses çıkaracak bi mekanizması.
Bulabilsem önceden kullandık dediğin modeli alacaktım ama stoğu yokmuş denk gelemedim.
Bir tek zebra için de biraz ağır bir oyuncak demişler aklıma o takılmıştı ama sonuçta mama sandalyesinde vakumlu kullanacak bir süre o yüzden takılmadım. Gelince bi bakar tartarım yazarım kuzu.

Benim bebiş minimum 3 yapar :) bir sorun yok bence. Doktoru da normal diyor
Sidefer kullanıyoruz biz de, ben de fark ettim yaşı ama doktorumuz bunu önerdi.
Güne puanım 0.
Yarım saat bebek oyalaya oyalaya sağdığım iki şişe sütten birini düşürdüm... Diğerini de kendim fırlattım sinirimden. Dolaptakileri de fırlatmamak için zor durdurdum kendimi...
Bazen oluyor öyle... Yalnız değilsin.

Sidefer de damlalıklı ve temiz içerikli diye onu almıştım, oğlumda da onu önermişti dr. Kafamı karıştıran 4-10 yaş olayı olmuştu ama eczaneye sorduk ürün aynı ürünmüş, kullanabilirsiniz dedi

Benimki çok uzun zamandır var kafaya bisi takınca oluyor yoksa uyuyorum.
Yani ben yaptırmamaktan şu an için memnunum 2 yaş sonrası düşünüyorum beyin gelişimi tamamlanınca yan etkisi varsa bile baya azaliyormus. Şu cacık çocuklara bunu yapma taraftarı değilim. Naçizane. Ebe dedi canım. İstediğin zaman gelip kayıt açtır diye.
Ben hiç doktorla görüşmüyorum izlem için de gitmedim korona var diye. Bazı arkadaşlar hem aile hekimliğine hem özel çocuk doktoruna gidiyor kontrole ama ne bileyim anormal bisi olmadıkça gitmek gerekiyor mu bilmiyorum biraz da burdan ve diğer yerlerden gelişimini takip ediyorum evdeki tartiyla filan. Gelişine büyüyor pasacik. Sormadım o yüzden bisi. Biliyorsun Esra abla var acil durum yardımcım çok çok iyi bir doktor abla ona soruyorum bisi olunca doktor olan bir iki arkadaşım var onlara soruyorum.
Doğumdan sonra yaşadım.. benim de anksiyete den dolayı. Ben doktora gittim sonunda. Maalesef ilaçsız olmadı. Şimdi uyuyorum zaten ilacın ilk etkisi o oldu. Doktora bir an önce git. Sana ennuygun tedaviye başlasın.
Hangi bölüme gittin emzirmwyo gece uyanmayı etkiledi mi bilgi verirsen burdan ya da özelden çok sevinirim. Ne ilaç kullandın vesaire.

.
Doğumdan sonra yaşadım.. benim de anksiyete den dolayı. Ben doktora gittim sonunda. Maalesef ilaçsız olmadı. Şimdi uyuyorum zaten ilacın ilk etkisi o oldu. Doktora bir an önce git. Sana ennuygun tedaviye başlasın.
Selam cnm.yanlis anlamış olabilirim.anksiyete için ilaç mi kullandın .emzirirken mi kullandın acaba?anksiyete den dolayı çok sıkıntılı bir dönem geciriyorum.kizim sadece anne sütü alıyor..ne yapacağımı şaşırdım bende.gece uyusam biraz toparlanacagim belki.kiz uyutmuyor saat başı uyanıyor bu sefer.ilac siz da olmayacak heralde .

Psikiyatriye gittim. Depresan verdi emzirme de devam. Bebek uyunca ben de uyuyorum.

İlaç kullandım ama doktor verdi emzirebilirsin dedi. Bebek beni de uyutmuyor. Bebek uyursa uyuyorum. Tedaviden önce bebek uyusa da uyuyamıyordum.

Masallah canim.
Rahatligini cok begendim
Bende senin gibiydim taaa ki oglum her ay 40 derece ateşlenınceye kadar
Sonra nerdeyse hastalıklı histerık bi ana oldum.
O günler geçti sukur.
Suan galiba ortadayım

Ebe aşı yaptırmasan da olur istediğin zaman gel yaptır mı dedi bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…