2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Masallah kizlar ne guzel konusmussunuz yaa hepsini okudum gun icinde pek bakamadigimdan birikmis
Burasi bana hem bilgi acisindan bir seyler katiyor hem de psikolojik olarak...
insanin tek olmadigini bilmek cok guzel bence ...
bana da esim gecen sen isi biraktin diye mi kizimiz var diye mi daha sakin bir yapida oldun dedi hehehe hosuma gitti
Tabiki isi birakmam etken ama kizimla ilgili de cok bunaliyorsam kendime nefes almak icin firsat yaratiyorum bir sekilde... cok gec saatlerde bebegi uyuyan annelere kizim uyudugunda hep dua ediyorum cunku erken uyumadiklarinda kipirdicak halin kalmiyor

asi konusunda bende cok ilac asi vs sevmem ama doktorun dedigini uygulamayi seciyorum cunku doktor dedi diyebilirim yani vicdanen kolayima geliyor...

Bugün çok rahattim eşim baktı butun gün, uyutmayi bile yaptı, bütün gün temizlik yaptım tabiki yan gel yat olmadı eşimde beş dakika da uykuya dalıyor bende niye en az yarım saat sürüyordu anlamadım ben sanırım stresi yapıyorum uyutmak için ondan olabilir diye düşünüyorum

Biz bugün yine denedik 5 dakika durdu daha tam oturamadigi için yoruldu sanırım alışacak zamanla
Evett kuzu ben az önce baktım 5. Ayı doldurduktan sonra 5-10 dakika destekli oturabilir diyor, bizim bebelerin 4-4,5 aylık olduğunu varsayarsak onlara zaman tanıyarak, sinyallerini takip ederek doğru süreyi yakalarız diye düşünüyorum.
Misal 2 hafta öncesine kadar 1-2 dk oturuyordu. Zamanla hem kasları hem başlarını taşıma kapasiteleri gelişecek. Acele yok bebeklerimiz en güzel rehber bence

Kesinliklee her zaman dile getiriyorum benim derdim tamamen erken uyumaması. Tamam gündüz kendime zaman ayırıyorum uyudukça amaa derin uykuya geçtiği zaman ki gibi olmuyor asla. 23 kasımda başladı atağımız. Neredeyse 1 ay olmuş. Eskisi gibi ne dizi izleyip kafa dağıtabiliyorum ne de okuduğum kitaptan bir şey anlıyorum. Ev işi zaten hak getire. Yarım yamalak. Ay içimi dökmüş gibi oldum. Evde kedi var nasıl yetişeyim süpürmeye zaten hiç bir şey yapmıyorum desem lavabo WC temizliği, mutfak(zaten asıl olay o) ve çamaşır işi çıkıyor. Bunları salma imkanım olmuyor. Allahtan eşim yardımcı yoksa sanırım ben zamansızlıktan daha çok mutsuz birine dönerdim bu sefer de bebeğime faydalı olamazdım. 1de uyuyan bebe mi olur isyanımı yineliyorum

Evet ya armut falanda fayda eder belki, eve doner donmez az dikkat edeyim yediklerime bakalim nasil etki edecek

A April wind bence sana robot süpürge şart.
Ahaha eşime dedim şimdi
Eşime kalsa alacak yarınını düşünmez hiç.
Ama yasaklar geldi ve eşimin işi etkileniyor bu durumdan. Kış çıkınca rahatlıkla alırız diye düşünüyorum. Aklım kurutmada aslında bıktım çamaşırlardan. Kararsızım yani.

O da kötü yani yaz olsa tamam ama hava karanlık olduğu için kötü.
bizim de düzenimiz oturana kadar 7de güne başlıyorduk yazın. 1-2 aylıkken. Hava aydınlık oluyordu sıkıntı olmuyordu.
Aksam da 8 9.30 arasi uyuyor iste sansli isem 8 de sabahta 7 de uyaniyor bazen 6. 6.30a kadar yatakta donusuyoruz miyik miyik yaparsa mecbur kalkiyoruz. Ustunu degistir 15 dk oyna derken uykusu geliyor yine bende onla beraber 45 dk daha uyuyorum

Kedinin tüyü çok dökülür arkasından süpürür iyi olur

Bizimkisi de oyle sık sık uyaniyor. Eli hep agzinda. Ac olfugu icin yaptigini sanmiyorum ama ilgi ve meme onu rahatlatiyor. Memeye alinca 1 dkda uyuyor geri.
Bu arada hep soylicem soylicem firsat olmuyor. Gumiho'yu ben de cok severdim
Bir çıkarıp rahatlasalar keşke.Sürekli memede kalmak istiyor o kadar diş kaşıyıcı aldım çeşit çeşit sevmedi.Gögüs uçlarımı ezmekten yara yaptı hepSabırlı olacağız yapacak bişey yok.Uykusuzluk bizde de var.

Ah neler neler yazdım da aşı konusu üzerine, site hata verdi hepsi gitti

özetle, aşı konusunun tartışmaya bile açık olamayacağını düşünecek kadar katı bir aşı taraftarıyım. “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir“ sözünü kendine ilke edinmiş bir insanım. Bilimin gücüne ve elde edilen verilere inancım sonsuz.
Naçizane, duruşumu belli etmek istedim

Bebişi uyumayan analar, dualarım sizlerle ve güzelliklerle Uykularımız onların olsun, hepinize iyi geceler

Aksam da 8 9.30 arasi uyuyor iste sansli isem 8 de sabahta 7 de uyaniyor bazen 6. 6.30a kadar yatakta donusuyoruz miyik miyik yaparsa mecbur kalkiyoruz. Ustunu degistir 15 dk oyna derken uykusu geliyor yine bende onla beraber 45 dk daha uyuyorum
Oh mis valla. Bebeleri değişek mi az
Kedinin tüyü çok dökülür arkasından süpürür iyi olur
Çok tüy döken bir kedi değil ama illa oluyor Hele mevsim geçişleri abıoww

Gündüz uykum oluyor uyuyamıyorum bebekten, şimdi bebek uyuyor uykum gelmiyor bu işte bir terslik var...
Aynı
Bende şuan sırf biraz dinlenmek için telefondaki işlerimi halletmek için uyanık duruyorum. Uykumda var sayılmaz. Özellikle sabah uyanınca ve akşam üstü baya uykum geliyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…