2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Biz bugün yine denedik 5 dakika durdu daha tam oturamadigi için yoruldu sanırım alışacak zamanla
Benmki bugun durmadi. Hatta daha az once oturttum ciglik cigliga sanirim bagliyoruz falan daraliyo cocuk. Zamanla alisir umarim. Bu saat oldu smdi uyudu bu arada

Canim evet yogurt corba tarzi seyler icin sordum. Kapakli bi kase var ondan mi alsam diye sormustum. Bu arada gozun aydin lanmissiniz o durumda sey oluyo mu sizde de. Yavrum yeter ki yapsin ben temizlerim bu ishal gibi nasil oluyor bu arada. Zaten hep civik değil mi?

Diş kaşıyıcı alcaktım ben de. Desenize emzik gibi diş kaşıyıcı da süs olur. O yine beni emer, benimle kaşır dişlerini.

Canım kızımda 1 ay sürdü bitmesi. Cilt doktoruna gittim en sonunda.Her banyo öncesi zeytinyağı sürdüm.Konak şampuanı ile yıkadım banyoda da taradım öylelikle 4. şampuanlamada bitti. Zeytinyağı tek başına geçirmedi.

Olabilir.Emzikte öğürüyordu almadı.Diş kaçıyıcıda da öğürüyor.Ama sulu olanlardan 2 tane alın bence sırayla dolapta soğutursunuz diş etlerinin yanmasını rahatlatır.
Diş kaşıyıcı alcaktım ben de. Desenize emzik gibi diş kaşıyıcı da süs olur. O yine beni emer, benimle kaşır dişlerini.

Cok cok gecmis olsun. Bebise de mi covid testi yapildi?
Biz genelde 6-7 kalkiyoruz
Biz de sansliysak 6:30 gibi kalkiyoruz. 5:30da kalktigi oluyor...
Gündüz uykum oluyor uyuyamıyorum bebekten, şimdi bebek uyuyor uykum gelmiyor bu işte bir terslik var...
Al benden de okadar...

Konak sampuani hangisi oluyor. Sebamed bebek şampuaniyla yikiyorum ben.

Amin amin amin
Ben de karşı değilim kesinlikle, yaptırırız acelesi yok modunu da sevdim ama
Canım ya. Dua ediyorsun Bi de kalbi güzel insan belli ediyor kendini. Evet hepimizin zorlandığı farklı şeyler var. Ama uyku en önemlisi sanırım

Cok cok gecmis olsun. Bebise de mi covid testi yapildi?

Biz de sansliysak 6:30 gibi kalkiyoruz. 5:30da kalktigi oluyor...

Al benden de okadar...
Çok teşekkür ederim canım,ona covid testi yapılmadi,kan verdik kanda bir değer yüksek bir değer düşük cikinca,vücut bir enfeksiyonla savaşıyor dedi doktor,bu da covittir dedi,öyle anlaşıldı yani.

katılıyorum
aşı yaptırmamayı hiç düşünmedim bile.
özellikle sadece son aşısı atlanan eşimin yiğeninin su çiçeğini nasıl atlattığını görünce, ki kendisi 15 yaşındaydı :)
iyi cesaret diyorum yaptırmayanlar için

kızlar o çok beklenen ama kimsenin atmaya cesaret edemediği midesi hassas olanların bakmaması gerektiği fotoğrafı izininizle atıyorum,
keşke hassas içerik bu içeriği gösterme seçeneği olsaydı
ahanda mukuslu yeşil kakamız

Eklentiler

• 35449F34-A02E-4C4E-ABE3-DA53F1CA327A.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 62
Çok teşekkür ederim canım,ona covid testi yapılmadi,kan verdik kanda bir değer yüksek bir değer düşük cikinca,vücut bir enfeksiyonla savaşıyor dedi doktor,bu da covittir dedi,öyle anlaşıldı yani.
Canım bütün yazılanları okuyamadım. Belki yazmışsındır ama şimdi nasıl bebiş iyidir inşallah? Ateş halsizlik yoktur umarım. Sen ve eşin nasılsınız? Çok geçmiş olsun, inşallah bi daha tekrarlamayız.

Kuzum dr ne diyo bu kakaya.

direkt foto hiç göndermedim ama yeşil baya dediğimde normal diyor.
sağlık ocağındaki hemşire de
demir almaya başlayınca böyle oldu.
daha önce de yazmıştım doktor kakada kan, şiddetli kusma, kilo alamama, ateş görmediği müddetçe çok önemsemiyor.

Oooo nooo
Ben henüz hazır değilmişim, beklenmedik anda yakalandım.
Aferin bebişe güzel yapmış

Kuzum bnm kizda bir de uyuyor,daha yeni kalkti.
Zor valla..
Benden cok esim isyan ediyor

Himm evet yesilligi demir ilacindandir, ama baya da mukus var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…