- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Benmki bugun durmadi. Hatta daha az once oturttum ciglik cigligaBiz bugün yine denedik 5 dakika durdu daha tam oturamadigi için yoruldu sanırım alışacak zamanla
Canim evet yogurt corba tarzi seyler icin sordum. Kapakli bi kase var ondan mi alsam diye sormustum. Bu arada gozun aydinHer gun yikiyorum canim ben :)
Kase almadim canim cunku dusunemedim acikcasi, pureleri vs koymak icin mi diyorsun
Az once bir kaka yapti kafasina kadaresim koltuk altindan tutuyor sirtini sileyim diye kakalardan kaydi kayacak
yalniz ishal gibi yapti normal mi bilmiyorum :/
Haydaa kotu olmus baslatmasi ama vardir bir bildigi
Diş kaşıyıcı alcaktım ben de. Desenize emzik gibi diş kaşıyıcı da süs olur. O yine beni emer, benimle kaşır dişlerini.Bir çıkarıp rahatlasalar keşke.Sürekli memede kalmak istiyor o kadar diş kaşıyıcı aldım çeşit çeşit sevmedi.Gögüs uçlarımı ezmekten yara yaptı hepSabırlı olacağız yapacak bişey yok.Uykusuzluk bizde de var.
Bugun 2. Sefer basina zeytinyagi surup taradim. İlkinde bu kdar cok cikmamisti ama bugun bayagi tarafi doldurdu. Pul pul cikti konaklar. Sonra baktm hala daha var sari sari basinin uzerinde. Doktor haftada 2 kere yap demisti. Yapmaya devam edicez sanirim bitene kadar
Diş kaşıyıcı alcaktım ben de. Desenize emzik gibi diş kaşıyıcı da süs olur. O yine beni emer, benimle kaşır dişlerini.
Cok cok gecmis olsun. Bebise de mi covid testi yapildi?Selam kızlar,iki gündür girip mesajları okumadım sayfalar birikmisDün benim minnak kız bizi biraz korkuttu.İlk defa kakasinda çok fazla kan gördüm,doktorunu aradım getir bakayım dedi,covid pozitif dedim,bir şey olmaz getir dedi.Kizi aldım götürdüm,muayene iyi gecti.Bes altı tüp kan alındı,kuzum kahvoldu alerji testleri,tam kan sayimlari falan yapıldı,kızım da bizim gibi Corona olmuş.Alerji testleri de bir haftaya çıkar dedi.Kaka vermiştik o da normal çıktı şükür.
Ayak terleme ile ilgili mesajlar okudum,bizde de var,tekrar kontrole gidince sorayım,doktorumuz her şeyi çok güzel açıklıyor,bizden bu kadar,geçmişi okuyayım bakalım
Biz de sansliysak 6:30 gibi kalkiyoruz. 5:30da kalktigi oluyor...Biz genelde 6-7 kalkiyoruz
Al benden de okadar...Gündüz uykum oluyor uyuyamıyorum bebekten, şimdi bebek uyuyor uykum gelmiyor bu işte bir terslik var...
Konak sampuani hangisi oluyor. Sebamed bebek şampuaniyla yikiyorum ben.Canım kızımda 1 ay sürdü bitmesi. Cilt doktoruna gittim en sonunda.Her banyo öncesi zeytinyağı sürdüm.Konak şampuanı ile yıkadım banyoda da taradım öylelikle 4. şampuanlamada bitti. Zeytinyağı tek başına geçirmedi.
Amin amin aminCanim uzun uzadiya yazmissin sagolasin oncelikle.
Hem katildigim hem katilmadigim durumlar var.
Evet asilarin yan etkileri var.
Her bunyeye de farkli etki yapiyor.
Kabul.
İnsallah hic tecrube etme, hic kimse etmesin ama hasta oldugunda kullandigi ilaclari, hastalik zorlugunu cocugun ne kadar perisan oldugunu olacagini..
Atese ne derece dayanikli oldugunu bilemeyiz.
Evet dsö ye falan bende inanmiyorum.
Bu asilar alerjik bunyeli oglumu resmen mahvetti, fakat kizimda yaptirmamayi ancak dr larin yaptirma demesiyle goze alabilirim.
Cunku bebeklerin ki yasa kadar beyni gelisiyor demissin ya, iste en merakli olduklari mikroba en acik olduklari herseyi deneyimlediklero zaman dilimi de o iki yas zaten.
Bu arada ben sadece tecrubelerimi anlatiyorum,yanlis anlasilmasin.
Asi karsiti degilim ama asilardan da nefret ediyorum
Sey gibi bu, hicbirinizi sevmiyorum,ama yalniz da canim sıkılıyor
Hatta ben her turlu ilaca gicigim ama iste elden ne gelir.
Oyle bir mecbur kaliniyor ki hastalik olunca..
Bu arada alerjik bebelerimden once evimizde 5 kopek 1kedi 2 hamster 2kus arada gelen misafir can dostlarimiz vardi.
Yavru kopisleri butun asilari tamamlanana kadar disari cikarmak yasakti..
Ayni mantik hemen hemen.
Simdi sadece akvaryumumuz var
Neyse..
Biz insallah bir dr a gidip tahlil muayene akil fikir alabilirsek yazicam insallah.
Hepimizinki saglikla buyusun
Ayaklarina tas degmesin, hastanelere dusurmesin insallah diyim sozlerimi bitireyim
Canım ya. Dua ediyorsun Bi de kalbi güzel insan belli ediyor kendini. Evet hepimizin zorlandığı farklı şeyler var. Ama uyku en önemlisi sanırımMasallah kizlar ne guzel konusmussunuz yaa hepsini okudum gun icinde pek bakamadigimdan birikmis
Burasi bana hem bilgi acisindan bir seyler katiyor hem de psikolojik olarak...
insanin tek olmadigini bilmek cok guzel bence ...
bana da esim gecen sen isi biraktin diye mi kizimiz var diye mi daha sakin bir yapida oldun dedi hehehe hosuma gitti
Tabiki isi birakmam etken ama kizimla ilgili de cok bunaliyorsam kendime nefes almak icin firsat yaratiyorum bir sekilde... cok gec saatlerde bebegi uyuyan annelere kizim uyudugunda hep dua ediyorum cunku erken uyumadiklarinda kipirdicak halin kalmiyor
asi konusunda bende cok ilac asi vs sevmem ama doktorun dedigini uygulamayi seciyorum cunku doktor dedi diyebilirim yani vicdanen kolayima geliyor...
Çok teşekkür ederim canım,ona covid testi yapılmadi,kan verdik kanda bir değer yüksek bir değer düşük cikinca,vücut bir enfeksiyonla savaşıyor dedi doktor,bu da covittir dedi,öyle anlaşıldı yani.Cok cok gecmis olsun. Bebise de mi covid testi yapildi?
Biz de sansliysak 6:30 gibi kalkiyoruz. 5:30da kalktigi oluyor...
Al benden de okadar...
Ben uyuyana kdr 2 kere uyandi ama gece sadece 2 kere uyandi. Insallah hep boyle devam ederBenim fistigim uyudu. Insallah bu aksam saat basi uyanmaz.
Biz bu ninnide uyuyoruz her aksam. Cok guzel. Oneririm
Ah neler neler yazdım da aşı konusu üzerine, site hata verdi hepsi gitti
özetle, aşı konusunun tartışmaya bile açık olamayacağını düşünecek kadar katı bir aşı taraftarıyım. “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir“ sözünü kendine ilke edinmiş bir insanım. Bilimin gücüne ve elde edilen verilere inancım sonsuz.
Naçizane, duruşumu belli etmek istedim
Bebişi uyumayan analar, dualarım sizlerle ve güzelliklerleUykularımız onların olsun, hepinize iyi geceler
Kuzum dr ne diyo bu kakaya.kızlar o çok beklenen ama kimsenin atmaya cesaret edemediği midesi hassas olanların bakmaması gerektiği fotoğrafı izininizle atıyorum,
keşke hassas içerik bu içeriği gösterme seçeneği olsaydı
ahanda mukuslu yeşil kakamız
Canım bütün yazılanları okuyamadım. Belki yazmışsındır ama şimdi nasıl bebiş iyidir inşallah? Ateş halsizlik yoktur umarım. Sen ve eşin nasılsınız? Çok geçmiş olsun, inşallah bi daha tekrarlamayız.Çok teşekkür ederim canım,ona covid testi yapılmadi,kan verdik kanda bir değer yüksek bir değer düşük cikinca,vücut bir enfeksiyonla savaşıyor dedi doktor,bu da covittir dedi,öyle anlaşıldı yani.
Kuzum dr ne diyo bu kakaya.
Oooo noookızlar o çok beklenen ama kimsenin atmaya cesaret edemediği midesi hassas olanların bakmaması gerektiği fotoğrafı izininizle atıyorum,
keşke hassas içerik bu içeriği gösterme seçeneği olsaydı
ahanda mukuslu yeşil kakamız
Kuzum bnm kizda bir de uyuyor,daha yeni kalkti.Kesinliklee her zaman dile getiriyorum benim derdim tamamen erken uyumaması. Tamam gündüz kendime zaman ayırıyorum uyudukça amaa derin uykuya geçtiği zaman ki gibi olmuyor asla. 23 kasımda başladı atağımız. Neredeyse 1 ay olmuş. Eskisi gibi ne dizi izleyip kafa dağıtabiliyorum ne de okuduğum kitaptan bir şey anlıyorum. Ev işi zaten hak getire. Yarım yamalak. Ay içimi dökmüş gibi oldum. Evde kedi var nasıl yetişeyim süpürmeye zaten hiç bir şey yapmıyorum desem lavabo WC temizliği, mutfak(zaten asıl olay o) ve çamaşır işi çıkıyor. Bunları salma imkanım olmuyor. Allahtan eşim yardımcı yoksa sanırım ben zamansızlıktan daha çok mutsuz birine dönerdim bu sefer de bebeğime faydalı olamazdım. 1de uyuyan bebe mi olur isyanımı yineliyorum
Himm evet yesilligi demir ilacindandir, ama baya da mukus var.direkt foto hiç göndermedim ama yeşil baya dediğimde normal diyor.
sağlık ocağındaki hemşire de
demir almaya başlayınca böyle oldu.
daha önce de yazmıştım doktor kakada kan, şiddetli kusma, kilo alamama, ateş görmediği müddetçe çok önemsemiyor.
Oooo nooo
Ben henüz hazır değilmişim, beklenmedik anda yakalandım.
Aferin bebişe güzel yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?