Himm evet yesilligi demir ilacindandir, ama baya da mukus var.
Yani evet alabilirim ya kase de, cok gerekli gibi gelmemisti aklima da gelmedi ama alinmasi gerekiyor diye dusundum su an tabak kulturune alismasi icin :)Canim evet yogurt corba tarzi seyler icin sordum. Kapakli bi kase var ondan mi alsam diye sormustum. Bu arada gozun aydinlanmissiniz o durumda sey oluyo mu sizde de. Yavrum yeter ki yapsin ben temizlerim bu ishal gibi nasil oluyor bu arada. Zaten hep civik değil mi?
At canim ben tiksinmemYani evet alabilirim ya kase de, cok gerekli gibi gelmemisti aklima da gelmedi ama alinmasi gerekiyor diye dusundum su an tabak kulturune alismasi icin :)
yaa cok tesekkur ederiz :)
Kizim kizim gene mi sirtina kadar kakis yaptin yaa of diyorum sonra yapp yap ama sen yap temizleriz ama hani bezinin icine yapsan cok seviniriz
Dun bir pirt yapti kaldirdim esine diyorum sirtinda var mi yok dedi sonra gene yatirdim devam etsin diye bir pirt ile beraber bir sicaklik geldi bacagima ahaa dedim
yaaa boyle cok daha sulu, kakalar vicik vicik ama puturluluk oluyordu, bu komple sivi ishal olmali diye dusunuyorum, atim bir kaka goruntusu şenlen istersen pazarına renk gelsin
Aynn cnm biseye hassasiyeti var ama, bende olsam devam ederdim bu kakaylamukus demir ilacından değil
3 aydır var neredeyse
ona da normal dedi büyük ihtimalle bir şeye hassasiyeti var ama ben biraz da alışsın istiyorum açıkçası.
formula süt verdiğimiz bi gün oldu mesela ben ilk işe gittiğimde sabah öğünü komple mama, akşam komple anne sütü. o zaman düzelmişti mesela ama yine de tabi ki anne sütüne devamkeee
Atsana kiz.Yani evet alabilirim ya kase de, cok gerekli gibi gelmemisti aklima da gelmedi ama alinmasi gerekiyor diye dusundum su an tabak kulturune alismasi icin :)
yaa cok tesekkur ederiz :)
Kizim kizim gene mi sirtina kadar kakis yaptin yaa of diyorum sonra yapp yap ama sen yap temizleriz ama hani bezinin icine yapsan cok seviniriz
Dun bir pirt yapti kaldirdim esine diyorum sirtinda var mi yok dedi sonra gene yatirdim devam etsin diye bir pirt ile beraber bir sicaklik geldi bacagima ahaa dedim
yaaa boyle cok daha sulu, kakalar vicik vicik ama puturluluk oluyordu, bu komple sivi ishal olmali diye dusunuyorum, atim bir kaka goruntusu şenlen istersen pazarına renk gelsin
Kızımın bir gece sadece hafif ateşi çıktı tekrarlamadi çok şükür,ben hafif geçiriyorum,eşim biraz ağır atlatiyor.Sukur bir hafta oldu,inşallah bir kaç güne kadar tamamen geçer.Canım bütün yazılanları okuyamadım. Belki yazmışsındır ama şimdi nasıl bebiş iyidir inşallah? Ateş halsizlik yoktur umarım. Sen ve eşin nasılsınız? Çok geçmiş olsun, inşallah bi daha tekrarlamayız.
İnşallah canımKızımın bir gece sadece hafif ateşi çıktı tekrarlamadi çok şükür,ben hafif geçiriyorum,eşim biraz ağır atlatiyor.Sukur bir hafta oldu,inşallah bir kaç güne kadar tamamen geçer.
Konak sampuani hangisi oluyor. Sebamed bebek şampuaniyla yikiyorum ben.
Geçmiş olsun canım.2 haftalık lohusaydım eşim olduğunda bize bulaşmadı ama zor süreçti.Kimse de yoktu tek başıma hem kızıma hem ona hem kendime koşturdum.Allah acil şifalar versin.Kızımın bir gece sadece hafif ateşi çıktı tekrarlamadi çok şükür,ben hafif geçiriyorum,eşim biraz ağır atlatiyor.Sukur bir hafta oldu,inşallah bir kaç güne kadar tamamen geçer.
Bizimde kimse yok bu memlekette,üstüne arabayı da sattık,arabasizlikta çok kötü acil bir şey olursa diyeGeçmiş olsun canım.2 haftalık lohusaydım eşim olduğunda bize bulaşmadı ama zor süreçti.Kimse de yoktu tek başıma hem kızıma hem ona hem kendime koşturdum.Allah acil şifalar versin.
Sağol canım benim, Uyku sinirlerin zayıflamasına neden oluyor ki ben uykum varken uyuyamazsam çok gerilen bir insanım...Amin amin amin
Ben de karşı değilim kesinlikle, yaptırırız acelesi yok modunu da sevdim ama
Canım ya. Dua ediyorsun Bi de kalbi güzel insan belli ediyor kendini. Evet hepimizin zorlandığı farklı şeyler var. Ama uyku en önemlisi sanırım
At canim ben tiksinmemgecen gun isyerindeydik ayni dedigin gibi bacagimda bir sicaklik benm uzerime bile cikmis eve dönerken arabada esim diyo galiba bizimki yapmis arabada bi kokusu var. Yok dedm muhtemelen benden geliyor uzerime yapti resmen o gun
GeliyorrrrrAtsana kiz.
Cok ilgi alanima giriyor, merak ediyorum
Hahahah 9 gün kadar mıOh mis valla. Bebeleri değişek mi az
Çok tüy döken bir kedi değil ama illa oluyorHele mevsim geçişleri abıoww
Sadece klips için gereksiz pahalı geldi bana.MAM Mini Cooler Klipsli Sogutucu Diş Kaşıyıcı Mavi (+2 Ay) | Trendyol
M Mirune senin dediğin buydu sanırım değil mi? Yoksa daha Farklı mıydı. Denk geldi şimdi gezinirken
Satın almayacağım soran arkadaşlar olmuştu o yüzden attım.Sadece klips için gereksiz pahalı geldi bana.
Demir takviyesi yeşil yapıyor.direkt foto hiç göndermedim ama yeşil baya dediğimde normal diyor.
sağlık ocağındaki hemşire de
demir almaya başlayınca böyle oldu.
daha önce de yazmıştım doktor kakada kan, şiddetli kusma, kilo alamama, ateş görmediği müddetçe çok önemsemiyor.
Mukus nasıl bir şey tanecikler mi, parlak iplikler mi?Himm evet yesilligi demir ilacindandir, ama baya da mukus var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?