2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Himm evet yesilligi demir ilacindandir, ama baya da mukus var.

mukus demir ilacından değil
3 aydır var neredeyse
ona da normal dedi büyük ihtimalle bir şeye hassasiyeti var ama ben biraz da alışsın istiyorum açıkçası.
formula süt verdiğimiz bi gün oldu mesela ben ilk işe gittiğimde sabah öğünü komple mama, akşam komple anne sütü. o zaman düzelmişti mesela ama yine de tabi ki anne sütüne devamkeee

Yani evet alabilirim ya kase de, cok gerekli gibi gelmemisti aklima da gelmedi ama alinmasi gerekiyor diye dusundum su an tabak kulturune alismasi icin :)

yaa cok tesekkur ederiz :)
Kizim kizim gene mi sirtina kadar kakis yaptin yaa of diyorum sonra yapp yap ama sen yap temizleriz ama hani bezinin icine yapsan cok seviniriz
Dun bir pirt yapti kaldirdim esine diyorum sirtinda var mi yok dedi sonra gene yatirdim devam etsin diye bir pirt ile beraber bir sicaklik geldi bacagima ahaa dedim

yaaa boyle cok daha sulu, kakalar vicik vicik ama puturluluk oluyordu, bu komple sivi ishal olmali diye dusunuyorum, atim bir kaka goruntusu şenlen istersen pazarına renk gelsin

At canim ben tiksinmem gecen gun isyerindeydik ayni dedigin gibi bacagimda bir sicaklik benm uzerime bile cikmis eve dönerken arabada esim diyo galiba bizimki yapmis arabada bi kokusu var. Yok dedm muhtemelen benden geliyor uzerime yapti resmen o gun

Dogdugundan beri ilk defa dunku gibi bi gece gecirdik Aksam 1 de uyuttum. 2 de uyandi. Tekrar uyutmaya calistim. Yatiriyorum cocugun tum vucudu titriyor resmen sicriyor 1-2 derken kendni uyandiriyor aglayarak sanki korkuyo gibi. Bidaha bidaha bidaha derken sabah 7 ye geliyodu ve hic uyumadi. Butun gece aglastik onun ne derdi var bilmiyorum ama ben uykusuzluktan yorgunluktan agladm resmen. cunku dun butun gun de aglandi. Dis mi acaba diyorum ama baktim pek anlamadim da. Bde alni falan normal kafasinin arkasi ates gibi resmen. Anlamadm
Her gecesi boyle gecenler gercekten cok cok cok zor. Umarim en kisa zamanda tum bebislerin uykusu duzene girsin

Aynn cnm biseye hassasiyeti var ama, bende olsam devam ederdim bu kakayla

Atsana kiz.
Cok ilgi alanima giriyor, merak ediyorum

Kızımın bir gece sadece hafif ateşi çıktı tekrarlamadi çok şükür,ben hafif geçiriyorum,eşim biraz ağır atlatiyor.Sukur bir hafta oldu,inşallah bir kaç güne kadar tamamen geçer.

Radix konak şampuanı 2 yıl kullan dedi geçirdi ama geçen gözlerimi yakınca değiştirdim. Şimdi mustelanın köpük şampuanı var konak için ondan aldım onu kullanıcam artık.
Konak sampuani hangisi oluyor. Sebamed bebek şampuaniyla yikiyorum ben.

Kızımın bir gece sadece hafif ateşi çıktı tekrarlamadi çok şükür,ben hafif geçiriyorum,eşim biraz ağır atlatiyor.Sukur bir hafta oldu,inşallah bir kaç güne kadar tamamen geçer.
Geçmiş olsun canım.2 haftalık lohusaydım eşim olduğunda bize bulaşmadı ama zor süreçti.Kimse de yoktu tek başıma hem kızıma hem ona hem kendime koşturdum.Allah acil şifalar versin.

Geçmiş olsun canım.2 haftalık lohusaydım eşim olduğunda bize bulaşmadı ama zor süreçti.Kimse de yoktu tek başıma hem kızıma hem ona hem kendime koşturdum.Allah acil şifalar versin.
Bizimde kimse yok bu memlekette,üstüne arabayı da sattık,arabasizlikta çok kötü acil bir şey olursa diye neyse Allah büyük bizimde çoğu gitti azı kaldı inşallah

Sağol canım benim, Uyku sinirlerin zayıflamasına neden oluyor ki ben uykum varken uyuyamazsam çok gerilen bir insanım...
Ada yı uyutup yataga koyduğumda haydi bakalım bizim ponçik uyudu darısı diğer minik kuşların başına diyorum hatta sen bayagıdır gorunmuyorsun uyku eğitimi çok sert geçiyor heralde diye eşime anlatıyordum
İkinci duam da bu kadar hevesle beklediğimiz yemek yeme konusu inşallah hepsi yeteri kadar iştahlı olur
bizimkinin halen sofraya ilgisi yok ama bence tam 6. Ayı dolunca olacak öyle hissediyorum babası gibi yumurta totoya dayanmadan canıma cefa vermiyor

Atsana kiz.
Cok ilgi alanima giriyor, merak ediyorum
Geliyorrrrr

Demir takviyesi yeşil yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…