2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çiçekli bodysini yesinler, maşallah gür saçlı bebişe. İyi geldi bu foto
Simdi onden sari saclri cikiyir desem saka gibi olur ama cikiyor
Oglumda boyle kara dogdu sarardi, benm bebekligimde oyleymis.
Heyecanla bekliyrium kiziminda sararmasini
Sagliklari olsunda kasi gozu saci isin esprisi tabi

Simdi onden sari saclri cikiyir desem saka gibi olur ama cikiyor
Oglumda boyle kara dogdu sarardi, benm bebekligimde oyleymis.
Heyecanla bekliyrium kiziminda sararmasini
Sagliklari olsunda kasi gozu saci isin esprisi tabi
Tabiiki saçları gözleri ne renk olursa olsun, her şartta hepsi tarifi olamayacak kadar güzeller

canım doktora sor bir sürü marka varmış, ben de burdaki kızlardan gördüm bir kaç kişi yazmıştı o damlayı değil doktorum bunu önerdi diye... hatta ben de doktora sorucam eğer d vitamini ve demir de bu daha iyi derse onu almayı planlıyorum. V ile başlayan demir hapı değil mi? gerçi bizde bu dediğin etkileri yapmadı, sadece yeşil kaka

Yok canım sidefer damla kullanıyoruz.

Şöyle uzasa da anten yapsak diye bekliyoruz eşimle. Geçen tepedeki tutamı ince bir lastikle tutalım dedik olmadı o kadar ince az yeni evliylen tek tepede tutulmuş saçı olan bebeklere bayılıyorduk.
Kuzum benimkinde sac varda hicbisey yapmadim, elleyemedim rahatsiz olur diye.
Banti bile ay sikmasa cocugu deyip de takiyorum
Aslinda hic kiz anasi degilim

O kadar tan sonra bir de lokum koyalim demi
Ballı lokum bunlar hem de. Bir tane de benden.
Bu arada benimki de kara doğdu sapsarı çıkıyor alttan
Uzerindekileri e bebek indiriminden almıştım dikişler filan çap cup bakar mısınız. He uzun kol zibinlar aldım beş tane beyaz olmaz olsun pacavraya döndü elde kalan hatalilari indirim diye itelemisler kanımca. Swetshirt var bir tane de incecik sert bir kumaş. Hiç memnun kalmadım o alışverişten.
A April wind seninkiler nasıl ve diğer e bebek indiriminden alan arkadaşlar

Eklentiler

• IMG_20201217_103640.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 64
Ben çok bir şey almamıştım canım ama aldıklarımda sorun yoktu zaten çok giyemiyorlar ya. Çoraplı alt almıştım onlar iyi oluyor diye. Tulum ve alt üst takım almıştım iyiler. Bir de uyku tulumu. Valla çocuğun giydiği haram diye bir söz var ya katılıyorum tamamen 4,5 aylık bebek 1 yaş giyiyor ve giysiye verdiğim paraya acıyorum. Hele 6-9 ay aldıklarımı birer kez giydi cinnet geçirdim 300 liralık alışveriş yapmıştım çöp oldu o ara hızlı büyüdü.

Hemşire bana suyla seyrelt ver demişti. Ben yapmadım. Sadece bir kere çıkardı ağlaya ağlaya. Devamı gelse sulandırcaktım.
Bugün demir takviyesi de veremedim hep memede.

Yarama dokundun E Erganun
Hiç giymedikleri de oldu içim gitti.
O ara o alışveriş yapmamın sebebi de şuydu; 3-6 ay küçük geliyordu 9-12 ay büyük geliyordu yani patikli altları falan. Ayağı ısınmaz vs diye 6-9 ay alışveriş yapmıştım. Bir de emanet gibi durmasın diye. 1 hafta kıyafetleri dönesiye küçüldüler. Akıllandım valla. Ebebek lcw hangisi uygunsa oradan alıyorum hep artık.

Melek yaa
Benim icin mis gibi kokla
Erkekti senin demi.
Erkek bebek ozledim desem
Merak ediyorum,bir oglum daha olsa,sonra bi tane daha kiz isteyecek miyim
Bu dongu nereye kadar devam edecek

Eklentiler

• Screenshot_20201220-143604_Chrome.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20201220-144042_Chrome.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 48
Ben izel bi sey demedim dis kasiyicilarla alakali. Bilmiyorum ki. Karistiriyor olabilirsin. Bende su ikisi var. Chiccho olan agir geliyor sürekli dusuruyo. Diğerini kendi eliyle tutup destekliyor. O yuzde ikincisini daha cok seviyorum.
Emzik tutmayan bebe bunun benzerini tuttu demiştin sanki ya da ben karıştırmış olabilirim iilay da bulamadım demişti sanki. O sebeple atayım o muydu diye dediydim kuzu

Hemşire bana suyla seyrelt ver demişti. Ben yapmadım. Sadece bir kere çıkardı ağlaya ağlaya. Devamı gelse sulandırcaktım.
Bugün demir takviyesi de veremedim hep memede.
Bgn ben de vermedim demir. Bebiş rahat etti gerçekten...
benim saçsız lokumdan da bi foto gelsin ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…