Kızlar selam,
Ayın 8’inden beri foruma giremedim işler çok yoğun umarım herkes ve bebişler iyidir
Birkaç konuda sizlere danışmak istiyorum. Son 3 haftadır uykularımız çok kötü 2 saatte bir hatta saatte bir uyanıyordu. Atak haftası vs dedim ama bitti gözüküyor atak hala devam ediyor bu durum sizinde öyle mi?
Ben bu uyanmaları gaz sancısına yoruyorum çünkü uykudayken devamlı ıkınır gibi ses yapıp ayakları havaya dikiyor kucağımda ve memede pıt pıt yapıyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Gaz ilaçlarını keseli 20 gün oldu.
Ve gelelim en önemli konuya. Diş
Bizim çok erken başladı 4 gündür devamlı ağlıyor yavrum bağırarak. Eli ağzında devamlı dişlerini kaşıyor. Sabırım ishal oldu günde 5-6-7 defa kaka yapıyor ama kaka normal yani sarı herhangi bir renk değişimi vs yok. Kucağıma alıyorum direk ağzını açıp omzuma dişlerini sürüyor. Napacağımızı şaşırdık. Bakıyorum sertleşme var ama beyazlık yok yani çıkmasına var sanırım. Nasıl olacak geçecek mi yetemiyorum çocuğuma sanki. Neyi eksik yapıyorum bilmiyorum. Dudağını büzüp ağladığında içim gidiyor. Gülen çocuğumu özledim.