2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sadece bebişin dökülse iyi benimde dökülmesi baya hızlandı ve saçım seyreldi bile.

Tabiii bebeklik saçları hep dökülür kuzum, hatta bizim yanlar döküldü şimdi ama arkalar duruyor muhtemel onlarda dökülecek anne ile bebek aynı anda saç döker derler

Canım bizim bebişin kafasının arkasında bi bölüm komple döküldü ve çok çok minik çıkıyo. Zaten fotoda görünüyor tamamen kel Doktora sordum ben anormal bişey olup olmadığını. Gayet normal dedi, kafasının arkası sürekli yastıkta olduğu için o bölge kelmiş gibi kalabilir dedi. Saç köklerine baktı, kökler var bi problem yok dedi. Ama ben bu halini de çok sevdim ya önden tipi çok komik ve şirin duruyo

Ben istiyorumda,kocam beyler iki yeter diyor.
Hadi yetsin bakalim dedim,simdilik tabi

Kızlar selam,
Ayın 8’inden beri foruma giremedim işler çok yoğun umarım herkes ve bebişler iyidir

Birkaç konuda sizlere danışmak istiyorum. Son 3 haftadır uykularımız çok kötü 2 saatte bir hatta saatte bir uyanıyordu. Atak haftası vs dedim ama bitti gözüküyor atak hala devam ediyor bu durum sizinde öyle mi?

Ben bu uyanmaları gaz sancısına yoruyorum çünkü uykudayken devamlı ıkınır gibi ses yapıp ayakları havaya dikiyor kucağımda ve memede pıt pıt yapıyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Gaz ilaçlarını keseli 20 gün oldu.

Ve gelelim en önemli konuya. Diş Bizim çok erken başladı 4 gündür devamlı ağlıyor yavrum bağırarak. Eli ağzında devamlı dişlerini kaşıyor. Sabırım ishal oldu günde 5-6-7 defa kaka yapıyor ama kaka normal yani sarı herhangi bir renk değişimi vs yok. Kucağıma alıyorum direk ağzını açıp omzuma dişlerini sürüyor. Napacağımızı şaşırdık. Bakıyorum sertleşme var ama beyazlık yok yani çıkmasına var sanırım. Nasıl olacak geçecek mi yetemiyorum çocuğuma sanki. Neyi eksik yapıyorum bilmiyorum. Dudağını büzüp ağladığında içim gidiyor. Gülen çocuğumu özledim.

Benimki de emdi, emerken gaz sancısı vardı. Gaz çıkarmasına yardım ettim, çıkardı :)) sonra emmeye devam ettik. Sonra da kucağımda sallayarak şarkı söyleyerek uyuttum. Yedi bucuktan beri uyuyor bakalım ne zaman uyanır. Bizde de böyle :)

Atak olduğunu düşünüyorum. Gaz, ishal dışındakiler bizde de oldu ve geçti. Ama huysuz diş mi kaşıyor napıyor ben de bilemiyorum.

Maşallah, ben de yıkayalım dedim de eşim istemedi. Yarına kaldı banyo. Bizim kız emdi babasıyla uykuya gitti. İnşallah uyur. Ben çay demliyorum.

Atak olduğunu düşünüyorum. Gaz, ishal dışındakiler bizde de oldu ve geçti. Ama huysuz diş mi kaşıyor napıyor ben de bilemiyorum.
Teşekkür ederim umarın bir an önce biter bizim de Peki ne kadar sürdü bir haftadır sürekli artan bir grafikle devam ediyor rahatsızlığı. Çıkartsa dişi bir an önce de rahatlasa diyorum.

Heyyoo
Bebişe yüzdürme banyo yaptırdık bayadır eşimin saatleri uymadığı için yaptıramıyorduk. Baya yorduk su ılıyana kadar durdu. Sonra banyosunu yaptırıp çıkardık, emzirdim ve uyudu hemen
aling aklıma sen geldin, kullanıcı isimleri değişince iyice karıştırıyorum ama
Denediniz mi havuzu? Daha önce haberim olsaydı alırdım yaa kesinlikle. Ya da aldırırdım

Gaz sorununun neredeyse aynisi yasiyorum. Bacaklarini kaldirip indirmesi uyandiriyor. Ama her gun yasamiyoruz. Doktor bu ayda gaz sancisi olmaz, alerji dedi. O yuzden diyete basladim, ne oldugunu cozmeye calisiyorum. Icimden bir ses de alerji degil, gazli bir bebis diyor ama bakalim.

Ve bizde gunde en az 4 kaka hep var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…