Yarama dokundun EErganun
Hiç giymedikleri de oldu içim gitti.
O ara o alışveriş yapmamın sebebi de şuydu; 3-6 ay küçük geliyordu 9-12 ay büyük geliyordu yani patikli altları falan. Ayağı ısınmaz vs diye 6-9 ay alışveriş yapmıştım. Bir de emanet gibi durmasın diye. 1 hafta kıyafetleri dönesiye küçüldüler. Akıllandım valla. Ebebek lcw hangisi uygunsa oradan alıyorum hep artık.
Melek yaa
Benim icin mis gibi kokla
Erkekti senin demi.
Erkek bebek ozledim desem
Merak ediyorum,bir oglum daha olsa,sonra bi tane daha kiz isteyecek miyim
Bu dongu nereye kadar devam edecek
Emzik tutmayan bebe bunun benzerini tuttu demiştin sanki ya da ben karıştırmış olabilirim iilay
da bulamadım demişti sanki. O sebeple atayım o muydu diye dediydim kuzu
Hamile iken e bebekten çok ürün aldım ama beden olarak kalite olarakta LCW çok daha iyi indirim olsa dahi e bebekten almıyorum kalıpları küçük LCW bebek ürünleri çok iyi hep oradan alıyorum aldığım hiç bir ürünun rengi hiç bozulmadi e bebek öyle olmadı bi kaç yıkamada soldu
Uçuyoruz desinler diye bizi çok sevsinler diyeeee o zaman bizden dee aaa ne tatlı bir pazar oldu yaa lokum koktu burası mis AApril wind
bizim de sarı sarı parlıyor
Uçuyoruz desinler diye bizi çok sevsinler diyeeee o zaman bizden dee aaa ne tatlı bir pazar oldu yaa lokum koktu burası mis AApril wind
bizim de sarı sarı parlıyor Eki Görüntüle 2744375
Arkadaşlar bende bizim kız tüpçü fikretten döndü saçları uzadı diye seviniyorum bir de saç diye tarıyoruz bunları o saçlar ne maşallahh Eki Görüntüle 2744334
Eki Görüntüle 2744335
esmeralda5White Mocha
içime su serptiniz herkesin bebişinin saçları dökülüyor demek. Benim kızımın ilk doğduğunda şimdikinden daha çok saçı vardı. AApril wind
sorma bizim de yatağımız hep minnoş saçlarla dolu.
Diyetin 6. Gunu de bitmek uzere... ama uykusunda bacak kaldirmalar devam ediyor. Her gun degil bazen. Dikkat ettim o hareketten 2 saat sonra gibi kaka yapiyor. Saat 6 gibi. Belki bizim oglanin da normali budur. Valla kafam karisiyor, her gece birbirinden farkli, nasil anlicam bakalim.
Diyetin 6. Gunu de bitmek uzere... ama uykusunda bacak kaldirmalar devam ediyor. Her gun degil bazen. Dikkat ettim o hareketten 2 saat sonra gibi kaka yapiyor. Saat 6 gibi. Belki bizim oglanin da normali budur. Valla kafam karisiyor, her gece birbirinden farkli, nasil anlicam bakalim.
Nazar denen şey vallahi var billahi var. Emzik siz uyuyor dedim şu an emzik diye ciyak ciyak bağırıyor uyumadı. Bi okuyun ufurun de gönderin maşallah diyin
Nazar denen şey vallahi var billahi var. Emzik siz uyuyor dedim şu an emzik diye ciyak ciyak bağırıyor uyumadı. Bi okuyun ufurun de gönderin maşallah diyin