2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yaa o nasil bisey canim, bi foto atsan ya.

Teşekkür ederim umarın bir an önce biter bizim de Peki ne kadar sürdü bir haftadır sürekli artan bir grafikle devam ediyor rahatsızlığı. Çıkartsa dişi bir an önce de rahatlasa diyorum.
Yaşarken saymaya mecali olmuyor insanın fakat 15 günü bulmuş olabilir gece iki saate bir kalkıyordu

Canim haftada 2-3 kere yüzüyoruz biz de. dun ve bugün yüzdü. Havuzu bosalttim az once. Carsamba tekrar doldurup carsamba persembe yuzdurmeyi planliyorum. Cok seviyor ya egleniyor 15-20 dk arasi tutuyorum suda. Sanki yüzmeyi ogrenmis gibi sirt ustu falan yatmaya basladi suda

Yaa yerim bizimki bile küvetinde öyle bir coşuyor ki anlatamam kim bilir havuzda nasıl olurdu

Yaa yerim bizimki bile küvetinde öyle bir coşuyor ki anlatamam kim bilir havuzda nasıl olurdu
Kuvette yüzdürme banyo nasil oluyor. Arada da oyle yapayim bu havuz doldur bosalt yorucu. Hele dün naptim zaten durmadi butun gun. Avutmaya calisiyorum olmuyo uykusu var uyumuyo miz miz miz. Dedim ki yuzdureyim. Havuz Dolsun die suyu actm. 15 dk snra bi bakayim dedm bi gittim. Havuzun giderini kapatmamisim. Kafalar trilyon tabi ustten doluyo alttan bosaliyo ama gider hortumu banyonun ortasindaydi her yer su sip sip. Suyu kapattim once sonra oturdum agladim sonra tekrar doldurdum

Ay güldüm kusura bakma
Aynı hesap suyu doldurup yoruyoruz yüzdürüyoruz yüzüstü tutuyoruz çırpınıyor hareket ediyor su içinde, baya eğleniyor. Bizim küvet A101’den di. Diğerlerine göre az daha büyük. İyi oluyor öyle
Heralde 1-2 aya sığmaz ama Anca oturur leğene oturur gibi

Bende mi diyete başlasam bilemiyorum ki. Gece kaldırıp pırt yapınca rahatlıyor çocuk ama iki saatte bir sancı giriyor ıhh ıhh başlıyor ayaklar havada battaniyesini atıyor üstünden kaldı meme ver memedeyken pırtlasın reflüden dolayı 10 dk gezdiriyorum hep orda pırtlasın yatır, 1.5-2 saat sonra yine aynı. Gece döngümüz bu. Saah bir sihirli değnek var sanki uyanıyor hiç bir şeyi kalmamış gibi. Kendi kendine çıkartıyor. Gün içinde de belki 30 defa pırtlıyor. Diyorum bir insan bu kadar gazlı olur mu.

Eltim 9aylik hamile. Arkadasi da bugun hastaneye yattidogun yapmaya. Gorunce cok ozeniyorum. Simdiden hamile olmayi ozledim
Benim de ablamın kızı doğdu iki hafta önce, ah nasıl küçük nasıl güzel (ki bizim kızdan iri doğdu baya). Bugünleri ayrı güzel ama ben de 4 ay öncesini biLe özlemeye başladığımı fark ettim.

Hızla büyüyorlar, yetişmemiz, anda kalabilmemiz lazım

Eltim 9aylik hamile. Arkadasi da bugun hastaneye yattidogun yapmaya. Gorunce cok ozeniyorum. Simdiden hamile olmayi ozledim
Bir ben değilmişim özleyen bazen diyorum hazır uykusuz geceler geçiriyorum bi yapivereyim ikinciyi kardeş kardeş büyüsünler sonra amannnn sakının diyorum biriyle başa çıkamıyorum ne ikincisi zaten en az 2 yıl diyorlar galiba sezaryandan sonra.

Aaa o mesaji ben yazmamistm sanki.

Saçlı bebek çook zor. Benim kızım tamamen saçlı olarak doğdu, arka tarafları döküldü ama inanılmaz ya her yerimiz saç. Öpüyorum bi bakıyorum ağzım burnum saç. Kakasından saçları çıkıyor 1 aydır durmak bilmedi dökülme önleri de iyice uzadı gözüne ağzına giriyor. Uyurken kahkül kesicem bi gün hangi tokayı saç bandını takarsam takayım çıkarıp atıyor istemiyor. Kurtlu biraz yavrum

Kız sen son virajdasın biz napalim kalan 28. çıldıraaacaaağımm. Bazen çok fena üstüme geliyor herşey
Aman bu bitse dişi başlayacak bacım
Anladım ki film asıl bundan sonra başlıyormuş Bele bele büyüyecekler. Kabullenmeye başladım sanırım.
Onca yorduk bak uyandı bebem. Ben iflas. Karşımda diş kaşıyor şuan

Bu arada diş kaşıyor demişken hiç 5-10 tane denemeye gerek yok bence
Bir tane oioi aldım gıcırdata gıcırdata onunla kaşıyor dişlerini Çok seviyor tam eline göre.
Bir tane de jelli aldım ki soğutup dişlerini rahatlatalım diye. O da cepte duruyor şimdilik. Henüz gerek olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…