2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aynen, iki üc saatte bir masaj yaptigimi bilirim. Kendi de pıt yapar. Yada emerken kaka yapar. Ama son zamanlarda sanki daha iyi. Diyetten mi yoksa artik duzelmeye mi basladi anlamiyorum. Burkac gun iyiyken sonra gene gazli bir gece gecirir. Tam olarak şu dokundu da diyemiyorum bu yuzden.

Aa bakmıştım ben de ona ama çok mu ufak bilememiştim. Alayım bari kuzuya yılbaşı hediyesi
..

Kızlar bu arada ayva bende acayip süt yaptı bilgi geçeyim

Aa bakmıştım ben de ona ama çok mu ufak bilememiştim. Alayım bari kuzuya yılbaşı hediyesi
..

Kızlar bu arada ayva bende acayip süt yaptı bilgi geçeyim
Bizimki kaktüslü olan, minik elleriyle yandan tutup ağzına götürüyor öldürüyor beni

Ayva sevmem ama deneyeyim, ben eskisi gibi hiç bir şeyin süt yapıp yapmadığını anlayamıyorum Hep aynı memintolar. Önceden fark oluyordu bazı şeylerde. Ama dinlenemiyorum da belki onunda etkisi vardır.

Canim bir yerde okumuştum denemediğim için (firsat olmadı) işe yarar mı bilmiyorum; bir miktar süt sağıp buzdolabında soğutup bir bezle damakları kaşıyın yazıyordu. Anne sütünün ağrı kesici özelliğinden faydalanmış olup ayrıca soğuk olması da damakları rahatlatıyormuş.

Ay denemek lazım.

O oreo gibi olanlardan mi aldin yoksa kaktus tarzi mi. Ben de alcam. Yani almam lazim. Benim oramla buramla dis kasiyo
Yazmissin canim sonradan gördm. Kaktüs diye.

Son düzenleme:
Tamamdır sepete atıyorum

ya ben de pek anlamıyordum, hatta bir ara azaldı gibi hissettim ( ki regl dönemiydi). Tipleri de aynı ama emerken bi baktım çekip çekip bırakıyor, Ne göreyim tazyikli fışkırmaya başlamış ondan ememiyormuş Tek fark da akşam yediğim ayvaydı vallahi.

Senin durum benden hallice bizim ki saat 8.30 dan beri memede birde emerken yakama yapışıyor resmen. Uyudu diye yerine koycam elini tshirtten ayırmamla kaşlarını çatıp gözlerini açıyor sen benim keyfimi nasıl bozarsin der gibi. Bu sahne bu aksam en az 10 kere tekrarlandı. Birde uyurken yokluyor orda miyim yanında miyim diye.

Ohhh ohh bizim kızda bugün 9.30 da uyudu ancak 9 da girişimde bulunduk ama emerken birden memeyi bırakıp konuşmaya başladı ki bugün onu bir sürü konuşturmak için uğraştık konuşmadı günlük kotayı dolduramamıştı yarım saat öyle takıldık eş ile başbaşa yemek yendi ve balkonda çekirdek çitledim valla

Diş çıkarma dönemi yanında atak falan hiçmiş.
Fena haldeyiz inşallah biran önce patlatır .
Kolaylıklar diliyorum hepimize sizin dişlerin geleceği bariz bizde kabartı var ama asıl sıkıntı birkaç haftaya sarkabilirmiş. Direneceğik napalım
Regl döneminde bende de azalıyor baya Önceden bende de fışkırma olmazdı ama geçen emdikten bi yarım saat bi saat sonra memeler boş gibiydi emmek istedi acaba sütüm mü azaldı diye Sıkayım dedim fışkırır tarzda geldi. Bu meme işi bende tam oturmadı anlamıyorum hiç.

Eşime dedim hadi sen bir bölüm dizi izle ben bizim kızlara takılayım biz tatildeyiz biliyorsunuzdur belki yazdıydım ...
burda jakuzi var benim kızı da onun içinde yüzdürdü babası biraz şaşkın ördek yavrusu
Ayaklarını çırpmayı öğrendi dün bir hoşuna gidiyor ama şaşırıyorda ağzını yicem eve de alayım ucuz yollu diyom bakalım ❣

Kız gene mi sen
Aman aldım dünyaya bir kere geliyorum
Sizi ateşe atarken kendim de yanıyorum
Bizim gün gün huylarımız değişti valla kuzu kimi zaman gece 1,5 saatte bir uyandı kimi zaman memede uyuyup hep emmek istedi kimi zaman hep ağladı baya mutsuz huysuz bir bebekti. 2 gündür hafifledi ama düzelmiş değil maalesef Gece uykusu öne gelse tüm gün kucağımda taşıyıp eğlendirmeye razıyım. Pil bitiyor

Bizde hep fışkırma modu sıkınca tazyiksiz nasıl oluyor hiç bilmiyorum deneyimlemedim. Hatta o kadar ki emerken bazen bi çekiyor ağzını bazen suratına bazen de kafa üstünden süt fışkırıyor her şeyi denedim yani tayzik gecene kadar sağım yapın diyorlar ya yaptım süt bitene kadar tazyik olayı gecmedi hep fışkırıyor.
Bu arada regl başladı mı ya bende hala ses seda yok valla doğrusu da gelmese hiç gocunmam böyle çok rahatmiş

Şahanee olmuş, iyi tatillerr şu ek gıdaya geçmeden ben de çok istiyorum ama koronadan cesaret edemedik ya. Ne taraflardasınız, memnuniyet nasıl

Şuan sanmayın ki uyudu eşime pasladım sağolsun mutfağı da toplamış bulaşıkları vs makineye koymuş.
Sabah bakmamıştı uyuyayım dedim ama ona da tatlı gelmişti uyku Azıcık buraya baktım gidip kitap okumayı planlıyorum.

Keşke benimde gelmeseydi Az daha rahat ederdim
Damla damla geliyor mesela emdikten sonra sıkınca. Tazyik sorunum olmadı benim hiç sıkıp bakmasam tazyikli geldiğini de bilmezdim sanırım

İnşallah 1-2 haftadır daha uzun olmasın lütfen

İlk cocugu olanlara hersey yeni basliyor diyecektm kac kere de,aci haberi benden duymayin diye soylemedim
Neyse yasayip gormek guzel tabi
Bacilar bu disler bir adet cikip bitmiyor, yaklasik 24 tane olacaklar, hele bir onu diyim de.
Daha ne ataklar ne sendromlar var, oy oy.
Hele daha yorulmayalim ya,yol azcuk uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…