- 15 Aralık 2019
- 532
- 1.110
- 63
Aynen, iki üc saatte bir masaj yaptigimi bilirim. Kendi de pıt yapar. Yada emerken kaka yapar. Ama son zamanlarda sanki daha iyi. Diyetten mi yoksa artik duzelmeye mi basladi anlamiyorum. Burkac gun iyiyken sonra gene gazli bir gece gecirir. Tam olarak şu dokundu da diyemiyorum bu yuzden.Bende mi diyete başlasam bilemiyorum ki.Gece kaldırıp pırt yapınca rahatlıyor çocuk ama iki saatte bir sancı giriyor ıhh ıhh başlıyor ayaklar havada battaniyesini atıyor üstünden kaldı meme ver memedeyken pırtlasın reflüden dolayı 10 dk gezdiriyorum hep orda pırtlasın yatır, 1.5-2 saat sonra yine aynı. Gece döngümüz bu. Saah bir sihirli değnek var sanki uyanıyor hiç bir şeyi kalmamış gibi. Kendi kendine çıkartıyor. Gün içinde de belki 30 defa pırtlıyor. Diyorum bir insan bu kadar gazlı olur mu.
Aa bakmıştım ben de ona ama çok mu ufak bilememiştim. Alayım bari kuzuya yılbaşı hediyesiBu arada diş kaşıyor demişken hiç 5-10 tane denemeye gerek yok bence
Bir tane oioi aldım gıcırdata gıcırdata onunla kaşıyor dişleriniÇok seviyor tam eline göre.
Bir tane de jelli aldım ki soğutup dişlerini rahatlatalım diye. O da cepte duruyor şimdilik. Henüz gerek olmadı.
Bizimki kaktüslü olan, minik elleriyle yandan tutup ağzına götürüyor öldürüyor beniAa bakmıştım ben de ona ama çok mu ufak bilememiştim. Alayım bari kuzuya yılbaşı hediyesi
..
Kızlar bu arada ayva bende acayip süt yaptı bilgi geçeyim
Canim bir yerde okumuştum denemediğim için (firsat olmadı) işe yarar mı bilmiyorum; bir miktar süt sağıp buzdolabında soğutup bir bezle damakları kaşıyın yazıyordu. Anne sütünün ağrı kesici özelliğinden faydalanmış olup ayrıca soğuk olması da damakları rahatlatıyormuş.Bu arada diş kaşıyor demişken hiç 5-10 tane denemeye gerek yok bence
Bir tane oioi aldım gıcırdata gıcırdata onunla kaşıyor dişleriniÇok seviyor tam eline göre.
Bir tane de jelli aldım ki soğutup dişlerini rahatlatalım diye. O da cepte duruyor şimdilik. Henüz gerek olmadı.
Ay denemek lazım.Canim bir yerde okumuştum denemediğim için (firsat olmadı) işe yarar mı bilmiyorum; bir miktar süt sağıp buzdolabında soğutup bir bezle damakları kaşıyın yazıyordu. Anne sütünün ağrı kesici özelliğinden faydalanmış olup ayrıca soğuk olması da damakları rahatlatıyormuş.
O oreo gibi olanlardan mi aldin yoksa kaktus tarzi mi. Ben de alcam. Yani almam lazim. Benim oramla buramla dis kasiyoBu arada diş kaşıyor demişken hiç 5-10 tane denemeye gerek yok bence
Tamamdır sepete atıyorumBizimki kaktüslü olan, minik elleriyle yandan tutup ağzına götürüyor öldürüyor beni
Ayva sevmem ama deneyeyim, ben eskisi gibi hiç bir şeyin süt yapıp yapmadığını anlayamıyorumHep aynı memintolar. Önceden fark oluyordu bazı şeylerde. Ama dinlenemiyorum da belki onunda etkisi vardır.
Kız gene mi senBu arada yoğurt yapma makinesi 204 TL düşmüş cüzdanla 200 civarına geliyor. Düşünen varsa bence tam sırası.
Senin durum benden hallice bizim ki saat 8.30 dan beri memedeAman bu bitse dişi başlayacak bacım
Anladım ki film asıl bundan sonra başlıyormuşBele bele büyüyecekler. Kabullenmeye başladım sanırım.
Onca yorduk bak uyandı bebem. Ben iflas. Karşımda diş kaşıyor şuan
Kolaylıklar diliyorum hepimize sizin dişlerin geleceği bariz bizde kabartı var ama asıl sıkıntı birkaç haftaya sarkabilirmiş. Direneceğik napalımDiş çıkarma dönemi yanında atak falan hiçmiş.
Fena haldeyiz inşallah biran önce patlatır .
Regl döneminde bende de azalıyor bayaya ben de pek anlamıyordum, hatta bir ara azaldı gibi hissettim ( ki regl dönemiydi). Tipleri de aynı ama emerken bi baktım çekip çekip bırakıyor, Ne göreyim tazyikli fışkırmaya başlamış ondan ememiyormuşTek fark da akşam yediğim ayvaydı vallahi.
Gün içerisinde kucakta hoplamaktan zorlamaktan oyalamaya çalışmaktan aklıma gelmiyor ne zaman gece uykusuna geçiyor yada emziriyorum o zaman hatirliyorum sonra yaparim diyorum ama gene unutuyorumAy denemek lazım.
Aman aldım dünyaya bir kere geliyorumKız gene mi sen
Bizim gün gün huylarımız değişti valla kuzu kimi zaman gece 1,5 saatte bir uyandı kimi zaman memede uyuyup hep emmek istedi kimi zaman hep ağladı baya mutsuz huysuz bir bebekti. 2 gündür hafifledi ama düzelmiş değil maalesefSenin durum benden hallice bizim ki saat 8.30 dan beri memedebirde emerken yakama yapışıyor resmen. Uyudu diye yerine koycam elini tshirtten ayırmamla kaşlarını çatıp gözlerini açıyor sen benim keyfimi nasıl bozarsin der gibi. Bu sahne bu aksam en az 10 kere tekrarlandı. Birde uyurken yokluyor orda miyim yanında miyim diye.
Bizde hep fışkırma modu sıkınca tazyiksiz nasıl oluyor hiç bilmiyorum deneyimlemedim. Hatta o kadar ki emerken bazen bi çekiyor ağzını bazen suratına bazen de kafa üstünden süt fışkırıyorKolaylıklar diliyorum hepimize sizin dişlerin geleceği bariz bizde kabartı var ama asıl sıkıntı birkaç haftaya sarkabilirmiş. Direneceğik napalım
Regl döneminde bende de azalıyor bayaÖnceden bende de fışkırma olmazdı ama geçen emdikten bi yarım saat bi saat sonra memeler boş gibiydi emmek istedi acaba sütüm mü azaldı diye Sıkayım dedim fışkırır tarzda geldi. Bu meme işi bende tam oturmadı anlamıyorum hiç.
Şahanee olmuş, iyi tatillerrEşime dedim hadi sen bir bölüm dizi izle ben bizim kızlara takılayımbiz tatildeyiz biliyorsunuzdur belki yazdıydım ...
burda jakuzi var benim kızı da onun içinde yüzdürdü babası biraz şaşkın ördek yavrusu
Ayaklarını çırpmayı öğrendi dün bir hoşuna gidiyor ama şaşırıyordaağzını yicem eve de alayım ucuz yollu diyom bakalım ❣
Keşke benimde gelmeseydi Az daha rahat ederdimBizde hep fışkırma modu sıkınca tazyiksiz nasıl oluyor hiç bilmiyorum deneyimlemedim. Hatta o kadar ki emerken bazen bi çekiyor ağzını bazen suratına bazen de kafa üstünden süt fışkırıyorher şeyi denedim yani tayzik gecene kadar sağım yapın diyorlar ya yaptım süt bitene kadar tazyik olayı gecmedi hep fışkırıyor.
Bu arada regl başladı mı ya bende hala ses seda yok valla doğrusu da gelmese hiç gocunmam böyle çok rahatmiş
İnşallah 1-2 haftadır daha uzun olmasın lütfenKolaylıklar diliyorum hepimize sizin dişlerin geleceği bariz bizde kabartı var ama asıl sıkıntı birkaç haftaya sarkabilirmiş. Direneceğik napalım
Regl döneminde bende de azalıyor bayaÖnceden bende de fışkırma olmazdı ama geçen emdikten bi yarım saat bi saat sonra memeler boş gibiydi emmek istedi acaba sütüm mü azaldı diye Sıkayım dedim fışkırır tarzda geldi. Bu meme işi bende tam oturmadı anlamıyorum hiç.
İlk cocugu olanlara hersey yeni basliyor diyecektm kac kere de,aci haberi benden duymayin diye soylemedimAman bu bitse dişi başlayacak bacım
Anladım ki film asıl bundan sonra başlıyormuşBele bele büyüyecekler. Kabullenmeye başladım sanırım.
Onca yorduk bak uyandı bebem. Ben iflas. Karşımda diş kaşıyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?