Ya bu arada bende alcam muhtemelde ki ben 2 senedir evde yoğurt mayalıyom..Aman aldım dünyaya bir kere geliyorum
Sizi ateşe atarken kendim de yanıyorum
Bizim gün gün huylarımız değişti valla kuzu kimi zaman gece 1,5 saatte bir uyandı kimi zaman memede uyuyup hep emmek istedi kimi zaman hep ağladı baya mutsuz huysuz bir bebekti. 2 gündür hafifledi ama düzelmiş değil maalesefGece uykusu öne gelse tüm gün kucağımda taşıyıp eğlendirmeye razıyım. Pil bitiyor
Henüz o konuyu araştırmaya giremedimYa bu arada bende alcam muhtemelde ki ben 2 senedir evde yoğurt mayalıyom..
bebeğe yaparken nasıl süt kullanacağız şu günlük sütlerden mi
Diş beni de ürkütüyorİlk cocugu olanlara hersey yeni basliyor diyecektm kac kere de,aci haberi benden duymayin diye soylemedim
Neyse yasayip gormek guzel tabi
Bacilar bu disler bir adet cikip bitmiyor, yaklasik 24 tane olacaklar, hele bir onu diyim de.
Daha ne ataklar ne sendromlar var, oy oy.
Hele daha yorulmayalim ya,yol azcuk uzun
İlk cocugu olanlara hersey yeni basliyor diyecektm kac kere de,aci haberi benden duymayin diye soylemedim
Bacilar bu disler bir adet cikip bitmiyor, yaklasik 24 tane olacaklar, hele bir onu diyim de.
Dizinin fragmanı bu yani asıl aksiyon daha başlamadı yani... hadi diziyi değiştiremiyoruz da ileri tuşuna da basamıyor muyuzİlk cocugu olanlara hersey yeni basliyor diyecektm kac kere de,aci haberi benden duymayin diye soylemedim
4.5 seneden bildiriyorum,evet bir miktar rahatlaniyor.Diş beni de ürkütüyorkendime 5 sene sonunda belki rahatlık görüyorum
Anladım canım. Umaım bir an önce geçer rahat uyur bebeklerimizAynen, iki üc saatte bir masaj yaptigimi bilirim. Kendi de pıt yapar. Yada emerken kaka yapar. Ama son zamanlarda sanki daha iyi. Diyetten mi yoksa artik duzelmeye mi basladi anlamiyorum. Burkac gun iyiyken sonra gene gazli bir gece gecirir. Tam olarak şu dokundu da diyemiyorum bu yuzden.
AmiiinnnDiş çıkarma dönemi yanında atak falan hiçmiş.
Fena haldeyiz inşallah biran önce patlatır .
Ooo yarım sene bonus kazandım4.5 seneden bildiriyorum,evet bir miktar rahatlaniyor.
Saka saka baya
Benim ara ara dediğin gibi oluyor ama neye bağlı ben çözemedim açıkçasıBizde hep fışkırma modu sıkınca tazyiksiz nasıl oluyor hiç bilmiyorum deneyimlemedim. Hatta o kadar ki emerken bazen bi çekiyor ağzını bazen suratına bazen de kafa üstünden süt fışkırıyorher şeyi denedim yani tayzik gecene kadar sağım yapın diyorlar ya yaptım süt bitene kadar tazyik olayı gecmedi hep fışkırıyor.
Bu arada regl başladı mı ya bende hala ses seda yok valla doğrusu da gelmese hiç gocunmam böyle çok rahatmiş
Ahhhh canimmm nerde. Bebiş halen memede bende birazdan uykular haram oldu .... zalim bebeler diye şarkı söylemeye baslayacağımİyi geceler kızlarinşallah hepinizin minikleri mışıl mışıl uyuyordur
Dünden beri yazamadım maşallah meleklereAy bebişleriniz ne kadar fit ya biraz tombik galiba benim oğlan kilosunu hiç soylemeyeyim kafama da takıyorum aslında ama doktor sıkıntı yok demişti 3 ay kontrolünde. 5. Ayda ne diyecek bakalım. 10 kilo gideceğiz bu gidişle kontrole
Ben hiç dolu olduğunu hissetmiyorum yaBenim ara ara dediğin gibi oluyor ama neye bağlı ben çözemedim açıkçası
Keşke hep dolu olduğunu hissetsem ama hissetmesemde emerken foş foşşş ses geliyor çoğu zaman
Benim de daha gelmedi valla iyi böyle şimdi
Ayy sorma banyoya girerdim eğildiğimde süt akardıBen hiç dolu olduğunu hissetmiyorum yabir defa 5 saat uyumustu ( baya önce tabi) uyandığında tek memeden emdi geri uyudu 4.saat sonra kalktı diger meme boyle hafif ağrıyor gibiydi dedim hatta süt mu yok diye sıkmaz olaydım ah ilk zamanlar saat başı dolar taşar çarşaflar süt olurdu ama çok terbiyelenmişler herhalde ama bir türlü tazyik olayı çözülmedi bende. Hep öyle ilk günden beri. Emzirme danışmanları tazyikli sütü sağın dediler tazyik bitene kadar denedim tazyik bitti süt bitti ikisi de öyle. Ama içerken dediğin gibi foş foş ses geliyor yutkunmayı yetiştiremiyor. Garibim çocuğum öyle alıştı hep. Napsın onunda kaderi benim evlâdım olması
Söyle kız merak ettimİyi geceler kızlarinşallah hepinizin minikleri mışıl mışıl uyuyordur
Dünden beri yazamadım maşallah meleklereAy bebişleriniz ne kadar fit ya biraz tombik galiba benim oğlan kilosunu hiç soylemeyeyim kafama da takıyorum aslında ama doktor sıkıntı yok demişti 3 ay kontrolünde. 5. Ayda ne diyecek bakalım. 10 kilo gideceğiz bu gidişle kontrole
Benimde tazyikliydi sütum sağıp hızı azalır dedi doktor ama daha çok tazyikli oldu bence sağlamak daha iyi sagdikca daha çok süt toplanıyor ben sağladım tazyik olayı azaldıBizde hep fışkırma modu sıkınca tazyiksiz nasıl oluyor hiç bilmiyorum deneyimlemedim. Hatta o kadar ki emerken bazen bi çekiyor ağzını bazen suratına bazen de kafa üstünden süt fışkırıyorher şeyi denedim yani tayzik gecene kadar sağım yapın diyorlar ya yaptım süt bitene kadar tazyik olayı gecmedi hep fışkırıyor.
Bu arada regl başladı mı ya bende hala ses seda yok valla doğrusu da gelmese hiç gocunmam böyle çok rahatmiş
Sadece anne sutuyle beslenen bebekler 6 aylikken 12 kilo olsa bile sorun olmazmis. 6 aydan sonrasinda daha cok hareket ettikleri icin zaten zayifliyolarmis. Zamaninda cok arastirmistim. 60 cm 7050 gram bizim kizimiz da. Basta cpk gozumu korkuttular sisman olacak fln diye gayet normal olduİyi geceler kızlarinşallah hepinizin minikleri mışıl mışıl uyuyordur
Bugunleri de ozliceksin deyip surekli algimi ana odaklamaya calisiyorum ben de. Disi uykusu gazi derken gunler anlamadan akip geciyor. Her gun buyuyolar yetismesi cok zor.Benim de ablamın kızı doğdu iki hafta önce, ah nasıl küçük nasıl güzel (ki bizim kızdan iri doğdu baya). Bugünleri ayrı güzel ama ben de 4 ay öncesini biLe özlemeye başladığımı fark ettim.
Hızla büyüyorlar, yetişmemiz, anda kalabilmemiz lazım
Dogru 2 yil. ben de o 2 yilin gecmesini bekliyorum zaten.Bir ben değilmişim özleyenbazen diyorum hazır uykusuz geceler geçiriyorum bi yapivereyim ikinciyi kardeş kardeş büyüsünler sonra amannnn sakının diyorum biriyle başa çıkamıyorum ne ikincisi zaten en az 2 yıl diyorlar galiba sezaryandan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?