2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ya bu arada bende alcam muhtemelde ki ben 2 senedir evde yoğurt mayalıyom..
bebeğe yaparken nasıl süt kullanacağız şu günlük sütlerden mi

Ya bu arada bende alcam muhtemelde ki ben 2 senedir evde yoğurt mayalıyom..
bebeğe yaparken nasıl süt kullanacağız şu günlük sütlerden mi
Henüz o konuyu araştırmaya giremedim
Keçi sütü anne sütüne en yakın olanmış acaba keçi sütüyle mayalanır mı ki?
Sanırım bebek için en iyisi pastörize edilmiş sütlerle yapmak olur. Deneyimli anneler aydınlatır bizi

Diş beni de ürkütüyor kendime 5 sene sonunda belki rahatlık görüyorum

ah ahh
Neyse iyi düşünelim hiç diş sancısı çekmeden çıkaranlar da oluyor. Belki o yönden aramızdan birkaç kişi şanslı olur

Ya bir de yaşayan vardır belki sol bacağındaki aşı yeri az sert gibi içerden böyle şişmiş gibi
Kızarıklık vs yok ama böyle yağlarken elime geliyor dışardan görünür bir şişlik değil ..
Şimdi doktora sorucam ateş yoksa önemli değil dicek

Dizinin fragmanı bu yani asıl aksiyon daha başlamadı yani... hadi diziyi değiştiremiyoruz da ileri tuşuna da basamıyor muyuz
Oyy oyy oyy atak haftaları + 24 diş merasimi... gözümden uyku akiyordu o da gitti

Anladım canım. Umaım bir an önce geçer rahat uyur bebeklerimiz 5. aya 1 hafta kaldı hala gaz konuşuyoruz kısmet
Diş çıkarma dönemi yanında atak falan hiçmiş.
Fena haldeyiz inşallah biran önce patlatır .
Amiiinnn Bizimde öyle. Hepsi bir anda patlatsın inşallah
A April wind yoğurt makinasından aldım hemen bende teşekkürler

İyi geceler kızlar inşallah hepinizin minikleri mışıl mışıl uyuyordur

Dünden beri yazamadım maşallah meleklere Ay bebişleriniz ne kadar fit ya biraz tombik galiba benim oğlan kilosunu hiç soylemeyeyim kafama da takıyorum aslında ama doktor sıkıntı yok demişti 3 ay kontrolünde. 5. Ayda ne diyecek bakalım. 10 kilo gideceğiz bu gidişle kontrole

Benim ara ara dediğin gibi oluyor ama neye bağlı ben çözemedim açıkçası
Keşke hep dolu olduğunu hissetsem ama hissetmesemde emerken foş foşşş ses geliyor çoğu zaman
Benim de daha gelmedi valla iyi böyle şimdi

Ahhhh canimmm nerde. Bebiş halen memede bende birazdan uykular haram oldu .... zalim bebeler diye şarkı söylemeye baslayacağım isyanlardayk bizim kız zayıf yaaa( bana öyle geliyor) çok üzülüyorum böyle etli butlu bebeler görünce doymuyor mu acaba felan diye düşünüyorum.

Ben hiç dolu olduğunu hissetmiyorum ya bir defa 5 saat uyumustu ( baya önce tabi) uyandığında tek memeden emdi geri uyudu 4.saat sonra kalktı diger meme boyle hafif ağrıyor gibiydi dedim hatta süt mu yok diye sıkmaz olaydım ah ilk zamanlar saat başı dolar taşar çarşaflar süt olurdu ama çok terbiyelenmişler herhalde ama bir türlü tazyik olayı çözülmedi bende. Hep öyle ilk günden beri. Emzirme danışmanları tazyikli sütü sağın dediler tazyik bitene kadar denedim tazyik bitti süt bitti ikisi de öyle. Ama içerken dediğin gibi foş foş ses geliyor yutkunmayı yetiştiremiyor. Garibim çocuğum öyle alıştı hep. Napsın onunda kaderi benim evlâdım olması

Ayy sorma banyoya girerdim eğildiğimde süt akardı demekki terbiyelendiler bende öyle diyorum
Ya emerken terliyorlar bir de

Söyle kız merak ettim

Benimde tazyikliydi sütum sağıp hızı azalır dedi doktor ama daha çok tazyikli oldu bence sağlamak daha iyi sagdikca daha çok süt toplanıyor ben sağladım tazyik olayı azaldı

Sadece anne sutuyle beslenen bebekler 6 aylikken 12 kilo olsa bile sorun olmazmis. 6 aydan sonrasinda daha cok hareket ettikleri icin zaten zayifliyolarmis. Zamaninda cok arastirmistim. 60 cm 7050 gram bizim kizimiz da. Basta cpk gozumu korkuttular sisman olacak fln diye gayet normal oldu

Bugunleri de ozliceksin deyip surekli algimi ana odaklamaya calisiyorum ben de. Disi uykusu gazi derken gunler anlamadan akip geciyor. Her gun buyuyolar yetismesi cok zor.

Dogru 2 yil. ben de o 2 yilin gecmesini bekliyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…