2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım uykusuzluktan mıdır nedir ama tam anlayamadım; sağınca tazyik arttı mı azaldı mı? Ilk zamanlar sürekli sağım yapıyordum ama artık yapmıyorum değişen birşey olmuyor diye.
Benim ki sagdikca tazyik artıyordu süt arttığı için bende sagmadim zamanla düzeldi şuan öyle bir sorun kalmadı bende ben sagdikca tazyik artar diyorum sadece o an emmeyi kolaylaştırıyordu ama sonraki emme saatinde yine tazyik oluyordu bende sağlamayi bıraktım

Kızlar 2 gündür gözü çapaklanıyor ve sulanıyor sanki neden olur bu?

Bir de metabolizma testleri güzel ancak bir değeri (pıhtılaşmayla ilgili) yüksek çıkmış ve o değeri normalde yüksek istemeyiz dedi.
Kan verdik umarım karaciğer değeri düşmüştür. Son olacaklar şimdi ki kan testine bağlı.

ay hadi merak ettim haber ver
aklımdaydın bak sabah, en uzun gece diye konuşmuştuk ya

O doktora diyelim ki uyumayınca dinlenmeyince süt azalıyor. Anne önce kendine bakıcak ki sağlıkı bebek yetiştirsin.

Vala korona ya rağmen İstanbul dan Hatay a babaanne dedesine gittik ver hergun misafir geldi bebeği gördü sevmek istediler uyuyor degip engel oldum doğum da hiç bir şey yapamadık hastaneye kimseyi kabul etmedik umarım sünnetinde mevlid okutabiliriz en geç yaza kadar yapacağım sünnetti ortalık biraz iyi olsaydı ufak bir şey de olsa yapmak istiyorum icimde kaldı resmen umarım yaza kadar Corona biterse doğum günunu güzel bir yerde yaparız şuan evde fotoğraf çekmekten başka yapacak bir şeyimiz yok arada dışarı çıkarıyorum resmen evde büyüyor bazen ağlıyor camın önüne balkona çıkınca susuyor o bile dışarı çıkmak istiyor

Ya o kadar pimpirik oldum ki anlatamam yani fazla korumaciyim fazlası da zararlı biliyorum ama engel olamıyorum kendime belkide ufak diye büyüyünce geçer bende önceden uçuk olayını okuyordum tehlikeli diye ama akrabam yaşayınca o bebeği gorunce ..... of çok zor ya. Ömür boyu anneye bağımlı şuan 4 yaşında ama zeka yaşı hareket yaşı 1 ay geçenlerde yoğun bakımdaydı epilepsi krizine girmiş çok üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor malesef. Doğduğundan beri herkese bebek uzaktan sevilir diyorum o derece paranoyak oldum diyebilirim inşallah üzerimden atabilirim
Tazyik olayını hiç çözemedim ben ya ne yaparsam yapayım hep öyle.
Ek olarak yanlış anlaşılmasın bebeği dışarı çıkartmaya gezmeye götürmeye karşı değilim insan içine sokmaya pandemiden dolayı korkuyorum benim karsi oldugum ufacik bebekleri alip sapur supur opmeye calisanlar yuzuyle yakin temasa gecilmesi .

Son düzenleme:

off canım allah acısın demek lazımmış böyle şeyler için
ben de bir ara kendimi sma lılar için çok üzdüğümde öyle de dediler. çünkü bir noktadan sonra elden bir şey gelmiyor.

kızlar bu 24ünde 5. ay kontrolümüz var aşşşırı heyecanlıyım.
bizim ruhsuz doktor izindeymiş, y.başından sonra gelecekmiş; 2. doz rota aşısı için de aynı parayı ödüyormuşuz.
dedim madem aynı parayı ödeyeceğiz doktoru değiştireyim dedim. bizim burada doğan hastanesi var oradaki bir doktora götüreceğim.
tek beni geren şey bu hastane baya kapsamlı bir hastane ve pandemiye de bakıyor. Annem de biraz korkuttu beni

endişelenme göz damlasıyla geçiyor ama ben en son anne sütü damlattım valla o da geçirdi
yine de doktora gitmişken doktor bi göz damlası da yazıversin
İlaç belki damla olsa da kullandırmaz sormak lazım kuzu bende bakıcam şimdi ne yapabilirim diye. Teşekkür ettim

Ben araftayım. İkinci negzel olur Sonra töbe tövbe.
Şu sıralar modum
Hatta diyorum ki kız olacağını bilsem hemen yaparım (cinsiyet ayrımıyla alakası yok tamamen insan olmayanı istermiş ya ondan) (Çocukluğumdan beri bi kız bi erkek çocuk hayalim) (çok parantez oldu kapatayım)

Gözü böyle olduğunda bana başını üşütmüştür diyen olmuştu.

Fizyolojik serum ile temizliyordum.

Çok geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir canım.

Ah ah benide çok korkutuyor bizim gittiğimiz hastanede pandemi hastanesi ve insanlar çok afedersn ama dangalak. Ne mesafe bilirler ne nezaket. Dikkatli olun bebenin üstünü mutlaka kapatın ben müslin attım puset örtüsünün üstüne bir de. Sonuçlar içinde eşim tek gidecek. Sizde hemen kısa sürede işinizi bitirip çıkarsınız. Tedirgin olma kuzu

Gözü böyle olduğunda bana başını üşütmüştür diyen olmuştu.

Fizyolojik serum ile temizliyordum.

Çok geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir canım.
Teşekkür ederim canım, serum fizyolojikte mantıklıymış az daha dikkat edeyim uyanınca temizlerim

Bende senin gibiyim büyük oğlumu o kadar izole büyüttüm ki anaokuluna bur başladı çocuk 2 gün okula gitti hasta oldu çünkü bebekken çok az mikropla karşılaştı parka felan çıkarırdım ama eve gelir gelmez yıkardım sonra kendi alıştı dışardan gelir gelmez direkt ellerini yıkar bu salgın döneminde de çok dikkat ediyorum kimseyi kabul etmiyorum eve kimseyede gitmiyorum ama insanlar bana deliymißim gibi davranıyor adım çıktı ailede görümcem sürekli çocukları görmek istiyor ama kabul etmiyorum kendisi sağlıkçı ayrıca brn son geldiğinde ellerini yıka dedim aman sanki nereye dokundum arabaya bindim geldim dedi yani bunu dedikten sonra da zorla banyoya sokamıyorsun o kadar yıprandım ki birde milletle uğraşıyorum bazen diyorum acaba gerçekten ben mi anormalim çok mu abartiyorum ama küçücük bir ihmal sonucu çocuklarıma bir şey olursa o zaman hiç bir şeyin telafisi olmaz anlamı kalmaz

Bizim çocukların zamanında demir değeri kaç olmalı fikriniz var mı kızlar?

1 ay evvel 11 'di
Şimdi 22 oldu ama hala düşükmüş.
Yükleme doz demir damlasi veriyorum epeydir ve öyle devam.

Dün temiz içerikli diye yeni bir marka demir damlası verdim. 4 kez dolu dolu kustu sanırım dokundu çocuğa.
Çok korktum.
Normalde pek kusan bebek olmayınca insan telaş yapıyor.

Bu durum artık canımı sıkıyor.

Serum fizyolojik hafif tuzlu sanirim, gozu silerken bi tepki veriyor mu bebis?

Ben kaynatılmış su ile siliyordum ya da sütümü damlatiyordum :)

Doktor benim kızın gözüne bakınca neyle temizliyorsun dedi söyledim.
Fizyolojik serum yazayım sana onunla temizle daha hijyenik olur dedi.
Öyle başladık.

Tepkisi hafif istememe oluyor ama zaten saniyeler suren bir temizlik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…