2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
yok yaa
biz son ay çok az kilo almışız o nedenle h.sonu hariç her gün ek bir biberon formüla süt veriyoruz
Tamam canim, ben o kismi kacirmisim. Senin sagimla baya sutunu arttirdigini biliyorum, o yuzden bebegin az kilo aldigini dusunemedim sanirim. Sadece anne sutuyle besleniyodur diye dusundum.

Son düzenleme:
Tamam canim, ben o kismi kacirmisim. Senin sagimla baya sutunu arttirdigini biliyorum, o yuzden bebegin az kili aldigini dusunemedim sanirim. Sadece anne sutuyle besleniyodur diye dusundum.

ya benim 3 saatte 1 70-75 geliyodu şimdi bu arttırıcılarla 85 90 gelmeye başladı
bir de emmiyordu bizimki 3. ay içinde
sürekli başka yerlere odaklanıyordu, yok emerken yüzüme bakıp konuşuyor, sohbet ediyor benimle mesela.
ben evdeydim sağmak da istemedim, bir baktım o ay 400 gram almış. -o ay 4. ay kontrolü- Belki sağsaydım o ay ara ara biberonla verseydim yine güzel kilo alırdı.
Doktor bizim zaten ilgisiz bence vermene de çok gerek yok, bu ay da bakalım daha sık emzir dedi, sağlık ocağındaki hemşiremiz de keza bir ay bekleyebilirsin dedi ama ben de işe başlayacağım için zaten tedarik amaçlı almıştım, biraz da üzüldüm bu hipp in formula sütünü aldım, combiotic.
Bakalım bu ay nasıl almış, ama bi yandan da kabak mabak yiyor yani.
Şimdilik kabak- pırasa- havuç- yoğurt verdik
öyle tadımlık da yemedi 3-4 kaşık yedi, bakalım doktor ne diycek.

Son düzenleme:
Benim ben acil birşey olduğunda hemen msj atiyorum hemen cevapliyor sağolsun. Acil olmayan sorularımı yazıyorum telefona en son bakıyorum sormadigim varsa soruyorum. Sorularını not almanı tavsiye ederim çıkınca keşke sorsaydım demiyorum böylece.

Rheaa o nasil doktor oyle ya, ne guzel ne sanslisiniz. Ben bizim doktorun agzindan kerpetenle laf aliyorum, ve hep yuvarlak cevaplar. Baya bilgilendirici sizin doktorunuz

bizimki de ayyyyynııııııı
ve doktora gelen kimse yok
hastane de bomboş -biraz da o yüzden gidiyordum- yine de işini hemen yapma derdinde
inşallah bu yeni doktor bıcır bıcır bir şey çıkar.

Doktor 2,5ta geliyor eşim hastaneye geçiyor
Ben şimdi elim titreye titreye açtım sonuçları bir yandan ağlıyorum
Şükür ki ilaç etki etmiş 25-35 çıkmış karaciğer enzimleri. Başka değerlere bakmış onlardan yüksek çıkanlar var ne anlama geliyor bilmiyorum bir sonraki adım için doktor aydınlatır diye düşünüyorum. İlaca tepki vermesi önemli demişti yine de buna şükür İnşallah diğer sonuçlar önemli değildir.

OFFF canım ağlama nolur dur
ben de heyecanlandım güzel güzel gelsin sonuçlar

Ben de ondan etkilendim :)

Bir yandan bilemedim.
Sanki püre yapmayın çiğneyip yutmaya alışsın diye okumuştum.

Doğrusu nedir bu işin?
Yoksa iki türlü de vermek mi gerekir?

ay o konuda anneler 2 ye ayrılmış durumdaymış
ben de güncel anne mi ne orda gördüm
ayy o hesaplarıd a takip etmiycem saçma sapan hiç işleri güçleri yok
ama şuncacık çocuğa da al bu brokoli kemir denmez ki daha dişi yok
sonuç püre yaparım diye düşüyorum ilk başta

Masallah istahli olmasi cok guzel. Baya da yemis 3-4 kasik. Biz tam 30 gunde bir degil de 40 gunde bir falan gidiyoruz doktora. 4. Ay kontrolunde yani 40 gun gibi bi sureyi baz aldigimizda gunluk kilo alimi ortalamasi normal diye ek gidaya gecmedik. Ben yine de ilgisi var mi diye her yedigim seyi koklatiyorum, tik yok benimkinde.

bizimki de ayyyyynııııııı
ve doktora gelen kimse yok
hastane de bomboş -biraz da o yüzden gidiyordum- yine de işini hemen yapma derdinde
inşallah bu yeni doktor bıcır bıcır bir şey çıkar.
Ben de doktoru degistiriyorum, onumuzdeki ay baska bi doktora gidicem. Instasina baktim doktorun, baya guncel, kendi yorumlarini da iceren bilgi paylasimlari yapmis. Insallah severim bu doktoru. Bizim muayenemiz inan 10-15 dk suruyor. Ben de not aliyorum sorularimi falan ama sordugum sorulara verdigi cevaplar daha cok “yeni bi soru” gibi. Pek cevap alamiyorum, valla burdan cok daha fazla bilgi aliyorum

Yaa inceleyecegim hemen bunu, gormemistim.
Ben celik aparat aldim.
Ben yillardir kullanirdim celik aparati kendim icin. Oldukca pratik aslinda kisa surede buharda haslanir ama sonra pure haline getirmesi belki zaman alabilir. Bilemiyorum, ben celik aparat ve cam rende deneyecegim once. Eger ciddi vaktimi alirsa, ozaman dusunurum makina almayi.

Yani püre yapmak zaman alabilir evet.
Ama çocuğa az az yapacağımız için ne kadar sürecek sanki diye düşünebiliriz.
Mama da yapıyormuş da o kısmı nasıl çesitlendirebiliriz muhallebi falan yapsa iyiydi

Ay şükür şimdi de mutluluktan ağlıyorum
Gayet güzel demiş sonuçlar için
İlacı kullanmaya devam edeceğiz. 1 ay sonra kontrol ve sonra yine Ankara’ya gözükmemizi istedi. Aynı zamanda d vitamini ve Demir takviyelerine başlayabilirmişiz. Sebebi uzayan sarılığa bağlı tahribat olabilir dedi ama kesin odur dememiş.
Aklıma hiç gelmedi doktor sonuçlara odaklanınca aslında kan alınmışken demirine baktırabilirdim sağlık olsun. O an sadece karaciğer değerlere odaklanmıştım.

Cok sukur canim, cok cok sevindim. Keske bunu kutlayabilseydik

Ay keşke yaa yeniden doğmuş gibi oldum sanırım bayadır bunun stresini yaşıyormuşum farkında olmadan. Üstümden bir yük kalktı.
Ne guzel yaa, happy mom happy son
Bebis odullendirilmeyi haketmis, sen onu kucakta sarki soyleyerek, evi dolastirarak, hoplata hoplata bi emzir bence

ayy oleyyyyy çok sevindim yaaaa
neden tekrardan ankaraya gözükün dedi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…