2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aaa oyle mi? Peki yogurdu nasil yapacaksiniz bebis 6 aylikken? Pastorize sutle mi, keci sutuyle mi?

Bunu ben de sorayim doktoruma ya, e artik buna da bi gorus bildirir insallah

Evet canım öyle gerçekten.
Ben yazın bir iki ay korunmayı bırakıcam. Tam 1 sene + doğumla ortalama 20 ay kadar geçmiş oluyor zaten. Benimki hele tam deli işi 3. Sezaryen olacak. Birden fazla çocuk düşündüğüm için hiç istememiştim sezaryeni zaten, nasip. Tutarsa ne ala tutmazsa yine 2 yaş sendromunu falan atlatıp artık yine Şubat-Mart-Nisan-Mayıs aylarından birine denk gelecek şekilde deneme yaparız. Olursa olur olmazsa tekte kalırım bir daha başa dönemem Kaza kurşunu yemezsek neydi o söz; hayat, siz planlar yaparken Güler miydi.

Şimdiki bebeğimde süt alerjisi olduğunu düşünüyorum o yuzden ona yapamayacağım malesef büyük oglumda ilk keçi sütü ile verdim 8 aylıkken inek sütü ile mayalayıp vermiştim ama çevremde anne sütünü inek sütünden yapılmış yoğurt ile mayalayanlar var bu bana garip geliyor

Selam Ağustos anneleri:) kızlar benım adet gunumde pembe kan geldı ama adet olmadım hamıleymısım megerse... sızde de böyle bısey oldumu? Neden kaynaklı acaba üstüne görmemi yada düşük rıskımi

Aşı inatçı ateş yapmaz canım calpol verirsin olmadı. ortam sıcaklığına göre çıkar üzerindekileri öyle kalsın panik yapma. Sirkeye gerek yok ama soğuk olmayacak ıslak bezi eklemlerine koyabilirsin.

masallah.
Benm oglan 3 aylikkn cikarnca belki de zorolmustur

Bu arada ben iki üç haftadır azıcık azıcık bisiler tattiriyordum. Son üç dört gündür pırasa haşlayıp blend edip suyunu içirdim çorba gibi mandalina elma yalattim nar suyu verdim iki çay kaşığı gecen de. Patates tattirdim azıcık. Haşlanmış. Muz yalatmistim birkaç hafta önce de. Düzenli olarak bisiler vermeye başlarım yakında heralde

O kadar katılıyorum ki. Ben de öyle düşünüyor ve istiyordum ama eşim 37 derece ateşte bile koşa koşa ateş düşürücü verme taraftarı olduğu için çoook çelişiyoruz.

Geçici bir durumdur inşallah. En kısa zamanda ve rahatlıkla atlatın siz de.

Ne zaman düzelecek bu uykular gerçekten yoruldum uyuyor yarım saat sonra sanki saatlerce uyumuşcasina uyanıyor atak matak değil artık bu bari geceleri uyusa o da bozuldu

Dün 4 ay aşılarını olduk. Derin uykudan uyandı bu gece hep bazen ağlayarak, bazen mızıldanarak. Ay inşallah geçici olsun. Gece boyunca yat kalk beynim uyuştu. Son bir saattir de evde geziyoruz. Uyursa uyumak istiyorum.

Dün birikmiş mesajları okurken sayfa birden bakıma girdi bu mesajı yeni gördüm ve çook sevindim. Gözün aydın bununla da geçmiş olsun inşallah

Öyle gerçekten. E bebek'ten fisher price markalı kıyafet almıştım. O bile pazar malı gibi. Şimdi e bebek'in sadece beyaz bodylerini kullanıyorum. Onlarda da 9-12 aldığım bile şu an giyiliyor. Lcw gibi tok kumaşlı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…