2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Şükür gözünüz aydın canım

Ne guzel yaa, happy mom happy son
Bebis odullendirilmeyi haketmis, sen onu kucakta sarki soyleyerek, evi dolastirarak, hoplata hoplata bi emzir bence
Ahaha içimden geçmedi değil Ödül olarak hemen d vitaminini verdim bir yandan o da takılıyordu aklıma olumsuz etkiler mi diye
ayy oleyyyyy çok sevindim yaaaa
neden tekrardan ankaraya gözükün dedi acaba
Onların uzmanlık alanı olduğu için olabilir canım İnan bilmiyorum. Zaten istediğimiz bir değer yüksek çıkmış bunh beklemezdik demişti. Belki onun kontrolü için burada metabolizma bölümü yok çünkü.
Şükür gözünüz aydın canım
Sağol kuzum

ay neyse sevindim vallahi billahi
bak bunun sevinciyle şimdi kendini alışverişe vurma kendini hehehe

Oh be çok şükür canım benim ..Dün hep aklımdaydın bugün açınca gördüm..
Maşallah kuzuya her şey iyi şükür canım..
Detaylı incelemeleri iyi oldu aklında bir şey kalmayacak.

s
harikasın ya doktorunda baya bilgi veriyor ben hala öyle doktor bulamıyorum teşekkürler

Ay maydonoz olucam ama 11 ay arayla ssvd yapan bile var yani 40ı çıkıp hamile kalıp üstüne normal doğum yapan.
Devletteki doktorumda 1 sene yeterli demişti, özelde ki 6 ay demişti bana.
Ama şöyle bir şey var dikiş değil de emzirme süreci için vitamin vs toparlanması açısından emzirme bitince olabilir o da işte 2 sene eder.
Arkadaşım şuan emzirirken hamile kaldı tandem emzirme yapacak (fikri değişmediyse, öyle biliyorum) Tam 2 yaş olacak araları bebeklerinin.
Ben yazmıştım tekrar gibi olacak ama 7. Ayda hamile kaldım sırf bir şey olacak diye doğumu erken istedim yoksa doktorum herşey gayet normal 39+ yı bile bekleyebiliriz demişti. Ben cesaret edebilseydim sancılarımla gidecektim doğuma, planlı sezaryen istemeyecektim hayaller hayatlar oldu. Araya bayram giriyordu ama ben doktorum olmaz acil bir durum olur diye de tereddüt etmiştim.

A April wind gözünüz aydın çok sevindim arada kaçırmışım ben
Ankee süt arttırıcı takviye galacto damla mı kullanmıştınız ? Her şeyi denemeye devam ediyorum yiyeceklerle artmıyor benimki malesef lacmix kullandım bende o biraz etki etti
Bide kızlar doktor bize demir başlatmadı ya herkes başlamış

Doğrusu canım ciddi ciddi düşünüyorum yani. Böyle ilkokula gidince rahata alışıp vazgeçmek istemiyorum araları az olsun arkadaş gibi olsunlar diyorum. Benimle kardesim arasında 5 yaş var pek arkadasvarimsi değiliz doğrusu.
2 yıl olayı benim kafamı karıştırıyor gerçekten. Emzirirken ve gebelik surecinde vucuttaki vitamin depoları bosaliyor ,dolması vücut kendini toplaması için ayni zamanda sezeryan dikişlerinin iyice toparlanması için mi gerekli azami süre anlamadım ki. Herkes farklı söylüyor gerçekten.

Çok şükür geçmiş olsun

Kizlar yogurdu nasil yapacaksiniz, kendi sutunuzle mi? Ben sagdigim sutleri degerlendirmek istiyorum. 3 ayi gecmis olsa da bi 5-10 ml alip once kaynaticam, bozulmamissa yogurt yapicam. Nasil olur sizce?

Kizlar aşıdan sonra huzursuzluğumuz baya oldu. Çok zor uyuttum. Gün içerisinde ateşi cikmadi ama az önce bir anda 37.9 a yükseldi. Hemen soydum takip ediyorum suan 37.5 'te yükselme eğilimine giderse sirkeli şu denicem ise yaramazsa dus en son çare ilaç. Takip ediyoruz bakalım.

Kizlar yogurdu nasil yapacaksiniz, kendi sutunuzle mi? Ben sagdigim sutleri degerlendirmek istiyorum. 3 ayi gecmis olsa da bi 5-10 ml alip once kaynaticam, bozulmamissa yogurt yapicam. Nasil olur sizce?
Bak doktora sormayı unuttum bunu ek gıda konuşmayınca aklıma gelmedi 5.ay soru listeme ekliyorum hemen ben atmadım dolaptaki sütleri daha. Tahminen yoğurt yaparım diye düşünüyorum doktor aksini söylemezse tabi.

Anne sütü kaynatılmaz. Benmari usulü ısıtıp mayala bence. Benim bildiğim 6 aya kadar saklanabiliyor derin dondurucuda, bozulmamıştır da belki besin değeri azalıyordur 3 Aydan sonra

Anne sütü kaynatılmaz. Benmari usulü ısıtıp mayala bence. Benim bildiğim 6 aya kadar saklanabiliyor derin dondurucuda, bozulmamıştır da belki besin değeri azalıyordur 3 Aydan sonra
Yok yanlis ifade ettim. 5-10 ml kaynatarak cokelme oluyor mu diye bakicam. Yani bozulup bozulmadigini anlamak icin, mayalamak icin degil.
Bazi kaynaklar 3 ay diyor bazi kaynaklar 6. Ben deep freeze de -20de sakliyorum, 6 ay durur herhalde

Anne sütünün hiç bir işlem görmemesi gerektiğini okumuştum yoğurt yapmak felan hiç bir faydası yokmuş fakat zıt düşüncelerde var tabi ama bende anne sütünü sadece süt olarak verilmesi gerektiğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…