2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bizim de bı ara çıkıyor anladığım kadarıyla zıbınlari küçük geliyordubezi sıkıyordu galiba o ara 6 ay zıbınlarina geçtik öyle kurtulduk sırta çıkma sorunundan​
Hmm zibin mantikli bak ama bol bol geliyor aslinda bu ara cok sulu yaptigi icinde olabilir
Acaba diyorum bezinde bel kismini cok mu bol birakiyorum

Beni de yaz 5 numaraya geçtiğimden beri 2 gündür çıkmadı gerçi. 1 üst numaraya geçip bak canım eğer bacakları da sıkıyorsa.
Premuim care de mi 5 tesiniz canim
Bizde yeni 4 e gectik 4 yasadik ama sanki 5 bize buyuk gelir 7,5 kilo
Kucagimdaydi bir pirtlatti bir pirtla o kadar kaka nasil cikardi anlamadim

Su şişesi çok dikkatini çekiyor şu aralar
Gece başıma 2 şişe koyuyorum emzirmeye kalkınca içiyorum o zaman değilde sabah elime aldığım an şişeye uzanıyor gözleriyle takip ediyor
Oynamak istiyor şişeyle.
Aynısı ıslak mendil kutusu için de yapmaya başladı yirim minnak elleri
Bir de battaniyeyi yüzüne çekip uyumayı alışkanlık edindi. Bunu nasıl aşacağız bilmiyorum

Bardak, su ve ıslak mendil kutusuna bizimde ilgimiz var

EPremuim care de mi 5 tesiniz canim
Canm doktor kilolara takilma dedi. Premium care 5 e gectik. Sanirim suan 8300 Civaridir. En son 8 kiloydu. Bacaklar skiyorsa gec bence. Ben de 4 toplamda 46 adet kullandim. 1 paket. Bir de bantlari ortada birlestiriyorum ben beli sıkıyorum iyice

Premuim care de mi 5 tesiniz canim
Canım benim kızım 7 kilo.Prima premium care kullanıyoruz. 1 aydır 4 numarada. 1 paketimiz kalfı bitince 5e geçeceğiz. Sizde bacaklarda iz yapmıyor mu?

Bence 4 sıkmıyor daha ama bantları sıkayım biraz aman çok sıkmayın emmez falan diyorlardı ondan çok sıkmıyordum

Canım benim kızım 7 kilo.Prima premium care kullanıyoruz. 1 aydır 4 numarada. 1 paketimiz kalfı bitince 5e geçeceğiz. Sizde bacaklarda iz yapmıyor mu?
Pek iz yapmıyor sanki yaa ben mi anlamıyorum acep dur daha alıcı göz ile bakayım

Bence 4 sıkmıyor daha ama bantları sıkayım biraz aman çok sıkmayın emmez falan diyorlardı ondan çok sıkmıyordum

Pek iz yapmıyor sanki yaa ben mi anlamıyorum acep dur daha alıcı göz ile bakayım
Kirmizi oluyor ve iz cikariyordu bizde 4. Simdi mesela 5 te öyle bisey yok. En azindan az iz oluyo. Bana doktor söyledi ortada birlestir diye. Zaten diger turlu belde bosluk oluyo.

Biz hiç yaşamadık desem... özellikle sırttan çiş hiç olmadı. Kaka bir defa olmuştu sanki ama o da on gün yapmamıştı.
Bizimde şimdiye kadar hiç çiş sızıntısı olmadı.kaka bir iki defa sırttan çıktı onda da çok gazi olduğu zamanlarda yaşadık. Gazla birlikte kaka yapınca ilk olarak sırttan çıktı. Prima premium care 4 numara kullanıyoruz. Ilk zamanlarda sleepy denemiştim 1 paket ama ilginç şekilde pisik yapti anlamadık zaten küçük paket almıştım denemek için bir daha da hiç bez değiştirmedik. Beden büyüdükçe fiyat artıyor ama pişik olmasındansa fiyatı yüksek olsun ama canı acımasın diyorum.

Bizim bebiş 6 kilo 4.ay itibariyle fakat prima da 1 aydır nerdeyse 4 numara kullanıyoruz. Bacaklarında iz yapınca numara büyütüyoruz. Hatta dün yeni migrostan 3.lu paket koli aldık. Bu koliden sonra 5 e geçeriz diye tahmin ediyorum.
Bezin bantları konusunda ben yine insaflı davranıyordum iki bant arasında yaklaşık 1 parmak bırakıyordum sıkmasın diye kontrolde doktor iki yapışkanı üst üste yapıştırdı. Beli tam otursun zaten hareket ettikçe yanlardan açılma yapiyor demisti. Iki yapışkanı üst üste değilde birleşik olacak şekilde yapıyorum artık.

Kirmizi oluyor ve iz cikariyordu bizde 4. Simdi mesela 5 te öyle bisey yok. En azindan az iz oluyo. Bana doktor söyledi ortada birlestir diye. Zaten diger turlu belde bosluk oluyo.
Azcık iz oluyor bende değiştiriyorum, bugünden itibaren bende ortada birleştiriyorum bakalım inşallah fora olmaz
Bizim doktorda öyle bişi demediği için ne güzel öyle yönlendiren doktorlar

Bende 2 haftadır su şişesiyle oynuyorm azcık içinde su olunca da aşırı takip ediyor
Bir küçük alacağım 33lük ve pirinç koyacam içine

Kızlar daha önce saç dökülmesiyle ilgili şampuan alacağımı söylemiştim , dün kargom geldi akşam hemen denedim. Ilk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum; (ayrıca düzenli olarak her gün ek vitamin takviyesi alıyorum ona rağmen avuç avuç dökülüyor) şampuanla yoğun bir kekik kokusu geliyor , benim hoşuma gitti rahatsız edici değil. Ayrıca ilk yıkamadan sonra taradiğimda yine eskisi gibi dökülme oldu ama o dökülmeden sondaki süreçte 4/1 oranında azaldı. Çocuk saçlarımı çok çekiyor diye hep tepeden topluyorum normalde her toplamada tokadan deli gibi saç çıkardı düzeltirken avucum dolardı artık o kadar dolu dolu gelmiyor. Bir müddet her gün kullanmayı düşünüyorum bakalım bu akşamki denemeden sonra daha da azalır diye düşünüyorum. Etkisi artarsa yeniden paylaşırım sizlerle

Bende 2 haftadır su şişesiyle oynuyorm azcık içinde su olunca da aşırı takip ediyor
Bir küçük alacağım 33lük ve pirinç koyacam içine
Ben az su bıraktım içinde ama büyük geliyor eline, resmen onunla oynuyor bebek suları oluyor onlardan al dedim eşime bende pirinçte çok güzel fikir, suyu renklendirmek için gıda boyası da al demiştim hangisi hoşuna giderse artık deneriz

Erkek. Belki de çiş yönünden dolayı sıkıntı yaşadık

İnşallah fayda eder. Yine yorum paylaşmış birisinin, önce dökülme devam ediyor sonra kesti yazmış kullanan kişi.
Ben saçımı uzatmak istediğim zaman soğan suyu kürü yapmıştım, benden sonra yakın bi ablam yapıp yaptı saç dökülmesine de iyi geldi demişti. Dünde bizdeydi muhabbeti geçince akşam soğan suyu yaptım yine
Bende haftada 2-3 fırsat bulduğum kadarıyla yapmayı planlıyorum.
Bakalım iyi gelecek mi pek ümitli değilim ama.

Ben de stokçuyum. Sleppy den bez ve ıslak mendili koliyle aldım. Tek tek alınca huzursuz oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…