Benim de 18 yaşında falandim ilk fark ettim belki o kadar bile değildim ağrılardan aynen masa başı iş ilerlettiyor egzersiz flaan fayda etmedi yüzmeye git demişti de bir türlü gidemedimAyyyy... O kadar zor bi sey ki.. Hele bu covid surecinde mahvetti beni. Kac yasindan beri var sizde. Benim 10 lu 12 li yaşlardan beri var. Sonra da masa basinda oturdukca ilerledi
Çok Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsinizcrazy06 @torro sagolun kizlar. Insanin em yakınlarinin bile bazen nasılsın dememesi ve burda hic tanimadigimiz insanlarin sicacik hissettirmesi ne derin bir mevzu var olun daha iyi oldum simdi. Beni en cok sirt agrisi vurdu. Sanirim en zayif olan yeri vuruyor. Kamburum var biraz. Kufoz egrisi. Omuriligimi hissediyorum teker teker. Egrilik olan yer geceden beri cok fena. Ismailin de saat basi uyanacağı tuttu iki disi birden çıkıyor. Emzirmekte de cok zorlaniyorum egilemiyorum. Karni da tam doymuyor sanirim.
Senin mesajın gözüme iliştiSezaryenden sonra anestezinin etkisini boynumdan atamamıştımağlayarak yemek yiyordum bir hafta çok zor gelmişti bana çoğunun başı ağrır benim boynum tutulmuş gibiydi. Keşke sezaryen olmak zorunda olmasaydım demiştim . Allah bir an önce şifa versin tüm hastalara.
Hayırlı ramazanlar herkese
İlk basta yikadm biraz suda beklettim. Sonra ilk kaynama suyunu attim 15-2 dk kaynamisti. Daha sonra da sanirim 8-10 saat kaynadi kisik ateste.Şifa olsun kuzuya kaç saat kaynattınız
bence çok az değil ama o kilo yorumu doktordan doktora farkediyorGünaydın güzel anneler yine bol uyanmali bol yorucu bir geceden sonra her zaman olduğu gibi 7 de uyandık daha önce yazmıştım burun akıntısı vardi geçti yine bir kaç gündur tekrarladı mevsim geçişi diye normal dedi yine aynı ilaçları kullanmaya devam ediyoruz 20 gün önce tartildigin dan 2 aydır 200 gram almışti 20 günde ek gıdayi mümkün oldukca 3 öğün. Vermeye çalışıyorum çok şükür faydası olmuş bu 20 günde 300 gram almış üst dişleri ağrıyor sanırım çok huysuz çok zorlayacak bari burun akıntısı gecseydi de çocuğum rahat nefes alsaydı
şimdiden herkese HAYIRLI RAMAZANLAR
Herkes gibi her gün girip okusam da yazmaya fırsat kalmıyor
benim de dişimde birden çürük oluştu canım geçen haftalarda dolgu yaptırmak zorunda kaldım ki en son dolgumu 5. sınıftayken yaptırmıştım düşün ahahahahCovid olmadığını biliyorum canımhaklısın soğuk algınlığı basit görünse de iyileşmek zaman alıyor emzirdiğimiz için de baya efor sarfediyoruz.
Benimde dişim kötü ya geçen yıl hamilelik covid derken geçiştirdim doğuma bir hafta kala ufacık bir müdahale yapılmıştı ama artık iyice hissettiriyor kendini bu hafta halletmem gerek
ahahhahaaahahah yine ben :) uyuyor bizim minnoşta, aklımdayken her şeyi yazmak istedim..
daha çok erken belki de ama anca toparlarız şu haftasonunun yasak olduğu dönemlerde diye düşünüyorrr konuyu açıyorum
doğum günlerine neredeyse 4 ay kaldııııı..
malum pandemi vs. neler ve nasıl yapmayı düşünüyorsunuz kızlar
Evet veriyorum. Arpa soğan, bulgur, biraz domates rendesi, patates koyup pişiriyorum, ufaktır veriyorum. Mercimeki haşlayıp tarhana ile birlikte veriyorum.kızlar mercimek ve bulgur veriyor musunuz bebişlerinize?
Evet sanırım ameliyat sırasında boyunu tek tarafa çevirdikleri için öyle oluyor. Benimde çok kötü oldu sonra doktor yara yerindeki çevre dokuya sürmek için bir krem vermişti ağrı kesici etkisi vardı ben boynuma da sürdüm anında geçirdi. Keşke önceden sürseydim.Sezaryenden sonra anestezinin etkisini boynumdan atamamıştımağlayarak yemek yiyordum bir hafta çok zor gelmişti bana çoğunun başı ağrır benim boynum tutulmuş gibiydi. Keşke sezaryen olmak zorunda olmasaydım demiştim . Allah bir an önce şifa versin tüm hastalara.
Hayırlı ramazanlar herkese
Teşekkür ederim canim hemen ekliyorum kilo aldiransa mutlaka deneyeceğiminstagram kullanıyosan beb_ek_gida sayfasını önereyim canım bayağı bi tarif var hatta bugün çorbamız ordan bi tarifti kilo aldıran mercimek çorbası yaptım oğlum bayağı sevdi 1 kaseyi yedi bitirdiyarın da brokoli köftesi var aklımda bakalım
Ay deme ya banada nasıl eziyet gibi gelmişti ağzımda birseyler ciğnemek o kadar zordu ki bende ilk bir hafta meme hizmeti verdim sadeceHerkese geçmiş olsun çok okuyamadım covid olanlar var sanırım, umarım hızla atlatırsınız
Hayırlı ramazanlar dilemeye geldim herkese.
Senin mesajın gözüme ilişti
Benim ilkinde olmamasına rağmen bu sezaryende ilk 1 hafta aşırı bel ağrım oldu iki adım atınca ağrıdan ağlayacak kıvama geliyordumyürümeyi geçtim ayakta durunca bile ağrıyordu. Bu yüzden emzirme sorunu yaşadım bebeği tutacak gücüm hiç yoktu. Ben besledim annem ile eşim gaz çıkardılar gezdire gezdire.
Kalıcı olacak diye çok korkmuştumNeyse ki geçti gitti. Ya kalıcı olsaydı
Ben spinal olduğum için her şeye hakimdim herhangi bir sıkıntı yaşanmamıştı sadece biraz mide bulantısı oldu hemen müdahale ettilerEvet sanırım ameliyat sırasında boyunu tek tarafa çevirdikleri için öyle oluyor. Benimde çok kötü oldu sonra doktor yara yerindeki çevre dokuya sürmek için bir krem vermişti ağrı kesici etkisi vardı ben boynuma da sürdüm anında geçirdi. Keşke önceden sürseydim.
Hayirli ramazanlar herkese guzel bereketli gecen bir donem olsun inşallah Rabbım dualari kabul etsin isleri kolay kılsın dunya ahiret güzelliği versin aminGünaydın güzel anneler yine bol uyanmali bol yorucu bir geceden sonra her zaman olduğu gibi 7 de uyandık daha önce yazmıştım burun akıntısı vardi geçti yine bir kaç gündur tekrarladı mevsim geçişi diye normal dedi yine aynı ilaçları kullanmaya devam ediyoruz 20 gün önce tartildigin dan 2 aydır 200 gram almışti 20 günde ek gıdayi mümkün oldukca 3 öğün. Vermeye çalışıyorum çok şükür faydası olmuş bu 20 günde 300 gram almış üst dişleri ağrıyor sanırım çok huysuz çok zorlayacak bari burun akıntısı gecseydi de çocuğum rahat nefes alsaydı
şimdiden herkese HAYIRLI RAMAZANLAR
Herkes gibi her gün girip okusam da yazmaya fırsat kalmıyor
Korse kullanmani tavsiye ederim. Ben hamilelikten once duzenli kullanıyordum bir de yatarken tam cikintinin oraya yastik koyup kendimi geri kanirtarak yatiyordum faydasi oluyordu.Benim de 18 yaşında falandim ilk fark ettim belki o kadar bile değildim ağrılardan aynen masa başı iş ilerlettiyor egzersiz flaan fayda etmedi yüzmeye git demişti de bir türlü gidemedim
Allaaaaaaaaahhhh mevzuya bakahahhahaaahahah yine ben :) uyuyor bizim minnoşta, aklımdayken her şeyi yazmak istedim..
daha çok erken belki de ama anca toparlarız şu haftasonunun yasak olduğu dönemlerde diye düşünüyorrr konuyu açıyorum
doğum günlerine neredeyse 4 ay kaldııııı..
malum pandemi vs. neler ve nasıl yapmayı düşünüyorsunuz kızlar
Ayy yine vaka sayilarini hatırladım icinde kendimin de oldugu..
Merhaba kızlar,
Bende okuyup yazamayanlardanım. Malum ek gıda dönemi facia olarak devam ediyor. Pişir yedir nerden baksan 1 saatten fazla sürüyor.Onu da yemiyor gerçi3 öğün ana 2 öğün ara diyolar iyi hoşta. Yahu arkadaş bu çocuklar hangi ara uyuyacak, meme emecek yada mama içecek. Acıkmıyolar ki. Ee.. Birde akşam yatmadan 1.5 saat önce yedirin diyolar.ee gün bitti gitti. Bence 3 öğünü anca 10-11 aylık gibi yiyebilirler.Birde 3-3.5 saatte bir meme yada mama diyolar.1.5 saatte bir yemek mi tıkayacaz ben anlamadım ki. Benimki zaten yemiyor o ayrı mevzu. Ama şunu anladım ki. Bizim kız tamamen katı gıda seviyor. Püre, çorba, muhallebi yok. Sabah kahvaltıyı karıştırmadan ayrı ayrı verdim yedi. Bir yumurta sarısı,ev yapımı lor, ceviz rendesi, çeyrek avakado, tuzsuz siyah zeytin bir tane. Heleki ekmek ver bayılıyor. Elle verilen herşeye ağzını açıyor. Kısaca tat seven bebek zor. Karışım olan hiçbişey yemiyor. Muhallebi yaptım yok Allah yemiyor akşam birde açtı. Kısaca bebekler bize değil biz bebeğe uyacaz. 2 ana 2 ara öğün alsa duacı modundayım Allah sonumuzu hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?