Yürüsün de peşinde heba olayım kucakta bile her yere merakla uzanıyor 1 yaşına kadar yürümesini bekliyoruz şimdilik koltuklara tutunuyor ama adım atma yok sabit duruyor elinden tutup yürütünce baya mutlu oluyor oturmak istemiyor muhtemelen direk yürüyen bebeklerden olabilirDirekt ayakta durma gelebilir belki... bizim minnoş hiç emeklemeye çalışmıyor çok nadir anca tek bacagını kaldırıp dönsün saat yönünde
Hahah basta ben de oyleydim. Gunduz uykularinda yanimiza aliyorduk. Babasiyla ikisi uyuyolardi ben de onlari izliyordum. Hep yuzu agzi kapanir diye kontrol etmekten uyuyamiyordum. Gece calisan bendim uyuyan onlardiBizim ki de yanıma alınca güzel uyuyor fakat ben uyuyamıyorum babası rahat uyur oğlu da babasına çekmiş olan bana oluyor rahat uyuyamıyorumo yüzden emzirip besige koyuyorum ağlasa da zorla salayip uyutuyorum
5mm çapında yazıyo bizim doktor da geçiyolar zamanla dedi inşallah geçsin gitsin hepsininkilerMeraklanma canım bizde de kist çıkmıştı. Kaç mm çapında...
biz endkronolg doktıruna da gösterdik yumurtalık kistle gelişip büyüyen bir organ hiç sıkıntı yok dedi ..
Cerrah takipte kalınsın dedi
Kendi doktorumuzda sakıncası yok ddi
Sikma canini o kadar kotu bisi gibi durmuyorLuna bir haftadir aramizda yatiyor. Dis icin agliyor 3434 kere uyaniyor derken pes edip yanimiza almaya basladik, baktik bizimleyken uyuyor, hosumuza gitti. Uyku prensiplerden agir geldi. Cok savastim saatte ayni gece icinde sayisiz kez alip yatagina koydum ama en fazla 5 dakika sonra miyklamaya basladi. Her gun deniyorum, hatta bugun derin uykudayken yeniden denedik aninda uyanip aglamaya basladi yine. Resmen radari var. Gercekten cok enterasan. Nasil bu kdr hissedebiliyor anlamiyoruz. Uzun lafin kisasi bebekle uyumaya cok karsi olarak basladigim yolda bebegim yatagimin sahibi oluverdi.Insallah bir gun birden yatagina geri donmek ister.
Aynisi kaynimda varLuna bir haftadir aramizda yatiyor. Dis icin agliyor 3434 kere uyaniyor derken pes edip yanimiza almaya basladik, baktik bizimleyken uyuyor, hosumuza gitti. Uyku prensiplerden agir geldi. Cok savastim saatte ayni gece icinde sayisiz kez alip yatagina koydum ama en fazla 5 dakika sonra miyklamaya basladi. Her gun deniyorum, hatta bugun derin uykudayken yeniden denedik aninda uyanip aglamaya basladi yine. Resmen radari var. Gercekten cok enterasan. Nasil bu kdr hissedebiliyor anlamiyoruz. Uzun lafin kisasi bebekle uyumaya cok karsi olarak basladigim yolda bebegim yatagimin sahibi oluverdi.Insallah bir gun birden yatagina geri donmek ister.
Bizimki de dün gece epey huzursuzlandı hatta şimdi yazarken bile uykusunda ağladıLuna bir haftadir aramizda yatiyor. Dis icin agliyor 3434 kere uyaniyor derken pes edip yanimiza almaya basladik, baktik bizimleyken uyuyor, hosumuza gitti. Uyku prensiplerden agir geldi. Cok savastim saatte ayni gece icinde sayisiz kez alip yatagina koydum ama en fazla 5 dakika sonra miyklamaya basladi. Her gun deniyorum, hatta bugun derin uykudayken yeniden denedik aninda uyanip aglamaya basladi yine. Resmen radari var. Gercekten cok enterasan. Nasil bu kdr hissedebiliyor anlamiyoruz. Uzun lafin kisasi bebekle uyumaya cok karsi olarak basladigim yolda bebegim yatagimin sahibi oluverdi.Insallah bir gun birden yatagina geri donmek ister.
Valla kolayı seçtik ama gece uykumuzu alir oldukSikma canini o kadar kotu bisi gibi durmuyor
Hahah ben de dun oyle dedim. Yazin odayi ayiralim dedim sonra once bi yatagi ayirsak o yeter dedim. Ben sozde 1 yasinda emzirmeyi kesecektim katiyen de ayni yatakta yatmayacaktim. Ikisi da mumkun gorunmuyor. Ne dediysem yuttum sag olsun tontisim ve turlu turlu huylari ❤Aynisi kaynimda varben de ablama kizardim yataginda uyut cocugu derdim. Gece 8672 kere uyandigi icin bizimle uyuyor ne zamandir. Doktora uyku probleminden bahsettigimde odasini ayiralim dedi. Dedim ki biz once bi yatagi ayiralim da
Dis, atak fln derken 2 gun gun yuzu goruyoruz bi daha en basa.Bizimki de dün gece epey huzursuzlandı hatta şimdi yazarken bile uykusunda ağladıumarım çabuk geçer Gerçekten her şey tam yolunda derken yeniden bir şeyler ters gitmeye başlıyor. Bunlarda diğer her şey gibi geçip gidecek tabi biz pert olcaz biraz orası ayrı.
Bende 3 defa oldum ama sizinki gibi belli günlerde değil ben 1 yılın dolmasını bekliyorum doktorum 1 yılda düzene girer demişti. Emzirme sıklığı da hiç azalmadı bizde, o da etkili diye düşünüyorum.Kızlar Selam bu sefer kendimle ilgili bir sorum var doğum sonrası dün 4. Kez regl oldum takvime baktığımda 53 gün aralıklarla regl oluyorum hiç değişmemiş hep 53 gün sizce bir doktora gitmeli miyim ? Yoksa zamanla düzene girer mi
çünkü Hamilelik öncesinde düzenli en fazla 2 gün değişen bir takvimim vardı gitsem mi doktora bilemedim . Hep böyle mi gidecek acaba
Bence gitmene gerek yok. Crazy06nin da dedigi gibi emzirme sıklığı ile alakali olabilir. Benim de saat gibi isleyen hic sasmayan bi adet duzenim vardi. Dogumdan sonra 2 kez regl oldum ve 41 gun aralik var aralarinda. Ben 29 gunde bi regl olurdum. Yenidogan gibi 2-3 saatre bi emiyo masallah napayim. Yese de emiyo hep emiyoKızlar Selam bu sefer kendimle ilgili bir sorum var doğum sonrası dün 4. Kez regl oldum takvime baktığımda 53 gün aralıklarla regl oluyorum hiç değişmemiş hep 53 gün sizce bir doktora gitmeli miyim ? Yoksa zamanla düzene girer mi
çünkü Hamilelik öncesinde düzenli en fazla 2 gün değişen bir takvimim vardı gitsem mi doktora bilemedim . Hep böyle mi gidecek acaba
Luna bir haftadir aramizda yatiyor. Dis icin agliyor 3434 kere uyaniyor derken pes edip yanimiza almaya basladik, baktik bizimleyken uyuyor, hosumuza gitti. Uyku prensiplerden agir geldi. Cok savastim saatte ayni gece icinde sayisiz kez alip yatagina koydum ama en fazla 5 dakika sonra miyklamaya basladi. Her gun deniyorum, hatta bugun derin uykudayken yeniden denedik aninda uyanip aglamaya basladi yine. Resmen radari var. Gercekten cok enterasan. Nasil bu kdr hissedebiliyor anlamiyoruz. Uzun lafin kisasi bebekle uyumaya cok karsi olarak basladigim yolda bebegim yatagimin sahibi oluverdi.Insallah bir gun birden yatagina geri donmek ister.
Ben doğumdan 4 ay sonra regl oldum ve 40 günü aşıyor araları, ki 28 günde bir olurdum. Hatta burada da konusu geçmişti, insanı korkutan gecikmeler bunlar diyeKızlar Selam bu sefer kendimle ilgili bir sorum var doğum sonrası dün 4. Kez regl oldum takvime baktığımda 53 gün aralıklarla regl oluyorum hiç değişmemiş hep 53 gün sizce bir doktora gitmeli miyim ? Yoksa zamanla düzene girer mi
Vallahi cok direndim. Bebegiyle uyuyanlara ne olur yapmayin hic saglikli degil isterse aglasin ama oyle aliamasin diye ogutlerde bulunuyodum. Sabresiyodum. 1 ay dayandim en azindan. sık sık uyandi uyandim agladi agladım. Simdi emmeye bile daha az uyaniyor 2 kere uyandigi oluyor.Helal olsun, epey direnmişsiniz siz. Biz 6. ayda odayı ayırdığımızdan beri ilk defa gece uyandı 1 saat kadar uyutmakla uğraştım ve dayanamadım yanımıza aldım, mışıl mışıl uyudukBen bunu bi kaç gece deneyimlesem hayatta direnemezmişim ya.
Ben doğumdan 4 ay sonra regl oldum ve 40 günü aşıyor araları, ki 28 günde bir olurdum. Hatta burada da konusu geçmişti, insanı korkutan gecikmeler bunlar diye
Sanıyorum 1 yıla kadar ancak düzene girecek.
Ben de karşıydım çok beraber uyuma olayına, ama artık epey büyüdüler, diğer korkularım bitti en azından.Vallahi cok direndim. Bebegiyle uyuyanlara ne olur yapmayin hic saglikli degil isterse aglasin ama oyle aliamasin diye ogutlerde bulunuyodum. Sabresiyodum. 1 ay dayandim en azindan. sık sık uyandi uyandim agladi agladım. Simdi emmeye bile daha az uyaniyor 2 kere uyandigi oluyor.
Pankeke koyuyorum yada muzla karıştırıp verdiğim de oluyor biizm ki muz sevmez elma sever böyle anca karışınca az da olsa yiyorGünaydınlar
Elmayı püre hariç nasıl veriyorsunuz? Püre sevmedi ya yediremedim mis gibi de elmaydı.
Pankeke koyuyorum yada muzla karıştırıp verdiğim de oluyor biizm ki muz sevmez elma sever böyle anca karışınca az da olsa yiyor
Merhaba pankeki eline mi veriyorsunuz yoksa siz mi boluyorsunuzPankeke koyuyorum yada muzla karıştırıp verdiğim de oluyor biizm ki muz sevmez elma sever böyle anca karışınca az da olsa yiyor
ben hep püre yapıyorum ama krep içine de koyulabilir. muzlu yapıyorum krepi elmalı da olur.Günaydınlar
Elmayı püre hariç nasıl veriyorsunuz? Püre sevmedi ya yediremedim mis gibi de elmaydı.
Benim büyük oğlumun aşı izi vardı ama çok yara olmamıştı şimdiki bebeğimin daha büyük bir yarası oldu hatta iltihap aktı içinden bende korkup doktora gitmiştim bizim doktorda sizinkinin tam tersi iyi tutarsa çok yara olur demişti ama ben kendim netten araştırdım o da bebeğine göre değişiyormuş çok yara oldu çok tuttu az yara oldu az tuttu olmaz sonuçta deri içine ilaç enjekte ediliyor yazıyordu canımben hep püre yapıyorum ama krep içine de koyulabilir. muzlu yapıyorum krepi elmalı da olur.
aşı izini sormuştum ben benim gözlüklü şirine. (doktorumuz) ama ne güzel , vurulurken iyi vurulduğu anlamına geliyor yara olmaması daha iyi demişti. ama hiç güvenmiyorum ama kafasına göre yorumluyo hayatı sfsafd
Direk normal rendenin ince yerindenn gecirip veriyorim buyuk dilim kesip eline de veriyorim tabi yanindayken. Cam rendem kirildiGünaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?