Ben bı kaç tane eline veriyorum ama yemiyor oynuyor kalanı da pekmez sürüp ben yediriyorumMerhaba pankeki eline mi veriyorsunuz yoksa siz mi boluyorsunuz
Hmm bi denemek lazım. Muzı da bi yiyor bi yemiyor. Doktor 8ay sonunda meyveye başlattı, çocuk meyve yemiyor şaka gibi. Geçen yine muzu yemedi, üstüne kereviz sapı çorbası verdim ki fazla kaçmış acı olmuş neredeyse, onu yediPankeke koyuyorum yada muzla karıştırıp verdiğim de oluyor biizm ki muz sevmez elma sever böyle anca karışınca az da olsa yiyor
Pankekleri hep peynirli ya da boş yapıyorum, böyle de deneyeceğim teşekkürler.ben hep püre yapıyorum ama krep içine de koyulabilir. muzlu yapıyorum krepi elmalı da olur.
aşı izini sormuştum ben benim gözlüklü şirine. (doktorumuz) ama ne güzel , vurulurken iyi vurulduğu anlamına geliyor yara olmaması daha iyi demişti. ama hiç güvenmiyorum ama kafasına göre yorumluyo hayatı sfsafd
Dilim vermeye çekiniyorum ya, ama rende mantıklı geldi. Çünkü bi defa bıçakla incecik kestim yemişti ama ona da gün yetmez incecik kes kes. Benim cam rende kullandığım gibi rafa kalktıDirek normal rendenin ince yerindenn gecirip veriyorim buyuk dilim kesip eline de veriyorim tabi yanindayken. Cam rendem kirildi
Bizde aşı yeri kızarık ve hafif kabarıkben hep püre yapıyorum ama krep içine de koyulabilir. muzlu yapıyorum krepi elmalı da olur.
aşı izini sormuştum ben benim gözlüklü şirine. (doktorumuz) ama ne güzel , vurulurken iyi vurulduğu anlamına geliyor yara olmaması daha iyi demişti. ama hiç güvenmiyorum ama kafasına göre yorumluyo hayatı sfsafd
Bizimki de sevemedi galiba elmayi. rendeleyip verdigimde yemiyor. Dilimleyip haslayip eine verirsem o sekilde yiyor. Bde irmik haslayip icine kattim. Ya da yulaf lapasiyla. Yavas yavas ek gidaya alisiyoruz gibi. Pankek icinde de veriyorum.Günaydınlar
Elmayı püre hariç nasıl veriyorsunuz? Püre sevmedi ya yediremedim mis gibi de elmaydı.
Yulaf ezmesi ya da unuyla muhallebi gibi yapıp verince yiyor bir de meyveli yoğurt yapıyorum arada muz+elma öyle yiyor sadece. Tek yemiyiirGünaydınlar
Elmayı püre hariç nasıl veriyorsunuz? Püre sevmedi ya yediremedim mis gibi de elmaydı.
Bizde aynı durumdayız, durup durup ağlıyor. Parmaklarını damaklarına değdirdikçe ağlıyor falan mızmızlanıyor. En çok ne seviyorsa onu vermeye çalışıyorum. Neyseki zorda olsa bir şeyler yedirebiliyorum. Sert şeylerden ziyade daha sıvı ve yumuşak püreleri veriyorum.İştahlı dediğim oğlum ağzını açmıyor asla 3 gündür fln böyleyiz sabah elimle yumurtasını yediriyorum başka da bişi yemiyor kaşık asla istemiyor dişlere yoruyorum ama gelen yok dahagece uykularımız da çok kötü . Sürekli kucak istiyor mız mızlık var birazda hem atak hem diş çekiyoruz galiba
Umarım çabucak atlatırız ya kaşıkla bişi yemek istemiyor ama diş kaşımak için kullanıyor.Bizde aynı durumdayız, durup durup ağlıyor. Parmaklarını damaklarına değdirdikçe ağlıyor falan mızmızlanıyor. En çok ne seviyorsa onu vermeye çalışıyorum. Neyseki zorda olsa bir şeyler yedirebiliyorum. Sert şeylerden ziyade daha sıvı ve yumuşak püreleri veriyorum.
Çay kaşığı ucu ile karbonat koyuyorum teflon tavayı ısıtıp 5 6 tane kaşıkla döküyorum tavayı yaglamiyorum hamurun içine zeytinyağı koyuyorum minik kabarcıklar oluyor çeviriyorum diğer tarafı da hemen pişiyorBu arada pankek yaptım hem kabarmadı hem de biraz yanık oldu. Sizinkiler nasıl oluyor? Kabartma tozu çok az koydum ondan mı acaba ya da meyvesini mi çok koydum anlamadım
Ben de hic kabartma tozu koymadim. Bi kere denemistim. Peynir alti suyu falan koyabilirsin. Tavayi da cok az yagliyorum.Bu arada pankek yaptım hem kabarmadı hem de biraz yanık oldu. Sizinkiler nasıl oluyor? Kabartma tozu çok az koydum ondan mı acaba ya da meyvesini mi çok koydum anlamadım
Canım benim reglde 2 hafta arayla oluyor 2 aydır.Kanama diye gittim dr regl olmuşsun dedi.Doğum sonrası düzensizlikler olur dedi.Düzelmesini bekliyorum ben de spiral için.Kızlar Selam bu sefer kendimle ilgili bir sorum var doğum sonrası dün 4. Kez regl oldum takvime baktığımda 53 gün aralıklarla regl oluyorum hiç değişmemiş hep 53 gün sizce bir doktora gitmeli miyim ? Yoksa zamanla düzene girer mi
çünkü Hamilelik öncesinde düzenli en fazla 2 gün değişen bir takvimim vardı gitsem mi doktora bilemedim . Hep böyle mi gidecek acaba
Geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun.. bizde benzer bir durum yaşadık bu akşam mama sandalyesinde durmadı kucağıma aldım normalde masadan biraz uzak otururum öyle durumlarda yine uzaktık birşeye uzandim o sırada tabağa yeni koyduğum çorbanın içine elini daldirdiMerhaba kızlar uzun süredir giremiyorum. Malum hepsi çok hareketlendi.Hatta dün o kadar canım sıkıldı ki.Eşimle iftar masası hazırlığı içindeydik.Mama sandalyesine oturmuştum kızımı.Ufak bir tartışma yaşandı eşimle aramızda o dalgınlıkla sandalyeyi masaya yanaştırmışım.Çorbaları getirdim üzerine koydum.2 dk arayla mutfakla oda arasında gidip geliyordum kızımı kontrol için ama nafile ağlama sesi geldi çığlıkla birlikte bir baktım çırpınıyor yavrum.Masa örtüsünü çekmiş çorbayı dökmüş üzerineCan havliyle banyoya götürdüm soğuk su akıttım 5 dk kadar bacağı kıpkırmızıydı içim gitti Dr arkadaşımı aradım ağrı kesici ver dedi bir de su topladıysa silverdin sür dedi.Çok şükür su toplamadı kızarıklık da ertesi gün geçti.Nohut kadar yanık yeri kaldı bacakta ara ara krem sürüyorum şu an.Hala kendime gelemedim.Her şey 1 dk içinde oldu.Çok dikkatli olmak gerekiyor artık kızlar herşey bir anda oluveriyor
Çok gecmis olsun canım ya çok üzüldüm yanım da bı kere masanın üzerindeki sofrabezini çekmek istedi engel oldum o an orda olmasaydim belki üzerine gelmezdi mama sandalyesnin önü vardı engel olurdu ama elini yapabilirdi meraklı sincaplar şimdi her şeye uzanıp ne olduğuna bakmak istiyorlar Allah beterinden korusun inşallahMerhaba kızlar uzun süredir giremiyorum. Malum hepsi çok hareketlendi.Hatta dün o kadar canım sıkıldı ki.Eşimle iftar masası hazırlığı içindeydik.Mama sandalyesine oturmuştum kızımı.Ufak bir tartışma yaşandı eşimle aramızda o dalgınlıkla sandalyeyi masaya yanaştırmışım.Çorbaları getirdim üzerine koydum.2 dk arayla mutfakla oda arasında gidip geliyordum kızımı kontrol için ama nafile ağlama sesi geldi çığlıkla birlikte bir baktım çırpınıyor yavrum.Masa örtüsünü çekmiş çorbayı dökmüş üzerineCan havliyle banyoya götürdüm soğuk su akıttım 5 dk kadar bacağı kıpkırmızıydı içim gitti Dr arkadaşımı aradım ağrı kesici ver dedi bir de su topladıysa silverdin sür dedi.Çok şükür su toplamadı kızarıklık da ertesi gün geçti.Nohut kadar yanık yeri kaldı bacakta ara ara krem sürüyorum şu an.Hala kendime gelemedim.Her şey 1 dk içinde oldu.Çok dikkatli olmak gerekiyor artık kızlar herşey bir anda oluveriyor
Aynı şekilde yaptım ama internette olan tarifler gibi pofuduk olmadı yani normal krep gibi olduUmarım çabucak atlatırız ya kaşıkla bişi yemek istemiyor ama diş kaşımak için kullanıyor.
Çay kaşığı ucu ile karbonat koyuyorum teflon tavayı ısıtıp 5 6 tane kaşıkla döküyorum tavayı yaglamiyorum hamurun içine zeytinyağı koyuyorum minik kabarcıklar oluyor çeviriyorum diğer tarafı da hemen pişiyor
Ahh canimmm cok uzuldum ya okuyunca. Cok gecmis olsun. Allah beterinden korusun. Gorunmez kaza, oluyor iste... Ben de mama sandalyesindeyken kendimi rahat hissediyorum. Nasil olsa dusmez kafasindayim. Insanin nerden aklina gelsin masa ortusunu cekip corbayi dusurecegi... Bununla gecmis olsun, ertesi gune iz bile kalmadigina gore cok yanmamisMerhaba kızlar uzun süredir giremiyorum. Malum hepsi çok hareketlendi.Hatta dün o kadar canım sıkıldı ki.Eşimle iftar masası hazırlığı içindeydik.Mama sandalyesine oturmuştum kızımı.Ufak bir tartışma yaşandı eşimle aramızda o dalgınlıkla sandalyeyi masaya yanaştırmışım.Çorbaları getirdim üzerine koydum.2 dk arayla mutfakla oda arasında gidip geliyordum kızımı kontrol için ama nafile ağlama sesi geldi çığlıkla birlikte bir baktım çırpınıyor yavrum.Masa örtüsünü çekmiş çorbayı dökmüş üzerineCan havliyle banyoya götürdüm soğuk su akıttım 5 dk kadar bacağı kıpkırmızıydı içim gitti Dr arkadaşımı aradım ağrı kesici ver dedi bir de su topladıysa silverdin sür dedi.Çok şükür su toplamadı kızarıklık da ertesi gün geçti.Nohut kadar yanık yeri kaldı bacakta ara ara krem sürüyorum şu an.Hala kendime gelemedim.Her şey 1 dk içinde oldu.Çok dikkatli olmak gerekiyor artık kızlar herşey bir anda oluveriyor
Cok cok gecmis olsun canim, aminGeçmiş olsun Rabbim beterinden korusun.. bizde benzer bir durum yaşadık bu akşam mama sandalyesinde durmadı kucağıma aldım normalde masadan biraz uzak otururum öyle durumlarda yine uzaktık birşeye uzandim o sırada tabağa yeni koyduğum çorbanın içine elini daldirdio panikle hemen elindeki çorbayı sıyırıp elini su altına tuttum tabi baya ağladı çok şükür bişey olmamış eline ama bende iştah falan kalmadı..kiyamayip kucağıma aldım dedim sandalyesinde ağlasa daha iyiydi Allah daha kotulerinden korusun
Teşekkür ederizCok cok gecmis olsun canim, amin
Çok geçmiş olsun ufacık bedenlerin başına gelen her şeye üzülüyorumMerhaba kızlar uzun süredir giremiyorum. Malum hepsi çok hareketlendi.Hatta dün o kadar canım sıkıldı ki.Eşimle iftar masası hazırlığı içindeydik.Mama sandalyesine oturmuştum kızımı.Ufak bir tartışma yaşandı eşimle aramızda o dalgınlıkla sandalyeyi masaya yanaştırmışım.Çorbaları getirdim üzerine koydum.2 dk arayla mutfakla oda arasında gidip geliyordum kızımı kontrol için ama nafile ağlama sesi geldi çığlıkla birlikte bir baktım çırpınıyor yavrum.Masa örtüsünü çekmiş çorbayı dökmüş üzerineCan havliyle banyoya götürdüm soğuk su akıttım 5 dk kadar bacağı kıpkırmızıydı içim gitti Dr arkadaşımı aradım ağrı kesici ver dedi bir de su topladıysa silverdin sür dedi.Çok şükür su toplamadı kızarıklık da ertesi gün geçti.Nohut kadar yanık yeri kaldı bacakta ara ara krem sürüyorum şu an.Hala kendime gelemedim.Her şey 1 dk içinde oldu.Çok dikkatli olmak gerekiyor artık kızlar herşey bir anda oluveriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?