Evet deneye yanıla bulduk istediğiniDemek ki öyle istiyormuş annesi
O dert bizde de var maalesef uyutmak çok büyük sorun haline geldi4. Ayda dönmeyi öğrenmesine rağmen 7. Aydan beri sürekli dönüp emekleme pozisyonuna geçmeye çalışıyordu şimdilerde de ayağa kalkmaya çalışıyor, solundan dönmeye çalışıyor dönmesin diye tutunca ağlıyor illa dönecek şaşırılacak bir sabır gösteriyorum
Dun aksam acayip kustu bu arada. Izolasyon süremiz yarin doluyor. Virus bebeklerde kusma ishal yapabiliyormus. Öksürük de vardi. Gecen hafta 38 ateş atlatmistik. Aslinda yerlerde kendini parkeye atıyor surekli üşümüş de olabilir bilmiyorum neden öyle kustu. Yarim metre oteye kustu yani.
Youtubede egzersizler var canimBuğra'yı yerde bırakınca çok bağırıyor ağlıyor öyle olunca da ne emekleme çabası var ne dönme.. yerde oylamak mi lazım bunları yapsın diye..hala sırt üstü uyur hiç dönmez yeni yeni uyanınca yastiktan dogrulmayi öğrendi o da yastık yüksek olursa..
Kızlar aranızda biberonla besleme yapanlar(anne sütü veya mama) ek gıda ile birlikte kaç öğün ve saat aralığını nasıl ayarlıyorsunuz?
Valla ben sığdıramıyorum 3 öğün. Sığsa mamayı istemiyor bu sefer. Sığdırmaya çalıştım 2 ay Bu sefer çocuk kilo aldıkça almış. Ama süt önemli olduğu için biberonla besleyenler merak ettim. Nasıl yapıyorlar.ay kafayı yiycem bunula ilgili
evde olduğum için çocukla ilgilenebildiğimden 3 öğün yemek 3 öğün de ek gıda verince sürekli yemek yedi bu çocuk
e gündüz uykuları da var.
dün artık 2 ek gıda verdim.
Valla ben sığdıramıyorum 3 öğün. Sığsa mamayı istemiyor bu sefer. Sığdırmaya çalıştım 2 ay Bu sefer çocuk kilo aldıkça almış. Ama süt önemli olduğu için biberonla besleyenler merak ettim. Nasıl yapıyorlar.
Valla canım boşver kilosu çok ideal bizimkisi dombalak nasıl kussam diye bakıyorum. Sorun şu ki çok yemek yemiyor yese ne olacak bilmem. Doktor diyet önerdi. Karbonhidrat vermeyelim dedi. İyi hoşta zaten vermiyorum ki dedimgece uyurken de mama veriyorum formula süt bir de sabah
onu da veriyorum yani
bizim çocuk zaten anca 9 kilo ettiğinden verdikçe veriyorum
Önceden çok düzenliydi, ama gittikçe azaldı. Bazen ek gıdayı çok az yerse 120 ml mama yapıyorum bir saat sonra veriyorum birde uyumadan önce aynı şekilde veriyorum. Diş ve atak dönwmlerinde ise sadece meme emmek istiyor ama sık meme emmediği için o kadar çok süt yok. Sık emince biraz çoğalıyor sonra yine azalıyor. Yani bizde arz talep ilişkisiyle yürüyor.Kızlar aranızda biberonla besleme yapanlar(anne sütü veya mama) ek gıda ile birlikte kaç öğün ve saat aralığını nasıl ayarlıyorsunuz?
Tam beslenme şöyle:Valla ben sığdıramıyorum 3 öğün. Sığsa mamayı istemiyor bu sefer. Sığdırmaya çalıştım 2 ay Bu sefer çocuk kilo aldıkça almış. Ama süt önemli olduğu için biberonla besleyenler merak ettim. Nasıl yapıyorlar.
Ben çok ince bi yastık kullanıyorum aslında onerilmedigini de biliyorumDeneyimlerime göre yastık kullanımı dönmeyi ve hareketi çok engelliyor. Sırf bu nedenle hiç kullanmadım.
Bakacağım teşekkürlerYoutubede egzersizler var canim
hahah aynı durum bende de var 3 öğün ek gıda verin diyen doktorlar nasıl bir beslenme bekliyorlar anlamadım benay kafayı yiycem bunula ilgili
evde olduğum için çocukla ilgilenebildiğimden 3 öğün yemek 3 öğün de ek gıda verince sürekli yemek yedi bu çocuk
e gündüz uykuları da var.
dün artık 2 ek gıda verdim.
neler yapıyor,kızlar 8 aylık bebekleriniz neler yapabiliyor? ismine bakıyor mu? baybay yapıyor mu?
bizimki hala emeklemiyor da ondan merak ettim sordum. bi de benimki elimi ısırıyor parmağımı kapıyor.neler yapıyor,
ne kadar oldun, ne kadar büyüdü kızım diyorum kollarını kaldırıyor yukarı onu gösteriyor..
baba - dede - nene - anne - da da gibi heceler çıkıyor ağzından
emekleme desen pek ileri arada bir gider ama emekler gibi değil daha çok sürünerek, genelde tek bacağından kuvvet alıp dönüyor
gel gel yapıyor, tos tos yapıyoruz bir ara merhaba yapıyordu şu an yapmıyor bir de çak yaptırıyorduk şu an çak'ta yapmıyor...
ce ce oynuyoruz ama sadece sabah o yorganın çarşafının arkasına saklanıyor
ayakları üzerine basıyor fakat bir adım atayım falan henüz yok
ve ismini söyleyince bakıyor evet
neden sordun ki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?