Çok duydum okudum erken kapanan çok şükür bir sorun olanı duymadım daha inşallah bizim ki de bir sorun yaratmazBizim hala açık, ama kardeşimin çok erken kapanmıştı takip edildi herhangi bir sorun çıkmadı, şimdi 5 yaşında.
Büyük oğlumun 9.ayında kapandı doktor normal kabul etmişti 6 aydan önce kapanırsa takip ediliyor diye biliyorumTabi ama bizim ki erken kapanmış 12 aydan sonra kapanması bekleniyormus bizim 8. Ay da kapanmış beyin ve kafanın büyümesini etkiliyor dedi bakalım takip etcez şuan bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü doğduğun da kafası büyük bir bebekti persentil hesaplamada önde gidiyor
Kizlar sizlere bir sorum var diş çıkarma dönemindeyiz hala bekliyoruz inci tanelerini. Günde bir kez kaka yapardı önceden bir kabız oldu bir ishal gibi derken şimdilerde gunde 4-5 bazen daha fazla kaka yapıyor. Diş döneminde böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Ya da başka bir şeyle mi alakalı bilemiyorum
Diş mi çıkacak acaba ya emzirirken ısırıyor
Maşallahneler yapıyor,
ne kadar oldun, ne kadar büyüdü kızım diyorum kollarını kaldırıyor yukarı onu gösteriyor..
baba - dede - nene - anne - da da gibi heceler çıkıyor ağzından
emekleme desen pek ileri arada bir gider ama emekler gibi değil daha çok sürünerek, genelde tek bacağından kuvvet alıp dönüyor
gel gel yapıyor, tos tos yapıyoruz bir ara merhaba yapıyordu şu an yapmıyor bir de çak yaptırıyorduk şu an çak'ta yapmıyor...
ce ce oynuyoruz ama sadece sabah o yorganın çarşafının arkasına saklanıyor
ayakları üzerine basıyor fakat bir adım atayım falan henüz yok
ve ismini söyleyince bakıyor evet
neden sordun ki canım?
kızlar 8 aylık bebekleriniz neler yapabiliyor? ismine bakıyor mu? baybay yapıyor mu?
Bizim ebemiz 9 ay aşısı ellerinde olmadığı için yapmayacaklarini söyledi ama sizin asm de aşı varsa ve yapılacaksa hastanede yaptırmanız gerekiyor alerji doktoru gözetimindeYumurta alerjisi olan bebekler 9. Ayda kızamık aşısı yaptıracaklar mı?
Alerji doktoru yoktur ama o yönde görüş aldım ben de acilde gözetim altında yaptırabilirsiniz dediler. Siz yaptıracak mısınız?Bizim ebemiz 9 ay aşısı ellerinde olmadığı için yapmayacaklarini söyledi ama sizin asm de aşı varsa ve yapılacaksa hastanede yaptırmanız gerekiyor alerji doktoru gözetiminde
Benim de saclarimin onleri yoluk yoluk olduBizimki 9 aylık oldu. Kendi kendine konuşuyor. Bay bay öğretmedik hiç evden çıkmıyoruz pek. Ama ellerini çırpıyor. Sevdiği bir şarkı var, çocuk şarkısı onu duyunca oynuyor, sesi takip ediyor, ağlıyorsa susuyor. Bizimkinin sosyal becerileri çok insan görmediği için sanırım pek iyi değil. Gördüğünde alışma süreci oluyor yabancı birini o süreç geçince çok iyi gülüp oynuyor ama harici izler öyle. Deli gibi hareket ediyor peşinde ben helak oldum. Bir yerleri kurcalamaya bayılıyor. Sürgülü vestiyeri açmayı öğrendi izleye izleye bizi. Ama tehlikeli sürgü kayıp düşer diye peşindeyim. Sürgüyü açıp rafa kafayı daldırıp karıştırıyor. Allah korusun küçük bişi bulur yutar görmem diye korkuyorum. Boydan cama, kalorifere spiderman misali tutunup ayağa kalkıyor düşecek diye yine korkuyorum. Bababa, dedede bazen de japonca gibi seslerle konuşuyor. Adını biliyor bence seslensen emekleyerek geliyor. Terkedilme korkusu var zaten yanımdan pek ayrılmıyor. İki saniye bıraksam ağlıyor. Ve en sevmediğim saçımı başımı yoluyor. Saça zaafı var
Güneş kremi önerisi yapacaktım yanlışlıkla alintiya basmisim. Özür dilerim.kızlar biz tatile gideceğiz ya allah nasip kısmet eder koronamızı tamamen atlatabilirsek tabi sağ salim neyse
bir sür şey aldım bacaklı simit, tenteli simit, boyunan simitbakalım tavsiyelerimi inşallah mayısın 15inden sonra vereceğim.
güneş kremi ne alsak acaba??
Ohh şahaneekızlar biz tatile gideceğiz ya allah nasip kısmet eder koronamızı tamamen atlatabilirsek tabi sağ salim neyse
bir sür şey aldım bacaklı simit, tenteli simit, boyunan simitbakalım tavsiyelerimi inşallah mayısın 15inden sonra vereceğim.
güneş kremi ne alsak acaba??
Bir arkadaşımız da mühendisinoğlunu önermiş.sonradan gördüm. Bence son derece haklısınız. Kesinlikle para kazanıyorlar. Ancak önerdiği ürünleri tek tek kendimiz arastirmaliyiz. En azından ben öyle yapıyorum.ben o hesapların hepsine gıcık oluyorum
bir süre sonra reklamlı çalışıyorlar
aha maldive gitmiş işte nasıl kazanıyor kim bilir.
gerçekten o ürünü kullanıyor mu yoksa para aldığı için mi tavsiye veriyorlar çözemiyorum vazcaydım.
buradaki arkadaşların tavsiyesi çok daha kıymetli benim için : )
Bizim 9 ay aşısı olmadığı için 1 yaş aşısını alerji doktoru eşliğinde acil müdahale imkanı olan hastanede yaptıracağım 9 ay aşısı olsaydı onuda bu şekilde yaptırırdımAlerji doktoru yoktur ama o yönde görüş aldım ben de acilde gözetim altında yaptırabilirsiniz dediler. Siz yaptıracak mısınız?
Ne güzel tek tek yazmışsınız..Paylaşımınız için teşekkürler.Ben gene de markaları yazayım;
badger bebek güneş kremi
ecowell bebek güneş kremi
formente mutfağım nar çekirdeği yağı
jack n jill bebek güneş kremi
mambino naturals bebek güneş kremi
Minoris organic güneş kremi
shoosha baby pure mineral sunscreen
think baby güneş kremi
trukid baby güneş kremi
incia bebek güneş kremi
mustela bebek güneş kremi
Markaları tek tek araştırıyorum. Bir çok sayfadan yorumları okuyorum. İçime sineni alıyorum.
Başka bir arkadaşımız da sinek kovucu sprey sormuştu yanlış hatırlamıyorsam. Eğer isterseniz onların markalarını da yazabilirim.
Geçmiş olsun hafif atlatmanıza sevindim bebeğinizdeki belirtileri sorabilirmiyim kızımın ateşi var şu anda da telaşlandım çok, işe de gidiyorum benmi virüs getirdim acaba bizde şimdilik birşey yok ama panik halindeyim sabah doktora randevu aldımya bu korona atlattık canım biraz sıkkın aslında
çünkü hafif bile olsa etkileri sonradan çıkabiliyor diyorlar
gerçi bir yıldır olan bir hastalığın sonradan ne etki edebileceğini nasıl öngörebiliyorlar bilmiyorum ama
9 ay aşıları vardı sağlık ocağı karantina bittikten 14 gün sonra istiyormuş gelmemizi.
ondan sonra kan tahlili vardı zaten yavrumun, bi yandan iyi oldu kontrol ve tahlillerin koronadan sonraya denk gelmesi bakalım bir izi mizi kalmış mı onu görürüz.
Zaten kanda bir sıkıntı çıkar mı diye tedirgindim şimdi ekstra tedirginim.
Rabbim yavrularımızı korusun, ne diyelim.
Geçmiş olsun hafif atlatmanıza sevindim bebeğinizdeki belirtileri sorabilirmiyim kızımın ateşi var şu anda da telaşlandım çok, işe de gidiyorum benmi virüs getirdim acaba bizde şimdilik birşey yok ama panik halindeyim sabah doktora randevu aldım
Ben gene de markaları yazayım;
badger bebek güneş kremi
think baby güneş kremi
trukid baby güneş kremi
incia bebek güneş kremi
Markaları tek tek araştırıyorum. Bir çok sayfadan yorumları okuyorum. İçime sineni alıyorum.
Başka bir arkadaşımız da sinek kovucu sprey sormuştu yanlış hatırlamıyorsam. Eğer isterseniz onların markalarını da yazabilirim.
O bendim ben ben ben ben benBen gene de markaları yazayım;
badger bebek güneş kremi
think baby güneş kremi
trukid baby güneş kremi
incia bebek güneş kremi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?