2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Büyük oğlumun 9.ayında kapandı doktor normal kabul etmişti 6 aydan önce kapanırsa takip ediliyor diye biliyorum

Yumurta alerjisi olan bebekler 9. Ayda kızamık aşısı yaptıracaklar mı?

Maşallah

kızlar 8 aylık bebekleriniz neler yapabiliyor? ismine bakıyor mu? baybay yapıyor mu?
Bizimki 9 aylık oldu. Kendi kendine konuşuyor. Bay bay öğretmedik hiç evden çıkmıyoruz pek. Ama ellerini çırpıyor. Sevdiği bir şarkı var, çocuk şarkısı onu duyunca oynuyor, sesi takip ediyor, ağlıyorsa susuyor. Bizimkinin sosyal becerileri çok insan görmediği için sanırım pek iyi değil. Gördüğünde alışma süreci oluyor yabancı birini o süreç geçince çok iyi gülüp oynuyor ama harici izler öyle. Deli gibi hareket ediyor peşinde ben helak oldum. Bir yerleri kurcalamaya bayılıyor. Sürgülü vestiyeri açmayı öğrendi izleye izleye bizi. Ama tehlikeli sürgü kayıp düşer diye peşindeyim. Sürgüyü açıp rafa kafayı daldırıp karıştırıyor. Allah korusun küçük bişi bulur yutar görmem diye korkuyorum. Boydan cama, kalorifere spiderman misali tutunup ayağa kalkıyor düşecek diye yine korkuyorum. Bababa, dedede bazen de japonca gibi seslerle konuşuyor. Adını biliyor bence seslensen emekleyerek geliyor. Terkedilme korkusu var zaten yanımdan pek ayrılmıyor. İki saniye bıraksam ağlıyor. Ve en sevmediğim saçımı başımı yoluyor. Saça zaafı var

Yumurta alerjisi olan bebekler 9. Ayda kızamık aşısı yaptıracaklar mı?
Bizim ebemiz 9 ay aşısı ellerinde olmadığı için yapmayacaklarini söyledi ama sizin asm de aşı varsa ve yapılacaksa hastanede yaptırmanız gerekiyor alerji doktoru gözetiminde

Bizim ebemiz 9 ay aşısı ellerinde olmadığı için yapmayacaklarini söyledi ama sizin asm de aşı varsa ve yapılacaksa hastanede yaptırmanız gerekiyor alerji doktoru gözetiminde
Alerji doktoru yoktur ama o yönde görüş aldım ben de acilde gözetim altında yaptırabilirsiniz dediler. Siz yaptıracak mısınız?

Benim de saclarimin onleri yoluk yoluk oldu Bi de hinzirlik yaptiginin okadar farkindaki, sacimi yolacagi zaman gulucuk-ciglik karisimi sesler cikariyor

Güneş kremi önerisi yapacaktım yanlışlıkla alintiya basmisim. Özür dilerim.
İçeriği temiz olan güneş kremlerini Mühendisinoğlu öneride bulunmuş. Onun fotoğrafını yukleyecektim ama dosya yüklemiyor.

Ohh şahanee tatile öyle hasretim ki biri gidiyorum deyince bile çok seviniyorum merakla bekliyoruz aldıklarını, memnuniyet seviyeni :) Biz de haziran 15’ten sonra gideceğiz gibi.

Bir arkadaşımız da mühendisinoğlunu önermiş.sonradan gördüm. Bence son derece haklısınız. Kesinlikle para kazanıyorlar. Ancak önerdiği ürünleri tek tek kendimiz arastirmaliyiz. En azından ben öyle yapıyorum.
Kendi sayfasinda yönlendirdiği siteden alışveriş yaparsak kazanıyor bence.

Alerji doktoru yoktur ama o yönde görüş aldım ben de acilde gözetim altında yaptırabilirsiniz dediler. Siz yaptıracak mısınız?
Bizim 9 ay aşısı olmadığı için 1 yaş aşısını alerji doktoru eşliğinde acil müdahale imkanı olan hastanede yaptıracağım 9 ay aşısı olsaydı onuda bu şekilde yaptırırdım

Ben gene de markaları yazayım;

badger bebek güneş kremi
ecowell bebek güneş kremi
formente mutfağım nar çekirdeği yağı
jack n jill bebek güneş kremi
mambino naturals bebek güneş kremi
Minoris organic güneş kremi
shoosha baby pure mineral sunscreen
think baby güneş kremi
trukid baby güneş kremi
incia bebek güneş kremi
mustela bebek güneş kremi

Markaları tek tek araştırıyorum. Bir çok sayfadan yorumları okuyorum. İçime sineni alıyorum.

Başka bir arkadaşımız da sinek kovucu sprey sormuştu yanlış hatırlamıyorsam. Eğer isterseniz onların markalarını da yazabilirim.

Ne güzel tek tek yazmışsınız..Paylaşımınız için teşekkürler.

Geçmiş olsun hafif atlatmanıza sevindim bebeğinizdeki belirtileri sorabilirmiyim kızımın ateşi var şu anda da telaşlandım çok, işe de gidiyorum benmi virüs getirdim acaba bizde şimdilik birşey yok ama panik halindeyim sabah doktora randevu aldım

bizde de ateş oldu sadece
sonra calpol verdik, üstünü soyduk geçti.
Şükür başka belirtisi ya da sıkıntısı olmadı.
Umarım sizde de yoktur bir şey, olsa bile çabucak atlatırsınız

ah çok teşekkürler elinize sağlık

O bendim ben ben ben ben benetkili bi sinek kovucu lazim canim ya hayrina varda deyiver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…