- 16 Nisan 2015
- 612
- 738
- 103
Bizim önceki kuzenden kalma çok basit bir şey vardı, ufaklık heryeriyle oynuyor ama ayağa kalkmadığı için bacaklarını takmıyorum. Kucağında evirip çeviriyorAktivite masası alanlar görüşlerinize ihtiyacım var clementoni, bondigo, fischer price bakıyorum karar veremedim. Ayakta durmayı sevdiği için alayım diyorum
Ben mustela aldım ama henüz kullanmadım, kullanınca yazarım. Şimdiden iyi tatillerkızlar biz tatile gideceğiz ya allah nasip kısmet eder koronamızı tamamen atlatabilirsek tabi sağ salim neyse
bir sür şey aldım bacaklı simit, tenteli simit, boyunan simitbakalım tavsiyelerimi inşallah mayısın 15inden sonra vereceğim.
güneş kremi ne alsak acaba??
Bizimki bugün emeklemeye başladı biraz annemin desteği ile çocuk nasıl emekleyecegini öğrendibizimki hala emeklemiyor da ondan merak ettim sordum. bi de benimki elimi ısırıyor parmağımı kapıyor.sizinkiler de öyle mi?
Üç öğün yemek yapmak değilde ne yapcam diye düşünmekle geçiyor günümay kafayı yiycem bunula ilgili
evde olduğum için çocukla ilgilenebildiğimden 3 öğün yemek 3 öğün de ek gıda verince sürekli yemek yedi bu çocuk
e gündüz uykuları da var.
dün artık 2 ek gıda verdim.
Hehehhe ayaklara destek vermiştirBizimki bugün emeklemeye başladı biraz annemin desteği ile çocuk nasıl emekleyecegini öğrendigörümcem bakıyor hiç ilgilenmiyor son 1 aydır geri geri gidiyordu meğer çocuk nasıl gideceğini bilmiyordu görüncemde bir elinde telefon bir elinde oyuncak ile sadece susturmaya çalışıyor bende çalisinca çokta ta vakit kalmıyor ikimize odaklı bir şekilde nasıl emekler diye düşünemedim annem baktı bugün bütün gün
Sabah 1 saat bilgisayar başında hiç kalkmadim çocuğu ne yaptıysa odaya girdim bana doğru geliyorsadece el parmak olsa iyi sarılınca omuzumu bile ısırıyor
Hiç sormayın ben kendimize bile bulamazkenÜç öğün yemek yapmak değilde ne yapcam diye düşünmekle geçiyor günümşuan yarın sabah ne yapsam diyorum
Hoş bazı bebekler emeklemiyor bazıları da popo üstünde gidiyorHehehhe ayaklara destek vermiştir
Darısı başımıza
Üç öğün yemek yapmak değilde ne yapcam diye düşünmekle geçiyor günümşuan yarın sabah ne yapsam diyorum
Ben mustela aldım ama henüz kullanmadım, kullanınca yazarım. Şimdiden iyi tatiller
Bende artık yaptığım çorbaları biraz fazla yapcam dün akşam öyle yaptım şimdi öğlen yemeği var tecrübeli biri olunca onun Desteği de yeter bilgi deneyimleri var şuan bana destek olan görümcem bekar bilgisi yok bu konuda o yüzden herşeyi düşünmek zorundayım bende 3 öğün sebze yapmıyorum açıkçası bazen yediğimiz yemekler ona uygun ise tuzsuz yapıyorum biz sonradan tuz ekliyoruz bizim ki zaten kaşık maması sevmiyor taneli olacsk yada çorba olacak pankeki bile bölüp parça parça yediriyorum bı kaç kez irmikli hurmalı muhalebi tarzinda denedim de yemedi eline kemikli but ver 2 dışı ile kemirirya ben hipp in kaşık mamalarından da aldım
valla veriyorum 2 günde bir geceleri hele uyutuyor güzel diye açıkçası
bir de un kavurup ilik sularını ekleyip veiryorum falan arada böyle şeyler yapıyorum
3 öğün sebze bana çok zor oluyor özellikle çalışıyorum da yetişemiyorum annem sağolsun yapıyor ama bazen sıkışınca hemen ondan yapıyoruz kolay oluyor. Bu hastalık yüzünden iyi besledik çocuğu evdeydim ben ama normalinde bu şekil.
bir de bizimki zaten zayıf olduğu için biraz kalorili şeyler de vermekten çekinmiyorum.
Benim yeğenimin dört aylıkken kapanmıştı(O da agustosta doğdu)o nedenle kafa ultrasonu istemişti doktor bir sorun çıkmadı çok şükür.Bazi bebeklerde oluyormuş ve normalmism.Bizim oğluşun bıngıldagi kapanmış dedi doktor 18 aya kadar takip etmemi istedi umarım bı sorun yaratmaz var mı bıngıldagi kapanan bebiş
Instagram'da mühendisin oğlu var onun tavsiyeleri güzel kendi de şu an Maldivler de tatilde zatenkızlar biz tatile gideceğiz ya allah nasip kısmet eder koronamızı tamamen atlatabilirsek tabi sağ salim neyse
bir sür şey aldım bacaklı simit, tenteli simit, boyunan simitbakalım tavsiyelerimi inşallah mayısın 15inden sonra vereceğim.
İnşallah bizde de bir şey çıkmaz takip edecegiz 18 aya kadarBenim yeğenimin dört aylıkken kapanmıştı(O da agustosta doğdu)o nedenle kafa ultrasonu istemişti doktor bir sorun çıkmadı çok şükür.Bazi bebeklerde oluyormuş ve normalmism.
Instagram'da mühendisin oğlu var onun tavsiyeleri güzel kendi de şu an Maldivler de tatilde zaten
İnşallah bizde de bir şey çıkmaz takip edecegiz 18 aya kadar
Bizim hala açık, ama kardeşimin çok erken kapanmıştı takip edildi herhangi bir sorun çıkmadı, şimdi 5 yaşında.Bizim oğluşun bıngıldagi kapanmış dedi doktor 18 aya kadar takip etmemi istedi umarım bı sorun yaratmaz var mı bıngıldagi kapanan bebiş
:)ben o hesapların hepsine gıcık oluyorum
bir süre sonra reklamlı çalışıyorlar
aha maldive gitmiş işte nasıl kazanıyor kim bilir.
gerçekten o ürünü kullanıyor mu yoksa para aldığı için mi tavsiye veriyorlar çözemiyorum vazcaydım.
buradaki arkadaşların tavsiyesi çok daha kıymetli benim için : )
kızlar biz tatile gideceğiz ya allah nasip kısmet eder koronamızı tamamen atlatabilirsek tabi sağ salim neyse
Ben de senin bu konudaki tavsiyelerini 4 gozle bekliyorumben o hesapların hepsine gıcık oluyorum
bir süre sonra reklamlı çalışıyorlar
aha maldive gitmiş işte nasıl kazanıyor kim bilir.
gerçekten o ürünü kullanıyor mu yoksa para aldığı için mi tavsiye veriyorlar çözemiyorum vazcaydım.
buradaki arkadaşların tavsiyesi çok daha kıymetli benim için : )
Tabi ama bizim ki erken kapanmış 12 aydan sonra kapanması bekleniyormus bizim 8. Ay da kapanmış beyin ve kafanın büyümesini etkiliyor dedi bakalım takip etcez şuan bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü doğduğun da kafası büyük bir bebekti persentil hesaplamada önde gidiyore kapanması gerekmiyor muydu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?