2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
9 . Ay aşı için doktor bize yaptırmamizi önerdi sebebi ise 4 milyon mülteci geldi Türkiye ye bundan dolayı onların asi durumu taşıyıcı durumu bilinmiyor 9. Ayda karma aşı yapıyor ASM ve 12. Ayda aşının tutup tutmadigin anlamak için tekrar aynı aşı yapılıyor nedenini bunin olduğunu söyledi ve yaptırmami istedi birde sağlık ocağı 9. Ayda detaylı kan tahlili istedi bu en son gittiğim doktor ise 12. Ayda siz ne zaman yaptıracaksanız?

9. ay aşımızı 26-27 si gibi yaptıracağız.
Kan tahlilleri de bu ay
menenjitin bir tanesinin 2. dozu da bu ay.
Offff

bizde de ateş oldu sadece
sonra calpol verdik, üstünü soyduk geçti.
Şükür başka belirtisi ya da sıkıntısı olmadı.
Umarım sizde de yoktur bir şey, olsa bile çabucak atlatırsınız
Doktordan geldik şimdi bekleyelim devam ederse tahlil yaparız dedi muayenede bir şey görünmüyo dedi pedifen verdi ateş düşürücü.ne kadar sürdü sizde ateş biz akşam hiç uyumadık 39 derece ateş oldu

Saç yolma bizde de var marifet saymadım zira aşırı sinirleniyorum. Önleri çekiyor yetmezmiş gibi saçım kafama yapışık toplu zaten alt kökleri kavrıyor
Deliriyorum
Saçımı toplamaktan başım ağrıdı

ah kıyamam yaa
bizde 1 saat falan sürdü 38.5 a çıkmıştı
ama genel olarak çok ateşlenen bir çocuk değil.
üstünü soysaydınız hemen
inşallah geçer

O bendim ben ben ben ben benetkili bi sinek kovucu lazim canim ya hayrina varda deyiver
Yazayım hemen. Dediğim gibi içeriği temiz olarak paylaşılmış. Yorumlara ve yan etkilerine bakarak almak lazım. Hatta araştırırken şikayetvar.com a da bakmak lazım.

.fly away sinek kovucu sprey
.fermente mutfağım vücut spreyi
.incia vücut koruyucu sprey
.kovio bitkisel formüllü sinek kovucu vücut spreyi
.mambino organik sinek kovucu
.nurse harvey's organic buzz off sinek kovucu sprey
.siveno vucut koruyucu sprey
.trukid sivrisinek böcek kovucu

Doktordan geldik şimdi bekleyelim devam ederse tahlil yaparız dedi muayenede bir şey görünmüyo dedi pedifen verdi ateş düşürücü ne kadar sürdü sizde ateş
ah kıyamam yaa
bizde 1 saat falan sürdü 38.5 a çıkmıştı
ama genel olarak çok ateşlenen bir çocuk değil.
üstünü soysaydınız hemen
inşallah geçer
üstünü soydum ateş düşürücü şurup verdim yine 37.7 ye düştü en fazla az önce yine 38 e çıktı pedifen verdim bu sefer. bakalım bu gece nasıl geçiçek doktor 6. Hastalık diye bir hastalıktan bahsetti olabileceğini, covid için sizde de belirti olurdu dedi inşallah bir an önce geçer

doğru hatta diş bile olabilir
ben bir an siz zaten covidsiniz sandım
o zaman ateşin bir sürü sebebi olabilir tabi ki.
yarın geçmezse tahlil yaparlar ama diş de benim bildiğim ateş yapıyor.

Biizm ki de öyle ya oyun sanıyor galiba bazen kızdığımi anlasın diye yapmamasi gerektiğini anlatmaya çalışıyorum ama Minos gülüşü ile beni kandırıyor

Normal de 5 dakika uyuyan bebe. 35 dakikadır salıyorum hala uyumuyor ama huysuz uykusu var gözlerini ovuşturiyordu yoğurt bile verdim yemekte uyku yapar diye ama gözleri açık hala

Doktordan geldik şimdi bekleyelim devam ederse tahlil yaparız dedi muayenede bir şey görünmüyo dedi pedifen verdi ateş düşürücü ne kadar sürdü sizde ateş
doğru hatta diş bile olabilir
ben bir an siz zaten covidsiniz sandım
o zaman ateşin bir sürü sebebi olabilir tabi ki.
yarın geçmezse tahlil yaparlar ama diş de benim bildiğim ateş yapıyor.
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ateşten zaten hep korkarım üst diş etleri şiş bende düşündüm ama doktor diş o kadar ateş yapmaz dedi bebeler hasta olmasın yaa

Hasta bebişlere geçmiş olsun.
8.ay kontrolümüz dündü. Genel olarak durumu iyi bir öncekine göre kilo boy daha iyi. 9.ayda sağlık ocağı aşı yok dedi doktorumuz burda yaparız dedi ayrıca ayrıntılı kan tahlili de yapılacak. 3 öğün verelim kahvaltı çorba/yemek yoğurt/meyve dedi ben zaten bu şekilde veriyorum bazen 2 öğünde olabiliyor. Damakları çok sertleşmiş dişin çok yakında geleceğini söyledi her gün bekliyoruz bakalım dişleri.

Kanguruya alıştı bebek arabasına alışamadı ya çok tedirgin oluyor havalar da güzel arada arabası ile de çıkıyoruz ama henüz sevemedi uykusu gelirse sesi çıkmıyor.

Bende bugün aşı oldum bakalım uzun süren kararsızlıktan sonra.

MC06 ve szfb geçmiş olsun arkadaşlar. İnsan olsun istemiyor ama anlık bir şey , herkesin başına gelebilir. Allah korumuş. Ankee ve E Erganun artık iyileşmiş olduğunuzu umuyorum. Geçmiş olsun. E Emsn çok geçmiş olsun, ateşi düştü mü?

Genel anlamlda hepinizin yazıklarınızı okudum. bebişler büyüyor Allah hepsini korusun. torro aling esmeralda5 bebişlerinizin maşallahı var. nazar değmesin kızlar.

Bize gelecek olursak, Luna bugün 8 aylık 12 günlük. Henüz ayağa kalkmadı. Geri geri emekliyor, öne gidemiyor daha. Bye bye yapıyor. Adını biliyor. Ellerini savurarak müziklere eşlik ediyor. Anne anne diye her gün prova yaptırıyorum. Ben tekrar edince anne gibi bir şeyler söylüyor ama ben net bir şekilde duymadan bana dedi saymıyorum sdasda Ama her şeyin farkında, bakışlarıyla konuşuyor resmen. Duygusal zekası fiziksel zekasının önnüde gidiyor gibi geliyor. Sanki bi an durup konuşacak gibi geliyor. aaa kız sen de her şeyi anlıyorsun diyorum sırıtıyo. Geçen hafta yeni bir abla baktı ona, 5 dk kadar çekindi önce. biraz izledi sonra rahatladı başladı gülümsemeye. Herkese gülücükler dağıtıyor. Önümüzdeki hafta kreşe başlıyor. 1 saatliğine gidecek 5 gün. Sonraki hafta full gidecek tüm gün. Heyecanlıyız bakalım. Büyük gün geldi.

Sagol canim oncelikle

vee Ayy buyudulerde krese mi basliyorlar demek istiyorum

Teşekkür ederim ateş düşürücü verince düşüyo iki saate yine çıkıyo iki gün oldu yarın sabah kan tahlili yaptırmaya gidicez artık geçmedi bir türlü.maşallah lunaya büyüyolar can parçaları, üst dişleri çıktımı lunanın

Evet çıktı, ama ateş yapmadı. Yapsa da dişler 37.5'i geçen ateş yapmazlar diye biliyorum. Alt dişi sorunsuz çıktı ama üst dişleri mızmızlanmasına ve gece ağlayarak uyanmasına sebep oldu, canı acıdı. biz de çok uykusuz kaldık. ama ateş yapmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…