2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
meme olmadan kreşte nasıl uyuyacak benim yeni sorunsalım
Bizim kızda memede uyuyo işe başlayınca çok korktum uyumıycak bensiz diye ama bir kaç pış pışla kucakta uyuttu annem inşallah sizde sıkıntı yaşamazsınız

Bizim kızda memede uyuyo işe başlayınca çok korktum uyumıycak bensiz diye ama bir kaç pış pışla kucakta uyuttu annem inşallah sizde sıkıntı yaşamazsınız
Ne guzel ya. Ben calisirken esim uyutamadi. 40 takla atti. Alisir dedik aylar gecti alisamadi. Belki etrafta ben olmayinca mecbur uyur. Yeniden cok gecmis olsun, iyi haberlerini bekliyoruz. Havalar gecis doneminde , biraz soguk almistir, hicbi seyi yoktur.

M Mirune demek grubun kreşe başlayan ilk bebeği Luna Dilerim hemen adapte olsun öyle de devam etsin.

E Emsn çok geçmiş olsun, inşallah tertemiz çıkacaktır sonuçları. Güzel Haberlerinizi bekleriz.

Merhaba sevgili anneler. Düşük tehdidi olan taze hamile bir anne adayı olarak size danışmam gerek bir soru var.

Kesenin üstünde küçük bir noktada kanamam oluşmuş vs bu kanın basıncı şle kesenin rahme yapıştığı taraftan küçük bir bölümü rahimden ayrılmış.

Çok şiddetli ve yanma şeklinde bir kasık ağrısı ile başladı ama kanamam hiç olmadı (yani içerideki kan dışarı hiç çıkmadı).

Doktor %50 ihtimalle yaşar, %50 ihtimalle düşer dedi. Bu 6-7 güne belli olur dedi. Şu an 4. gündeyim. Ağrım azaldı. Kanama hâlâ yok. Ama batma şekline dönüştü ağrım.

Vel hasıl kelam sorum şu: Aranızda gebeliğin ilk haftalarında böyle bir sıkıntı yaşayıp atlatan, bebeğini sağ salim doğuran bir anne var mı? Varsa neler yaşadı, onu merak ediyorum.

9. haftamda kahverengi kanamam oldu. bu, kanamanın önceden olduğu dışarıya sonradan atıldığı anlamına geliyormuş. Sadece bir öğleden üstü sürdü, birkaç silimlik peçeteye gelecek kadardı. yine de hemen kontrole gittim, kesenin altında küçük bir kan gördüler. Kendini mi yordun bir şey mi yaptın dediler. Ben köşe bucak temizlik yapmıştım birkaç gün öncesinde. Bazen olabiliyor böyle, hemen endişelenme, biraz dinlen dediler. 1 hafta yattım, sonra kontrole gittiğimde kan birikintisi tamamen kaybolmuştu. Kağan Kocatepe'nin bu konu hakkında videosu var youtubeda. İzlerseniz durumu ayrıntılı bir şekilde anlatıyor. Sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.

Mecburiyetten oluyor biraz da. ama iyi bakıyolar, en azından bu konuda içim rahat olacak. kreşten çok küçük bebeklerin olduğu nursery bakım kısmı oluyor, onun yaşıtı bebeklerle olacak. sosyalleşir ve iyi yönde etkisi olur diye umuyorum.

Bu kız istisnasız yer yediğinde kaka yapıyor daha ağzını açıyor bir yandan ıkınırken sadsads sizinkiler de böyle mi ya ? çok mu yediriyorum nedir.

Bizde de öyle oldu deneme yaptık eşimle ama uyumadı sonra ben çıktım anneme bıraktım öyle uyudu. Bu sabah tahlileri yaptırdık sadece b12 si sınırda enfeksiyon yok kanda dedi, sabah üst dişlerden minicik beyazlama gördük patlatmış damağı galiba inşallah dişten yada basit soğuk algınlığındandır bir daha çıkmaz ateşi

Teşekkür ederim çıkmadı kan tahlilinde bir sorun ama gece yine yükseldi 38 e ateşi diş patlatmış üstlerden inşallah ondandır. Pandemi dönemimde olunca insan dahada evhamlı oluyo

Cok sevindim. O zmn korkocak bir sey yok. Demek ki diştenmiş. Dis de cok zor ki anacim. Dis konustuk dun. Ustune bizde de basladi. Gece surekli uyanip gozu kapali agladi. Taniyorum artik. 5 ve 6. disi geliyor. 2 gundur salyalarindaki artisi ve her seyi agzina goturdugunu fatk etmistim zaten. Dun tum gece uyanip uyanip agladi. Piyamami tutup agzina goturmeye calisiyo.

Bizde de alt dişler çıkarken ısırmaya başlamıştı herşeyi şimdide ısırıyo nasıl canları yanıyoki öyle hırsla sıkıyo cenesini yavrum kızamıyorum ısırdığına. Üst dişler daha zormuş ama

Yürüteç kullanınız var mı kızlar.? Büyüğümde kullanmıştım,bir sıkıntı Olmadı çok şükür..yürüteçten kaynaklanan ev içi kazada yaşamamıştık..şu koala halimizden birazcık kurtulur muyum diye istiyorum, ama yürümeyi geciktirir mi acaba?

Benim bebeğim 6 aylık olana kadar hiç ayağının üstüne basmadı doktora danıştığımda ilk sorduğu yürüteç kullanıp kullanmadığımız oldu, zaten kullanmıyorduk ama kesinlikle önermiyorum, ağırlığını taşımayı öğrenemez ve yürümede gecikme yaratır dedi.
Bebeğim aşırı hiperaktif sürekli peşindeyim doğumdan sonra hamile kaldığım kilo üstüne 10 kilo daha verdim ama yine de kullanmıyorum ne kadar zorlansam da açıkçası.

Çok teşekkür ederim cevabınız için, doğru söylüyorsunuz , bu dönem daha yorulacağız anlaşılan, çok saolun

Bende hamilelik öncesi kilonun altındayım çoğu vermeye çalışırken ben almaya uğraşıyorum da zor gibi.

Çok teşekkür ederim cevabınız için, doğru söylüyorsunuz , bu dönem daha yorulacağız anlaşılan, çok saolun
sanırım yorulacağız evet
Bende hamilelik öncesi kilonun altındayım çoğu vermeye çalışırken ben almaya uğraşıyorum da zor gibi.
Bende vermek istemiyorum daha fazla ama istemeden yine gitmiş bir kilo daha.
Bu kadar hareketlilikle kalori açığı oluşmaması imkansız zaten. Emziriyor muydun bilmiyorum ama o da ekstra kalori açığı oluşturuyor. Eğer öyleyse daha sıkı yemek gerek sanırım :/ Eskisi gibi yedğim halde gidiyor çünkü benden.

Öneren bır doktor bile görmedim ben çok istiyordum ama bu yüzden vazgeçtim şuan koltuklara tutunarak elinden tutarak yürütmeye devam ediyorum
Bende sizin gibiyim baya verdim ama bu kiloda kalsam çok iyi olur hem iş hem bebek sürekli emiyor gece gündüz gündüzü azalatsak iyi olurdu hem ev baya enerji harcıyorum birde oruç bu ayda bı kaç kilo veririm gibime geliyor elinden tutulup gezdirilmek isteyen sürekli ayaktan durmak istiyor umut emekleme de var hep peşindeyim eskiden kilo vermek istesem veremezdim

Akşama da kalmış olsa, tüm kuzuların bayramını kutlarım

Bu kız istisnasız yer yediğinde kaka yapıyor daha ağzını açıyor bir yandan ıkınırken sadsads sizinkiler de böyle mi ya ? çok mu yediriyorum nedir.
Kesinlikle iyi olacaktır, artık iyice sosyalleşyiler, bir de yaşıtlarıyla oldukça çok daha güzel büyüyecektir.
Kaka sorunu bizde de var, bez değiştirmekten yıldım, yenidoğanken bile böyle değildi ya. Yazık mama sandalyesinde ıkınınca da hiç kıyamıyorum, otururken ne zordur kim bilir
Teşekkür ederim çıkmadı kan tahlilinde bir sorun ama gece yine yükseldi 38 e ateşi diş patlatmış üstlerden inşallah ondandır. Pandemi dönemimde olunca insan dahada evhamlı oluyo
Oh, inşallah geçmiş bitmiş olsun. Diş dönemi de hep farklı geçiyor işte, bizde çok ateş yapmamıştı. Evhamlanmak çok çok normal bu süreçte

Biz aldık sevmedi pek gözümüzün önündeyken 10 dakika falan bırakıyoruz içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…