- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Sürekli meme reddi yapan bebe 1 aydır fena memeci oldu gündüz sürekli emmek istiyorÖneren bır doktor bile görmedim ben çok istiyordum ama bu yüzden vazgeçtim şuan koltuklara tutunarak elinden tutarak yürütmeye devam ediyorum
Bende sizin gibiyim baya verdim ama bu kiloda kalsam çok iyi olur hem iş hem bebek sürekli emiyor gece gündüz gündüzü azalatsak iyi olurdu hem ev baya enerji harcıyorum birde oruç bu ayda bı kaç kilo veririm gibime geliyor elinden tutulup gezdirilmek isteyen sürekli ayaktan durmak istiyor umut emekleme de var hep peşindeyim eskiden kilo vermek istesem veremezdim
Sürekli meme reddi yapan bebe 1 aydır fena memeci oldu gündüz sürekli emmek istiyor
Hem hoşuma gidiyor ama bir yandan da korkuyorumGeceye de alışkanlık olur diye.
Meme açık kalıyor bazen geliyor bi fırt alıyor oturuyor, gözüne çarpınca bi fırt daha alıyor sonra devam böyle bi döngü Arada parmağıyla oynayıp şap şap vuruyor falan ahaha yaa çok şapşik hallerde dkdj
Benim bebede aynı bu arada hep ayakta kendi oturup kalkabiliyor ama iyice cesaret geldi koltuklar arası gezmeye çalışıyor bu sebeple peşindeyim hep çok zorluyor
bizimki de öyle ya. Emzirme atletiyle oturuyorum genelde. Gelip açıp biraz emiyor sonra oynamaya devam. Gece de yanımda uyuyor uyanıp emiyor
Kan tahlili benim de yaptırmam gerek. Bebeyi aşıya götürünce aradan çıkartırım diye kafamda planladıydımA April wind emziriyorum canım bende o yüzden de gidiyor kalorileryerine de koyamıyorum demekki iki hafta önce tahlil de yaptırdım başka bir sıkıntı mı var diye neyse ki her şey normal doktor diyorki çok mu hareket ediyorsun az mı yiyorsun? Zaten hareketli bir insanım ama oğluşum sağolsun hiç oturmayalım diyor. Aynen bende emzirme atleti ile duruyorum evde aling gelip gidip emiyor memeyi seviyor konuşuyor sıkıyor süt gelince gülüyor kendincr oyalanıyor .
Yürüyünce işimiz daha da zor sanki sürekli peşinde olmak gerek.
Çoook teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz. Peki ağrınız var mıydı? Bende hiç lekelenme olmadığı halde ağrım son derece şiddetliydi de. Bir de kese, alttan kanadığı yerden rahme yapıştığı yerden de ayrılmış mıydı?9. haftamda kahverengi kanamam oldu. bu, kanamanın önceden olduğu dışarıya sonradan atıldığı anlamına geliyormuş. Sadece bir öğleden üstü sürdü, birkaç silimlik peçeteye gelecek kadardı. yine de hemen kontrole gittim, kesenin altında küçük bir kan gördüler. Kendini mi yordun bir şey mi yaptın dediler. Ben köşe bucak temizlik yapmıştım birkaç gün öncesinde. Bazen olabiliyor böyle, hemen endişelenme, biraz dinlen dediler. 1 hafta yattım, sonra kontrole gittiğimde kan birikintisi tamamen kaybolmuştu. Kağan Kocatepe'nin bu konu hakkında videosu var youtubeda. İzlerseniz durumu ayrıntılı bir şekilde anlatıyor. Sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.
Hç ağrım olmamıştı. AYrılmadan bahsetmediler ama kesenin altında kan birikintisi vardı, benim bildiğim kadarıyla ayrılma olmuş oluyor mantık olarak birikintinin olduğu kısımda. ama kandaki demiri ve yararlı şeylerden beslenerek birikintiyi emermiş kese genelde.Çoook teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz. Peki ağrınız var mıydı? Bende hiç lekelenme olmadığı halde ağrım son derece şiddetliydi de. Bir de kese, alttan kanadığı yerden rahme yapıştığı yerden de ayrılmış mıydı?
Benimki de fiziksel olarak biraz geri son kontrolde doktorumuz bilişsel olarak çok iyi demişti. Bugün adım atmaya başladı babası kol altından destek verdi gülerek baba doğru geldi sonra ben destekledim geri geri adım attıBurada ayağa kalkan minikler varmış bizimki daha yeni yeni geri emekliyor ama gel gel alkış bay bay ve cici yapıyor öksürüğü taklit ediyor, burada en geç dönen bebekti neredeyse 6 aylık döndü sanırım yürümeside geç olacak benim miniğim fiziksel olarak biraz tembel ama zihinsel gelişimi daha önden gidiyor
Ben gece yanima aldigimi bile hatirlamiyorum birak emzirmeyibende sabaha karşı yanıma alıyorum genelde 4 civarı uyanıyor onda da nasıl emzirdiğimi hatırlamıyorum bile
Geçenlerde meme açık kalmış uyuyakalmışım, gözümü bi açtım bebe memeyi bulmuş emiyor, aklıma geldikçe güldüm o uyanma şeklime
Emeklemeyebiliyor bazi bebekler. Hic emeklemeden yurume asamasina geciyor sanirim. Baybayi da kolunu asagi yukari yapiyor. Ben de alkisi ogretmeye calisiyorum ama yapmiyor. Daha mama baba dede demiyor. 9. Ayi doldurcaz yarindan sonrakızlar benim bebeğim gibi bebeği emekleyemeyen ve baybay yapmayan var mı? 8 ay 12 günlüğüz bu arada.
Bizimki de hiç birini yapmıyor merak etme her çocuk farklı şahsen ben hiç endişelenmiyorumkızlar benim bebeğim gibi bebeği emekleyemeyen ve baybay yapmayan var mı? 8 ay 12 günlüğüz bu arada.
Yarın 8.5 aylık olacak, ayağa kalkıyordu 15 gündür ama bi kaç gün önce ilk defa emekledi, tersine gidiyoruz yanikızlar benim bebeğim gibi bebeği emekleyemeyen ve baybay yapmayan var mı? 8 ay 12 günlüğüz bu arada.
Bizimki de emeklemeye hazırdı. Kendi kendine oturuyor geri geri gidiyordu ama emeklemiyordu bir türlü. Terlik çok dikkatini çekti tam ulaşabileceği yere koydum uzaninca çok az çektim minik minik önünden oyunlarla uzaklaştırarak ilerledi. O gün başladı emeklemeye. Belki faydası olur size deDort ayak ustune kalkıyor ellerini kullanarak ama bacaklarini kullanmayi nasil öğrenecek bilmiyorum. Ileri gidemiyor dizlerini çekemiyor.Dilko annen nasil calistirmis senin minnosu kuzum. Aydinlat bizi. Ama ben de endise etmiyorum. 6. Ayda emekleyen bebeler var biliyorum ama hepsinin gelisimi farklı.
Ayağına destek verdim demişti bir eliylede karnının altan destek vermiş önünde bir şey koymuş ona gitmeye çalışsın diye ayaklarını ite ite öyle bir iki derken yavaş yavaş alıştı ilk başta çok ağladı zorlandı ama şimdi iyi yani gidiyor bizde emekleme geri geri gidiyordu ama destek istemis demek ki bende fark edemedim annem fark etmişDort ayak ustune kalkıyor ellerini kullanarak ama bacaklarini kullanmayi nasil öğrenecek bilmiyorum. Ileri gidemiyor dizlerini çekemiyor.Dilko annen nasil calistirmis senin minnosu kuzum. Aydinlat bizi. Ama ben de endise etmiyorum. 6. Ayda emekleyen bebeler var biliyorum ama hepsinin gelisimi farklı.
Aynen katılıyorum"Her çocuk kendi hızında ilerler lütfen ittirmeyin" der sevgili Bahar Eriş. Kimi erken heceler kimi erken yürür kimi hareketlidir kimi yavaş.... Zamanı geldiğinde kendisini hazır hissettiğinde yapıyorlar her şeyi bazen bir anda oluveriyor gelişimleri bazen de bir hafta yerinde sayıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?