2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim de reglim düzensiz. ocak ayında 2 gün lekelenme şeklinde olmuştu. sonra nisanda oldum 45 gün sonra tekrar geldi. normalde 26-28 gündü döngü. yavaş yavaş düzene giriyormuş. Daha doktor kontrolüme de gidemedim. gitmem lazım.
dana eti vermedim. daha kuzu eti de vermedim ama vercem kuzu. doktora sorduğumda da hem sindirimi kolaymış kuzu eti ve kuzu kıymanın. hem de danalar ufacık yerlerde antibiyotikli sisiriliyor. Otlamadığı için çok tercih etmiyorum dedi.
MC06 avene dedi doktor termal suyu olduğu için sanırım güneş kremi olarak. mineralli çünkü demişti. ben de ya avene alacağım ya da la roche posay. henüz alamadım. online alışveriş yapmaya fırsat bulamaz oldum.

ben de ek gıdaya geçtiğimizden beri kısmen de olsa blw yapıyorum. 10. aydan bildiriyorum şuan ben kaşıkla verirsem çıkartıp masaya koyuyor kendisi geri yiyor. ama bunu yumurta sarısında falan da yapıyor tek tek bezelye yakalamaya çalışıyor. benim yedirmemi istemiyor resmen.

Gecen hafta kazidik biz saclari. Cok terliyordu dogdu dogali uc dört kez kendim kisaltmistim duzensiz de görünüyordu. Kesmisken komple keselim dedik. Ben se uzatmak istiyorum sonrasinda. Yaz donemi rahat eder. Cikti bile tekrar
Nasıl tepki verdi mi saçları kesilirken. Bizimkinin saçları uzadı iyice bazen lastikle bağlasam mı diyorum ama anında çeker alır. Kazıtmayı hiç düşünmedim daha küçük kıyamam sanırım . O da istemez bence kıpır kıpır yerinde durmuyor ki

Az önce yanlışlıkla crazy06 yazdım. Köfteyi nasıl yedirdiniz? Eline verince yiyor mu? Yoksa ufatıyor musunuz?
Bana sormamışsın ana yazayım bende . Köfteyi ben elimle yediriyorum meyveleri eline veriyorum. Sıvı ala ala sıkılıyorlar arada katı pütürlü gıdalara da alışmaları gerek.
Bizde sıkıntı olmadı çok şükür kolu ağrır belki dedim ama keyfi yerindeydi. Kulak çekme diş döneminde oluyor ya şimdilik çekmiyor demekki ikincisi daha gelmeyecek .

Kizlar bugun çok mutlu oldum. Tam aynanin karsindaydik bu oldugunda yuzumdeki mutlulugu yakaladim bi an yansimamda, uzun zamandir boyle mutlu gormemistim kendimi. Bugun kucagimdaydi yavrum, onu opucuklere bogup hadi simdi sende sira sen de op anneyi deyip yanagimi uzattim. Hic beklemiyordum ama anladi ve opmeye çalıştı. Dudaklarini agzi acik bi sekilde yanagima dayayip pouuffhh gibi bir sey dedi ve cekildi. Opucuk sesi yapti fgdfdgg Normalde yuzumu yer gibi saldiriyordu isirmaya calisir gibi. Dis kasinmalarina veriyordum. Ama bu sefer direktifimi anladi opmenin ne oldugunu anlayip kendince optu. Sonra 2 kere daha denedim ayni sekilde yapti. Ama bir daha yapmadi mizmizlanmaya basladi. Yarin yeniden denicem. Eger gercekten beni opuyorsa cok kucuk degil mi. Yapmasini bekledigim bir suru sey var ama bu hepsinden sasirtici. Resmen kucuk bir insan. Cok hosuma gitti cok duygulandim. Askim yaa.

Bizimki de çok terliyor ama saçları da çok yakışıyor kesmek istemiyorum

10. ayda takvimde aşı yok. ne aşısı yaptiriyorsunuz?

Forumda hamileligini ogrenenlerin yazismalarina umutlarina rast geldim siritarak okudum. Ben sanirim hamileligi cok ozledim.

10gün oldu yeni yatagına bir türlü alışamadı
Saatte bir aglayarak uyanıyor

U dişler hangi sırayla çıkıyor acaba ?
Bizim alt ortada 2tane çıktı, şimdi tam üstünde 2tane daha çıkacak, yani 4 edecek :) sonrasında nereden devam ediyoruz acaba :)

U dişler hangi sırayla çıkıyor acaba ?
Bizim alt ortada 2tane çıktı, şimdi tam üstünde 2tane daha çıkacak, yani 4 edecek :) sonrasında nereden devam ediyoruz acaba :)
Genelde
1 2 altta
3 4 ustte
5 6 ustte ( ama bizde altta cikti mesela. Once alti 4ledik sonra ustu 4ledik.)
7 8 altta
9 10.ustte

Degisebiliyormus. Bildigim bir bebegin ilk alt ikisinden sonra 3 ve 4. Disleri ustte ortada degil yan kesici olarak cikti.

10. ayda takvimde aşı yok. ne aşısı yaptiriyorsunuz?

Forumda hamileligini ogrenenlerin yazismalarina umutlarina rast geldim siritarak okudum. Ben sanirim hamileligi cok ozledim.
Ben 9.ay kızamık aşısı yaptırdım hasta olduğu için yapılmamıştı 9.ayda 9 buçukken yapılmış oldu yani

Geçen yıl ki fotoğraflara bakınca hamiş hallerimi özlüyorum bende 36.haftaya kadar sorunsuz gelmiştim. O zamanlarda merak beklenti eşliğinde artik doğsa da kavuşsak diyorduk.
9 ay geride kaldı bile hatta kimileri için 10 ay. İlk yılı bitirmeye az kaldı iletişim kurabilecek hale gelmeleri çok keyifli. Hepsi sağlıklı olsun mutlu olsun

Ben 9.ay kızamık aşısı yaptırdım hasta olduğu için yapılmamıştı 9.ayda 9 buçukken yapılmış oldu yani
Aaa bu demek oluyor ki 9. ayda aşı varmis. Ben 6. Aydaki asilardan sonra 1 yasinda vardiye biliyordum. Burda oyle, Turkiye'de de oyle diye dusunuyodum

Belki de rahat değildir. Çok yumuşak ya da çok sert olabilir mi ?
Evet digerine göre yumuşak, yani eskisi sertti. Ama joker’den aldım, tripper marka, ve adamların önerdiği yatagı aldım, hatta sordum, bu sağlıklımı diye. Evet bu park yatagı alana bu yatagı veriyoruz dediler.
Acaba şöyle sert bişeymi alsam ??

Yani yataksa sorun değil o huzursuzluk başka şeyden kaynaklanıyor olabilir. Çünkü benim evdeki yatak çok iyi burada park yatağın içine battaniyelerden bir yatak yaptım. İlk bir iki gün zorlandı ama sonra alıştı.

Kızlar Selam malum bu sene ilk babalar günü olacak hediye olarak eşinize ne alacaksınız ben farklı kalıcı bir hediye almak isterim ama ne alacağım bilmiyorum farklı önerileriniz var mı
Baba papyon, anne toka, bebek papyon/bant setler var e-ticaret sitelerinde baba papyon kombin set falan yazınca çıkıyor onlardan aldım ben fotoğraf çekimi için güzel durur dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…