Benim de reglim düzensiz. ocak ayında 2 gün lekelenme şeklinde olmuştu. sonra nisanda oldum 45 gün sonra tekrar geldi. normalde 26-28 gündü döngü. yavaş yavaş düzene giriyormuş. Daha doktor kontrolüme de gidemedim. gitmem lazım.dana eti vermeye başladınız mı? ben geçen tuzsuz baharatsız fırında pişmiş köfte yapıp verdim afiyetle yedi. bir de annem tuzlu patlamış mısır vermiş dün ben yokken yanlarında. dedim anneeeğğğ niyyeeeee neğğğdeeeninşallah bi kereden bir şey olmaz. 2. ye oluyor gerçi ben de tuzlu tarhana vermiştim püüf
ben de ek gıdaya geçtiğimizden beri kısmen de olsa blw yapıyorum. 10. aydan bildiriyorum şuan ben kaşıkla verirsem çıkartıp masaya koyuyor kendisi geri yiyor. ama bunu yumurta sarısında falan da yapıyorKolay tutmasi icin elips seklinde buyukcene kofte yapip verdim eline. afiyetle yedi. planli olmayarak her seyi eline tutusturmaya basladim. Gercekten cok pratik ve o da mutlu oluyor. Ellerini cok iyi kullaniyor bence. Yani hosuma gitti bu blw isi. Bugun birkac zeytini minicik parcaladim biraktim onune, isaret parmagi ve bas parmagiyla tutuyor minicik parcayi, dusurmeden de yiyor masallah. Eminim ki sans verilen her bebek de ayni sekilde yiyecektir afiyetle. Tahilli ekmek koparip da veriyorum bazen oyalamak icin eline. onu da yiyor. Kisacasi yemek yerken onumdeki yiyebilecegi bir seyse ona da veriyorum. Hem o afiyetle yiyor hem de ben.
Nasıl tepki verdi mi saçları kesilirken. Bizimkinin saçları uzadı iyice bazen lastikle bağlasam mı diyorum ama anında çeker alır. Kazıtmayı hiç düşünmedim daha küçük kıyamam sanırımGecen hafta kazidik biz saclari. Cok terliyordu dogdu dogali uc dört kez kendim kisaltmistim duzensiz de görünüyordu. Kesmisken komple keselim dedik. Ben se uzatmak istiyorum sonrasinda. Yaz donemi rahat eder. Cikti bile tekrar
Bana sormamışsın ana yazayım bendeAz önce yanlışlıklacrazy06 yazdım. Köfteyi nasıl yedirdiniz? Eline verince yiyor mu? Yoksa ufatıyor musunuz?
Bizde sıkıntı olmadı çok şükür kolu ağrır belki dedim ama keyfi yerindeydi. Kulak çekme diş döneminde oluyor ya şimdilik çekmiyor demekki ikincisi daha gelmeyecekBizde biraz huzursuzluk ve ağrı yaptı aşı sorunsuz atlatırsınız umarım. Bizim de diş alttan 2 ile kaldı. 3 aydır salyamız var kulaklarımızı çekiyoruz damağımız beyaz ama çıkmıyor. Üstten de çıkarsa tam blw ye geçeceğim.
Bizimki de çok terliyor ama saçları da çok yakışıyor kesmek istemiyorumNasıl tepki verdi mi saçları kesilirken. Bizimkinin saçları uzadı iyice bazen lastikle bağlasam mı diyorum ama anında çeker alır. Kazıtmayı hiç düşünmedim daha küçük kıyamam sanırım. O da istemez bence kıpır kıpır yerinde durmuyor ki
10gün oldu yeni yatagına bir türlü alışamadıHemen farkediyorlar, odayı evi her yeri tanıyorlar. En azından bizimki 4. Ayından beri tanıyor. Geçen yazlıktan kışlık Eve gittik sallanan beşiğini öyle özlemişti ki içine koyduğumda her şeyi unutup öyle güzel oynadı ki
Hamilelik günleri ayrı bir güzeldi degilmi :)10. ayda takvimde aşı yok. ne aşısı yaptiriyorsunuz?
Forumda hamileligini ogrenenlerin yazismalarina umutlarina rast geldim siritarak okudum. Ben sanirim hamileligi cok ozledim.
U dişler hangi sırayla çıkıyor acaba ?Nedeni belli oldu bu emislerin. 7. disi patladi bugun. Genelde cift cift cikiyolar birkac gin arayla. 8. de yolda. 1 yasini 10 disle kapaticaz bu gidisle. Arada dislerini fircaliyorum ama muthis özenli oldugum soylenemez bu konuda. Sekerli yedirmedigimden bir şey olmaz diye umut ediyorum.
Regli hala duzensiz olan kac kisiyiz? 2 aydir regl olmadim ki zaten simdiye dek de Luna 7 ve 8 aylikken 2 kez regl oldum. Yavaştan endiselenmeye basladim. Ilk firsatta tiroidime baktiricam.
GeneldeU dişler hangi sırayla çıkıyor acaba ?
Bizim alt ortada 2tane çıktı, şimdi tam üstünde 2tane daha çıkacak, yani 4 edecek :) sonrasında nereden devam ediyoruz acaba :)
Ben 9.ay kızamık aşısı yaptırdım hasta olduğu için yapılmamıştı 9.ayda 9 buçukken yapılmış oldu yani10. ayda takvimde aşı yok. ne aşısı yaptiriyorsunuz?
Forumda hamileligini ogrenenlerin yazismalarina umutlarina rast geldim siritarak okudum. Ben sanirim hamileligi cok ozledim.
Aaa bu demek oluyor ki 9. ayda aşı varmis. Ben 6. Aydaki asilardan sonra 1 yasinda vardiye biliyordum. Burda oyle, Turkiye'de de oyle diye dusunuyodumBen 9.ay kızamık aşısı yaptırdım hasta olduğu için yapılmamıştı 9.ayda 9 buçukken yapılmış oldu yani
Belki de rahat değildir. Çok yumuşak ya da çok sert olabilir mi ?10gün oldu yeni yatagına bir türlü alışamadı
Saatte bir aglayarak uyanıyor
Evet digerine göre yumuşak, yani eskisi sertti. Ama joker’den aldım, tripper marka, ve adamların önerdiği yatagı aldım, hatta sordum, bu sağlıklımı diye. Evet bu park yatagı alana bu yatagı veriyoruz dediler.Belki de rahat değildir. Çok yumuşak ya da çok sert olabilir mi ?
Yani yataksa sorun değil o huzursuzluk başka şeyden kaynaklanıyor olabilir. Çünkü benim evdeki yatak çok iyi burada park yatağın içine battaniyelerden bir yatak yaptım. İlk bir iki gün zorlandı ama sonra alıştı.Evet digerine göre yumuşak, yani eskisi sertti. Ama joker’den aldım, tripper marka, ve adamların önerdiği yatagı aldım, hatta sordum, bu sağlıklımı diye. Evet bu park yatagı alana bu yatagı veriyoruz dediler.
Acaba şöyle sert bişeymi alsam ??
Baba papyon, anne toka, bebek papyon/bant setler var e-ticaret sitelerinde baba papyon kombin set falan yazınca çıkıyor onlardan aldım ben fotoğraf çekimi için güzel durur dedimKızlar Selam malum bu sene ilk babalar günü olacak hediye olarak eşinize ne alacaksınız ben farklı kalıcı bir hediye almak isterim ama ne alacağım bilmiyorum farklı önerileriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?