Le monde beachhangi otel canım?
Az önce hastaneden geldim. Biontech oldum. Olmadan önce çocuk doktorunuza da sordum. Hemen emzirebilirsin dedi. Aşı yapan sağlık personeline de sordum Hemen emzirirken çocuğa da antikor geçer dedi. Bende çıktım Hemen emirdirMerhaba hanimlar,
Asi olanlariniz hangi asiyi tercih ettiler? Emzirmeye negatif bi etkisi yok diye biliyorum. Bu hafta ben de biontech olacagim
Hos geldin. Yoktun epey evet. Seni burada gormek guzel. Ben de sosyal medya detoksu yapmak istiyorum, bence istemeden de olsa cok iyi bir tatil yspmissiniz. Biz de gidicez insallah. Biz sansliyiz zaten adadayiz ama evde calisirken insan bir sey anlamiyo. Yarim saat uzakliktaki itele rezervasyon yapicaz 2 gunluguneKızlar merhaba, uzun süre yoktum aranızda ama özlemişim resmenuzun süre hastalık vs. evde tıkalı kalınca iyice ruh sağlığım bozulmaya başlamıştı hemen valizi toplayıp hoop yazlığa annemlerin yanına gittim. Bu sabah döndük. Birde bizim ufak afacan ben fark etmeden telefonumu eline alıp atınca telefon da kırıldı sayesinde sosyal medyasız izole bir tatil yaptık. Yeni telefon alınca da ilk işim burası oldu , ne çok şey konuşulmuş vakit bulabilirsem hepsini okuyacağım . Sizler nasılsınız keyifler nasıl?
Sagol canim. Ben de asi olur olmaz emziriyim o haldeAz önce hastaneden geldim. Biontech oldum. Olmadan önce çocuk doktorunuza da sordum. Hemen emzirebilirsin dedi. Aşı yapan sağlık personeline de sordum Hemen emzirirken çocuğa da antikor geçer dedi. Bende çıktım Hemen emirdir
Gitmeden 3 gün önce liste yaptım. Aklıma geldikçe yazdım hep. O yüzden eksik bir şey olmadı bizdeHos geldin. Yoktun epey evet. Seni burada gormek guzel. Ben de sosyal medya detoksu yapmak istiyorum, bence istemeden de olsa cok iyi bir tatil yspmissiniz. Biz de gidicez insallah. Biz sansliyiz zaten adadayiz ama evde calisirken insan bir sey anlamiyo. Yarim saat uzakliktaki itele rezervasyon yapicaz 2 gunlugunemaksat havamiz degissin ev isi yemek yapmak zorunda olmadigimiz 2 gun geçirelim. Kesin evde cocugun bir seyini unutur eve geliriz yine almaya gibi geliyo bakalim hala denize giremedik.
Yeni telefon hayırlı olsunKızlar merhaba, uzun süre yoktum aranızda ama özlemişim resmenuzun süre hastalık vs. evde tıkalı kalınca iyice ruh sağlığım bozulmaya başlamıştı hemen valizi toplayıp hoop yazlığa annemlerin yanına gittim. Bu sabah döndük. Birde bizim ufak afacan ben fark etmeden telefonumu eline alıp atınca telefon da kırıldı sayesinde sosyal medyasız izole bir tatil yaptık. Yeni telefon alınca da ilk işim burası oldu , ne çok şey konuşulmuş vakit bulabilirsem hepsini okuyacağım . Sizler nasılsınız keyifler nasıl?
Gitmeden 3 gün önce liste yaptım. Aklıma geldikçe yazdım hep. O yüzden eksik bir şey olmadı bizdetabi bizim 1 valizler hanfendinin 4 valizi oldu o ayrı tabi kesinlikle hava değişimi şart. Kumsalda çok güzel oyalandi kumlarla. Çocukta rahatladı bizde. 2 günlükte olsa hava değişimi size de çok iyi gelecektir eminim .
Az önce hastaneden geldim. Biontech oldum. Olmadan önce çocuk doktorunuza da sordum. Hemen emzirebilirsin dedi. Aşı yapan sağlık personeline de sordum Hemen emzirirken çocuğa da antikor geçer dedi. Bende çıktım Hemen emirdir
Deme ya artık kucakta istemiyor zaten kendini aşağı doğru atıyor. Belim sırtım kalmıyor benimdeYaklaşık 2 aydir böyleyiz artık delireceğim kendi atıp duruyor kucağımdan. Artık o kadar bıktım ki dur ayakta yürü yeter diyorum ya. O derece geldiler bana
Merhaba canım ben sinovac olmuştum olumsuz bir şey yaşamadım.Merhaba hanimlar,
Asi olanlariniz hangi asiyi tercih ettiler? Emzirmeye negatif bi etkisi yok diye biliyorum. Bu hafta ben de biontech olacagim
Benimki bir ay kadar oluyor mamayı tamamen bıraktı ve memeci oldu. Yani yeniden sütüm bollaştı sanki çünkü talep arttıBu aralar memeye çok düşkün oldu gece bıraksam sabaha kadar emecek nerdeyse sizlerde durum nasıl?
Bende de durum aynı gece sürekli kalkıyorum babada durmuyor memeyi aldı mı uyuyor ne yapcam bilemiyorumBu aralar memeye çok düşkün oldu gece bıraksam sabaha kadar emecek nerdeyse sizlerde durum nasıl?
Eminim iyi gelecektir. Simdiden heyecanlaniyorum. Sabirsizlikla bekliyorum. Gunu birlik gidince ayni olmuyor. Darisi basimizaGitmeden 3 gün önce liste yaptım. Aklıma geldikçe yazdım hep. O yüzden eksik bir şey olmadı bizdetabi bizim 1 valizler hanfendinin 4 valizi oldu o ayrı tabi kesinlikle hava değişimi şart. Kumsalda çok güzel oyalandi kumlarla. Çocukta rahatladı bizde. 2 günlükte olsa hava değişimi size de çok iyi gelecektir eminim .
10. Ay kontrolunden geldik. 70 cm ve 8750 gram. Son 2 ayda 50 gram almis sadece. Ama sorun değil, persentili iyi, her sey yolunda. El salliyor mu alkış yapiyor mu dedi evet dedim. Doktor ona dokunana kadar aglamadi dokundugu an aglamaya basladi, iyiye isaretmis. Goz doktoruna gidicez gozu hala sulandigi ve capaklandigi icin. 10 aylik olmus fena fikir degil dedi. Sag olsun, luftetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?