2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba hanimlar,
Asi olanlariniz hangi asiyi tercih ettiler? Emzirmeye negatif bi etkisi yok diye biliyorum. Bu hafta ben de biontech olacagim
Az önce hastaneden geldim. Biontech oldum. Olmadan önce çocuk doktorunuza da sordum. Hemen emzirebilirsin dedi. Aşı yapan sağlık personeline de sordum Hemen emzirirken çocuğa da antikor geçer dedi. Bende çıktım Hemen emirdir

Kızlar merhaba, uzun süre yoktum aranızda ama özlemişim resmen uzun süre hastalık vs. evde tıkalı kalınca iyice ruh sağlığım bozulmaya başlamıştı hemen valizi toplayıp hoop yazlığa annemlerin yanına gittim. Bu sabah döndük. Birde bizim ufak afacan ben fark etmeden telefonumu eline alıp atınca telefon da kırıldı sayesinde sosyal medyasız izole bir tatil yaptık. Yeni telefon alınca da ilk işim burası oldu , ne çok şey konuşulmuş vakit bulabilirsem hepsini okuyacağım . Sizler nasılsınız keyifler nasıl?

Hos geldin. Yoktun epey evet. Seni burada gormek guzel. Ben de sosyal medya detoksu yapmak istiyorum, bence istemeden de olsa cok iyi bir tatil yspmissiniz. Biz de gidicez insallah. Biz sansliyiz zaten adadayiz ama evde calisirken insan bir sey anlamiyo. Yarim saat uzakliktaki itele rezervasyon yapicaz 2 gunlugune maksat havamiz degissin ev isi yemek yapmak zorunda olmadigimiz 2 gun geçirelim. Kesin evde cocugun bir seyini unutur eve geliriz yine almaya gibi geliyo bakalim hala denize giremedik.

Sagol canim. Ben de asi olur olmaz emziriyim o halde

Gitmeden 3 gün önce liste yaptım. Aklıma geldikçe yazdım hep. O yüzden eksik bir şey olmadı bizde tabi bizim 1 valizler hanfendinin 4 valizi oldu o ayrı tabi kesinlikle hava değişimi şart. Kumsalda çok güzel oyalandi kumlarla. Çocukta rahatladı bizde. 2 günlükte olsa hava değişimi size de çok iyi gelecektir eminim .

Yeni telefon hayırlı olsun sağol iyi diyelim iyi olalım, her gün yeni bir şey oluyor günler geçiyor. Tatilin her türlüsü güzel

Kumları ağzına sokmaya çalışmadı mı ben sahile götürünce altına bez seriyorum ya taşları toplayıp ağzına atıyor bu defa çıkar çıkarabilirsen

Belirti vs bir şey olursa yazabilir misin?

Yaklaşık 2 aydir böyleyiz artık delireceğim kendi atıp duruyor kucağımdan. Artık o kadar bıktım ki dur ayakta yürü yeter diyorum ya. O derece geldiler bana
Deme ya artık kucakta istemiyor zaten kendini aşağı doğru atıyor. Belim sırtım kalmıyor benimde . Sevi bebenin yürüme yardımcısı var alsam mı diye düşünüyorum işe yarar belki kullanan var mı acaba
Merhaba hanimlar,
Asi olanlariniz hangi asiyi tercih ettiler? Emzirmeye negatif bi etkisi yok diye biliyorum. Bu hafta ben de biontech olacagim
Merhaba canım ben sinovac olmuştum olumsuz bir şey yaşamadım.

Bu aralar memeye çok düşkün oldu gece bıraksam sabaha kadar emecek nerdeyse sizlerde durum nasıl?

Bu aralar memeye çok düşkün oldu gece bıraksam sabaha kadar emecek nerdeyse sizlerde durum nasıl?
Benimki bir ay kadar oluyor mamayı tamamen bıraktı ve memeci oldu. Yani yeniden sütüm bollaştı sanki çünkü talep arttı ayrıca kaşık mamasını da bıraktı kahvaltıyı az yiyor sadece ana yemekleri güzel yiyor yani çorba türlerini Sanırım azı dişleri yerini yapıyor çünkü parmaklar en arkaya gidiyor. Gece birkaç kez emmeye kalkıyor bazen gece beslenmeyi kessem mi diyorum, ama kalkınca yeniden uyutmak için ayakta sallamak lazım birde üstüne ağlayacak düşünceler, planlar her şey var icraat yok. Sanırım akışına bırakacağım

Eminim iyi gelecektir. Simdiden heyecanlaniyorum. Sabirsizlikla bekliyorum. Gunu birlik gidince ayni olmuyor. Darisi basimiza

10. Ay kontrolunden geldik. 70 cm ve 8750 gram. Son 2 ayda 50 gram almis sadece. Ama sorun değil, persentili iyi, her sey yolunda. El salliyor mu alkış yapiyor mu dedi evet dedim. Doktor ona dokunana kadar aglamadi dokundugu an aglamaya basladi, iyiye isaretmis. Goz doktoruna gidicez gozu hala sulandigi ve capaklandigi icin. 10 aylik olmus fena fikir degil dedi. Sag olsun, luftetti

çocukların yabancı görünce ağlamsı iyi bir şeymiş
bu yakınlık teması kurabildiğini gösteriyormuş
bizimki de kayınvalidem gelince hiç susmamacasına ağladı sağolsun

bu arada bana aşı çıkmış ama covid geçirdiğim için olamıyormuşum
bana nasıl çıktı hiçbir fikrim yok, olamadığım için de üzüldüm.

crazy06 okumuştum tekrar vakit bulamadım sevi bebe ben kullandım bir ara bol bol şimdi nadiren kullanıyorum bence iş görüyor sürekli ev turluyorduk onunla biz.
Şey bir de yektada bir iki hafta memeye çok düştü tekrardan düzeldi dönemsel olabilir. Arkadaşıma sormuştum nisan annelerinden, bu aylarda çoğu bebek memeci oluyormuş alışkanlığa dönüyor sanırım ya da yeni bir bağlanma türü
Login • Instagram

M Mirune maşalalh canım kiloya takılma bizimkide öyle 2 aydır aynı kiloda geçen ay 50 gr kadar almıştı bu ay evde kendim tarttım kilo almamış 3 öğün yemek veriyorum bir de gece gündüz emiyor demek ki yakıyor diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…