2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Tam aradığım cevap buydu :) çok teşekkür ederim

Merhaba anneler
Oğlum adım atarken sağ ayağı dışa doğru basıyor sizin bebeklerinizin adımları nasıl aklıma takıldı daha çok yeni adımlıyorlar geçicidir diye düşündüm ama sizlere sormak istedim

hiç dikkat etmedim açıkcası :) birde daha dogru düzgün atım atmıyorki benimki. bir yere tutunarak ayakta durabiliyor sadece :)

Bunu zamaninda alintilamisim ama neden bilmiyorum
Kuzum biz evde yaptık. Mama sandalyesine koydum banyoya. Babasi makineyle aldi sonra jiletle cekiverdik. Jilet filan diyince korktum ben de ama tehlikesiz oldu kolayca. Once ne olduğunu anlamadi anlattim ne yapacagiz diye. oyun kurdum. Makine kafasina degince yine durmadi memeye aldim. Emerken kestik biraz. Sonra bisi demedi zaten alıştı. Oyuncaklarla oynadi biz kesene kadar. Kafasini hafif köpürtup jiletle kolayca çektik. Dediğim gibi bir hafta oldu yeniden çıktı bile. Bu arada cok terliyor diye kestim kazıyınca gür cikar gibi bi derdim yoktu. Her yeri esit olsun diye kazidik daha çok.
Ya öpücük mu bilmiyorum ama bence öyle. Her gördükleri hareketi öğreniyorlar. Gunde yüzlerce kez opuldukleri icin mutlaka ogreniyorlardir. Benimki de birkac aydir dilini doku duruyor hadi op diyince de yapmaya basladi. Istemezse öte dönüyor tabi orasi ayrı

Biz ilk uzun yolumuza ciktik yaklasik 600 km idi. Cok kötüydü uyumadi asla. Gece yol aldik. Her gece 11 saate yakin uyurdu iki parcada 6 saat zor uyuttum. Sabah 6 da kalkti oglen 12.30 da uyudu normalde 3 saat zor dayanir sabahlari. Cin gibi bakti durdu yolda kucağımdan inmedi. Babasinda durmadi ben araba kullanirken. Felaketul rezalet neyse ki gelince attik yorgunluğu bugun tatile başladık. Herkese iyi tatiller şimdiden. Mayo bez önemli bence. Surekli gunes kremiyle ugrasmak istemeyenler kapali bir mayo alabilir bebege. Ama ben bir kere surdum sonra havuzda oynadi giydirip golgede oynattim. Cok uzun sure durmadi. Bezsiz gezdiriyorum otelde son zamanlarda bez baglarken cok dram yaşıyoruz. Lazim ligi cikardim eve donunce ti'ye başlayacağım insallah. Geceleri bezi kuru oluyor. Sbah kalkar kalkmaz yaparsa sonrasina alisir umidindeyim

Ya bizimki gece çok çiş yapıyor acaba çok su içtiği için olabilir mi? Hatta bazen saat 2-3 gibi bir kez daha değiştiriyorum.

E Erganun iyi tatiller canım .
Evde saçını kesmeyi bizde düşündük ama cesaret edemedim ya çok hareket ediyor saçını tararken bile eli kafasında birde makineye nasıl tepki verir bilemiyorum korkarsa iyi olmaz .

aaa keyifleri yoksa yüzüne bile bakmıyorlar değil şebeklik yapmayı. ben anladım ki hakikaten öpüyormuş. hakikaten her şeyi idrak ediyor minik bir insan. bu ne mühteşem bir şey ya. her gün bir özellik geliyor. bugün de burnumu gözümü sordum gösterdi. bravo dedikçe kıkırdıyor ya kurban olurum.

çok düzensiz içeri dışarı parmak ucunda hızlı ayaklar vücüdundan önde ya da arkada kalıyor arada daha bilinçli yürümesine zaman var gibi. kalbi yürümekten yana ama daha ayaklar hazır değil.

Tatil için apart mı normal bir otel mi seçtiniz? Bebeğe yemek için falan diye mutfaklı yer bakıyorum ama her şey dahilde rahat olurdu

Tatil için apart mı normal bir otel mi seçtiniz? Bebeğe yemek için falan diye mutfaklı yer bakıyorum ama her şey dahilde rahat olurdu
Oteldeyiz canim yemek bulmakta sorun yasayacagini zannetmem. Hazir yogurt ve tuz konusunda taviz vermen gerekebilir. Ben balayini villada gecirmistim mutfakla uğraştıktan sonra altin koskte gecirsen berbat oluyor. Kadinlik zor is. Her sey dahil otelde bile malzeme toplayıp esya yerleştirmek genelde anneye dusuyor. Erkek yardim etse de yonetemiyor. Tatil dinlenmek icin derim ben. En azından yemeğin temizligin ayağına gelsin. Ilk kez memnun kaldigim bir tatil oldu cok da ihtiyacım vardi hamd olsun

Ya bizimki gece çok çiş yapıyor acaba çok su içtiği için olabilir mi? Hatta bazen saat 2-3 gibi bir kez daha değiştiriyorum.
Benimki de cok yapardı anormal olduğunu sanmıyorum ama son dönemde bezden çıkmaya cok hazır olduğuna dair sinyaller alıyorum lazim ligi da sevdi. Kıyafetiyle kendim banyoya girdikçe oturttum haftaya sabahlari bezi cikarmaya baslarim inş

Gizem erbirerin ytube vid. Ilham oldu ti konusunda bi bakin derim ammmmaaaaaaaa en önemlisi bebek ne istiyor. Benim kilolu da oldugu icin ne bez takarsak takalim kızartıp lastikleri cok iz yapiyor. Cok rahatsız oluyor. Tuvalet olayini anlayabilecek diye düşünüyorum. Bakalim nasıl gidecek.

hangi otel canım?

Bende saç kestireyimmi diye düşünüyordum, yazdıklarınız fikir verdi :) teşekkürler

çok düzensiz içeri dışarı parmak ucunda hızlı ayaklar vücüdundan önde ya da arkada kalıyor arada daha bilinçli yürümesine zaman var gibi. kalbi yürümekten yana ama daha ayaklar hazır değil.
Araştırmalarıma göre 18. aya doğru duzeliyormuş. Tabi bilinçli büyümesine zaman var 2 günde mahvetti beni hızlıca koşar adım gidiyor kol altından destek veriyorum. Merak ettiği ne kadar köşe bucak varsa geziniyor. Seni gidi seni demek bağımsız yürüsen buralara geleceksin diyorum

Yaklaşık 2 aydir böyleyiz artık delireceğim kendi atıp duruyor kucağımdan. Artık o kadar bıktım ki dur ayakta yürü yeter diyorum ya. O derece geldiler bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…