2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
E
Evet evet. Yabancilama olmasi gereken bi kilometretaşı. 4 aylikken bile yabanciliyodu. Simdi bir sonraki levelde, baska yuzlere alisti krese gide gide ona dokunmadiklarinda aglamiyor sadece izliyor tedirgince. Dokunduklari an yayagarayi kopartiyor. Kayinvaliden alingan tipse kotu olmustur

Aa hic uzulme. Olmasa da olur artik en hakiki antikor sende bence.

Kumları ağzına sokmaya çalışmadı mı ben sahile götürünce altına bez seriyorum ya taşları toplayıp ağzına atıyor bu defa çıkar çıkarabilirsen
Atmaz mı, genelde son dakika elini tutup müdahale ettim ama bir kere hızlı davrandı attı ağzına sonra tukure tukure hal oldu , sildim hemen ama tadını beğenmemiş acak ki bir daha atmadı. Tecrübe çok daha etkili. Altına havlu attım gerçi ama emekleyerek bir oraya bir buraya gitti kendinden geçti oynarken. Müdahale etmedim bende. Taş konusuna gelince taşlara yönelince elinden aldım ama merak duyguları fazla önüne gecemeyince biraz büyük yutamayacağı gibi taşlar bulup suyla yıkadım önüne koydum. Onlarla oynadı genelde. Birbirine vurdu ağzına götürdü falan. Ama denizden çok korktu. Kıyısına kadar gidip geri geri kaçtı hep. Aslında suyu çok seviyor ama deniz ona farklı geldi. Hic ısrar etmedim bende. Son gün alıştı. Kendi ayaklarını soktu mesela. En komiği de ellerini suya sokup sonra ağzına götürdü deniz tuzunu sevdi galiba

Haklisin gelisiki yerinde ve saglikli gorunuyor takilmadim o yuzden. Persentili iyi ilerliyor doktor da endiselenecek bir sey yok dedi. Gorsen nasil yiyor. Belki 5 6 ogun yediriyorum ben. Ogun dedigim arada bir parca avokado ya da muz veriyorum arada eline yiyor ogunden sayiyorum. Ama ne versem yiyor sag olsun. Kendi yemeyi seviyor ama bazen ben verince yemiyor ona verince yiyor. Saglam bi aslan burcu geliyor bu arada gecenkı video vardi ya tuvalet iletisimi. Ben 4 kez denedim sadece sabahlari uyaninca. 2 kez tuvalete kaka yapti inanilir gibi degil gercekten tuvalete tutup pisshi pishhh falan dedim ikindi yapti. Belki tutus seklimden ister istemez yapasi geldi tutamadi

Covid geçirenler tek doz olabiliyor diye biliyorum ama emin değilim tabi.

kızlar yürüteç kullanan var mı? memnunsanız hangi ürün link gönderebilir msiiniz?
Chicconun yuruteci var. Markasi ozelinde onemli bi ozelligini gormedim hepsi ayni isi goruyor bence. Dugmeleri var onunde muzik fln geliyor. 1 aydir kullaniyor ama ne sevdi ne sevmedi. Yuruyor pesimden geliyor. Kendi yurumeyi daha cok seviyor kollarinin altindan tutunca. Her yere yurumek istiyor ciglik cigliga.

Kakayı bende yakalıyordum lazımlığa yapıyordu ama günde 3 kereye kadar yapmaya başladı şu sıralar denge şaştı dün tekrar yakaladım ama çiş zor bir kaç kere kaza yaşadık çişte havalar soğuyunca ona ara verdim şimdi tekrar ısındı, devam.

Bugün gördüğüm gibi aldım ve hemen denedim. Keşke daha önceden alsaydım dedim. Eğilmekten belim kopuyordu resmen. Yarım saatten fazla yürüdü içinde hiç huzursuzlanmadı. Gayet rahat gezdi , bende çok rahat ettim eğilmemek ne güzelmiş

Bu aralar memeye çok düşkün oldu gece bıraksam sabaha kadar emecek nerdeyse sizlerde durum nasıl?
Bu dönem hepsi öyle sanırım. Bizdede yeme içme bitti, sadece meme. Sabaha kadar emmek istiyor. Gündüzde gelip geçip emiyor dur bi fırt hüpletiyim modunda.

Ben kullanıyorum yurume arkadaşı yetmiyor bizimkine. Onu bırakıp beni tutuyor tutmazsan ağlıyor.
Yürüteci dışarıdan kullanıyor yetmiyor koltuklar arasından birini tutup birini bırakıyor acayip tehlikeli bi hal aldı bu durum

Benim bebeğim elinden tutunca yürüyor.ama belim koptuğu için artık bundan aldım.bebeğim sevmedi .takmak için getirdiğimde görür görmez ağlıyor.birde elinden tutunca çok güzel yürürken bunun ile dengesi bozuldu.bana sorarsan yürümeye yardımcı değil yürümeyi geciktirici bir etkisi var.

Bu dönem hepsi öyle sanırım. Bizdede yeme içme bitti, sadece meme. Sabaha kadar emmek istiyor. Gündüzde gelip geçip emiyor dur bi fırt hüpletiyim modunda.
Demek ki dönemsel bir durum çoğumuz aynı durumdayız yani. Gece tamam artık uyudu yavaşça memeden çekip yatırayım diyorum gözler kapalı halde ağız kocaman açılıyor meme arıyor bende yanıma yatirip uyumaya devam ediyorum. Yoksa hiç dinlenemeyeceğim. Bakalım ne kadar sürecek

selam kızlar. bizim kız yürümüyor yani kendisi koltuk kenarlarına duvarlara tutunup pire gibi gidiyor ama gel dediğimde emekleyerek gelıyor. ya da ellerınden kollarının altından tuttugumda bacaklarını kendıne cekıyor basmıyor. zamanla alısacak sanırım. yasında gideceğiz artık doktora. sağlık ocagı asısından 3 4 gün sonra cagırdı. 78 cm boy 10850 olmusuz. hersey yolunda şükür. külot beze gectım bu arada cok dogru karar verdıgımı dusunuyorum bezını baglamak artık eziyet olmuştu bana.ben cevırıyorum o gerı donuyor falan.

Selam kızlar 6 sayfa birikmiş ancak bitti :)

herkeslerin iyi olması güzel
tatil planları yapılması umut verici
bizimde haftaya küçük bir planımız var ana tatilden önce alıştırma gibi...

Bugün doktor kontrolümüz vardı kızamık ve 2. doz menenjit olduk
geldiğimizde calpol verelim dedi doktor verdim bir de yatmadan önce verirsiniz dedi

inşallah ateş olmaz 2 aşı olması biraz düşündürdü...

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Bizim doktorumuz fitil formunu ilk kontrolde vermişti elimizde bulunsun diye. Malum fitil olunca çok kullanasım gelmedi. Hala duruyor. Ama toplatılma sebebi açıklanmamış.

Menenjit özel aşı galiba ben yaptırmadım. Aile hekimliğinin vurduğu aşılarda menenjit olduğu için yapmamıştım. O yüzden 9. Ayda tek aşı olduk.

Menenjit özel aşı galiba ben yaptırmadım. Aile hekimliğinin vurduğu aşılarda menenjit olduğu için yapmamıştım. O yüzden 9. Ayda tek aşı olduk.
Karma aşıların içinde bulunan menenjit , menenjitin çok az bir yüzdesini kapsiyormus. Yanlış hatırlamıyorsam max.%5i gibi. Diğer özel 2 aşı toplamı %90kusuru kapsiyormus. Doktorumuz öyle demisti bize. Bu yüzden ben yaptırdım ikisini de . 9.ayda birinin 2.dozu oldu. 13.ayda diğerinin 2.dozu olacak. 9.ay kkk aşısını yaptırmadı. Yine bir araştırırsınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…