Evet evet. Yabancilama olmasi gereken bi kilometretaşı. 4 aylikken bile yabanciliyodu. Simdi bir sonraki levelde, baska yuzlere alisti krese gide gide ona dokunmadiklarinda aglamiyor sadece izliyor tedirgince. Dokunduklari an yayagarayi kopartiyor. Kayinvaliden alingan tipse kotu olmusturçocukların yabancı görünce ağlamsı iyi bir şeymiş
bu yakınlık teması kurabildiğini gösteriyormuş
bizimki de kayınvalidem gelince hiç susmamacasına ağladı sağolsun
bu arada bana aşı çıkmış ama covid geçirdiğim için olamıyormuşum
bana nasıl çıktı hiçbir fikrim yok, olamadığım için de üzüldüm.
Atmaz mı,Kumları ağzına sokmaya çalışmadı mı ben sahile götürünce altına bez seriyorum ya taşları toplayıp ağzına atıyor bu defa çıkar çıkarabilirsen
Dün aşıdan 1 kaç saat sonra hafif baş ağrısı başladı. Akşama doğru da aşı yerinde ve kolda ağrı başladı. Baş ağrısı şuan çok az ama koldaki kas ağrısı devam ediyor.Belirti vs bir şey olursa yazabilir misin?
Haklisin gelisiki yerinde ve saglikli gorunuyor takilmadim o yuzden. Persentili iyi ilerliyor doktor da endiselenecek bir sey yok dedi. Gorsen nasil yiyor. Belki 5 6 ogun yediriyorum ben. Ogun dedigim arada bir parca avokado ya da muz veriyorum arada eline yiyor ogunden sayiyorum. Ama ne versem yiyor sag olsun. Kendi yemeyi seviyor ama bazen ben verince yemiyor ona verince yiyor. Saglam bi aslan burcu geliyorcrazy06 okumuştum tekrar vakit bulamadım sevi bebe ben kullandım bir ara bol bol şimdi nadiren kullanıyorum bence iş görüyor sürekli ev turluyorduk onunla biz.
Şey bir de yektada bir iki hafta memeye çok düştü tekrardan düzeldi dönemsel olabilir. Arkadaşıma sormuştum nisan annelerinden, bu aylarda çoğu bebek memeci oluyormuş alışkanlığa dönüyor sanırım ya da yeni bir bağlanma türü
Login • Instagram
M Mirune maşalalh canım kiloya takılma bizimkide öyle 2 aydır aynı kiloda geçen ay 50 gr kadar almıştı bu ay evde kendim tarttım kilo almamış3 öğün yemek veriyorum bir de gece gündüz emiyor demek ki yakıyor diyorum.
Covid geçirenler tek doz olabiliyor diye biliyorum ama emin değilim tabi.çocukların yabancı görünce ağlamsı iyi bir şeymiş
bu yakınlık teması kurabildiğini gösteriyormuş
bizimki de kayınvalidem gelince hiç susmamacasına ağladı sağolsun
bu arada bana aşı çıkmış ama covid geçirdiğim için olamıyormuşum
bana nasıl çıktı hiçbir fikrim yok, olamadığım için de üzüldüm.
Chicconun yuruteci var. Markasi ozelinde onemli bi ozelligini gormedim hepsi ayni isi goruyor bence. Dugmeleri var onunde muzik fln geliyor. 1 aydir kullaniyor ama ne sevdi ne sevmedi. Yuruyor pesimden geliyor. Kendi yurumeyi daha cok seviyor kollarinin altindan tutunca. Her yere yurumek istiyor ciglik cigliga.kızlar yürüteç kullanan var mı? memnunsanız hangi ürün link gönderebilir msiiniz?
Kakayı bende yakalıyordum lazımlığa yapıyordu ama günde 3 kereye kadar yapmaya başladıHaklisin gelisiki yerinde ve saglikli gorunuyor takilmadim o yuzden. Persentili iyi ilerliyor doktor da endiselenecek bir sey yok dedi. Gorsen nasil yiyor. Belki 5 6 ogun yediriyorum ben. Ogun dedigim arada bir parca avokado ya da muz veriyorum arada eline yiyor ogunden sayiyorum. Ama ne versem yiyor sag olsun. Kendi yemeyi seviyor ama bazen ben verince yemiyor ona verince yiyor. Saglam bi aslan burcu geliyorbu arada gecenkı video vardi ya tuvalet iletisimi. Ben 4 kez denedim sadece sabahlari uyaninca. 2 kez tuvalete kaka yapti inanilir gibi degil gercekten tuvalete tutup pisshi pishhh falan dedim ikindi yapti. Belki tutus seklimden ister istemez yapasi geldi tutamadi
Bugün gördüğüm gibi aldım ve hemen denedim. Keşke daha önceden alsaydım dedim. Eğilmekten belim kopuyordu resmen. Yarım saatten fazla yürüdü içinde hiç huzursuzlanmadı. Gayet rahat gezdi , bende çok rahat ettim eğilmemek ne güzelmişBahsettiğim ürün
Kullanan var mı?
Bu dönem hepsi öyle sanırım. Bizdede yeme içme bitti, sadece meme. Sabaha kadar emmek istiyor. Gündüzde gelip geçip emiyor dur bi fırt hüpletiyim modunda.Bu aralar memeye çok düşkün oldu gece bıraksam sabaha kadar emecek nerdeyse sizlerde durum nasıl?
Ben kullanıyorum yurume arkadaşı yetmiyor bizimkine. Onu bırakıp beni tutuyor tutmazsan ağlıyor.Deme ya artık kucakta istemiyor zaten kendini aşağı doğru atıyor. Belim sırtım kalmıyor benimde. Sevi bebenin yürüme yardımcısı var alsam mı diye düşünüyorum işe yarar belki kullanan var mı acaba
Merhaba canım ben sinovac olmuştum olumsuz bir şey yaşamadım.
Demek ki dönemsel bir durum çoğumuz aynı durumdayız yani. Gece tamam artık uyudu yavaşça memeden çekip yatırayım diyorum gözler kapalı halde ağız kocaman açılıyor meme arıyorBu dönem hepsi öyle sanırım. Bizdede yeme içme bitti, sadece meme. Sabaha kadar emmek istiyor. Gündüzde gelip geçip emiyor dur bi fırt hüpletiyim modunda.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Bizim doktorumuz fitil formunu ilk kontrolde vermişti elimizde bulunsun diye. Malum fitil olunca çok kullanasım gelmedi. Hala duruyor. Ama toplatılma sebebi açıklanmamış.Paranox neden toplatılıyor? Sağlık Bakanlığı Paranox fitili toplatıyor! Paranox zararlı mı?
Ateş düşürücü özelliği nedeniyle tercih edilen Paranox fitilin toplatılmasına karar verildi. Türkiye’de ağrı kesici ve ateş düşürücü olarak kullanılan Paranox fitili, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nun aldığı karar ile toplatılmaya başlandı.www.mynet.com
Bilginiz olsun hanımlar
Selam kızlar 6 sayfa birikmiş ancak bitti :)
herkeslerin iyi olması güzel
tatil planları yapılması umut verici
bizimde haftaya küçük bir planımız var ana tatilden önce alıştırma gibi...
Bugün doktor kontrolümüz vardı kızamık ve 2. doz menenjit olduk
geldiğimizde calpol verelim dedi doktor verdim bir de yatmadan önce verirsiniz dedi
inşallah ateş olmaz 2 aşı olması biraz düşündürdü...
Karma aşıların içinde bulunan menenjit , menenjitin çok az bir yüzdesini kapsiyormus. Yanlış hatırlamıyorsam max.%5i gibi. Diğer özel 2 aşı toplamı %90kusuru kapsiyormus. Doktorumuz öyle demisti bize. Bu yüzden ben yaptırdım ikisini de . 9.ayda birinin 2.dozu oldu. 13.ayda diğerinin 2.dozu olacak. 9.ay kkk aşısını yaptırmadı. Yine bir araştırırsınız.Menenjit özel aşı galiba ben yaptırmadım. Aile hekimliğinin vurduğu aşılarda menenjit olduğu için yapmamıştım. O yüzden 9. Ayda tek aşı olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?