2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın sevgili anneler.

Biz bir süredir isilikle uğraşıyoruz ya . Günde 2 3 kez duşa sokuyorum ne duyduysam uyguladım hala geçmedi. Özellikle ense ve sırta doğru ön tarafta da boyun altında var. Emerken de çok terliyor kuzular ya pamuklu mendil koyuyorum koluma artık. Havalar ısınsın diye beklerken isiliği kastetmemiştim aslında

Sizlerde de var mı bu tarz şikayetler

evet bizimki de çok terliyor kolumun üstüne yattığı yer özellikle

İsilik olmadı ama sürekli aktif olduğu için terliyor terleyince de nasıl giydireceğimi şaşırıyorum. Emerken de terliyor kafası özellikle. Bugün baktım ki gıdısı azıcık kızarmış Zıbın değil sanırım evde bezle gezecek bu sıcakta

kızlar bebekleriniz bir yerden tutunup kendi kendine ayağa kalkaniliyor mu?
Evet desteksiz de yürüyor durdurabilene aşk olsun, her yerde resmen fıtı fıtı

İsilil yok henuz ama cok terliyor. Gece ust degistirdik terden ne giydirecegimi sasirdim. Burada hava birden isindi. Cam acik bu sefer de usur mu diye taktim kafama

İsilil yok henuz ama cok terliyor. Gece ust degistirdik terden ne giydirecegimi sasirdim. Burada hava birden isindi. Cam acik bu sefer de usur mu diye taktim kafama
Evet ben de şaşırdım. Gece tek camı üstten açık bıraktım bana kalsa bir kaç cam açık yatardım ama bebe olunca bilemedim. Gece de müslin örtüyorum ama üstünü hep açıyor açıkçası artık kapatmıyorum da. Zaten sadece belden aşağısını örtüyordum. Beli üşümesin diye

Maşallah,desteksiz dediğiniz hiç bir yere tutunmadan serbest mi yuruyor?

Çok geçmiş olsun. En başından bu yana emzirirken hep koluma yastık koyarım. Yanımda da pamuklu mendil olur alnını silmek için. Akşam Yatırmadan önce de boynuna şu üçgen mendillerden koyuyorum, hani yaşlılarımız yapardı ya eskiden gömleklerin yakası temiz kalsın diye işte öyle koyuyorum ilk uyandığında mendili çıkarıyorum zaten hava da biraz serinlemiş oluyor. Ama mendil bayağı nemli oluyor. Havanın çok sıcak olduğu yerlerde bu çözüm olur mu emin değilim. Mümkün mertebe az giydirin. Başka aklıma bir şey gelmiyor. Sıcak memleketlerde ikamet edenler yazabilir

Maşallah,desteksiz dediğiniz hiç bir yere tutunmadan serbest mi yuruyor?
Evet Odadan odaya geçiyor kendi yürüyerek tabi çoğu zaman biraz yürüyüp sonra biraz da tutunarak devam ediyor.
Hiç oturmuyor desem yeri. Belki kitaplarla kandırabiliyorum. Hatta artık onu bile koltuğa koyuyor ayakta bakmak istiyor. Dötünde kurt var zaar, yere koysa yiyecekler dötünü ‍♀

Benim sanirim boyle kalacak. Cunku cok bariz fark var. Digerinde muhtemelen cok az sut var dolmuyor da. 10 gundur onu daha fazla veriyorum ama yok olmuyor. Digeri sut dolu. Neyse saglik olsun napalim en azindan enzirdim diye kendimi avutuyorum

Benim sanirim boyle kalacak. Cunku cok bariz fark var. Digerinde muhtemelen cok az sut var dolmuyor da. 10 gundur onu daha fazla veriyorum ama yok olmuyor. Digeri sut dolu. Neyse saglik olsun napalim en azindan enzirdim diye kendimi avutuyorum
Kuzuu instagramda Semra abbasoğlu var emzirme danışmanı. Bir çok soruya karşılıksız cevap veriyor. İstersen bir sor belki bir çözüm yolu gösterir. Ben ilk emzirme döneminde çok soru sormuştum kendisine sağolsun ya attığı postuna yönlendirdi paylaşmıştım diye ya da yardımcı olmaya çalıştı hep Bence öyle kalmaz ama şahsi fikrim, herhangi bir bilgiye dayanarak demiyorum.

bizde de isilik olmaya başladı son 2-3 gündür. Her gün birkaç kez duş alıyor, duştan sonra güzelce kurulamaya çalışıyorum. üzerini çıkarıp çıplak uyutuyorum gündüzleri. akşamları da sadece atletle. Çünkü burası çok sıcak. Öyle böyle bir sıcak yok. Daha bunun Temmuz'u Ağustos'u var. Bilmiyorum nasıl olacak.

Z zuzizuzu A April wind amadeusdegilsalieri M Mirune
Kızlar çok teşekkür ederim yanıtlarınız için.

Su kuşuydu zaten kendisi iyi ki suyu seviyor birkaç kez duş aldırıyorum. Doktorun önerisi ile nişastalı su yaptım günde bir kaç kez tampon gibi uyguluyorum hafif çinko bulunan bir pişik kremi sürüyorum akşama doğru hafifliyor gün içinde yeniden kızarıyor kuzum geçen yıl yenidoğanken korkardım ev çok sıcak olduğu için bu sene napcaz.

Maşallah kuzucugaBenim kız tutunarak yürüyor,onda bile beş saniye durmuyor,serbest yürüyünce neler yapar hiç bilemiyorum

Canım yani aklıma gelen daha az giydirmek o da yetmiyorsa oda sıcaklığını düşürmek çözüm olur gibime geldi. Bugün öyle sıcaktı ki havuzu ayarladık hemen attık içine. Berbere gittik geldik bir de üstüne banyo. Anca serinledik. Umarım en kısa zamanda geçer isiliği
Maşallah kuzucugaBenim kız tutunarak yürüyor,onda bile beş saniye durmuyor,serbest yürüyünce neler yapar hiç bilemiyorum
Sağol canım valla dur-durakları olmayacak gibi Ama git gide tatlılaşıyor ya. En güzel dönemlerine geliyoruz yakında bıcır bıcır olurlar yorgunlukları tatlı olur üstüne

Anneler ilk adim ayakkabisi ne aldiniz. Biz tutunmadan adimlara basladik gerci ayaginda corap bile tutmuyor ama baslamak lazim yavas yavas :)
Vicco bir sandalet bir de normalinden aldım. İlk adım ayakkabısında beden tam olmalı diye 19 numara almıştım sandaleti ve 2 gün önce dışarıdan geldiğimizde ayağını sıktığını farkettim. 3 kere giydi resmen Normali 20 numaraydı.
bence en iadeli vicco hem yumuşaklık, esneme yönünden hem yani başka markalara 200-300 lira verseydim gamımdan uyuyamazdım açık ve net.

Ben de vicco dusunuyordum. Bugun biraz buyuk bi ayakkabisi vardi, denemek icin giydirdim. Amaan ne agladi, cikartana kadar durmadi. İnsallah cabuk alisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…