- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
O işin şakası ya, Bende ilkinde 12+5te öğrenmiştim :)Degismez herhalde ya bende oğlumda 13. Haftada ogrenmistim canim
Ah canim arkadasimCanim nasilsin ?durumlar nasil?
İnsan hemencik alışıyor valla :))Ben de kiza alistim artik konusuyoruz hatta minnosla insallah degismez
Yaa sagol canim bende de ayni korku var sadece doktora gidecegim gunler disinda hep evdeyimAh canim arkadasimiyiyim guzelim sen nasilsin? Kanamam bitti benim cok sukur ama igne ilac bi sure daha devam dedi. Haftaya biraktircak sanırım. Bugun gittim kontrole hersey yolundaydi cok sukur Sen nasilsin nasil gidiyor? İlac kullaniyor musun kanaman var mi?
Ben disari cikip yurumeye korkuyorum hala. 1 gun ciktiysam bikac gun cikmamaya calisiyorum
Gecmis olsun canim insallah hersey yolundadir korkma dinlen gecer insallahMerhaba annisler uzuuuun zamandir giremiyorum cok yoruluyorum 2 minnak kizlarimla ugrasmaktan... dun tuvaletten sonra yine kanamam oldu sali gunu doktor kontrolum var bakalim ne dicek... bu hamileligim ara ara kanamayla gecti anlamiyorum.. galiba cok yoruluyorum
Evet ya hayaller kuruyoruz hatta Rabbim insallah hepimizin hayalini saglikla hayirlisiyla nasip etsinİnsan hemencik alışıyor valla :))
Bizde alıştık bile
Gecmis ollsun kesinlikle yorgunluk cok etkiliyor bugun ben 9-5 tansiyonla dolastim dengemi saglayamadigim halde kosturdum valla bir yerde dusup kalicam sandim cocuklar gercektrn cok yoruyorMerhaba annisler uzuuuun zamandir giremiyorum cok yoruluyorum 2 minnak kizlarimla ugrasmaktan... dun tuvaletten sonra yine kanamam oldu sali gunu doktor kontrolum var bakalim ne dicek... bu hamileligim ara ara kanamayla gecti anlamiyorum.. galiba cok yoruluyorum
Cok sukur canim bak kuculme olmusYaa sagol canim bende de ayni korku var sadece doktora gidecegim gunler disinda hep evdeyim
Kanamam simdilik yok cok sukur en son 1hafta oldu doktora gittik kalp atisini dinledik hersey yolundaydi bakalim 17si randevum var o zamana biraz daha buyur minnos ☺Bulantilarim 2gundur yine artti hatta kusmamda geri dondu sanki
oglusun nasil?
Bizim oglana simdiden alistirma yapiyoruz bazen geliyor karnimla oynuyor ama bebek gelmesin diyor hala
ilac yine yazmadi kendisi kuculecek ama cidden kuculmustu hematom adamin bir bildigi var diyorum napiim zorla ilac ver diyemem Allaha emanet o isterse 100tane ilac icsemde durmaz bebis
Ben de son ana birakip, stres cekmek istemiyorum. Yavas yavas simdiden alisverise baslasak guzel olur. Hamileligin ilk aylari mi yoksa son aylari mi daha yorucu/halsiz geciyor? Benim hic enerjim yok, ne zaman gececek bu uyusukluk hali?
Ay böyle yazdım herkesede duyurdum erkek diye ama birde değişiyormuş
Oh masallah yok bizimki kizli erkekli hicbirini istemiyorCok sukur canim bak kuculme olmusAras iyi teyzosu simdilik 3 tane erkek kardesim olsun diyor ama sonra ne der bilmem
Aynı dertten müzdaribizBen de kiza alistim artik konusuyoruz hatta minnosla insallah degismez
Ya bence zaten ilk tahmini erkek olmadığından emin olarak yapıyorlar o yüzden kız olabilir büyük ihtimal kız olarak söylüyorlar. Ben gittiğimde 13+5 tim amaYa bende banu çiftçi hamilelik uygulamasını indirdim orada 14. Haftada oluşuyor erkek se çıkıntı varsa erken tahmin edilebilir ama kızsa 14. Hafta sonrası diyorduherkes kız biliyor şuan bana da sonra ki kontrolde değişecek gibi geliyor
Insallah degismez oglumda da ayni haftada ogrenmistik bence erkek olsaydi 100/80soylemezdi daha sonra geldiginde soylerim derdiAynı dertten müzdaribizbana da %80 kız dedi ödüm kopuyor değişecek diye pazartesi gel kesinleştirelim dedi. Bakalım ne dicek
Ya bence zaten ilk tahmini erkek olmadığından emin olarak yapıyorlar o yüzden kız olabilir büyük ihtimal kız olarak söylüyorlar. Ben gittiğimde 13+5 tim amayani bence 14 sayılabilirim baya baya gösterdi bu klitoris bunlar labium diye sonradan bazen klitoris çok küçük bir pipi olabiliyor 10 gün sonra gelsene tekrar dedi. Bir yandan değişecek diye korkuyorum ama bir yandan da sanki değişmezmiş gibi geliyor çok erken değildi bence ya
Pekmez nedendi canım ilk defa duydum. Sürünce ne oluyormuş? Bebeğe tattırma amaçlı mı yoksa başka bir şeysi mi varmış?Ahh tek gitmek daha iyi gerçekten. Hastaneye pekmez getirmişlerdi göğsüme sürmek içinanneme eve gelince anne tamam siz büyüttünüz kaç tane biliyorum anlıyorum siz biliyorsunuz ama bırakın bunu ben büyüteyim. Kaç sene bekledim bu anı diye uzun bi sitemli konuşma yapmıştım kaynanamda duymuştu sonra kaynanam hiç karışmadı sen bilirsin ne yapacağını dedi hâlâ da öyle devam eder ama o hastanede ki 2 gün susmadılar. Eve gitmek istemiyorum ben diye ağlaya ağlaya çıkmıştım hastaneden gelince banyoya girdim annem hemen odaya pekmezle
Mastitten bende çok korkuyorum. Sütün olmaması kadar çok olması da bir sorun çünkü.Ay kıyamm yabende çok mastit oluyorfum offf çok zor inş olmayız öyle bişeler,kızımda kv geldi benimle ve kabus gibiydi bebeği hemşirelere bile göstermiyordu,bana çok sık emziriyon diyordu resmen kıskandı benim bebeğimi bende ve annem geldi 2.günü kalmaya kv bende durucam dedi Hastane kabul etmedi anneme ben dururum sen dayanamazsın burda falan dedi,neyse ben annemi istiyorum diyince tıpış tıpış gitti ve hala kızıma aşırı düşkün kv o benim kızım falan der sürekli
Tek mi çift mi?Bence rekor bende2 kilo 200 gr doğmuşum, kaç kilo doğurcam çok merak ediyorum ama biz ikiziz ve 8 aylık doğduk o yüzden o kadar az
ErkekMerhaba hanımlar 12+3 olduk biz cinsiyet tahmini alabilir miyim? Eki Görüntüle 2586484
Ohoo o zamana saklamazsa kesin belli olur canımBu ayin sonuna tekrar muaynem 3 lü test yapacaklar o zaman belli olur kesin 18.hafta oluyo
Benimde ,hatta kusmam geri donduTövbeler olsun midem bulanıyor
Birkaç gündür kesilmişti ama bugünBenimde ,hatta kusmam geri dondu
Gecmis olsun canim sanadaBirkaç gündür kesilmişti ama bugün
Sağol kuzum ya inşallah valla çok kötü şu his midem halay çekiyor resmenGecmis olsun canim sanada
benimde 1 haftayi gecti aslinda yoktu ama dun yine basladi insallah hemen yeniden kaybolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?