2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canim nasilsin ?durumlar nasil?
Ah canim arkadasim iyiyim guzelim sen nasilsin? Kanamam bitti benim cok sukur ama igne ilac bi sure daha devam dedi. Haftaya biraktircak sanırım. Bugun gittim kontrole hersey yolundaydi cok sukur Sen nasilsin nasil gidiyor? İlac kullaniyor musun kanaman var mi?
Ben disari cikip yurumeye korkuyorum hala. 1 gun ciktiysam bikac gun cikmamaya calisiyorum

Merhaba annisler uzuuuun zamandir giremiyorum cok yoruluyorum 2 minnak kizlarimla ugrasmaktan... dun tuvaletten sonra yine kanamam oldu sali gunu doktor kontrolum var bakalim ne dicek... bu hamileligim ara ara kanamayla gecti anlamiyorum.. galiba cok yoruluyorum

Yaa sagol canim bende de ayni korku var sadece doktora gidecegim gunler disinda hep evdeyim
Kanamam simdilik yok cok sukur en son 1hafta oldu doktora gittik kalp atisini dinledik hersey yolundaydi bakalim 17si randevum var o zamana biraz daha buyur minnos ☺Bulantilarim 2gundur yine artti hatta kusmamda geri dondu sanki
oglusun nasil?
Bizim oglana simdiden alistirma yapiyoruz bazen geliyor karnimla oynuyor ama bebek gelmesin diyor hala

ilac yine yazmadi kendisi kuculecek ama cidden kuculmustu hematom adamin bir bildigi var diyorum napiim zorla ilac ver diyemem Allaha emanet o isterse 100tane ilac icsemde durmaz bebis

Gecmis olsun canim insallah hersey yolundadir korkma dinlen gecer insallah

Gecmis ollsun kesinlikle yorgunluk cok etkiliyor bugun ben 9-5 tansiyonla dolastim dengemi saglayamadigim halde kosturdum valla bir yerde dusup kalicam sandim cocuklar gercektrn cok yoruyor

Cok sukur canim bak kuculme olmus Aras iyi teyzosu simdilik 3 tane erkek kardesim olsun diyor ama sonra ne der bilmem

Ben de son ana birakip, stres cekmek istemiyorum. Yavas yavas simdiden alisverise baslasak guzel olur. Hamileligin ilk aylari mi yoksa son aylari mi daha yorucu/halsiz geciyor? Benim hic enerjim yok, ne zaman gececek bu uyusukluk hali?

İlk zamanlar bünye değişikliğinden doğan iştahsızlık, bulantı, uykuya meyillilikten dolayı öyle geçiyor. Son aylar da ise alınan kilo, büyüyen karından dolayı hareketler biraz kısıtlanıyor. O yüzden zaman dilimine yayıp almak en iyisi. Ben ilk 10 haftada sürekli yatmak uyumak istiyordum gün yatakta geçiyordu ama bazı günler deli enerjisi geliyordu.

Ay böyle yazdım herkesede duyurdum erkek diye ama birde değişiyormuş

Ya bende banu çiftçi hamilelik uygulamasını indirdim orada 14. Haftada oluşuyor erkek se çıkıntı varsa erken tahmin edilebilir ama kızsa 14. Hafta sonrası diyordu herkes kız biliyor şuan bana da sonra ki kontrolde değişecek gibi geliyor

Cok sukur canim bak kuculme olmus Aras iyi teyzosu simdilik 3 tane erkek kardesim olsun diyor ama sonra ne der bilmem
Oh masallah yok bizimki kizli erkekli hicbirini istemiyor ama sevecegine eminim
Sana cinsiyyet tahmini yapti mi doktor ?aslinda erken
Evet sukur kuculmustu 12haftalikken gittigimizde ondan sonrada 1hafta kanamam oldu insallah biter gider
Hicbirimizde bi sorun kalmaz insallah

Ben de kiza alistim artik konusuyoruz hatta minnosla insallah degismez
Aynı dertten müzdaribiz bana da %80 kız dedi ödüm kopuyor değişecek diye pazartesi gel kesinleştirelim dedi. Bakalım ne dicek
Ya bence zaten ilk tahmini erkek olmadığından emin olarak yapıyorlar o yüzden kız olabilir büyük ihtimal kız olarak söylüyorlar. Ben gittiğimde 13+5 tim ama yani bence 14 sayılabilirim baya baya gösterdi bu klitoris bunlar labium diye sonradan bazen klitoris çok küçük bir pipi olabiliyor 10 gün sonra gelsene tekrar dedi. Bir yandan değişecek diye korkuyorum ama bir yandan da sanki değişmezmiş gibi geliyor çok erken değildi bence ya

Insallah degismez oglumda da ayni haftada ogrenmistik bence erkek olsaydi 100/80soylemezdi daha sonra geldiginde soylerim derdi iste boyle kendimi avutuyorum ben

Pekmez nedendi canım ilk defa duydum. Sürünce ne oluyormuş? Bebeğe tattırma amaçlı mı yoksa başka bir şeysi mi varmış?
Mastitten bende çok korkuyorum. Sütün olmaması kadar çok olması da bir sorun çünkü. İnşallah bebişlerimiz güzel güzel emerde böyle sorunlar yaşamayız. O 1 haftada ne yaşadığımı bir ben bilirim. Çok zordu herşey.
Bence rekor bende 2 kilo 200 gr doğmuşum, kaç kilo doğurcam çok merak ediyorum ama biz ikiziz ve 8 aylık doğduk o yüzden o kadar az
Tek mi çift mi?
Merhaba hanımlar 12+3 olduk biz cinsiyet tahmini alabilir miyim? Eki Görüntüle 2586484
Erkek
Bu ayin sonuna tekrar muaynem 3 lü test yapacaklar o zaman belli olur kesin 18.hafta oluyo
Ohoo o zamana saklamazsa kesin belli olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…