2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Göğüs ucuna pekmez sürünce çocuk tatlı diye emer diye. Hatta emziği falan da pekmeze batırırlar

Sonunda kar ❄ sabaha birikir inşallah oğlum artık kar görür tabi trafik, yol kapanması gibi fazla eksi yanı oluyor istanbula

13+2 ydi benimde hatta 10 gün öncesi kıza benziyor 10 gün sonra netleştirelim demişti 13+2 de net dedi dedi yani güvendim ama yeleği yine de pembe değil sarı başladım

13+2 ydi benimde hatta 10 gün öncesi kıza benziyor 10 gün sonra netleştirelim demişti 13+2 de net dedi dedi yani güvendim ama yeleği yine de pembe değil sarı başladım

Insallah degismez oglumda da ayni haftada ogrenmistik bence erkek olsaydi 100/80soylemezdi daha sonra geldiginde soylerim derdi iste boyle kendimi avutuyorum ben
Ben de öyle avutuyorum işte az kaldı öğrenicez inşallah
Çift yumurta, ikizim erkek Bizim ailede çok fazla teyzeminde çift yumurta ikizleri var, annemin kuzenleri de ikiz ama bana denk gelmedi, gerçi herkesin ikincide olmuş ama bilemiyorum

Göğüs ucuna pekmez sürünce çocuk tatlı diye emer diye. Hatta emziği falan da pekmeze batırırlar
Bizde yok allahtan öyle şeyler ondan bilmiyormuşum
Pekmez diyince canlanmadı o yüzden. Bizde en fazla emziği reçele bandırırlardı

Aaa daha ne olsun bana da 10 gün sonra dedi işte pazartesi gidicem. Ve ben kıza uygun neler aldım neler aman sağlıklı olsun da değiştiririm eğer erkek derse bu sefer

Yağ siparişi verdim. Oğlumda lierac olanı almıştım doktorum demişti ve hiç çatlağım olmamıştı. Bu sefer içeriği ve yorumlari güzel diye frei öl olanı aldım.

Aaa daha ne olsun bana da 10 gün sonra dedi işte pazartesi gidicem. Ve ben kıza uygun neler aldım neler aman sağlıklı olsun da değiştiririm eğer erkek derse bu sefer ☺

Değişmez değişmez senin değişirse ben nerelere gidem

Aaa daha ne olsun bana da 10 gün sonra dedi işte pazartesi gidicem. Ve ben kıza uygun neler aldım neler aman sağlıklı olsun da değiştiririm eğer erkek derse bu sefer ☺
Ya ben simdiden bisey alamiyorum psikolojim bozuk her an aklimda kotu dusunce var o yuzden daha bekliycem en az 30hafta olsun diyorum insallah
Ama icim kipir kipir tumgun online sitelere bakiyorum

Fiyatı da uygunmuş Ama ben almıcam galiba, şimdilik bebe yağı sürüyorum. Daha sonrada aktarlardan doğal yağ alırım çünkü bu çatlak olayına genetik diyorlar ne sürersen sür çatlayacağın varsa çatlarsın diyorlar
Ya ben simdiden bisey alamiyorum psikolojim bozuk her an aklimda kotu dusunce var o yuzden daha bekliycem en az 30hafta olsun diyorum insallah
Ama icim kipir kipir tumgun online sitelere bakiyorum
Oyy 30 da çokmuş ama neredeyse doğum zamanı erken tabi aslında ama ilk çocuk ya tutamıyoruz galiba. İnsan çok heyecanlanıyor

Ya onu benim zamanımda da diyorlardı evet genetik payı olabilir ama annemin karnı dünya haritası gibi çatlak dolu. Ben minyon tipim bebeğin suyu çok fazlaydı ikiz gebe gibi karnım kocamandı ama çatlağım olmadı. Vücudu nemli tutmak güzel. Ben göbek bölgeme kremi banyo sonrası ıslakken bebe yağını kurulanmadan vücuda sürüyordum. Kuru cilt çatlaması daha olası gibi

Galiba gerçekten tüm mesele cildi nemli tutmakta bakalım nasıl olcak

Sonunda kar ❄ sabaha birikir inşallah oğlum artık kar görür tabi trafik, yol kapanması gibi fazla eksi yanı oluyor istanbula
Ben bile çok mutlu oldum ya ) her yer beyaz sabaha biraz tutsa keşke elime kar alsam

Ben bile çok mutlu oldum ya ) her yer beyaz sabaha biraz tutsa keşke elime kar alsam

Şuan hayalim o camı açtım baktım yağıyor eşim uyuyordu gittim ona söyledim kar başladı diye 1 güncükte olsa oynaya bilsek karda

Bi Aslan ismi içime sindi onda da Arda-Aslı turan çifti koymaya karar vermiş yahu
Asil Aslan koyacaklarmış.

Şimdi baktım da lierac 150 küsurlarda. Bayaa pahalıymış fakat herkes onu öneriyor. Ben hala Hindistan cevizi yagı na devam. Ne yapsam alsam mı acaba? Yoksa dogal yaglar yeterli olur mu ki

Şimdi baktım da lierac 150 küsurlarda. Bayaa pahalıymış fakat herkes onu öneriyor. Ben hala Hindistan cevizi yagı na devam. Ne yapsam alsam mı acaba? Yoksa dogal yaglar yeterli olur mu ki

Bende 3,5 sene önce 100 liraya almıştım. Pahalı diye onu sadece göbek bölgesine kullanıyordum. Diğer bölgelere duş sonrası bebe yağı. Kullanmadım ama Hindistan cevizi yağı da güzel nemlendirici artısı eksisi nedir bilmiyorum. Badem ve kakao yağı sürmeyin diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…