- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Yok ahhaa evcenle de bir gün arayla doğum yaptım zatenKaran koybu sene bi patlayış olacak gibi karan da
Yok ahhaa evcenle de bir gün arayla doğum yaptım zaten
Çok koyulan isimlerden soğuyorum istemsizce.
Umarım soğutmazlar isimden
Önemli olan nemlendirmek ve bol su içmek ama doğal yağlar varken kimyasal ürün sürmeye gerek yok naçizane görüşüm.Şimdi baktım da lierac 150 küsurlarda. Bayaa pahalıymış fakat herkes onu öneriyor. Ben hala Hindistan cevizi yagı na devam. Ne yapsam alsam mı acaba? Yoksa dogal yaglar yeterli olur mu ki
Ama hiç çatlagınız olmadı demi memnun kaldınız yani? Olumsuz Bi yorum yok baktığım kadarıyla. Galıba riske atmamak için mecburen alıcam bende. Çatlamak asla istemıyorum :/Bende 3,5 sene önce 100 liraya almıştım. Pahalı diye onu sadece göbek bölgesine kullanıyordum. Diğer bölgelere duş sonrası bebe yağı. Kullanmadım ama Hindistan cevizi yağı da güzel nemlendirici artısı eksisi nedir bilmiyorum. Badem ve kakao yağı sürmeyin diyorlar
Değerlenince tadı kaçıyorAhh ablam bana kaç sene önce diyordu karan karan diye şimdi değere bindi
Ama hiç çatlagınız olmadı demi memnun kaldınız yani? Olumsuz Bi yorum yok baktığım kadarıyla. Galıba riske atmamak için mecburen alıcam bende. Çatlamak asla istemıyorum :/
Yaa evet aslında dogru dıyosunuz ne olursa olsun kozmetik ürünü bunlar. En guzeli tabii ki dogal yaglar fakat etkisi Nasıl olur bılemıyorum. İlk defa deneyimleyeceğim için :) bir de bu çatlak lanet bişey. Çatlayınca yandın krem falan fayda etmez sonra. Vucuduma karsı özgüven yoksunluğu kazanmak istemem :/Önemli olan nemlendirmek ve bol su içmek ama doğal yağlar varken kimyasal ürün sürmeye gerek yok naçizane görüşüm.
Hindistancevizi yağı bende kullanmaya başladım.
Çatlayacağı varsa İnan çatlıyor ama.Yaa evet aslında dogru dıyosunuz ne olursa olsun kozmetik ürünü bunlar. En guzeli tabii ki dogal yaglar fakat etkisi Nasıl olur bılemıyorum. İlk defa deneyimleyeceğim için :) bir de bu çatlak lanet bişey. Çatlayınca yandın krem falan fayda etmez sonra. Vucuduma karsı özgüven yoksunluğu kazanmak istemem :/
Aynen canim bakalim iple çekiyorum muaynemiPekmez nedendi canım ilk defa duydum. Sürünce ne oluyormuş? Bebeğe tattırma amaçlı mı yoksa başka bir şeysi mi varmış?
Mastitten bende çok korkuyorum. Sütün olmaması kadar çok olması da bir sorun çünkü.İnşallah bebişlerimiz güzel güzel emerde böyle sorunlar yaşamayız. O 1 haftada ne yaşadığımı bir ben bilirim. Çok zordu herşey.
Tek mi çift mi?
Erkek
Ohoo o zamana saklamazsa kesin belli olur canım
Tabi bir de bebeğin kilo durumuda önemli 2-3kilo arası olursa biraz daha giyebilir yeni doğanı,özellikle şunu alayım demedim marka olarak ama özellikle organik pamuklu ya da pamuklu ürünlere dikkat ettim,bir çok mağazadan alışveriş yaptım mesela bi hevesle oğlumda ilk setleri pançodan almıştık sonra civilde babycenter var organik pamuk,albimini,unsea,lcw,carters,andywawa,aziz bebe,cigit daha da var kullandılkarım aklıma gelmediCok tesekkurler. Andy wawada yeni doganlarin kaliplarinin buyuk oldugu 3 aya kadar giyebilecegi soylendi ama, eger 15 gun sonra giyemeyecekse cok fazla yeni dogan kiyafeti almak mantiksiz tabi. Siz daha cok 3-6 ay arasi kiyafetler mi aliyorsunuz? Ozellikle tercih ettiginiz markalar var mi?
Ay biliyonuz mu benim geliyordu hep hiç gitmemişti sütüm tabi sıkıncaAklıma birkaç şey gelmişti onu yazmak istiyorum.
Göğüslerinizden bu haftalarda ya da ileri ki haftalarda süt gelebilir endişe edecek birşey yok. Gelirse geliyordur sakın sıkmayın uyarmayın canlarım
Erken gelmesi/gelmemesi hiçbir şeyin göstergesi değil bu konuyu da lütfen başka taraflara çekmeyelim yazarken çekiniyorum artık
Bir de emzirme sütyeni almasanız dahi bence emzirme atleti almalısınız. Hava sıcak olacak ne gerek var demeyin insan öyle bir terliyor ki emzirme ve sağım aşamasında.. göbeği açtığınız gibi üşüyor insan. Bu da benim önerim.
Diğer bir şey ise babymall da giyimde indirim varmış henüz bakmadım ama birazdan şöyle bir bakacağım neler var diye. Size de yazmış olayım şimdiden
Bende prolaktin yüksekliği vardı zaten gebelikten önce. Herhalde süt gelse hiç oralı olmam çok alışık olduğum bir durumAy benim oğlanda 3 yaşına geldi kar göremedi. Bir kere geçen sene akşam yağmıştı giydirip çıkarmıştım hava da gördüevde hayali kar topu oynuyor
Aynen mastit zordu,kızımda hiç olmadım ama oğlumbi dönem aşırı gazlıydı kolikti ve o zaman olmuştumPekmez nedendi canım ilk defa duydum. Sürünce ne oluyormuş? Bebeğe tattırma amaçlı mı yoksa başka bir şeysi mi varmış?
Mastitten bende çok korkuyorum. Sütün olmaması kadar çok olması da bir sorun çünkü.İnşallah bebişlerimiz güzel güzel emerde böyle sorunlar yaşamayız. O 1 haftada ne yaşadığımı bir ben bilirim. Çok zordu herşey.
Tek mi çift mi?
Erkek
Ohoo o zamana saklamazsa kesin belli olur canım
İyi günlerde kullanın hayırlı olsunBende prolaktin yüksekliği vardı zaten gebelikten önce. Herhalde süt gelse hiç oralı olmam çok alışık olduğum bir durum
Bu arada bende bebek arabasını aldım. Biraz erken oldu ama indirime girmişken almak istedim e bebekten.
Güle güle kullan canım ben göbüş büyüyünce doğal zeytinyağı hindistancevizi yağı kullndım hiç çatlamadım,2çocuktada hiçbiyerim çatlamadı,ablam ikizlere hamile son haftalarda o da çatlamadı demek ki bizim genetikEki Görüntüle 2586675 Eki Görüntüle 2586676 Eki Görüntüle 2586675
Yağ siparişi verdim. Oğlumda lierac olanı almıştım doktorum demişti ve hiç çatlağım olmamıştı. Bu sefer içeriği ve yorumlari güzel diye frei öl olanı aldım.
Benimde bacaklarım çatladı erkenden , karnım pürüzsüzdü. Doğumdan sonra baktık çatlamış göbüşte. Napayım kızımdan hatıra ben çokta takmıyorum, özgüvenimde eksilmiyor sonuçta görünürlükleri azalıyor zamanla kırmızı iken beyazlaşıyorlar. Beni rahatsız eden balonun pat die söndüğü zaman ki buruş buruş karınÇatlayacağı varsa İnan çatlıyor ama.
Ben kendimi diyeyim 10. Haftalarda banyo sonrası susam kakao badem yağı kullanmaya başladım. Birkaç hafta sonra aktardan yağ karışımı aldım onu sürdüm 2-3 günde bir olacak şekilde. Kilo almadığım halde herkeslerden önce 20. Haftada çatladım :) Ama ben kendimi biliyordum çatlamaya çok meyilli bir cildim vardı.
Ama şöyle birşey oldu nasıl olsa çatlarım diyip kullanmasaydım kötü hissederdim kendimi. Şimdi diyorum ki kullandım, vücut yapım böyleymiş çatladım.
Diğer bir örnekte bir arkadaşım için vereceğimHamilelik döneminde çatlamadı ama doğumdan sonra çatladığı ortaya çıktı.
Bir diğer arkadaşım bacaklarından çatladı mesela. Hiç akla gelmez ama oluyor
İçine nasıl sinecekse öyle yap ama vücudunu içten ve dıştan nemlendirmeyi unutma canım.
Ayy evet kiminin erkenden geliyor. Arkadasım bana doğumdan önce sık gelicek mi gelmeli demişti sıktık mememi oyuncak ördek gibi vik vik yok gelmiyor. Bana demesin mi bide aa o zaman sütün olmuycak senin demekkiAklıma birkaç şey gelmişti onu yazmak istiyorum.
Göğüslerinizden bu haftalarda ya da ileri ki haftalarda süt gelebilir endişe edecek birşey yok. Gelirse geliyordur sakın sıkmayın uyarmayın canlarım
Erken gelmesi/gelmemesi hiçbir şeyin göstergesi değil bu konuyu da lütfen başka taraflara çekmeyelim yazarken çekiniyorum artık
Bir de emzirme sütyeni almasanız dahi bence emzirme atleti almalısınız. Hava sıcak olacak ne gerek var demeyin insan öyle bir terliyor ki emzirme ve sağım aşamasında.. göbeği açtığınız gibi üşüyor insan. Bu da benim önerim.
Diğer bir şey ise babymall da giyimde indirim varmış henüz bakmadım ama birazdan şöyle bir bakacağım neler var diye. Size de yazmış olayım şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?