Canım korkma rutin adet dönemine geliyorsa normal. Birkaç ay adet dönemlerimizde ağrı olacakmış. Hamile olmasaydın bu günler adet günlerine denk geliyorsa ondandır.Bu sabah yoğun bel ağrısıyla uyandım şimdi de regli ağrısı var karnımdabu nerden çıktı şimdi
Yok gelmiyor galiba,çocuklarla dışarı çıkacaktıkCanım korkma rutin adet dönemine geliyorsa normal. Birkaç ay adet dönemlerimizde ağrı olacakmış. Hamile olmasaydın bu günler adet günlerine denk geliyorsa ondandır.
Yok canim yapmadı haftaya yapar belkiOh masallah yok bizimki kizli erkekli hicbirini istemiyorama sevecegine eminim
Sana cinsiyyet tahmini yapti mi doktor ?aslinda erken
Evet sukur kuculmustu 12haftalikken gittigimizde ondan sonrada 1hafta kanamam oldu insallah biter gider
Hicbirimizde bi sorun kalmaz insallah
Güle güle kullan canım ben göbüş büyüyünce doğal zeytinyağı hindistancevizi yağı kullndım hiç çatlamadım,2çocuktada hiçbiyerim çatlamadı,ablam ikizlere hamile son haftalarda o da çatlamadı demek ki bizim genetik
Dinlen canım. Kızımda çıkmak istiyorda burda yerler tutmadı su hep. Adam akıllı bir yağsa tutsa çıkartcam da yok. Çatılar fln ama yerler su.Yok gelmiyor galiba,çocuklarla dışarı çıkacaktıkçıkamam galiba en iyisi anneme gideyim onlar çıkarır ben yatayım biraz,belim karnıma vuruyor ya
Bencede onlardan hatıra. Erkekler pek fark etmiyor zaten. Hemde beyazlaşıyorlar ya, dikkat edince gözüküyor. Benimkilerde kayboldu gibi belirginliği ama üst bacak aram hala çatlak o geçmedi beyaz beyaz çizgi. Benim bir anda kalçam büyümüştü ondan ilk üst bacağım çatlamıştı.Gunaydin kizlar.
Kar yagisindan bi ben sikayetciyim sanirimhic sevmem kıs mevsimini Kar kıs yagmur kapali hava hic benlik degil.
30 gunluk tahmini hava durumlarina bakip son gunlerdeki gunesi gorunce mutlu olan insanim ben
Kar da yagdigina gore bugun artik hava ısınsın bence
Catlaklarla ilgili olarak oglumda hic kullanmadim krem ve catladimama benim genel olarak umurumda degildi catlat o yuzden cok takilmadim. 1 sene sonrasinda gayet bikini,mayokini giyip rahat dolascagim sekildeydi. Ogluma nedensiz sekilde 1.5 sene sonra hamile kalabilmistim oyle olunca catlarsam catliyim banane diye dusunmustum hep. Esimde cok takilmadi ben demesem anlamazdi sormazdi bile. Simdi yine kullanmayi dusunmuyorum haritalarıma, istedigi gibi catlayabilir
Yağsın inşallah. Yoksa beni burda bir minik cadı dövecek. Oyuncak bebeklerine merak etmeyin ben sizi mutlaka çıkartacağım kar topuna diye. Bana vicdan yaptırtmaya çalışıyor.Ve günaydın anneler ;-) istediğim gibi yağmamış yine bi de güneş çıktı hiç tutmazneyse belki yine yağar
Korkulacak bir şey yok, benim de ağrıyordu aynı haftada doktora sordum her gün mü ağrıyor dedi hayır arada giriyor ağrısı kasıklarım da ağrıyor dedim düzenli değilse sıkıntı yapılacak bir şey değil , ama her gün ağrıyorsa hemen kontrole gel dedi şükür ertesi gün geçmişti.. hatta kuyruk sokumu denen yer çok ağrıyordu koltuğa otururken canım yanıyordu ama geçti şükürBu sabah yoğun bel ağrısıyla uyandım şimdi de regli ağrısı var karnımdabu nerden çıktı şimdi
Haha yerim ya :)Yağsın inşallah. Yoksa beni burda bir minik cadı dövecek. Oyuncak bebeklerine merak etmeyin ben sizi mutlaka çıkartacağım kar topuna diye. Bana vicdan yaptırtmaya çalışıyor.
Benim sadece karnimda var canim. Beyazladilar aynen. Bende vucudumun daha once hic kilo almamis olmasina bagliyorum o catlamayi cunku cok gergindi. Ben 53 kilodan 56 ya zor cikmis insanimBencede onlardan hatıra. Erkekler pek fark etmiyor zaten. Hemde beyazlaşıyorlar ya, dikkat edince gözüküyor. Benimkilerde kayboldu gibi belirginliği ama üst bacak aram hala çatlak o geçmedi beyaz beyaz çizgi. Benim bir anda kalçam büyümüştü ondan ilk üst bacağım çatlamıştı.
Psikolojimi bozdunÇatlayacağı varsa İnan çatlıyor ama.
Ben kendimi diyeyim 10. Haftalarda banyo sonrası susam kakao badem yağı kullanmaya başladım. Birkaç hafta sonra aktardan yağ karışımı aldım onu sürdüm 2-3 günde bir olacak şekilde. Kilo almadığım halde herkeslerden önce 20. Haftada çatladım :) Ama ben kendimi biliyordum çatlamaya çok meyilli bir cildim vardı.
Ama şöyle birşey oldu nasıl olsa çatlarım diyip kullanmasaydım kötü hissederdim kendimi. Şimdi diyorum ki kullandım, vücut yapım böyleymiş çatladım.
Diğer bir örnekte bir arkadaşım için vereceğimHamilelik döneminde çatlamadı ama doğumdan sonra çatladığı ortaya çıktı.
Bir diğer arkadaşım bacaklarından çatladı mesela. Hiç akla gelmez ama oluyor
İçine nasıl sinecekse öyle yap ama vücudunu içten ve dıştan nemlendirmeyi unutma canım.
Bu sabah yoğun bel ağrısıyla uyandım şimdi de regli ağrısı var karnımdabu nerden çıktı şimdi
Ciddi misiniz kızlar hani 12. haftada bitiyordu bende sabırsızlıkla 12. haftayı bekliyorumBenimde ,hatta kusmam geri dondu
Canım bende de iki gündür var sanırım bebekler büyüyor diye böyle oluyorBu sabah yoğun bel ağrısıyla uyandım şimdi de regli ağrısı var karnımdabu nerden çıktı şimdi
Hamileliğimin başından beri ekşi elma yiyorum hergün. Ve gercekten de cinsiyeti kız dedi doktor. Dogru mu bılmem ama bende tuttuKızlar şu hamileliğin balayı 2. trimester mı oluyordu. Ay artık gelsin benim kusmalarım şükür biraz daha iyi perşembe tam 12 haftalık olucaz umarım daha iyi olurum. Bu arada ekşi aşeren anneler var mı ? Ye ekşiyi doğur Ayşe'yi doğrumuben tatlı delisiyim ama hamileliğimde asla tatlı istemedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?