2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bu sabah yoğun bel ağrısıyla uyandım şimdi de regli ağrısı var karnımdabu nerden çıktı şimdi

Bu sabah yoğun bel ağrısıyla uyandım şimdi de regli ağrısı var karnımdabu nerden çıktı şimdi
Canım korkma rutin adet dönemine geliyorsa normal. Birkaç ay adet dönemlerimizde ağrı olacakmış. Hamile olmasaydın bu günler adet günlerine denk geliyorsa ondandır.

Canım korkma rutin adet dönemine geliyorsa normal. Birkaç ay adet dönemlerimizde ağrı olacakmış. Hamile olmasaydın bu günler adet günlerine denk geliyorsa ondandır.
Yok gelmiyor galiba,çocuklarla dışarı çıkacaktıkçıkamam galiba en iyisi anneme gideyim onlar çıkarır ben yatayım biraz,belim karnıma vuruyor ya

Yok canim yapmadı haftaya yapar belki

Gunaydin kizlar.
Kar yagisindan bi ben sikayetciyim sanirim hic sevmem kıs mevsimini Kar kıs yagmur kapali hava hic benlik degil.
30 gunluk tahmini hava durumlarina bakip son gunlerdeki gunesi gorunce mutlu olan insanim ben
Kar da yagdigina gore bugun artik hava ısınsın bence

Catlaklarla ilgili olarak oglumda hic kullanmadim krem ve catladim ama benim genel olarak umurumda degildi catlat o yuzden cok takilmadim. 1 sene sonrasinda gayet bikini,mayokini giyip rahat dolascagim sekildeydi. Ogluma nedensiz sekilde 1.5 sene sonra hamile kalabilmistim oyle olunca catlarsam catliyim banane diye dusunmustum hep. Esimde cok takilmadi ben demesem anlamazdi sormazdi bile. Simdi yine kullanmayi dusunmuyorum haritalarıma, istedigi gibi catlayabilir

Şanslı kesim benim cildim aşırı kuru pul pul olan türden. Ayak kısımlarım normalde bile kaşınıyor hamileyken daha da kurudu. O yüzden ille bi nemlendirmem gerek

Karlı bir güne uyanmak
Yok gelmiyor galiba,çocuklarla dışarı çıkacaktıkçıkamam galiba en iyisi anneme gideyim onlar çıkarır ben yatayım biraz,belim karnıma vuruyor ya
Dinlen canım. Kızımda çıkmak istiyorda burda yerler tutmadı su hep. Adam akıllı bir yağsa tutsa çıkartcam da yok. Çatılar fln ama yerler su.

Bencede onlardan hatıra. Erkekler pek fark etmiyor zaten. Hemde beyazlaşıyorlar ya, dikkat edince gözüküyor. Benimkilerde kayboldu gibi belirginliği ama üst bacak aram hala çatlak o geçmedi beyaz beyaz çizgi. Benim bir anda kalçam büyümüştü ondan ilk üst bacağım çatlamıştı.

Ve günaydın anneler ;-) istediğim gibi yağmamış yine bi de güneş çıktı hiç tutmaz neyse belki yine yağar

Ve günaydın anneler ;-) istediğim gibi yağmamış yine bi de güneş çıktı hiç tutmaz neyse belki yine yağar
Yağsın inşallah. Yoksa beni burda bir minik cadı dövecek. Oyuncak bebeklerine merak etmeyin ben sizi mutlaka çıkartacağım kar topuna diye. Bana vicdan yaptırtmaya çalışıyor.

Korkulacak bir şey yok, benim de ağrıyordu aynı haftada doktora sordum her gün mü ağrıyor dedi hayır arada giriyor ağrısı kasıklarım da ağrıyor dedim düzenli değilse sıkıntı yapılacak bir şey değil , ama her gün ağrıyorsa hemen kontrole gel dedi şükür ertesi gün geçmişti.. hatta kuyruk sokumu denen yer çok ağrıyordu koltuğa otururken canım yanıyordu ama geçti şükür

Yağsın inşallah. Yoksa beni burda bir minik cadı dövecek. Oyuncak bebeklerine merak etmeyin ben sizi mutlaka çıkartacağım kar topuna diye. Bana vicdan yaptırtmaya çalışıyor.
Haha yerim ya :)

Benim sadece karnimda var canim. Beyazladilar aynen. Bende vucudumun daha once hic kilo almamis olmasina bagliyorum o catlamayi cunku cok gergindi. Ben 53 kilodan 56 ya zor cikmis insanim yogun çabalarım sonucu. Oyle olunca bi anda karnim sisince catladi diye dusundum cunku hic esneme payi yoktu

Psikolojimi bozdun kesin bende çatır çatır çatlıcam. Anam hiç çatlamamış ama ben şuan hala hiç kılo almadım. Sonradan patlayıp yarılcam diye düşünüyorum.

Ya geçen haftalarda bende de oldu o. Hatta gruba girme sebeplerim bunlar olmuştu. İlk haftalarda da belli ağrılar şikayetler yaşayınca insan unutuyor o haftada olanlarda da aynısını duyunca rahatlıyor. Devamlı şiddetli bi ağrı normal değil ama bel ağrısı oluyor

Kızlar şu hamileliğin balayı 2. trimester mı oluyordu. Ay artık gelsin benim kusmalarım şükür biraz daha iyi perşembe tam 12 haftalık olucaz umarım daha iyi olurum. Bu arada ekşi aşeren anneler var mı ? Ye ekşiyi doğur Ayşe'yi doğrumu ben tatlı delisiyim ama hamileliğimde asla tatlı istemedi canım

Hamileliğimin başından beri ekşi elma yiyorum hergün. Ve gercekten de cinsiyeti kız dedi doktor. Dogru mu bılmem ama bende tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…