2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ay canım darısı bana tabi öncelikle sağlıklı olması ama ilk çocuk yıllardır kız istiyorum bakalım :) çok sevindim senin adına
İnşallah Allah kalbine göre verir kuzum. Bende hep kız istemiştim. Çok istiyorum dıye de kesin tersi olur diodum hep. eşim erkek istiyordu. Oda ekşiyi yiye yiye cocugun cinsiyetiyle oynadın diyo

ilk kez bugün oldu hala ağrıyor dönerken bile ağrıyor karnımda bi sızlama gibi ağrı var anlamadım
bi nebze rahatladım aslında olabiliyormuş ama karnımın ağrımasına takıldım kasığıma vuruyor arada
ben tatlı hiç yiyemiyorum bakalım kız mı olacak merak ediyorum doğrusu tatlı her şeyden tiksindim neredeyse
Canım bende de iki gündür var sanırım bebekler büyüyor diye böyle oluyor
İnş öyledir nettede öyle yazıyor genelde bakalım inşallh geçer uzanıyorum bakalım

Ben tatlı sevmem çikolata türüdür benim için tatlı. Şerbetli şeyleri çok nadir yerim. Hamile olduğumu öğrenmeden 10 gün öncesi falan oğlumla hergün 1 tane ayşe yiyorduk. Pırasayı tuza banıp yiyordum

Benim karnımda sıkı değil ama eşimin çok hoşuna gidiyor böyle daha iyi oldu nerene elimi atsam yumuşacık oh diyor

Psikolojimi bozdun kesin bende çatır çatır çatlıcam. Anam hiç çatlamamış ama ben şuan hala hiç kılo almadım. Sonradan patlayıp yarılcam diye düşünüyorum.
Sonradan acı gerçeklerle karşılaşacağına şimdiden uyarayım dediydim
Hiç belli olmaz canım çatlamayan kesimden olursun belki. Ama cidden sonradan belli bile olmuyor beyazlayınca. Bebekler sağlıklı olsunda İnan herşeye değiyor.
bir büyük çatlağım var eşim gider gelir öper orayı oğlumuzun hatırası bu der

Kizlar benim normalde canım özellikle bir şey istemedi aserme yaşamadım ama rüyamda bazen cok bazı yiyecekler görüyorum iştahla yediğimi ya da kokusunu aldığımı yemek için aradığımı bu aserme mi? Rüyamda gördüğümü gündüz illa yiyeyim diye yapmıyorum ama

Haha instagrama karda resmi attım. Üstümde kapkalın mont , içimde sweet hamile olduğumu bilen arkadaşım göbüşünü yerim yazmış Kız dedim saolda mont o mont o kadar göbüş mü çıkar 13 haftada Resme dikkat edincede mont 6 aylık gebe gbi durmuş Ay ne bilim insan hamile olduğunu bilince göbek kısmı bebek gbi geliyor dedi.

Ben de çok ekşi yedim canım daha önce de yazmıştım. Yeşil elma tuz limon yedim hala da yiyorum. Ama tatlıdan da tiksinmedim. Doktor bana da %80 kız dedi

Cok tesekkur ederim allah razı olsun allah razı olsun. Daha kontrole 9 günüm vardi. Ama isyerinde aksama dogru sanki karnima igne batiyor gibi ve damarlarim cekiliyor gibi hissettim. Ve nobetci kadin dogum doktoru soyledi, 3 hafta once ölmüs diye. Ertesi gunde kurtaj.

çok üzüldüm canim allah yardımcin olsun 3 haftada hiç farkedilmedimi kanaman vs olmadımi yoksa normal kontore gittiğinde mi öğrendin tarih girdigin yersen tarihleri sildigin zaman kalkıyor canim takvim
Cok tesekkur ederim allah razı olsun. Hic farketmedim. Kanamamda olmadi sadece karnima agri girdi aksam ustu nobetci doktora gittik ve yikildik. Insallah burda hamile olan butuuuun arkadaslarim sagsalim alirsiniz kucaginiza ( amiiin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…