- 20 Ağustos 2019
- 428
- 477
- 103
- 32
Ay canım darısı bana tabi öncelikle sağlıklı olması ama ilk çocuk yıllardır kız istiyorum bakalım :) çok sevindim senin adınaHamileliğimin başından beri ekşi elma yiyorum hergün. Ve gercekten de cinsiyeti kız dedi doktor. Dogru mu bılmem ama bende tuttu
İnşallah Allah kalbine göre verir kuzum. Bende hep kız istemiştim. Çok istiyorum dıye de kesin tersi olur diodum hep. eşim erkek istiyordu. Oda ekşiyi yiye yiye cocugun cinsiyetiyle oynadın diyoAy canım darısı bana tabi öncelikle sağlıklı olması ama ilk çocuk yıllardır kız istiyorum bakalım :) çok sevindim senin adına
ahhaha benimde eşim erkek istiyor hakkımızda hayırlısı inşallahİnşallah Allah kalbine göre verir kuzum. Bende hep kız istemiştim. Çok istiyorum dıye de kesin tersi olur diodum hep. eşim erkek istiyordu. Oda ekşiyi yiye yiye cocugun cinsiyetiyle oynadın diyo
ilk kez bugün oldu hala ağrıyor dönerken bile ağrıyor karnımda bi sızlama gibi ağrı var anlamadımKorkulacak bir şey yok, benim de ağrıyordu aynı haftada doktora sordum her gün mü ağrıyor dedi hayır arada giriyor ağrısı kasıklarım da ağrıyor dedim düzenli değilse sıkıntı yapılacak bir şey değil , ama her gün ağrıyorsa hemen kontrole gel dedi şükür ertesi gün geçmişti.. hatta kuyruk sokumu denen yer çok ağrıyordu koltuğa otururken canım yanıyordu ama geçti şükür
bi nebze rahatladım aslında olabiliyormuş ama karnımın ağrımasına takıldım kasığıma vuruyor aradaYa geçen haftalarda bende de oldu o. Hatta gruba girme sebeplerim bunlar olmuştu. İlk haftalarda da belli ağrılar şikayetler yaşayınca insan unutuyor o haftada olanlarda da aynısını duyunca rahatlıyor. Devamlı şiddetli bi ağrı normal değil ama bel ağrısı oluyor
ben tatlı hiç yiyemiyorum bakalım kız mı olacak merak ediyorum doğrusu tatlı her şeyden tiksindim neredeyseKızlar şu hamileliğin balayı 2. trimester mı oluyordu. Ay artık gelsin benim kusmalarım şükür biraz daha iyi perşembe tam 12 haftalık olucaz umarım daha iyi olurum. Bu arada ekşi aşeren anneler var mı ? Ye ekşiyi doğur Ayşe'yi doğrumuben tatlı delisiyim ama hamileliğimde asla tatlı istemedi canım
İnş öyledir nettede öyle yazıyor genelde bakalım inşallh geçer uzanıyorum bakalımCanım bende de iki gündür var sanırım bebekler büyüyor diye böyle oluyor
Kızlar şu hamileliğin balayı 2. trimester mı oluyordu. Ay artık gelsin benim kusmalarım şükür biraz daha iyi perşembe tam 12 haftalık olucaz umarım daha iyi olurum. Bu arada ekşi aşeren anneler var mı ? Ye ekşiyi doğur Ayşe'yi doğrumuben tatlı delisiyim ama hamileliğimde asla tatlı istemedi canım
Benim karnımda sıkı değil ama eşimin çok hoşuna gidiyor böyle daha iyi oldu nerene elimi atsam yumuşacık oh diyorBenimde bacaklarım çatladı erkenden , karnım pürüzsüzdü. Doğumdan sonra baktık çatlamış göbüşte. Napayım kızımdan hatıra ben çokta takmıyorum, özgüvenimde eksilmiyor sonuçta görünürlükleri azalıyor zamanla kırmızı iken beyazlaşıyorlar. Beni rahatsız eden balonun pat die söndüğü zaman ki buruş buruş karıngörünce doğumdan sonra bu ne diye ağlamıştım sonra baktım geçiyormuş normal yani o kadar koca göbek bir anda ufalıyor.
Sonradan acı gerçeklerle karşılaşacağına şimdiden uyarayım dediydimPsikolojimi bozdunkesin bende çatır çatır çatlıcam. Anam hiç çatlamamış ama ben şuan hala hiç kılo almadım. Sonradan patlayıp yarılcam diye düşünüyorum.
Ben de çok ekşi yedim canım daha önce de yazmıştım. Yeşil elma tuz limon yedim hala da yiyorum. Ama tatlıdan da tiksinmedim. Doktor bana da %80 kız dediKızlar şu hamileliğin balayı 2. trimester mı oluyordu. Ay artık gelsin benim kusmalarım şükür biraz daha iyi perşembe tam 12 haftalık olucaz umarım daha iyi olurum. Bu arada ekşi aşeren anneler var mı ? Ye ekşiyi doğur Ayşe'yi doğrumuben tatlı delisiyim ama hamileliğimde asla tatlı istemedi canım
Valla 13te bitti 2gun yine vardi bugun iyiyim daha aksama dogru bilmem amaCiddi misiniz kızlar hani 12. haftada bitiyordu bende sabırsızlıkla 12. haftayı bekliyorum
Masallah kuzuya nedense erkek gecti icimden saglikla gelsin teyzesinin kuzusu11+4 ten teyzeleri sizce cinsiyet :))
Bana erkek gibi geldi kocaman olmuş maşaallah11+4 ten teyzeleri sizce cinsiyet :))
Bakalım bende salı günü gidicem canım inşallah banada öyle bi oran verir çok merak ediyorum hemen paylaşıcam sizlerleBen de çok ekşi yedim canım daha önce de yazmıştım. Yeşil elma tuz limon yedim hala da yiyorum. Ama tatlıdan da tiksinmedim. Doktor bana da %80 kız dedi ☺
Erkek gbi geldi bana11+4 ten teyzeleri sizce cinsiyet :))
Cok tesekkur ederim allah razı olsun allah razı olsun. Daha kontrole 9 günüm vardi. Ama isyerinde aksama dogru sanki karnima igne batiyor gibi ve damarlarim cekiliyor gibi hissettim. Ve nobetci kadin dogum doktoru soyledi, 3 hafta once ölmüs diye. Ertesi gunde kurtaj.Çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçektentakvimi kaldırmak için resminizin üzerine tıkladığınızda çıkan yerde hesap detayları var o bölümde aşağı doğru indiğimiz de bebeğimizin doğum tarihi yazıyor onu silip kaydete bastığımız da siliniyor sizi üzmek için sormuyorum ama kontrole gittiğiniz de öğrendiniz yoksa kanama falan mı oldu
Cok tesekkur ederim allah razı olsun. Hic farketmedim. Kanamamda olmadi sadece karnima agri girdi aksam ustu nobetci doktora gittik ve yikildik. Insallah burda hamile olan butuuuun arkadaslarim sagsalim alirsiniz kucaginiza ( amiiin )çok üzüldüm canim allah yardımcin olsun 3 haftada hiç farkedilmedimi kanaman vs olmadımi yoksa normal kontore gittiğinde mi öğrendin tarih girdigin yersen tarihleri sildigin zaman kalkıyor canim takvim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?