2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Acil yardımınıza ihtiyacım var dünden beri kasıklarımda çok ağrı var dün sol bugün sağ kasığımda nefes alırken bile ağrıyor doktora gitmelimiyim yoksa normal mi

Acil yardımınıza ihtiyacım var dünden beri kasıklarımda çok ağrı var dün sol bugün sağ kasığımda nefes alırken bile ağrıyor doktora gitmelimiyim yoksa normal mi
Normal şartlarda adet günün müydü canım

Hayır en son 21 kasım adet tarihim düşük tehlikem olduğu için çok endişeleniyorum
Allah korusun canım. Bir fikrim yok yaşamadım ondan ilk mesajına cevap atamamıştım. Bir doktora gözük istersen için rahatlar.

Canim simdi gordum mesajini bence doktora git icin rahatlasin biz ne dersek bos olur kuzum insallah biseyin yoktur bence ama doktor dese daha mutlu olursun.

Canım sağlıkla kucağına al inşallah.. Güzeller güzeli bir kızçe geliyor gibi
Amin canim insallah hepimiz Sen kac haftalik oldun takvim olmadigi icin takip edemedim canim cinsiyet belli oldu mu? Benden onceydin diye hatirliyorum ama

Kızlar ben geldim . Neyseki suç içerikli birşey yapmadıgımdan sadece 24 saat engel yedim . Buraya bir süre gelmeyeceğim çünkü dün çok canım sıkıldı ve çarpıntım oldu sabaha kadar . Durduk yere bana saldıran kişileri savunanlar
o zeynep dediğiniz arkadaşınız dün instagramdan bana hakaret üstüne hakaret etti arkamdan demediğini bırakmadı tehtidvari yazılar yazdı. Aynı zamanda martılı kız olan arkadaşıda taciz etmiş bayağı konuşmaları görünce şok oldum böyle sokak ağzı ve bayağı insan konuşması olamaz . Ben buraya bebeğim için geldim böyle çingen insanlar tarafından beni sosyal medyama varana kadar rahatsız edilmek için değil . Herkes kendine iyi baksın ben ve martılıkız olan arkadaş bir süre girmicez burda guruplaşma yapıp sorun yaratan kişiler yüzünden . O bana yazan arkadaşta burdan okusun seni dün savcılığa vermediysem bilki karnındaki sabiden dolayıdır .

Son düzenleme:

Sanal ortamı çok da hayatını strese sokacak hâle getirmemeye bak. Gerçekten amacın hamilelik olduğu sayfada böyle şeyler olması hoşumuza gitmiyor bi çoğumuz mesajları görmezden geliyoruz. Kim kimmiş kimle tartışmış kimle kim iyi o kısımlara hiç bakmıyorum yazılan mesaj, pahlaşılanlar önemli benim için. Devam edersin etmezsin, diğerleri eder etmez o kısım kişisel karar ama burada kimin kim olduğuna bakmadan mesajlaşmaya devam edecek bebeklerin ve hamilelik seyrini beraber devam ettirmek isteyen insanlar da var. Biz o kesim olarak iki taraftanda saygı bekliyoruz o stres bizi de etkilemesin çünkü sadece biz bu süreci paylaşmak için buradayız. Yol uzun..

Bu kadar büyük olay hangi ara oldu ya. Biz sosyal medyayı değil burda olanları gördüğümüz için çok büyük bir olay yok gibiydi. Bebeklerinizi düşünün her iki tarafta burda kırgınlık üzgünlük hiç bir üye görmek istemez. Çarpıntı yapıp bebeklerinize yansıtacak bir durum değil burdaki tartışmalar ailevi sorunlarınız bile olmamalı. Umarım sıkıntılarınızı çözüme kavuşturursunuz. Hepimizin tek amacı evlatlarımızı sağ salim kucaklarımıza alacağımız günü beklerken aynı zamanda mutluluklarımızı ya da korkularımızı paylaşmak olmalı.

Kizlar ozel bi soru soracağım ama Doktorunuz iliski konusunda izin verdi mi? Yoksa sakıncalı mi dedi?
Benimki kanama zamanlarimda yasak demisti kanama biteli baya oldu. Sonra sormayi unuttum hep

Kizlar ozel bi soru soracağım ama Doktorunuz iliski konusunda izin verdi mi? Yoksa sakıncalı mi dedi?
Benimki kanama zamanlarimda yasak demisti kanama biteli baya oldu. Sonra sormayi unuttum hep
Bize hiç yasak koymadı canım. Bu nedenle bizde normal dönemdeki gibi devam ediyor. Sorun olmaz dedi doktorumuz.

Amin canim insallah hepimiz Sen kac haftalik oldun takvim olmadigi icin takip edemedim canim cinsiyet belli oldu mu? Benden onceydin diye hatirliyorum ama
İnşallah canım..Ben 14.haftadayım. Haftaya kontrole gideceğim.Belki doktorum söyler. 2''li test yaptırmadım Nifty testi yaptırmayı düşünüyorum o yüzden biraz gecikmeli gideceğim.Sağligi için duacıyım..Hepimizin bebeleri için

canım valla bir yapıyoruz ama doktorlar kan gelince dur gibi bir önlem verebildiği için, iki farklı doktora gittim ve tüm kaynaklar da aynısını söylüyor, eşim biraz tırstı. biz haftada bir yapıyoruz bu ara. bayanda ayrıntılı yazdım çünkü ben de çok ikilemde kaldım

Bize de sadece kalp atışını duyana kadar yasaktı daha sonra sıkıntı yok dedi. Aynı şekilde devam yani canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…