2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kizlar ozel bi soru soracağım ama Doktorunuz iliski konusunda izin verdi mi? Yoksa sakıncalı mi dedi?
Benimki kanama zamanlarimda yasak demisti kanama biteli baya oldu. Sonra sormayi unuttum hep

Bizim ki ilk kese zamanı yasak dedi kalp atışında yasaklar devam dedi ama o büyük ihtimal eski kauıplarımdan dolayı dedi yoksa bi riskim de yoktu bizde o yüzden dinlemedik

Tesekkur ederim kizlar cevaplarınız icin benim ilk gebelikte 9 ay yasakti o yüzden simdide korkuyoruz artik arada ancak herhalde bilmiyorum

Tesekkur ederim kizlar cevaplarınız icin benim ilk gebelikte 9 ay yasakti o yüzden simdide korkuyoruz artik arada ancak herhalde bilmiyorum

Oğlumda bizimde öyleydi sürekli peş peşe risk takip edince tertiplik uzun dönemdi

Kizlar ozel bi soru soracağım ama Doktorunuz iliski konusunda izin verdi mi? Yoksa sakıncalı mi dedi?
Benimki kanama zamanlarimda yasak demisti kanama biteli baya oldu. Sonra sormayi unuttum hep
Bir doktor hiç yasaklamadı da benim eşim yapmıyor ;-) korkuyor bebeğe bir şey olursa vicdan azabından ölürüm diye kıyamam ya

Bu arada canım bir yaz meyvesi istiyordu , ve eşim getirdi bisürü yedim adını söyleyim mi hımmm
Bana fark etmez meyveyi hic aramayan birisiyim bide zaten cikiyodur hepsi herhalde yavas yavas artik mevsimler sastigi icin

Orhangaziyi bilirsin komple küçük hic bisey yok. Hastaneye falan Yalova’ya gidiyorum
Kız sorma alışkınız İstanbul’da gece yarıları bir şeyler yemeye, gidince Orhangazi de kapanıyor hemen, zaten haftasonu açık yer bulmak ne mümkün . Kayınvalidemin yaptığı şeyleri yiyorum eski usul güzel de yapamıyor gidince ben yapıyorum yemeği de kayınbabam diyor kızım sen yapsana yemeği midem bayram etsin diyo hoşuma da gidiyor

Burda hersey icin Yalovaya gidiyoruz canim aynen yapcak bisey yok burda.
Ama gece falan canin bisey cektiyse yapcak bisey yok ama yine de seviyorum ya Orhangaziyi bilmem neden :)) aslinda bizi burda tutacak hicbjsey yok ama coktan tayin zamanimiz gecmesine ragmen gitmek istemedik hic. Kucuk yerin guzelligi de oluyor sakin olmasi falan. Ama burger in olmamasi buyuk eksiklik gecen ay yaptığımız burger muhabbetinin ustune hala yiyemedim biliyor musun. Cuma gunune insallah yicem

Yalova’da var görmüştüm Sezgin burger var ordan ye ) ben sevmedim onu hamburger köftesi iyi değildi .. ama normalde köftesi çok güzel

Eşim de doğma büyüme Orhangazi olduğu için bayılıyor öve öve bitiremiyor ;-) bi nadırları var söyledikleri bi de Alice komşuluk çok iyi gördüğüm kadarıylanizim düğün de orada oldu belki gelmişsinizdir bile tanıyorsanız 2018 Eylül

Yalova’da var görmüştüm Sezgin burger var ordan ye ) ben sevmedim onu hamburger köftesi iyi değildi .. ama normalde köftesi çok güzel
Sezburgeri seviyorum ben aslinda ama burgerda tavukcuyum chicken royale Cuma gunu yalovaya gidicem muayneye ondan sonra artik :)

Onlar senelerdir burda oldugu icin ondan saglamdir canim komsuluklari. Burda gitsem varda iste ben komsu konusunda biraz tuhafim gidip gelmeyi veya tabak alisverisi yapmayi binde bir kisiyle yapabilirim. Gördüğüm zaman hoşsohbet olur konusmamiz ama burda arkadaslarimizda bizim gibi tayinci olup kimsenin ailesi olmayinca onlarla gidis gelisimiz yogun daha cok. Birimizin dogumu oldugunda ailelerimizden once arkadaslarimiz yanimizda oluyor oyle guzel arkadasliklar masallah diyim Aile sicakligi ariyosun cunku.
6 senedir burdayim hic bi komsumun oglunun dugunu olmadi ama :) bide gecen sene o tarihlerde ben İstanbuldaydim diye hatırlıyorum ben arada uzun sureli geliyorum İstanbula burda canim sıkıldıkça.
Bu arada ne guzel cok gecmeden dusunmussunuz bebek

4 yıldır beraberdik zaten canım düşünecek bir şey kalmadı ki, yaş iyice ilerlemeden hemen olsun istedik

Günaydın kizlar bu hafta kontrolu olan var mi?
Benim Cuma gunu İkili test için randevum var. 12+larda olucam ama cinsiyet belli olur mu acaba cok heyecanliyim. Bi daha ne zaman cagirir kim bilir Cuma gunu ogrenemezsem 2-3 hafta daha sonraya kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…