2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
12+4 de bana erkek dedi bakarsın sana da bir yorum yapar neden olmasın

12+4 de bana erkek dedi bakarsın sana da bir yorum yapar neden olmasın
Hadi bakalim :)) Aslinda oglumda da 12+ larda ogrenmistim. Hissiyat olarakta erkek olduguna eminim gibi ama insan yine de duymak istiyor.
Oglumda hep kiz diyordum hatta ruyamda hep kiz bebek ismi goruyordum erkek cikti :) bakalim simdi nasil olucak. Saglikli olsunlar gerisi onemli degil aslinda ama insan yine de merak ediyor

Bence olur genel olarak 12 13 haftalarda söylüyor doktorlar

Geçtiğimiz Perşembe kontroldeydim. 12+3. İkili tarama için kan verdim. Cinsiyeti sordum ama bu hafta çok net olmaz dedi. 16.haftada daha net olur bence.

Bende hep kız istiyordum aşırı rahat hamilelik geçiriyorum herkes erkek dedikçe kız olacak diye şakalaşırdım sağlıklı olsun da hep dualarımız onlar için

Geçtiğimiz Perşembe kontroldeydim. 12+3. İkili tarama için kan verdim. Cinsiyeti sordum ama bu hafta çok net olmaz dedi. 16.haftada daha net olur bence.
Bakalim artik canim hayırlısı olsun Saglikli olsunlarda ogrenicez bi sekilde. Oglumun zamaninda bi bayan gormustim 25 haftalik hala cinsiyeti bilmiyordu detaylida bile anlayamamis doktoru

Bende hep kız istiyordum aşırı rahat hamilelik geçiriyorum herkes erkek dedikçe kız olacak diye şakalaşırdım sağlıklı olsun da hep dualarımız onlar için

Bak bu benimde aklimi celiyor. Kusma, mide bulantisi yasadim ama oglumda yasadigimin cok azı. Bide oglumda gogus hassasiyeti hic olmamisti

Kizlar ozel bi soru soracağım ama Doktorunuz iliski konusunda izin verdi mi? Yoksa sakıncalı mi dedi?
Benimki kanama zamanlarimda yasak demisti kanama biteli baya oldu. Sonra sormayi unuttum hep
İlk zamanlarda yasak demişti daha sonra da biz cesaret edemedik. Eşim özellikle korktu biraz. Bir kere ilişkimiz oldu onda da burnumuzdan geldi 2 gün sonra sapsarı bir akıntım geldi doktora gittiğimde kanama alanı olduğunu ve plesantanın biraz aşağıda olduğunu söyledi. Düşük riski olduğu için de 10 gün rapor verdi. Oğlumuz iyi olsun da bir daha doğana kadar tövbeee. Hala korkuyorum iyi mi acaba diye

Gösteren bir bebekse olur niye olmasın
Beni tee 1 ay sonrasına çağırdı ama sabretmem mümkün değil.
Gerçi haftaiçi bir gün ikili sonucumu almaya gideceğim. Ondan sonra 4 martta randevum Nasıl geçer bilmem.

Benim yarın canım diğer şeylere bakacak mo bilmiyorum cinsiyeti kesinleştirmek için çağırdı

Bir de benim haftalara yakın olan anneler, sizde de batma hissi var mı ya kalkıp otururken batma var sanki ani yaptığım için mi acaba?

Kizlar, gobek bolgesine yag surmeye basladiniz mi? Bio oil cilt bakim yagi aldim ben, aranizda bunu kullanan var mi?

Bir de benim haftalara yakın olan anneler, sizde de batma hissi var mı ya kalkıp otururken batma var sanki ani yaptığım için mi acaba?
Yavaş oturup kalkmak en iyisi canım. Mümkün olduğunca ani hareketlerden kaçınmaya çalışmak gerek. Bazen koala gibi hissediyorum kendimi
Kizlar, gobek bolgesine yag surmeye basladiniz mi? Bio oil cilt bakim yagi aldim ben, aranizda bunu kullanan var mi?
Ben daha başlamadım. Hayatım boyu krem kullanabilen bir insan da olamadım sürekli kullanamıycam sanırım. Galiba çatlayacaksa zaten çatlayacak diye düşünüyorum o yüzden. Üşengeçlikten de olabilir Mustelanın kremi var elimde başlasayabilirsem

Ben aldım ama kullanmıyorum mühesndisin oğlu diye bir hesap var ya o içinde çok fazla A vitamini var demiş. O yüzden sadece bebeyağı sürüyorum şimdilik

Oğlumda hep erkek bebek gördüm rüyamda hatta hamile olduğumu bilmeden önce de gördüm erkek oldu bunda da hamile olduğumu bilmeden rüya gördüm doktor aramış kayınvalidemi gözünüz aydın bi kızımız olacak diyordu ondan sonra da 2 3 defa kız bebek gördüm çok merak ediyorum ne olacak acaba

Ben kullanmıştım canım ilk gebeliğimde. Bio oil güzel bide diğerlerine göre daha uygun. Çatlamak genetik çatlayacaksan çatlıyorsun. Ben çatladım mesela ama belki yağ sürmesem dahada fazla çatlamış olurdum. Şimdi ise hindistan cevizi yağı susam yağı ve kakao yağı kullanıyorum bakalım.

Benimde bu salı 2lim var yaâ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…