- 15 Aralık 2019
- 143
- 165
- 53
- 34
12+4 de bana erkek dedi bakarsın sana da bir yorum yapar neden olmasınGünaydın kizlar bu hafta kontrolu olan var mi?
Benim Cuma gunu ❤ İkili test için randevum var. 12+larda olucam ama cinsiyet belli olur mu acaba cok heyecanliyim. Bi daha ne zaman cagirir kim bilirCuma gunu ogrenemezsem 2-3 hafta daha sonraya kalir
Hadi bakalim :)) Aslinda oglumda da 12+ larda ogrenmistim. Hissiyat olarakta erkek olduguna eminim gibi ama insan yine de duymak istiyor.12+4 de bana erkek dedi bakarsın sana da bir yorum yapar neden olmasın
Bence olur genel olarak 12 13 haftalarda söylüyor doktorlarGünaydın kizlar bu hafta kontrolu olan var mi?
Benim Cuma gunu ❤ İkili test için randevum var. 12+larda olucam ama cinsiyet belli olur mu acaba cok heyecanliyim. Bi daha ne zaman cagirir kim bilirCuma gunu ogrenemezsem 2-3 hafta daha sonraya kalir
Geçtiğimiz Perşembe kontroldeydim. 12+3. İkili tarama için kan verdim. Cinsiyeti sordum ama bu hafta çok net olmaz dedi. 16.haftada daha net olur bence.Günaydın kizlar bu hafta kontrolu olan var mi?
Bende hep kız istiyordum aşırı rahat hamilelik geçiriyorum herkes erkek dedikçe kız olacak diye şakalaşırdımHadi bakalim :)) Aslinda oglumda da 12+ larda ogrenmistim. Hissiyat olarakta erkek olduguna eminim gibi ama insan yine de duymak istiyor.
Oglumda hep kiz diyordum hatta ruyamda hep kiz bebek ismi goruyordum erkek cikti :) bakalim simdi nasil olucak. Saglikli olsunlar gerisi onemli degil aslinda ama insan yine de merak ediyor
Bakalim artik canim hayırlısı olsunGeçtiğimiz Perşembe kontroldeydim. 12+3. İkili tarama için kan verdim. Cinsiyeti sordum ama bu hafta çok net olmaz dedi. 16.haftada daha net olur bence.
Bende hep kız istiyordum aşırı rahat hamilelik geçiriyorum herkes erkek dedikçe kız olacak diye şakalaşırdımsağlıklı olsun da hep dualarımız onlar için
İlk zamanlarda yasak demişti daha sonra da biz cesaret edemedik. Eşim özellikle korktu biraz. Bir kere ilişkimiz oldu onda da burnumuzdan geldiKizlar ozel bi soru soracağım amaDoktorunuz iliski konusunda izin verdi mi? Yoksa sakıncalı mi dedi?
Benimki kanama zamanlarimda yasak demisti kanama biteli baya oldu. Sonra sormayi unuttum hep
Gösteren bir bebekse olur niye olmasınGünaydın kizlar bu hafta kontrolu olan var mi?
Benim yarın canımGünaydın kizlar bu hafta kontrolu olan var mi?
Benim Cuma gunuİkili test için randevum var. 12+larda olucam ama cinsiyet belli olur mu acaba cok heyecanliyim. Bi daha ne zaman cagirir kim bilir Cuma gunu ogrenemezsem 2-3 hafta daha sonraya kalir
Yavaş oturup kalkmak en iyisi canım. Mümkün olduğunca ani hareketlerden kaçınmaya çalışmak gerek. Bazen koala gibi hissediyorum kendimiBir de benim haftalara yakın olan anneler, sizde de batma hissi var mı yakalkıp otururken batma var sanki ani yaptığım için mi acaba?
Ben daha başlamadım. Hayatım boyu krem kullanabilen bir insan da olamadım sürekli kullanamıycam sanırım. Galiba çatlayacaksa zaten çatlayacak diye düşünüyorum o yüzden. Üşengeçlikten de olabilirKizlar, gobek bolgesine yag surmeye basladiniz mi? Bio oil cilt bakim yagi aldim ben, aranizda bunu kullanan var mi?
Ben aldım ama kullanmıyorumKizlar, gobek bolgesine yag surmeye basladiniz mi? Bio oil cilt bakim yagi aldim ben, aranizda bunu kullanan var mi?
Oğlumda hep erkek bebek gördüm rüyamda hatta hamile olduğumu bilmeden önce de gördüm erkek olduHadi bakalim :)) Aslinda oglumda da 12+ larda ogrenmistim. Hissiyat olarakta erkek olduguna eminim gibi ama insan yine de duymak istiyor.
Oglumda hep kiz diyordum hatta ruyamda hep kiz bebek ismi goruyordum erkek cikti :) bakalim simdi nasil olucak. Saglikli olsunlar gerisi onemli degil aslinda ama insan yine de merak ediyor
Ben 1-2 haftadır Hindistan cevizi yağı sürüyorum başladım canım. Göbüşte çıktı zatenKizlar, gobek bolgesine yag surmeye basladiniz mi? Bio oil cilt bakim yagi aldim ben, aranizda bunu kullanan var mi?
Ben kullanmıştım canım ilk gebeliğimde. Bio oil güzel bide diğerlerine göre daha uygun. Çatlamak genetik çatlayacaksan çatlıyorsun. Ben çatladım mesela ama belki yağ sürmesem dahada fazla çatlamış olurdum. Şimdi ise hindistan cevizi yağı susam yağı ve kakao yağı kullanıyorum bakalım.Kizlar, gobek bolgesine yag surmeye basladiniz mi? Bio oil cilt bakim yagi aldim ben, aranizda bunu kullanan var mi?
Benimde bu salı 2lim var yaâGünaydın kizlar bu hafta kontrolu olan var mi?
Aa hindistan cevizi yagiyla sacima maske yapiyorum sik sik. Gobege de sureyim bundan sonra.Ben 1-2 haftadır Hindistan cevizi yağı sürüyorum başladım canım. Göbüşte çıktı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?