Psikolojim çok bozuk ya bundan 2 yıl önce falan eşimle çok kötü tartışmıştık boşanma noktasına gelmiştik bi anda ağzımdan çıktı beddua ettim Allah'ım bir daha bana bu adamdan çocuk nasip etme diyeüşütmüş olabilrsin canım dikkat et içinin rahat etmesi için doktora git istersen,kötü bir şey yoktur kuzum merak etme geçicidir
Canım normal çıkmış ense kalınlığı burun köküde varsa sıkıntı yoktur Allahın izniyle,3 ve üzeri daha riskli oluyor ensede öyle okumuştum,yaşıtız bu arada
Evet canım çıkıyor bebek yukarı doğru benim hatta göbeğimin altından büyümeye başladı daha belirgin karnım. hatta bazen nefes darlığım oluyor ama doktor gaz sıkışmasından da olur dedi ki ben de gazlı hissetmiyorum eskisi gibi. Sen sakin olmaya çalış eminim bir şey yoktur.Bilmiyorum canım gaz sancısı olsa ayırt edebilirim onu ki gaz da yok şükür ama bu ne anlayamadım rahim desen şimdiden o kadar yukarı çıkıyor mu ki göbek deliğinin yanına
Evet benim de karnım belirgin ve şuan aşırı gergin bi tarafta toplanma oluyo bende bebek hareketidir toplanıyor diye düşünmüştüm ama nette rahim 20. haftada göbek deliği hizasına ulaşıyo yazıyor. İnşallah canım inşallah dediğin gibi birşey yoktur çok teşekkür ederimEvet canım çıkıyor bebek yukarı doğru benim hatta göbeğimin altından büyümeye başladı daha belirgin karnım. hatta bazen nefes darlığım oluyor ama doktor gaz sıkışmasından da olur dedi ki ben de gazlı hissetmiyorum eskisi gibi. Sen sakin olmaya çalış eminim bir şey yoktur.
Yoktur yoktur benim de toplanmalar oluyor. Dün hatta öyle baktı doktor bildiğin kafa üstü duruyordu oğlan tek bir tarafa yaslanmış :) Senin gerginliğini hisseder o. Sen onu düşün ve rahatlaEvet benim de karnım belirgin ve şuan aşırı gergin bi tarafta toplanma oluyo bende bebek hareketidir toplanıyor diye düşünmüştüm ama nette rahim 20. haftada göbek deliği hizasına ulaşıyo yazıyor. İnşallah canım inşallah dediğin gibi birşey yoktur çok teşekkür ederim
Bisey yoktur Allahin izniyle canim kendini korkutma gecer insallah dinlen birazGidebilsem gidicem de gidesim de yok bi yandan korkuyorum canımeşim işte hastane uzak tek gidemem olmadı akşam acile giderim birşey olmaz inşallah
Sağol canım moral oldu ama,kendime zehir ederim su günleri,o kadar çok bekledim kiüşütmüş olabilrsin canım dikkat et içinin rahat etmesi için doktora git istersen,kötü bir şey yoktur kuzum merak etme geçicidir
Canım normal çıkmış ense kalınlığı burun köküde varsa sıkıntı yoktur Allahın izniyle,3 ve üzeri daha riskli oluyor ensede öyle okumuştum,yaşıtız bu arada
İnşallah canım inşallah biraz rahatladım valla çok teşekkür ederimYoktur yoktur benim de toplanmalar oluyor. Dün hatta öyle baktı doktor bildiğin kafa üstü duruyordu oğlan tek bir tarafa yaslanmış :) Senin gerginliğini hisseder o. Sen onu düşün ve rahatla
İnşallah canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızBisey yoktur Allahin izniyle canim kendini korkutma gecer insallah dinlen biraz
Benim kendi doktorum beni korkutmamak için elinden geleni yaptı ama dün gittiğim doktor sanki kesinmis gibi konuştu üstelik test sonucuna göre daha USG ye girmeden. İkili taramada burun kemiği var ense kalınlığı 0.90 çıkmıştı sol ayakta talipes var oda tedavisi mümkün dediGünaydınlar herkese öncelikle. Yazılanları hep sessizce okuyorum ama sizin yazınıza sessiz kalamadım. Benim de yaşım 40 ve ilk defa hamile kalıyorum 2 hafta önce bende 2li test yaptırdım ve yaş riski çıktı. 1/138. Dün Dr a kontrole gittiğimde ultrason da sıkıntı çıkmadığını sadece kan değerlerinde yaş riski çıktığını söyledi. Yaşı 35 yaş üstü olan herkeste yaş riski çıkar ama daha da emin olmak için amniyosentez yaptıracak mısınız diye sordu. Bizde istemedik. Neden size bu kadar acımasızca konuşmuş anlamadım. Lütfen üzülmeyin ve derhal başka Dr a gidin. Ultrason da burun kemiği ve ense kalınlığı normal çıktıysa kan değerlerine takılmayın.
Canım öncelikle geçmiş olsun. Eğer istanbul'daysan amniyosenteze girmeden Ümraniye Devlette Fetal DNA testi yaptırabilirsin riskten ötürü. Kandan bakılıyor :) İçin rahatlar en azındanGünaydınlar herkese öncelikle. Yazılanları hep sessizce okuyorum ama sizin yazınıza sessiz kalamadım. Benim de yaşım 40 ve ilk defa hamile kalıyorum 2 hafta önce bende 2li test yaptırdım ve yaş riski çıktı. 1/138. Dün Dr a kontrole gittiğimde ultrason da sıkıntı çıkmadığını sadece kan değerlerinde yaş riski çıktığını söyledi. Yaşı 35 yaş üstü olan herkeste yaş riski çıkar ama daha da emin olmak için amniyosentez yaptıracak mısınız diye sordu. Bizde istemedik. Neden size bu kadar acımasızca konuşmuş anlamadım. Lütfen üzülmeyin ve derhal başka Dr a gidin. Ultrason da burun kemiği ve ense kalınlığı normal çıktıysa kan değerlerine takılmayın.
Ya benim hiç aklıma gelmedi bu rakamları almak ya da sormak. Bakıldı sonra dr hersey normal dedi başka bisey söylemediBenim kendi doktorum beni korkutmamak için elinden geleni yaptı ama dün gittiğim doktor sanki kesinmis gibi konuştu üstelik test sonucuna göre daha USG ye girmeden. İkili taramada burun kemiği var ense kalınlığı 0.90 çıkmıştı sol ayakta talipes var oda tedavisi mümkün dedi
Ailem İstanbul da bugün geleceğim. Randevusuz bakarlar mi acabaCanım öncelikle geçmiş olsun. Eğer istanbul'daysan amniyosenteze girmeden Ümraniye Devlette Fetal DNA testi yaptırabilirsin riskten ötürü. Kandan bakılıyor :) İçin rahatlar en azından
Kadın doğuma randevu al canım ya da kendi doktorun sana perinatoloji girişi yapsın direkt randevu açılır. Benim 12'sine randevum var ama gitmeyeceğim. Onu iptal ederim ayarlayabilirsek sen alırsın hemen randevuyuAilem İstanbul da bugün geleceğim. Randevusuz bakarlar mi acaba
Benim kendi doktorum beni korkutmamak için elinden geleni yaptı ama dün gittiğim doktor sanki kesinmis gibi konuştu üstelik test sonucuna göre daha USG ye girmeden. İkili taramada burun kemiği var ense kalınlığı 0.90 çıkmıştı sol ayakta talipes var oda tedavisi mümkün dedi
Her ikisi de gördü biz de gördük zaten CD verdi çevirip çevirip izliyorum yavrumuah canım yaa
valla nasıl da üzmüş seni
talipesi söyleyen kimdi kendi doktorun mu bu yeni ultrasona bakan mı?
Canım sakin ol. Doktorun bu tavrı da güzel değil. Amniyosentezin de düşük riski var. Ama Fetal DNA en azından down riskini kanda analiz ediyor ve %99'a kadar doğruluk oranı var. Ayarlayabilirsen mart ayı için bana haber verBen Kırklareli deyim kendi doktorum özelde. Ben ancak hafta sonu kalabilecegim kızımın okulu var. P.tesi Edirne tıp fakültesine peritanologa gideceğim illa amniyosentez de ısrar ederlerse ki öyle diyor dün gittiğim profesör. Her şekilde o amniyosentezi yaptiracaksin yada doguracaksin. Ben sadece umarım bebeğin downlu doğmaz diye bilirim diyor eğer amniyosentez yaptırmazsam.
Ben güzel çıkacağına inanıyorum canım. Hepimiz hamileyiz hepimiz dua edelim hamilelerin duaları kabul olurmuş.Ben Kırklareli deyim kendi doktorum özelde. Ben ancak hafta sonu kalabilecegim kızımın okulu var. P.tesi Edirne tıp fakültesine peritanologa gideceğim illa amniyosentez de ısrar ederlerse ki öyle diyor dün gittiğim profesör. Her şekilde o amniyosentezi yaptiracaksin yada doguracaksin. Ben sadece umarım bebeğin downlu doğmaz diye bilirim diyor eğer amniyosentez yaptırmazsam.
Amin canımBen güzel çıkacağına inanıyorum canım. Hepimiz hamileyiz hepimiz dua edelim hamilelerin duaları kabul olurmuş.
Rabbim herbirimizin evladını sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eylesin inşallah.
Bu arada hemşerimsin.
Canim sinirle insanin agzindan neler çıkıyor ohooo. Allah biliyor senin niyetiniPsikolojim çok bozuk ya bundan 2 yıl önce falan eşimle çok kötü tartışmıştık boşanma noktasına gelmiştik bi anda ağzımdan çıktı beddua ettim Allah'ım bir daha bana bu adamdan çocuk nasip etme diyeşükür nasip etti ama korkuyorum doğuramıycam birşey olcak diye ağrılarım oluyor bu aralar o geliyo aklıma beddua ettim belki birşey olacak düşürecem gibi bi his var içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?