2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Psikolojim çok bozuk ya bundan 2 yıl önce falan eşimle çok kötü tartışmıştık boşanma noktasına gelmiştik bi anda ağzımdan çıktı beddua ettim Allah'ım bir daha bana bu adamdan çocuk nasip etme diye şükür nasip etti ama korkuyorum doğuramıycam birşey olcak diye ağrılarım oluyor bu aralar o geliyo aklıma beddua ettim belki birşey olacak düşürecem gibi bi his var içimde

Bilmiyorum canım gaz sancısı olsa ayırt edebilirim onu ki gaz da yok şükür ama bu ne anlayamadım rahim desen şimdiden o kadar yukarı çıkıyor mu ki göbek deliğinin yanına
Evet canım çıkıyor bebek yukarı doğru benim hatta göbeğimin altından büyümeye başladı daha belirgin karnım. hatta bazen nefes darlığım oluyor ama doktor gaz sıkışmasından da olur dedi ki ben de gazlı hissetmiyorum eskisi gibi. Sen sakin olmaya çalış eminim bir şey yoktur.

Evet benim de karnım belirgin ve şuan aşırı gergin bi tarafta toplanma oluyo bende bebek hareketidir toplanıyor diye düşünmüştüm ama nette rahim 20. haftada göbek deliği hizasına ulaşıyo yazıyor. İnşallah canım inşallah dediğin gibi birşey yoktur çok teşekkür ederim

Yoktur yoktur benim de toplanmalar oluyor. Dün hatta öyle baktı doktor bildiğin kafa üstü duruyordu oğlan tek bir tarafa yaslanmış :) Senin gerginliğini hisseder o. Sen onu düşün ve rahatla

Gidebilsem gidicem de gidesim de yok bi yandan korkuyorum canım eşim işte hastane uzak tek gidemem olmadı akşam acile giderim birşey olmaz inşallah
Bisey yoktur Allahin izniyle canim kendini korkutma gecer insallah dinlen biraz

Sağol canım moral oldu ama,kendime zehir ederim su günleri,o kadar çok bekledim ki

Yoktur yoktur benim de toplanmalar oluyor. Dün hatta öyle baktı doktor bildiğin kafa üstü duruyordu oğlan tek bir tarafa yaslanmış :) Senin gerginliğini hisseder o. Sen onu düşün ve rahatla
İnşallah canım inşallah biraz rahatladım valla çok teşekkür ederim

Benim kendi doktorum beni korkutmamak için elinden geleni yaptı ama dün gittiğim doktor sanki kesinmis gibi konuştu üstelik test sonucuna göre daha USG ye girmeden. İkili taramada burun kemiği var ense kalınlığı 0.90 çıkmıştı sol ayakta talipes var oda tedavisi mümkün dedi

Canım öncelikle geçmiş olsun. Eğer istanbul'daysan amniyosenteze girmeden Ümraniye Devlette Fetal DNA testi yaptırabilirsin riskten ötürü. Kandan bakılıyor :) İçin rahatlar en azından

Ya benim hiç aklıma gelmedi bu rakamları almak ya da sormak. Bakıldı sonra dr hersey normal dedi başka bisey söylemedi

Canım öncelikle geçmiş olsun. Eğer istanbul'daysan amniyosenteze girmeden Ümraniye Devlette Fetal DNA testi yaptırabilirsin riskten ötürü. Kandan bakılıyor :) İçin rahatlar en azından
Ailem İstanbul da bugün geleceğim. Randevusuz bakarlar mi acaba

ah canım yaa
valla nasıl da üzmüş seni
talipesi söyleyen kimdi kendi doktorun mu bu yeni ultrasona bakan mı?

Ben Kırklareli deyim kendi doktorum özelde. Ben ancak hafta sonu kalabilecegim kızımın okulu var. P.tesi Edirne tıp fakültesine peritanologa gideceğim illa amniyosentez de ısrar ederlerse ki öyle diyor dün gittiğim profesör. Her şekilde o amniyosentezi yaptiracaksin yada doguracaksin. Ben sadece umarım bebeğin downlu doğmaz diye bilirim diyor eğer amniyosentez yaptırmazsam.

Canım sakin ol. Doktorun bu tavrı da güzel değil. Amniyosentezin de düşük riski var. Ama Fetal DNA en azından down riskini kanda analiz ediyor ve %99'a kadar doğruluk oranı var. Ayarlayabilirsen mart ayı için bana haber ver

Ben güzel çıkacağına inanıyorum canım. Hepimiz hamileyiz hepimiz dua edelim hamilelerin duaları kabul olurmuş.
Rabbim herbirimizin evladını sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eylesin inşallah.
Bu arada hemşerimsin.

Amin canım Allah'ım kimseyi evladiyla sınamasın.

Canim sinirle insanin agzindan neler çıkıyor ohooo. Allah biliyor senin niyetini sen oyle dedin diye bisey olmasi mumkun degil uzme kendini suclama.
Ayrica o top gibi dedigin bana Arasta olmustu 3 hafta kadar tenis topu buyuklugunde bi buyukluk barizdi. Sonra gecti ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…