2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

canım öyle bir şey olmaz içini rahat tut
bazen biz de sinirleniyoruz neler diyoruz
biraz dua oku içini ferahlatsın.

Bu nasıl bir üslup
Doktor olmuş ama insanlıktan nasibini alamamış.

Burda sonuçları riskli çıkanlar oldu kimisi test nifty test yaptırdı kimisi ultrasonda baktırdı. Ama çok şükür herkesin bebeği sağlıklı.
Bence içim rahat etsin diyorsan nifty yaptır. Ama o da biraz pahalı.
Birde ultrason için başka doktora daha gitsen?

canım ya sinirle söylemişsin zaten rabbim içini biliyor,gönlünü ferah tut her ağzımızdan çıkan olsaydı düşünsene,tövbe et,körü şeyleri unut
Sağol canım moral oldu ama,kendime zehir ederim su günleri,o kadar çok bekledim ki
Lütfen tadını çıkarın sorun olmaz Allahın izniylekesin yaptırsam bu testleri bende sizin gibi olurdum ama yaptırsakta yaptırmasakta her şey olacağına varıyor

İnşallah canım inşallahh hep aklıma geliyo tenis topu yine iyi canım bendeki daha büyük bildiğin göbeğin bi yanı düz diğer yanı şiş gözüküyo oğlumda da olmuştu ama daha ilerleyen zamanlarda bu ne anlayamadım kayınvalidem bebektir diyor belki dönmüştür diyo

Sinirle insanın ağzından çıkabiliyor böyle şeyler.
İstersen birine ufak yardımda bulun. İçin ferahlar

Ama bebeğin sağlıklı ve seninle bunu unutma

Ne kadar düşünmemeye çalışsam da canım acıdı mı aklıma dediklerim geliyo ya Allah beni cezalandırırsa diye düşünüyorum

Berbat birgün. Gece 3ekadar haber izledim mahfoldum. Sonra aldım oğlumu ağlaya ağlaya uyuyakalmışım. 33 tane aslan gibi delikanlı onlarda anne kuzusuydu. Biz bukadar etkilendik onların aileleri off yürek dayanmaz. Allah sabır versin ailelerine hepimize. Askerimize de güç kuvvet versin çok zor...

Merhaba son durumunuz nedir? Benim de kalp atisini gordu doktor ama ses duyamadik

İnsanın içi acıyor bakmayım diyorum ama nasıl kayıtsız kalalım
Basım agridi uzulmekten, aglamaktan. Kahvalti falan midem almadi. Sevecegim biseyler hazirladim ekstradanda cocuk ac kalmasin en azindan diye.
Kac ana bacî aglıyor suan oyle üzgünüm ki. Kac kisinin ocağı söndü.

Amin çok zor gerçekten bizler bile bu acıyo hayal edemiyorken ailelere Allah peygamber sabrı versin inşallh

Kızlar doktordan geldim şimdi şükür her şey yolunda dedi,3lü teklif etti yok istemiyorum dedim,13+4 bugün sata göre usgde yine önde çıktı 14+5 çıktı,cinsiyet öğrenmek istemeyen ben yanlışlıkla öğrendimCinsiyeti bellimidir dedim o da pat diye söyledi erkek çok büyük ihtimal dedi hatta erkek gözüküyor dedi,bizim eve 2.oğluş geliyor tuhaf duygulardayım onca şehit haberinden sonra

canım haberleri okuyunca ben de erkek beklediğimden benim de aklıma aynı şeyler geliyor
tek farkla üzülemiyorum aksine oldukça sinirleniyorum, neyse siyasete hiç girmek istemiyorum.
yazık o kadar gence, başıma gelse ne hissederim ve nasıl yaşamıma devam ederim inan hayal bile edemiyorum.
Allah esirgesin, canını sıkma ama haber de olabildiğince az izlemeye çalış, öncelik çocuğun şu anda.

Vucut hamililige alisiyor palavarasi yalanmis ozaman

Canım öncelikle geçmiş olsun. Eğer istanbul'daysan amniyosenteze girmeden Ümraniye Devlette Fetal DNA testi yaptırabilirsin riskten ötürü. Kandan bakılıyor :) İçin rahatlar en azından
Cevabınız için teşekkür ederim istanbulda değilim. Kesinlikle yaptırmamız gerekiyormu diye sorduk Dr. Hayır bu sadece bir olasılık %100 sonuç değil dedi. Zaten çok araştırdım yaşı 35 ve üstü olanların risk oranları hep bu şekilde çıkıyormuş. Binde bir olasılık. Yani çogunluğun sağlıklı bebekleri oldu. Bu dönemde biz anne adayları ufacık riski büyütebiliyoruz kafamızda. Allaha sığınıp bol bol dua ile binde bir risk ihtimali düşünmeden devam edeceğiz.

Şükürler olsun sıkmayın canınızı aklınıza da kötü şeyler getirmeyin. Bizimde ense kalınlığımız 0.81 çıktı. Ayagını da gelişim aşamasında olduğu için alçıya alırlar düzelir allahın izniyle. Bu dönemde yapacağınız tek şey moralinizi üst seviyede tutmak. Ben çok test yaptırıp kafamı bulandırmak istemediğimden ultrason dan başka birşey yaptırmayacagım. Çünkü söyledikleri binde birlik risk herkeste olan bir durum. Hassas olduğumuz için o binde birlik durumu büyütebiliyoruz kafamızda. Neler duyuyoruz hiçbir testte sıkıntısı olmayan bebeler anomali dogabiliyor. Sıkıntı görünen bebeklerde sapasağlam dogabiliyor. Bunlar hep binde birlik durum. O yüzden bol bol dua edelim.

Haberleri izlemeyo tercih etmiyorum cogu seyi saklayip yalan haber yapıyorlar yine cok guzel ort pas edildi girmicem siyasete ama banlanmak istemiyorum
Dun kuranimi okuyup allaha dua ederken yavruma sag salim kavusayim diye meger kac annenin yuregine ates dusmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…