Valla bende su profillerimiz altindaki gunlere bakiyodum sizinkiler 180 lerdeydi ben 210 falan ohoo aramizda ne cok var diyordum simdi ben oldum 180 lerde zaman hızlı geciyor
Merhaba kızlar bu sf ya defa yazıyorum. Yıllar snra uygulamayi dün tekrar indirdm tlfnuma :) 2014 Mayıs ve 2016 temmuz annesiyim. Nasip olursa 2020 ağustosta 3. Kez anne olacam cinsiyetleri öğrendiniz mi ilk bebeklerinizin yorumları brz okudum ama hepsini okuyabilmek mümkün değil :) ben yarın gicedem kontrole heralde öğreniriz diye düşünüyorum. Hepimize saglikli dogumlar...
Az once hastaneden aradilar. 6 Subat'ta 12. haftamda verdigim kanin sonucu icin yeni ariyorlar. Tiroid oranlari ile ilgili bir yuksekligin oldugunu soylediler. Haftaya kontrole cagriyorlar. Simdi internette okuyorum ki tiroid oranlari ilk 3 ay icin cok onemliymis. Kani basindan almazlar ise sonucu hemen iletmezler ise nasil onlem alabiliriz. Gercekten akil sir ermiyor. Simdi haftaya kadar nasil beklicem. Off off
Az once hastaneden aradilar. 6 Subat'ta 12. haftamda verdigim kanin sonucu icin yeni ariyorlar. Tiroid oranlari ile ilgili bir yuksekligin oldugunu soylediler. Haftaya kontrole cagriyorlar. Simdi internette okuyorum ki tiroid oranlari ilk 3 ay icin cok onemliymis. Kani basindan almazlar ise sonucu hemen iletmezler ise nasil onlem alabiliriz. Gercekten akil sir ermiyor. Simdi haftaya kadar nasil beklicem. Off off
canım keşke sağlık ocağından yaptırsaydın sonucu ertesi güne çıkıyor zaten, hemen doktoruna gösterirdin.
Pazartesi yakınsa git sağlık ocağına komple yeniden yaptır olmadı, heme sonucu doktoruna söylersin olmaz mı?
canım keşke sağlık ocağından yaptırsaydın sonucu ertesi güne çıkıyor zaten, hemen doktoruna gösterirdin.
Pazartesi yakınsa git sağlık ocağına komple yeniden yaptır olmadı, heme sonucu doktoruna söylersin olmaz mı?
Turkiyede degilim ki ben. Turkiye'nin saglik sistemi muhtesem. Onceki mesajlarimda da hastane hakkinda sikayetim vardi. Bu sikayetlerin hepsi burdaki hastanenin kagni gibi calismasindan ve pratik olmamalarindan. Bi randevu aliyorsun iki ay sonrasini veriyorlar. Sinirim bozuldu valla. Ulkemin tasina topragina kurban olurum.