2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
iki gündür akşamları karnım taş gibi olup sanki alta doğru baskı ve ağrı oluyo bu haftalarda normalmıydıkı 2. ci gebeliğim hatırlayamıyorum.
Dun bir arkadasimiz da tam buna benzer bir mesaj yazmisti. Sert benim de karnim. Ama benimki hep sertti en basindan beri davul gibiydi sertti, 5 aylik hamile gibiydim. Cok gaz sorunum oldu. Su anda da sert. Rahmin ortasindan biraz saga kayan kisminda bana da 2 gundur agri oluyor. Zobkluyor gibi. Cok uzun surmuyor, geciyor sonra.

canım bir araştırdım özellikle 4. aydan sonra daha önemliymiş
vakit kaybetmemişsin, hemen bir baktır
maltada yaşadığını ve hiçbir testin yapılmadığını okudum şu an ve şok oldum

Keske ama amasi bile yok nedenirki rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasin

Bende kızımda 2 li taramayı yaptırmadım diye aynı sözleri duymuştum git bi gün engelli bi çocuk al da bak bakalım kolay mı falan demişti doktor devlet hastanesine gidiyordum o zaman ne kadar büyük bir acı oluyor sonuçta evlat tabi Rabbim kimseyi imtihan etmesin.. inşallah sizin içinde herşey güzel olur

Hosgeldiniz neyiniz var bilmi yorum ama kiz hissettim

Korkma eger daha once troid le ilgili sorunun yoksa bise olmaz meraketme bendede cikti ilac vs baslamadilar geçici oluyormuş hamilelikte cikanlar 20.haftamda tekrsr tahliller yapılacak

Hoşgeldiniz
İnşallah evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

Masallah prensese
Sorcam sorcam unutuyorum canim Zeyd ne demekti? Farkli geldi
Zeyd isminin anlami artan,çoğalan demek.
Oğluma isim aradıkta farklı bişey istiyordum çok insanda olmayan ama Kurani Kerimde geçsin istiyordum sonra aniden Zeyd ismini gördüm ve karar kesinleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…