Dun bir arkadasimiz da tam buna benzer bir mesaj yazmisti. Sert benim de karnim. Ama benimki hep sertti en basindan beri davul gibiydi sertti, 5 aylik hamile gibiydim. Cok gaz sorunum oldu. Su anda da sert. Rahmin ortasindan biraz saga kayan kisminda bana da 2 gundur agri oluyor. Zobkluyor gibi. Cok uzun surmuyor, geciyor sonra.iki gündür akşamları karnım taş gibi olup sanki alta doğru baskı ve ağrı oluyo bu haftalarda normalmıydıkı 2. ci gebeliğim hatırlayamıyorum.
O zaman benden de 15+5 ten herkese selamlar
Ya masallahO zaman benden de 15+5 ten herkese selamlar
2-3 günde bir ara araVay minnoş zayıf anne seni
hareketlerini hissediyor musun?
Turkiyede degilim ki ben. Turkiye'nin saglik sistemi muhtesem. Onceki mesajlarimda da hastane hakkinda sikayetim vardi. Bu sikayetlerin hepsi burdaki hastanenin kagni gibi calismasindan ve pratik olmamalarindan. Bi randevu aliyorsun iki ay sonrasini veriyorlar.Sinirim bozuldu valla. Ulkemin tasina topragina kurban olurum.
En son 3 şubatta gittim çatlayıp patlıyorum artıkKızlar ben yarinki muayne icin cok heyecanliyim ❤ Ben 10 gunde boyle oluyorsam ayda 1 giden arkadaslar bigun onceyi nasil geciriyodur acaba :))
aynen yaa
ben de dua ettim çocuğum için sağlık huzur diledim
meğer neler neler olmuş yazık.
hayat çok garip senin en kötü gününde belki birisi çılgınca eğleniyor, sen mutluluktan ağlarken belki başka bir yerde birisi nasıl acılar çekiyor. Keşke bu kadar acı olmasa...
Bende kızımda 2 li taramayı yaptırmadım diye aynı sözleri duymuştum git bi gün engelli bi çocuk al da bak bakalım kolay mı falan demişti doktor devlet hastanesine gidiyordum o zaman ne kadar büyük bir acı oluyor sonuçta evlat tabi Rabbim kimseyi imtihan etmesin.. inşallah sizin içinde herşey güzel olurGünaydın arkadaşlar. Aranız da ikili tarama testi yüksek riskli çıkan var mı? Benim riskli çıktı 144/1 detaylı USG girdim. Profesör söz de adam ama daha odaya girer girmez aldırmayı düşünüyor musun diye sordu. Hayır dedim. Mongol bebeği biliyor musun dedi hayır dedim. Down sendromunu diye sordu tekrar evet dedim onu biliyorum. O zaman araştır nasıl bakılır downlu annesi nasıl olur diye. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü halbuki kendi doktorum o kadar ılımlı konuştu ki. Yaşım 36 bebeği 37 de doğuracağım bu yüzden yaşından dolayı yüksek çıktı korkma sakın bitanem demişti. Ama bu adam öyle senaryolar yazdı ki ağlamaya başladım. Yok doktorun seni bana neden gönderdi yok USG de Mongol bebekler belli olmaz ama gel yine de bakalım dedi. Neyse yattım karnıma öyle bastırıyor ki USG aletini. Karnım patliycak sanki. Hiç konuşmadı ters bı adamdi. Bişey sormaya korktuk. Velhasıl sonuçta amniyosentez yaptirmani şiddetle tavsiye ederim dedi. Bence dogurma dedi. Yıkıldım. 4 lu tarama yapalım dedim. Hiç farketmez risklisin dedi. Allah'ım kafayı yicem((
Masallah canimO zaman benden de 15+5 ten herkese selamlar
Merhaba kızlar bu sf ya defa yazıyorum. Yıllar snra uygulamayi dün tekrar indirdm tlfnuma :) 2014 Mayıs ve 2016 temmuz annesiyim. Nasip olursa 2020 ağustosta 3. Kez anne olacamcinsiyetleri öğrendiniz mi ilk bebeklerinizin yorumları brz okudum ama hepsini okuyabilmek mümkün değil :) ben yarın gicedem kontrole heralde öğreniriz diye düşünüyorum. Hepimize saglikli dogumlar...
Az once hastaneden aradilar. 6 Subat'ta 12. haftamda verdigim kanin sonucu icin yeni ariyorlar. Tiroid oranlari ile ilgili bir yuksekligin oldugunu soylediler. Haftaya kontrole cagriyorlar. Simdi internette okuyorum ki tiroid oranlari ilk 3 ay icin cok onemliymis. Kani basindan almazlar ise sonucu hemen iletmezler ise nasil onlem alabiliriz. Gercekten akil sir ermiyor. Simdi haftaya kadar nasil beklicem. Off off
Bence Onurİsim arayışlarına başladınız mı kızlarr? erkek ismi pek zor Liste yapıyoruz ya bakalım Sizce bartu mu onur mu
HoşgeldinizMerhaba kızlar bu sf ya defa yazıyorum. Yıllar snra uygulamayi dün tekrar indirdm tlfnuma :) 2014 Mayıs ve 2016 temmuz annesiyim. Nasip olursa 2020 ağustosta 3. Kez anne olacamcinsiyetleri öğrendiniz mi ilk bebeklerinizin yorumları brz okudum ama hepsini okuyabilmek mümkün değil :) ben yarın gicedem kontrole heralde öğreniriz diye düşünüyorum. Hepimize saglikli dogumlar...
Usengeclikte beni gecmissinAyaga kalkip cekinmeye usendim17+5
Masallah prensese
Zeyd isminin anlami artan,çoğalan demek.Masallah prensese
Sorcam sorcam unutuyorum canim Zeyd ne demekti? Farkli geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?