2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
izlemesemde illa ki duyuyorum kafamı toparlayamadım resmen ama neyseki oğlumda okuldan geldi şimdi etkinlik yapıcaz biraz kafam dağılır
Merhaba bende aranıza yeni katıldım 14hafta içindeyim 12yaşındada ikizlerim var
Allah bağışlasın evlatlarınızı,hoşgeldiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallh
Allah bağışlasın çocuklarınızı,inşallh sağlıkla kavuşursunuz bebeğinizedeben bugün öğrendim oğlum olacakmış,benimde 3.çocuk 1kız 1oğlum var
İsim arayışlarına başladınız mı kızlarr? erkek ismi pek zor Liste yapıyoruz ya bakalım Sizce bartu mu onur mu
Bartu değişik ama Onur daha yumuşak okunuyor daha güzel bence
iki gündür akşamları karnım taş gibi olup sanki alta doğru baskı ve ağrı oluyo bu haftalarda normalmıydıkı 2. ci gebeliğim hatırlayamıyorum.
akşamları benimde şişkinlğim oluyor hatta midemden karnıma doğru ben gaz diye düşünüyorum benimkini
O zaman benden de 15+5 ten herkese selamlar
oo maşallahh
Kızlar ben yarinki muayne icin cok heyecanliyim ❤ Ben 10 gunde boyle oluyorsam ayda 1 giden arkadaslar bigun onceyi nasil geciriyodur acaba :))
bende 1ay dayanamadımBugün gittim 15gün olmuştu
Ayaga kalkip cekinmeye usendim 17+5
maşallahh
çok fitiz maşallah

Sağol canım inşallah sonlara doğruda böyle olurum

Benim şu an göbeğimi görseniz aklınız çıkarsabah normal oluyor Allahtan,dün hamiş pantolon aldım rahat ettim ama hamile pantolonlar daha da çıkardı göbeğimi sanki
Ben daha almadım ya aslında aldım ama hala gelmedi ,zaten dışarı çok çıkmıyorum eşofman taytla idare ediyorum bide sadece 1tane 40beden pantolonum var ama onunda önü kapanınca rahat olmuyor

Ben normal pant hic kullanamiyorum hamileligimde. Şu dar ve kısa paca olanlari belide haliyle zıpcık gibi mumkun degil giyilmez. Taytlerimde oyle.

Kızlar ben yarinki muayne icin cok heyecanliyim ❤ Ben 10 gunde boyle oluyorsam ayda 1 giden arkadaslar bigun onceyi nasil geciriyodur acaba :))
Valla ben randevu öncesi geceyi uyuyamıyorum,sabahda baya erkenden başlıyorum hazırlanmaya
Zaten bi yere gideceksem dakikasında orda olmam lazım yada 5-10dk öncesi,bide kalbim nasıl atar sanki ilk defa doktora gidiyorum panik araktan mı neden bilemiyorum her şeyde böyleyim malesef

Ben normal pant hic kullanamiyorum hamileligimde. Şu dar ve kısa paca olanlari belide haliyle zıpcık gibi mumkun degil giyilmez. Taytlerimde oyle.
Valla aslında düşünüyorum belki büyük beden normal pantalonlar denesem nasıl olur daha güzeller çünkü Tayt kullana biliyorum ama dışarı değil sadece evde ,taytla dışarı çıktığımda çok rahatsız oluyorum hamile olmadanda böyleydi

Herkese merbabalarrrr bugün doktora gittim herşey yolundaymış çok şükür tek sıkıntım düşük riskim vardı o halen devam ediyormuş nedeni ise bebeğimin eşi rahim ağzındaymıl bebekler yukarı çıktıkça eşini de yukarı alabiliyormuş onun dışı da herşey iyi dedi cinsiyeti göremedi çünkü bizimki poposunu üstüne oturmuş hiç kendini kıpırdatmadı doktor baya uğraştı çok inatçı bir bebek dedi 10 gün sonra tekrar çağırdı tatlı bir şeyler ye gel dedi bizde haberler böyle

Bende boyleyim canim en ufak bi durumda kalbim küt küt oluyor herseye. Biriyle tartisiyo oldugum bi anda da oluyo mesela soyliycegimi soyluyorum ama bide bana sor kalbim cok hizli atiyor heyecan mutluluk sinir bicok durumda

Randevu oncesi cikolata falan yememis miydin canim

Böyle inatçılara hep kız diyesim geliyor :))
Öyle geliyor bana

Çok şükür
İnşallah 10gün sonra öğrenirsiniz

Bende boyleyim canim en ufak bi durumda kalbim küt küt oluyor herseye. Biriyle tartisiyo oldugum bi anda da oluyo mesela soyliycegimi soyluyorum ama bide bana sor kalbim cok hizli atiyor heyecan mutluluk sinir bicok durumda
Aynen fark etmiyor mutlulukta,sinirde her durumda

An itibariyle emekliyim arkadaslar İlk isim telefondan alarmlari silmek oldu. Ama bir yandan da kara kara dusunuyorum ben simdi ne yapacagim diye. 22 yildir calismaya alismisim. Hayatimda ilk kez issizim. Bu hafta dozer gibi gecti uzerimden. İlk firsatta gecmise donuk okurum. Ama artik tekrar aranizdayim.

Ohh artık keyfine bak güzel güzel dinlenmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…