Hahah, yok valla haksizlik etmiyorum. Dogruyu soyluyorum. 89 kilo hamile kaldim. Normalde 73-75 arasi degisiyordum evlenince 15 kilo aldim ortalama. Sismanim yani. Ama sorun etmiyorum. Sonrasinda geregi ne ise yaparim eskisinden iyi olurum. Sekerim tansiyonum yok. Tiroid ile ilgili bi sey var sanirim. Belki de son bir yil o yuzden oyle kilo aldim. Haftaya ogrenicem kismetse.Haksızlık etme neren şişman
Maşallah bebişe
Yaa ne guzel. Tebrikler. Darisi basimiza. Ne cok isterdim emekli olabilmeyi. Insan calismayi ne kadar sevmeyebilirse o kadar sevmiyorumAn itibariyle emekliyim arkadaslarİlk isim telefondan alarmlari silmek oldu. Ama bir yandan da kara kara dusunuyorum ben simdi ne yapacagim diye. 22 yildir calismaya alismisim. Hayatimda ilk kez issizim. Bu hafta dozer gibi gecti uzerimden. İlk firsatta gecmise donuk okurum. Ama artik tekrar aranizdayim.
Yine mi pipili?Eki Görüntüle 2597948
Kızlarrr bende öğrendim cinsiyeti kız beklerken sonuç apaçık ortadabizimki utanmadan açmış gösteriyor sıpa belirtiler tahminler hisler hepsi fosss çıktı
Yaa ne guzel. Tebrikler. Darisi basimiza. Ne cok isterdim emekli olabilmeyi. Insan calismayi ne kadar sevmeyebilirse o kadar sevmiyorum
Evet abla yine pipili hislerim yanılttıYine mi pipili?
Hayirli, kademli olsun canim. Gule gule buyut insallah
Ohh artık keyfine bakgüzel güzel dinlenmeler
Evet abla yine pipili hislerim yanılttıamiinn ablam cümlemizinki inşallah Allah sağsalim kavuşmayı nasip etsin ❤❤
Tabi ablam orası öyle sevindim aslında oğluma arkadaş olur bi sevindi ki oğlum o bana yettiOlsun, mottomuz neydi? “Pipili de evlattir, mecbur sevecegiz”.
Saglicakla gelsin insallah annesi. Severiz ki biz onu.
Tabi ablam orası öyle sevindim aslında oğluma arkadaş olur bi sevindi ki oğlum o bana yetti
Degil mi? Tum inanislar hurafe. Benim ilk 3 ayim cok zor gecti. Hep kustum, hasta gibiydim. Cok cirkinlestim. Yuzumde bircok leke cikti. Hep midem yandi. Kesin kiz kesin kiz deyip durdular. Doktor erkege benziyo dedi. Mart sonunda kontrolum var, belli de olmaz. Belki yanlis gormuslerdirKızlarrr bende öğrendim cinsiyeti kız beklerken sonuç apaçık ortadabelirtiler tahminler hisler hepsi fosss çıktı
Hayırlısıyla öğrenirsin inşallah abla Allah gönlüne göre verir inşallahOh, 2 delikanli annesi olacaksin insallah. Gerisi muhim degil. Hayirli olsun tekrar canim. Benim hala 2 hafta var ogrenmek icin.
Valla canım benim kız belirtileri hepsi vardı sadece çirkinleşmedim geçen hafta doktor erkeğe benziyo ama kesin değil inanma dedi bende inanmadım yanlış görmüştür ben kız hissediyorum dedim meğerse doğruymuşDegil mi? Tum inanislar hurafe. Benim ilk 3 ayim cok zor gecti. Hep kustum, hasta gibiydim. Cok cirkinlestim. Yuzumde bircok leke cikti. Hep midem yandi. Kesin kiz kesin kiz deyip durdular. Doktor erkege benziyo dedi. Mart sonunda kontrolum var, belli de olmaz. Belki yanlis gormuslerdir
Ya bu pozlara bayılıyorum
Benim de hoşuma gitti ya baktıkça gülüyorum sıpa utanmıyo hiçYa bu pozlara bayılıyorumyigidin malı meydanda olur hesabı apacik bende bakayim yarin ne gorcem
Hayırlısıyla öğrenirsin inşallah abla Allah gönlüne göre verir inşallahbenim de salı günüydü de bugün kötü oldum biraz acile geldim de öğrendim
Ben varım canım. Benim de 157 de 1 riskli çıktı. 4 doktorla görüştüm sadece 1i perinatolog idi. Ayrıntılı ultrasona girdim. Bu 3. Gebeligim 35 yaşındayım. bakarken benim de karnima cok bastırdı daha net görebilmek için. Onlara takılma. Doktorlar en kötüsünü söyleyip sorumluluk almak istemeyebiliyorlar, bu yuzden de hemen amniyosentez yaptir diyorlar. Bu senin vereceğin bir karar. Ultrasonda baktığı organlari gördünmü hatırlıyor musun? Bunlar icin herhangi bir yorum yapmadı mı?Günaydın arkadaşlar. Aranız da ikili tarama testi yüksek riskli çıkan var mı? Benim riskli çıktı 144/1 detaylı USG girdim. Profesör söz de adam ama daha odaya girer girmez aldırmayı düşünüyor musun diye sordu. Hayır dedim. Mongol bebeği biliyor musun dedi hayır dedim. Down sendromunu diye sordu tekrar evet dedim onu biliyorum. O zaman araştır nasıl bakılır downlu annesi nasıl olur diye. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü halbuki kendi doktorum o kadar ılımlı konuştu ki. Yaşım 36 bebeği 37 de doğuracağım bu yüzden yaşından dolayı yüksek çıktı korkma sakın bitanem demişti. Ama bu adam öyle senaryolar yazdı ki ağlamaya başladım. Yok doktorun seni bana neden gönderdi yok USG de Mongol bebekler belli olmaz ama gel yine de bakalım dedi. Neyse yattım karnıma öyle bastırıyor ki USG aletini. Karnım patliycak sanki. Hiç konuşmadı ters bı adamdi. Bişey sormaya korktuk. Velhasıl sonuçta amniyosentez yaptirmani şiddetle tavsiye ederim dedi. Bence dogurma dedi. Yıkıldım. 4 lu tarama yapalım dedim. Hiç farketmez risklisin dedi. Allah'ım kafayı yicem((
Aman ben senin kine çok umutlanmistim kız diye su An doktora gitmeyesim geldi. Hayirlisi olsun. Valla bu hafta grup pipi illerle doldu. Haftaya kızları bekliyoruzEki Görüntüle 2597948
Kızlarrr bende öğrendim cinsiyeti kız beklerken sonuç apaçık ortadabizimki utanmadan açmış gösteriyor sıpa belirtiler tahminler hisler hepsi fosss çıktı
Hayırlısını diliyorum sadece merakim gitsin bana yeter :) oğlumu istedigimiz zaman 1.5 sene olmadı sebepsiz yere öyle beklerken farkina vardim ki cinsiyet önemsizBenim de hoşuma gitti ya baktıkça gülüyorum sıpa utanmıyo hiçhayırlısı canım Allah gönlüne göre versin benim gönlümdeki olmadı sizin olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?