2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Haksızlık etme neren şişman
Maşallah bebişe
Hahah, yok valla haksizlik etmiyorum. Dogruyu soyluyorum. 89 kilo hamile kaldim. Normalde 73-75 arasi degisiyordum evlenince 15 kilo aldim ortalama. Sismanim yani. Ama sorun etmiyorum. Sonrasinda geregi ne ise yaparim eskisinden iyi olurum. Sekerim tansiyonum yok. Tiroid ile ilgili bi sey var sanirim. Belki de son bir yil o yuzden oyle kilo aldim. Haftaya ogrenicem kismetse.

Yaa ne guzel. Tebrikler. Darisi basimiza. Ne cok isterdim emekli olabilmeyi. Insan calismayi ne kadar sevmeyebilirse o kadar sevmiyorum

Yaa ne guzel. Tebrikler. Darisi basimiza. Ne cok isterdim emekli olabilmeyi. Insan calismayi ne kadar sevmeyebilirse o kadar sevmiyorum

Hadi hayirlisi. İsten ayrildim ayrilmasina da, emekli maasi icin 54 yasimi beklemem lazim. İsin asli artik issizler kervanindayim.
Sevdigin isi yapinca calismak guzeldir ya, oyle demeyin.

Evet abla yine pipili hislerim yanılttı amiinn ablam cümlemizinki inşallah Allah sağsalim kavuşmayı nasip etsin ❤❤

Olsun, mottomuz neydi? “Pipili de evlattir, mecbur sevecegiz”.

Saglicakla gelsin insallah annesi. Severiz ki biz onu.

Kızlarrr bende öğrendim cinsiyeti kız beklerken sonuç apaçık ortada belirtiler tahminler hisler hepsi fosss çıktı
Degil mi? Tum inanislar hurafe. Benim ilk 3 ayim cok zor gecti. Hep kustum, hasta gibiydim. Cok cirkinlestim. Yuzumde bircok leke cikti. Hep midem yandi. Kesin kiz kesin kiz deyip durdular. Doktor erkege benziyo dedi. Mart sonunda kontrolum var, belli de olmaz. Belki yanlis gormuslerdir

Valla canım benim kız belirtileri hepsi vardı sadece çirkinleşmedim geçen hafta doktor erkeğe benziyo ama kesin değil inanma dedi bende inanmadım yanlış görmüştür ben kız hissediyorum dedim meğerse doğruymuş

Hayırlısıyla öğrenirsin inşallah abla Allah gönlüne göre verir inşallah benim de salı günüydü de bugün kötü oldum biraz acile geldim de öğrendim

Amin canim ^_^ hayirdir gecmis olsun, iyisin simdi degil mi?

Ben varım canım. Benim de 157 de 1 riskli çıktı. 4 doktorla görüştüm sadece 1i perinatolog idi. Ayrıntılı ultrasona girdim. Bu 3. Gebeligim 35 yaşındayım. bakarken benim de karnima cok bastırdı daha net görebilmek için. Onlara takılma. Doktorlar en kötüsünü söyleyip sorumluluk almak istemeyebiliyorlar, bu yuzden de hemen amniyosentez yaptir diyorlar. Bu senin vereceğin bir karar. Ultrasonda baktığı organlari gördünmü hatırlıyor musun? Bunlar icin herhangi bir yorum yapmadı mı?

Eki Görüntüle 2597948
Kızlarrr bende öğrendim cinsiyeti kız beklerken sonuç apaçık ortada bizimki utanmadan açmış gösteriyor sıpa belirtiler tahminler hisler hepsi fosss çıktı
Aman ben senin kine çok umutlanmistim kız diye su An doktora gitmeyesim geldi. Hayirlisi olsun. Valla bu hafta grup pipi illerle doldu. Haftaya kızları bekliyoruz

Benim de hoşuma gitti ya baktıkça gülüyorum sıpa utanmıyo hiç hayırlısı canım Allah gönlüne göre versin benim gönlümdeki olmadı sizin olur inşallah
Hayırlısını diliyorum sadece merakim gitsin bana yeter :) oğlumu istedigimiz zaman 1.5 sene olmadı sebepsiz yere öyle beklerken farkina vardim ki cinsiyet önemsiz ama insan bi yandan diger tarafi da merak ediyor kiz evlat nasildir merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…