Aman ben senin kine çok umutlanmistim kız diye su An doktora gitmeyesim geldi. Hayirlisi olsun. Valla bu hafta grup pipi illerle doldu. Haftaya kızları bekliyoruz
Hayırlısını diliyorum sadece merakim gitsin bana yeter :) oğlumu istedigimiz zaman 1.5 sene olmadı sebepsiz yere öyle beklerken farkina vardim ki cinsiyet önemsiz ama insan bi yandan diger tarafi da merak ediyor kiz evlat nasildir merak ediyorum
Aynen öyle o kadar kıza hazırlamıştım kendimi ama alıştım şimdi hemen erkeğe oğlumla eşim mutlu oldu o bana yetti ama tabi dediğin gibi kız evladı merak ediyorum çok isterdim süslü süslü giydirmeyi
Kızlar doktordan geldim şimdi şükür her şey yolunda dedi,3lü teklif etti yok istemiyorum dedim,13+4 bugün sata göre usgde yine önde çıktı 14+5 çıktı,cinsiyet öğrenmek istemeyen ben yanlışlıkla öğrendimCinsiyeti bellimidir dedim o da pat diye söyledi erkek çok büyük ihtimal dedi hatta erkek gözüküyor dedi,bizim eve 2.oğluş geliyor tuhaf duygulardayım onca şehit haberinden sonra
Evet söylediğim herkes öyle dedi ama bilmiyorum erkek hissediyorum hamileliğin başından bir oğlum var hamile olmadan önce de rüyam da erkek bebek emziriyordum belki onun etkisi olabilir sağlık olsunlar da ikisinde olur
Benim gibi oldun sendehadi gözümüz aydın,hiç tatlı yiyemiyordum herkes kız diyordu ikrameyrada 2sefer kız dedi,kafama iyice sokmuşum kız kız diye erkek duyunca şaştım valla,çok şükür ama bana farketmiyordu aslında önce sağlık inşallah