2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aman ben senin kine çok umutlanmistim kız diye su An doktora gitmeyesim geldi. Hayirlisi olsun. Valla bu hafta grup pipi illerle doldu. Haftaya kızları bekliyoruz
Bende çok umutlanmıştım valla ama kısmet işte kaderde 2 erkek annesi olmak varmış aynen bu hafta hep erkek Allah sizin gönlünüze göre verir inşallah

Teşekkür ederim ablacım. Dün geceden beridir bi sertleşme oluyordu rahatsız oldum acile geldim bugün idrarda bayağı enfeksiyon varmış birde kum döküyormuşum yatırdılar beni yine

Hadi ya gecmis olsun, elimden gelen bir sey olur mu? Allah sifa versin.

Aynen öyle o kadar kıza hazırlamıştım kendimi ama alıştım şimdi hemen erkeğe oğlumla eşim mutlu oldu o bana yetti ama tabi dediğin gibi kız evladı merak ediyorum çok isterdim süslü süslü giydirmeyi

Maşallah Hayırlı olsun..

Böyle inatçılara hep kız diyesim geliyor :))
Öyle geliyor bana
Evet söylediğim herkes öyle dedi ama bilmiyorum erkek hissediyorum hamileliğin başından bir oğlum var hamile olmadan önce de rüyam da erkek bebek emziriyordum belki onun etkisi olabilir sağlık olsunlar da ikisinde olur

Eki Görüntüle 2597948
Kızlarrr bende öğrendim cinsiyeti kız beklerken sonuç apaçık ortada bizimki utanmadan açmış gösteriyor sıpa belirtiler tahminler hisler hepsi fosss çıktı
Benim gibi oldun sendehadi gözümüz aydın,hiç tatlı yiyemiyordum herkes kız diyordu ikrameyrada 2sefer kız dedi,kafama iyice sokmuşum kız kız diye erkek duyunca şaştım valla,çok şükür ama bana farketmiyordu aslında önce sağlık inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…