2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
valla yakın arkadaşlarım ve eşimin ablası tahminim sorarlar
ben de direk puset muset ne varsa yazarım
şaka bir yana sorana derim ama sanmam yaa, şimdi durumu yoktur istersin yakışıksız bir şey olmaz.
ya iste ondan liste daha iyi ya. mesela listede bebek arabası da var 2000 kusur dolara , White noise makineside var 10 dolara yani kimin neye bütçesi varsa onu alıyor ama en azından ihtiyacın olan biseyi alıyorlar

Kızımda hiç çatlamamıştım,oğlumda da çatlamadım ama hindistancevizi yağı ve zeytinyağı kullandım ara ara oğlumda kaşıntımada iyi geliyordu,şimdiden kaşıntılar başlayınca korktum göğüslerime ve göbeğime Lierac aldım çünkü zaten kilolu hamiş kaldım karnım şimdiden kocaman göğüsleri hiç söylemiyim kafam kadar oldularİnşallah bunda da çatlamaz

Göğüsler allahım o kadar kötü ki. Ben artık kıyafet giymek istemiyorum

Ben ha mile kaldigimda 52 kg idim simdi 55e yakinim ama nasıl oluyorsa göbeğimin kendisi bi 10kg vardır 2 metre onde gidiyor kendi kafasına gore, göğüsleri dediğin gibi her biri 5er kilodan hesaplayabilirim ama nasıl olursa tartıda nerdeyse 5 ayda 2,5 3 kg aldim gorunuyor

Kizlar bişey sorucam bu arada, aranizda uyku konusunda sikinti çeken var mi? ben en fazla 3-4 saat uyuyorum o da nadiren yani iki Gunde bir onun disinda 2-3 saat belki. Belirli bi yerimde ağrı yok ama hep bi rahatsızlık var vücudumun genelinde Boyle bi sizlama bi yorgunluk gibi nasıl anlatayım bilemedim

Bende 77ile kaldım hala 77yim dediğin gibi göbek ve göğüsler kesinlikle aldı sanırım başlarda çok kustum diye hala almadım ama bulantım tamamen bitti şimdi kendimden korkuyorumama bi hedefim var tabi 85geçmemeye çalışıcam zor olacak ama zaten çok kilolu hamile kaldım mecburumGeçen yıl 63lerdeyim bi yılda 14kilo aldım

Aynen aynen kuzum sanki yorguluktan uyuyamıyorum zorla uyuyorum kurulu saat gibi 1-2saate kalkıp sonra tekrar zorla uyuyorum

Ya ben çok korkuyorum tartılmaya şu an çünkü yemek yerken arkadaşlarımı bile korkutmuşum Biz seni böyle hiç görmedik diyorlar. Bir gün cesaretimi toplarım inşallah

Aynen aynen kuzum sanki yorguluktan uyuyamıyorum zorla uyuyorum kurulu saat gibi 1-2saate kalkıp sonra tekrar zorla uyuyorum
Aynen yaaaa. Beyin nesidir arkadaş!?!? Bide ben uykuyu cok severim yani bıraksalar normalde 15-16 saati deviririm deliksiz. Hahaha nazar değdi sanki şimdi deliksiz 3 saat uyuyamıyorum

Ben hiç kusmadim , bi kez bile. Yanı ultrasonda görmesek hamile olduğumu gösterecek bi belirti yoktu taki son aya kadar , son bir aydir g*t gobek ayrı gidiyor valla ikiz mi diyen bile oldu 4,5 aylık dediğimde. Ama tartıya çıkınca ayda 1 kg bile almamışım. Anlamıyorum bu anatomiyi

Ooo iyiymiş valla demek ki bünyenle alakalı olabilir,benim daha 3.5ay olacak bundan sonra alırım kesin gerçi aman amanda yemiyorum ama gittikçe artan bi iştahla karşı karşıyayım

Aynen yaaaa. Beyin nesidir arkadaş!?!? Bide ben uykuyu cok severim yani bıraksalar normalde 15-16 saati deviririm deliksiz. Hahaha nazar değdi sanki şimdi deliksiz 3 saat uyuyamıyorum
Bende uykucuyum gündüzleride illa biraz uyurum gece bölük pörçük işte,bir de 5yaşında oğlum bile hala kalkıyor geceleri illa 1-2kez öylede bölünüyorum saçımla oynamadan uyumuyorgeçen yıla kadar ayakta sallanıyordu saça razı oldum valla

Ooo iyiymiş valla demek ki bünyenle alakalı olabilir,benim daha 3.5ay olacak bundan sonra alırım kesin gerçi aman amanda yemiyorum ama gittikçe artan bi iştahla karşı karşıyayım
Sorma ya, bende ilk aylarda canım biseyler istifle sonra normale dönüşen sanıyordum meğerse ilk aylarda yediklerim hiç bisey değilmiş şimdi ne görsem canım istiyor sanki artık telefonunda tatlılar-şerbetli tatlılar-tuzlular -pastalar diye albümler var çünkü İnstagram da yemek sayfaları takip edil ekran görüntüsü almaktan bi hal oldum resmen bide beceripte bunlari yapabilsem ben bu hamileliği sumo güreşçisi şeklinde sonlandırırım ama şükür yapmıyorum baktığımda kalıyorum

Oooo senin ısın zormuş o zaman kuzum. Valla ben gündüz hayatta uyuyamıyorum imkansız. Saat sabahın 4:49 u şimdi ben hala ayaktayım benimki horul horul sanki hiç nefes almadan uyuyor diye nasıl sinir oluyorum anlatamam. Uyurken bi nefes al ya buyun gece olü gibi uyudun diyorum napiim sen uyumuyorsun diye bende mi uyumuyum diyo. Uyuma diyorum !!! Sinir oluyorum ya

ayy iyi ki uyuyo yaa
benimki hemen uyanır
yahu ben uyuyamıyorum o gün mesela yok o da kalkar hemen
rahat rahat gezip dolaşamıyorum
mesela bazen çok sık tuvalete kalkıyorum valla tilki sessizliğinde
ay gına geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…