- 19 Aralık 2019
- 85
- 157
- 8
- 34
Gözünaydın erkek istiyordun dimi
Ne güzel işte adam seni düşünüyor bak uyanıyor yanında oluyor en azından, bizim evi külliyen götürseler benimki uyanmaz ya deliriyorum resmen. Zaten sıkıntılıyım uyuyamıyorum o uyudukça deli oluyorumayy iyi ki uyuyo yaa
benimki hemen uyanır
yahu ben uyuyamıyorum o gün mesela yok o da kalkar hemen
rahat rahat gezip dolaşamıyorum
mesela bazen çok sık tuvalete kalkıyorum valla tilki sessizliğinde
ay gına geldi.
Aynen bana da sadece yorgunluk gibi geliyor. Kardeşimin eşi ben yapıcam sana diyor ama ona da gerek yok dedim inşallah kalkışmaz o derece istemiyorumKızlar ben bebek odası yapmiycam cok gerekli görmüyorum. Bi yatak bi dolap yetiyor.
Ancak iki cocuk olduklarinda bu dolabi kıza verip daha buyuk baska bi dolap daha alabilirim.
Babyshower yurtdisinda iyiymis sistemi ama bizde biliyorsunuz anneye yorgunluktan baska bisey degil o yüzden oyle biseyde yapmiycambizde is 5-6 cesit yemek hazirla evi temizle sonra misafirler gittikten sonra tekrar temizle herkes ayni seyi alsın haliyle kimseye sunu al diyememe cekinme bana boyle geliyor
aaa sağlıklı olsun da ben de minyonum 1,60 boy :) bakalım
Gözün aydınn
Evwt canım bir kızım vardı.vaaaaay
canım senin ilki kızdı değil mi?
Ben de oda yapmayacağım. Biraz mecburiyetten aslında çünkü ev müsait değil. Olsaydı yapar mıydım bilmiyorumKızlar ben bebek odası yapmiycam cok gerekli görmüyorum. Bi yatak bi dolap yetiyor.
Ancak iki cocuk olduklarinda bu dolabi kıza verip daha buyuk baska bi dolap daha alabilirim.
Babyshower yurtdisinda iyiymis sistemi ama bizde biliyorsunuz anneye yorgunluktan baska bisey degil o yüzden oyle biseyde yapmiycambizde is 5-6 cesit yemek hazirla evi temizle sonra misafirler gittikten sonra tekrar temizle herkes ayni seyi alsın haliyle kimseye sunu al diyememe cekinme bana boyle geliyor
Kızlar günaydın. Kendimi iyi hissetmiyorum. Dün eşimle tartıştık. Uzun zamandır bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum. Tarifsiz bir bıkkınlık ve yorgunluk var üzerimde. Eşime de çok kızgınım kırgınım. Bu 3. gebeligim ve tamamı okul dönemine denk geldi benim icin cok yorucu ve uykusuz geçiyor bir de 11 aylik bebegim ve 1 oğlum var. Ücretsiz izne ayrilmak istiyorum. Biraz da ceremesini o çeksin. Bana çok haksızlık yaptığını düşünüyorum. Evde oturup keyfime bakmak istiyorum..
Hayırlı olsun çok sevindim haftaya pipiliyle başladık
Sen ne zaman gidiyorsun?Hayırlı olsun çok sevindim haftaya pipiliyle başladık
Kızlar ben bebek odası yapmiycam cok gerekli görmüyorum. Bi yatak bi dolap yetiyor.
Evet ınş gidicem artık ins pipili olmazSen ne zaman gidiyorsun?
Bu hafta için salı ya da çarşamba demiştin sanırım
Ayy çok heyecanlı . Ben sizin bebişi çok merak ediyorum. İçime kız gibi doğuyorEvet ınş gidicem artık ins pipili olmaz
Evet bu iyi fikirmiş, bu şekilde olursa yapmayı düşünebilirimay valla yorgunluk doğru diyorsun
bak benim buna çok hevesim var arkadaşlarımdan kesin yapıcam
ama asla birine şunu bana al diyemem.
şöyle mi yapsam acaba, bir baby shower davetiyesi hazırlıyıp "gelmek mecburidir, giriş ücreti -kişi başı- bir tam altındır" mı desem
nasılsa o altınlarla elbet bir ihtiyacımızı karşılarız
Kızlar günaydın. Kendimi iyi hissetmiyorum. Dün eşimle tartıştık. Uzun zamandır bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum. Tarifsiz bir bıkkınlık ve yorgunluk var üzerimde. Eşime de çok kızgınım kırgınım. Bu 3. gebeligim ve tamamı okul dönemine denk geldi benim icin cok yorucu ve uykusuz geçiyor bir de 11 aylik bebegim ve 1 oğlum var. Ücretsiz izne ayrilmak istiyorum. Biraz da ceremesini o çeksin. Bana çok haksızlık yaptığını düşünüyorum. Evde oturup keyfime bakmak istiyorum..
Ay hadi ınşAyy çok heyecanlı . Ben sizin bebişi çok merak ediyorum. İçime kız gibi doğuyor
ay benimkide horul horul uyuyor arada yanından kaçıyorum,uykuya dalmakta zorlanıyorum zaten bir de eşimin deliksiz uykusu beni delirtiyorOooo senin ısın zormuş o zaman kuzum. Valla ben gündüz hayatta uyuyamıyorum imkansız. Saat sabahın 4:49 u şimdi ben hala ayaktayım benimki horul horul sanki hiç nefes almadan uyuyor diye nasıl sinir oluyorum anlatamam. Uyurken bi nefes al ya buyun gece olü gibi uyudun diyorum napiim sen uyumuyorsun diye bende mi uyumuyum diyo. Uyuma diyorum !!!Sinir oluyorum ya
Yeahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?