2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kayinvalidenler?

Ben de kucaga vermeyecegim valla . Annelere de vermem ev de kucuk ama salonu veririm onlara. Biz bebisin odasinda takılırız artik. Bakalim nasik olcak. Kazasiz belasiz atlatalim insallah

Cok normal bence
Bu hafta bende aynısını yaşıyorum özellikle gece adet sancisi gibi uyanıyorum korkuyorum bı yönden ama normalmiş bugün hemşire aramıştı ona sordum idrardan baskıdan oluyomus
Canım normal artık senin de 52 günün kalmış. Sıvı tüketimine bağlı wc ziyaretleri artıyo. Çok su içersem bazen 10 dk da bir gittiğim de oluyo benim. Dikkat et sen de yorma kendini
Çok teşekkür ederim hepinize

Mecbur bir kişi kabul ediceklerdir canim
Öyleyse sorun olmaz canm.

İyi düşünmüşsün, bakma bizim de durumumuz mükemmel değil de benim özel hastane epey uygun diğer yerlere göre.

Facebook hesabın varsa eğer bi bak canım grupları da oluyor hastanelerin gebeler tecrubelerini paylaşıyolar.

Yok ama iyi oldu dediğin canm varsa öyle bir grup açarım artık hesap

Bu hafta bende aynısını yaşıyorum özellikle gece adet sancisi gibi uyanıyorum korkuyorum bı yönden ama normalmiş bugün hemşire aramıştı ona sordum idrardan baskıdan oluyomus
Ya benim bebiş çok asiri hareketli ve çok.asagida hissettiğim için çok rahatsız edici adet sancim zaten var ama daha çok vajinama baskı yapması canını yakıyor

amaann 2 3 parca ekik bsey vardi e bebege ugradik. 170 tl bayildim 3 parca sye. ustune ustluk bel agrisindan oluyorum
Ben hiç uzun kollu çıtçıtlı body almamışım, birkaç tane almak için e bebek'e uğrayacağım ben de ama biliyorum ki onunla kalmam sadece

Ben hiç uzun kollu çıtçıtlı body almamışım, birkaç tane almak için e bebek'e uğrayacağım ben de ama biliyorum ki onunla kalmam sadece
kz var ya aldklarmi sayaym bak. depend, kuvet filesi, islak mendil,pamuk, bir de besik icin yan korumalik. aboo 170 tl yi bayildik

Ya benim bebiş çok asiri hareketli ve çok.asagida hissettiğim için çok rahatsız edici adet sancim zaten var ama daha çok vajinama baskı yapması canını yakıyor
Benimki de öyle gece kac kez kalkiyorum bu hafta çok tuhaf geçti açıkçası idrarımı yaparken bile baskı hissediyorum artık o zaman bile hareket halinde oluyo haftalar nasıl geçecek agirlastim şaka maka

Canım uzun kollu kullanışlı olmaz ben hiç almadım sadece iki tane hastane çıkışının vardı daha çok yarım kol al bence öyle daha çok çabuk terleyebilir

Ben de kucaga vermeyecegim valla . Annelere de vermem ev de kucuk ama salonu veririm onlara. Biz bebisin odasinda takılırız artik. Bakalim nasik olcak. Kazasiz belasiz atlatalim insallah

Inşallah canım, Allah hem bizi hem bebişlerimizi korusun. Kayinvalidemler dikkat ediyor ama bayağ uzak biyerden gelecekler. Ondan da cekiniyorum. Hayırlısı artık.

Arkadaşlar sabemed de sls var dediler ama üzerinde hicbirsey yazmıyor herseyini inceledim

Eklentiler

• IMG_20201014_231231_1.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 28
Off evet ama bizimkiler gelecek gibi..anneler babalar ve kardesler napcam bakalim. Korkuyorum stresten sütüm kesilir diyr
Canım neden bu kadar stres yapıyorsunuz annenizi babanızı istemeyecek kadar komşularım yakalandı aynı evdeki sadece 2 kişi de çıktı diğerlerine geçmemiş bazen eşinde virüs olanlarda bile olmuyor bol bol dua edip hijyene dikkat edicez bebeği alırken maske takarlar veya hiç çıkarmazlar doğumdan sonra çok duygu yoğunluğu oluyor anne çok aranıyor bence bol dua ediyorum o illeti Rabbim uzak etsin bizden hayırlısıyla bitene kadar hiç birimiz yakalanmasın ama olacak oldu mu olur inan ki strese girmemek lazım şimdiden komşu uzak akraba tamam da anne baba kardeşim gelsin yanımda olsunlar

Benimki de öyle gece kac kez kalkiyorum bu hafta çok tuhaf geçti açıkçası idrarımı yaparken bile baskı hissediyorum artık o zaman bile hareket halinde oluyo haftalar nasıl geçecek agirlastim şaka maka
Evet canım ya agirlastik yatakta sağdan sola bile dönmek çok.zor oluyor bende Allah izin.verirse pazartesi dr a gideceğim 32+4 olacağım o zaman bir de bende serklaj rahim.boyu kisaligi ve düşük problemim olduğu için her dk stres halinde geçiriyorum inşallah kontrolde herşey yolunda gider

Canım asi olalı baya oldu

Strese girme canım yapacak bişey yok dogum saati ne yapsın değişmeyecek bak çok şükür o kadar seye ragmen cok guzel ilerlemişsin 36 da zaten bütün gelişimi tamamlaniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…