2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Pazartesi gittim doktor epey ilgilendi, nst'ye girdim oradaki hemşire de çok iyiydi. Zaten şehir hastanesi çok yeni temiz hastane.

Kafam karıştı biraz yani

Pazartesi gittim doktor epey ilgilendi, nst'ye girdim oradaki hemşire de çok iyiydi. Zaten şehir hastanesi çok yeni temiz hastane.

Kafam karıştı biraz yani
Canım memnun kaldıysan doktorundan ben senın yerınde olsam devlete gıderdım ozelde de kuş kondurmuyorlar cunku

Evet canim muhakkak 32 de alıp bildirmek gerekiyor. Çalışabilir alacaksan mesela geç aldığın için gün kaybı oluyo aktarırken.

3 doğumu devlette yaptim canim
Bu da devlet de olucak insallah
Hiç bi sıkıntı yaşamadım cok sukur

Son düzenleme:
Ilk doğumumu devlette yaptım. Memnun kaldım açıkçası. Doğumda sohbet havasında yönlendirmişti ebe beni.
Bunda da şehir hastanesi açıldı oraya gidiyorum hatta yeni serviste yattım işte rahatsızlanınca. Yine memnun kaldım. Oda 2 kişilik olmasına rağmen pandemi sebebiyle tek kişi kalıyor. Temizlik konusuna girmiyorum hiç çok düzenli ve disiplinli o konuda. Ebe ve hemşirelerin yaklaşımı da çok samimiydi. Ismimle hitap ederek cimli cumlu konuşuyorlar. Doğum öncesinde sancını da tek kişilik kendi odanda yaşıyorsun. Doğumdan sonra da tek kişilik odalara alıyorlar.
Nisan ayında özelde doğum yapan arkadaşlarım iki kişilik odalarda kaldı mesela.
Bu yüzden benim tercihim yine şehir hastanesi olacak. Şehrinize ve hastaneye göre değişir şartlar tabiki araştırıp ona göre tercih edebilirsin.

Kızlar @betbet1234 uzun zamandır foruma girmiyor. Aranızda kendisiyle sosyal medyadan arkadaş olan veya görüşen birileri var mı? Merak etmeye başladım. Yönetime bildirdik ama kişisel bilgileri yokmuş o yüzden ulaşamadık.

Ne kadar güzel ya ben yakınımda ve yeni doğan yoğun bakım ünitesi olduğu için aylık kontrole de gittiğim özel hastanede doğum yapacağım. İzmir’de çok meşhur bir hastane ama odaları çok eski. İzmir’de şehir hastanesi yok sanırım devlet hastaneleri de çok kalabalık oluyor. Yani kötünün iyisi benim gittiğim hastane

İyi akşamlar herkese. Bilgisi yada tecrübesi olanlardan yardım isteyecektim. Bugün beşik baktık. Büyüyen beşik istemiştim.
Ölçüleri 60x120 büyüdüğü zaman 60x150 falan oluyor bazıları. Boy yine iyide 60 cm en bana biraz küçük geldi. Beşik olarak belki yeterlidir ama yatak olduğunda çocuk dönerken güvenli olur mu acaba? 80cm de zaten odama büyük gelir. 65-70 olsa daha mı iyi olur acaba yoksa bişey farketmez mi?
Eşime kalsa 60x120 iyi diyor bende tamam dersem yarın alacak. Simdiden teşekkür ederim

Canım memnun kaldıysan doktorundan ben senın yerınde olsam devlete gıderdım ozelde de kuş kondurmuyorlar cunku

Haklısın canım karar vereceğim

3 doğumu devlette yaptim canim
Bu da devlet de olucak insallah
Hiç bi sıkıntı yaşamadım cok sukur

Anladım canm peki bu dönemde refakatçi kabul ediyorlar mı acaba ?

Benim şehrimdeki de yeni ve temiz. Orada doğum yapan birilerini bulup konuşursam iyi olacak sanırım daha netleşecek

Canım ben 70 e 1.50 aldım. Büyüdüğünde kullanmak için. Daha küçükleri vardı. Ama ben de senin gibi o hesabı yaptım. Benim kendi fikrim. Büyük olsun ki ölçüleri büyüdüğünde kullansın. Yatak olsun. En doğrusu. Açılıncada çok güzel oluyorlar zaten.

Canım ben park yatak aldım 70'110 3 3.5 yaşına kadar rahat kullandı benim yigenlerim

en olarak bilemem odana sigmasi acisindan falan boyunun buyuk hali 150 cm olmasi az bence 60x180 veya 70x180 tercih edebilirsin ki uzun yillar kullanabilsin.

Mecbur bir kişi kabul ediceklerdir canim

Bende oldu ve hatta suyum geliyor bile sanıp acile gittim. çok şükür öyle bir durum yokmuş

Çok sağol cevabın icin canım. Zaten bebek icin 60 cm ise çocuk için de aynı ölçünün bi avantajı olmuyor. Büyüyünce uyurken donmelerini de hesap edersek güvenli değil gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…