2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
cinarlidanmi bahsediyos

en olarak bilemem odana sigmasi acisindan falan boyunun buyuk hali 150 cm olmasi az bence 60x180 veya 70x180 tercih edebilirsin ki uzun yillar kullanabilsin.
Öyle cook uzun yil hesap etmiyorum canım da oda yapınca arabali yatak falan düşünüyor eşim.
Benim düşüncem besik de yatmayi sevmezse yatak tarzı olur öyle kullanır. Senin beşiğinin ölçüleri süper de en olarak büyük odam icin

40,6 cm olmus canım maasalah

Benim de akintimda epeydir artık var, doktor normal demişti. Akıntım kokusuz ve renksiz bazen beyaz oluyor. Hatta sabah bazen kalkınca o bölgede ıslaklık gibi hissediyorum sanki.

Ben bugün agirlastigimi hissediyorum, belim, sırtım ağrıyor ve ayakta çok kalamiyorum. Sanki karnım birden buyudu. Bir de sık idrara çıkmaya başladım. Wc ihtiyacim olunca hemen yapmazsam kasıklarıma agri yapiyor.

Canım ben park yatak aldım 70'110 3 3.5 yaşına kadar rahat kullandı benim yigenlerim
Park yatağa da baktik canım. 70cm en olarak çok iyi bence
. Eşimle park yatağa pek ısınamadık.
Fiyat olarak da park yatak 850tl dediler.
Baktığımız büyüyen beşik 1150 civarıydı. Bikac sene daha kullanır aradaki farka değer diye düşündük.

Oğlumda ev büyüktü weewel marka görüntülü telsiz kullanmıştım aşırı memnundum hatta büyüdükten sonra da epey kullandım şimdi 2+1 Evim çok ihtiyacım olduğunu sanmıyorum

Canım yeriniz varsa oda planınız filan zaten çoğunda park yataktan büyüyen yatağa geçiş yapiyo

Ben üniversite hastanesinde doğum yapıcam inşallah kızımda da orda yapmıştım ben yeni doğan yoğun bakımın olduğu bir hastanede mutlaka yapmak istediğim işin ve çalıştığım yer olduğu için seçtim özele gücümüz yetmez

Cok normal bence

Bu hafta bende aynısını yaşıyorum özellikle gece adet sancisi gibi uyanıyorum korkuyorum bı yönden ama normalmiş bugün hemşire aramıştı ona sordum idrardan baskıdan oluyomus

Tabiki canım şartlara göre tercih yapıyoruz mecbur. Bizim eve çok yakın bir devlet hastanesi daha var. Araçla 5 dk. Ama geçen rahatsızlandığımda şehir hastanesi uzak olmasına rağmen oraya gittik erken doğum olursa diye. Çünkü oranın yenidoğan yoğun bakımı baya iyi. Ve buradaki özel hastaneler de allah korusun aksi bir durum olduğunda ya tıp ya da şehir hastanesine sevk ediyolar. O yüzden kontrole de oraya gidiyorum. Şehir hastaneleri tüm şehirlerde olsa çok iyi olur bence

Facebook hesabın varsa eğer bi bak canım grupları da oluyor hastanelerin gebeler tecrubelerini paylaşıyolar.

Ayni durum bende de var. Benim nasıl pimpirikli oldugumu biliyor annemler. Ama masallah her gün biriyle görüşüyor sarılıyor falan. Ben de mecbur gelme diyeceğim 2 tarafa da. Esim izne ayrılıp destek olacak mecbur

Canım bende 40 i çıkana kadar kimse gelmesin dedim sen ve bebek ayrı odada durursunuz diyo annem bisürü de yeğenim var ne anladım bu işten. Bende öyle demek isterdim ama bakacam artık. Işimiz zor gerçekten.

Canım bende 40 i çıkana kadar kimse gelmesin dedim sen ve bebek ayrı odada durursunuz diyo annem bisürü de yeğenim var ne anladım bu işten. Bende öyle demek isterdim ama bakacam artık. Işimiz zor gerçekten.
Off evet ama bizimkiler gelecek gibi..anneler babalar ve kardesler napcam bakalim. Korkuyorum stresten sütüm kesilir diyr

Canım normal artık senin de 52 günün kalmış. Sıvı tüketimine bağlı wc ziyaretleri artıyo. Çok su içersem bazen 10 dk da bir gittiğim de oluyo benim. Dikkat et sen de yorma kendini

Tüm sayfaları okuyarak ancak sona geldim

Ayni durum bende de var. Benim nasıl pimpirikli oldugumu biliyor annemler. Ama masallah her gün biriyle görüşüyor sarılıyor falan. Ben de mecbur gelme diyeceğim 2 tarafa da. Esim izne ayrılıp destek olacak mecbur

Canım bizde kimse pek dikkat etmiyor ama sezeryan olacam ve malesef eşim mümkün değil idare edemez. Sezeryan olanlardan duyduğum en az bir haftada toparlaniliyomus. Annem olmadan geçiremem o süreci. 40 i çıkana kadar kimse gelmesin diye soylicem artık alınan alınsın. Bizim de toparlamamız gerekecek sonuçta. O zaman gelenleri de sadece bi odaya maskeleriyle almayı düşünüyorum.

Ben de daha hazırlamadım çantayı. Vaktimiz var henüz bence

canm 1 gun once kendimi yordugumda ole oldugunu farkettm ben. bir de alakalimi blmiorm ama yetersiz beslendgmde oyle sanki. ama bunu ben uyduruyo olablrm buara beslnmeye taktm ya

Bugün sabah kahvaltıyı biraz geciktirdim, kahvaltıdan bir saat sonra ancak hareket etti. Beslenmeyle alakalı bence.bide sende de şeker vardı değil mi? Biz daha az yediğimiz için etkileniyor hareketleri. Ben öyle gözlemledim. Yersem hareketli.

Amin canım inşallah benim ilk hamileligim de de 9ay yatmıştım bu hamileligim de sıkıntılı zaten bu bebeğimi de hayırlısı ile doğurayım tamam rabbim olmayanlara versin

Canım senle konusmustuk,tetanos aşısını oldun mu? 30 dan sonra?

Off evet ama bizimkiler gelecek gibi..anneler babalar ve kardesler napcam bakalim. Korkuyorum stresten sütüm kesilir diyr

Inşallah bisey olmaz canım bende çok pimpirikliyim. Çevremizin anlayışlı olmamış lazım ama işte bisey de denmiyor. Bizim hele eSimin tarafı çok istekli bebiş geç olunca. Gerçi bizimkilerde öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…